Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kıs sanada spor ceza beğendiremedik
1 saat istediğin sporu yap yapda

valla yapalım kızlar spor bugün 1 saat yapalım spor

Bence de yapalım yapalımmm...koşu bandım yok belki ama plates peşine dans koyup hareketlendiriyorum ortamıı

bide kızlar menü yazarken kalorilerini bulup yazsam diyorum
toplam kaloriyide bulurum ii olur

Valla çok harika olur kontrol tamamen sende olur

ya tombikella nın benim için özel bir anlamı var. :) ondan tombikella koydum :)

Canım bi önceki mesajına bakıp mesaj sayına ordan devam edebilirsin alışcan alışcan zmaanla

çooook ekmek. bence biraz sebze ya da protein almalısın canım.

Takim kaptanim onayim geldi mi? 1.takim artik burda oldugumu,transferin gerceklestigini soyledi? Dogrumudur? 1.takimda yer de yokmus zaten.

hoşgeldin tombikella. ben de ipek. memnun oldum. hilale katılıyorum liste halinde yazsan daha kolay olur okuması inşallah istediğimiz kilolara ulaşacağız..

Suan yuruyusteyim kizlar hava da cok guzel sansima izmir de. Yorulana kadar devam. Sabahta 2 kayisi kivaminda yumurta
Bir avuc ceviz
Bir avuc peyni
9adet yesil zeytin
1 bardak gunluk sut ictim.

Karatay diyeti yapiyorum.

ya ben bütün gün masa başında çalışıyorum arkadaşlar.bilgisayardayım. hareket alanım yok sabah 9 akşam 5 e kadar. tavsiyeleri olan varsa lütfen.? masa başında nasıl hareket edebilirim.?

maşallah canım ne güzel kg vermişsin 13 kg çok iyi .

Sayfa geçişlerinde problem çıkıyor o yüzden ilerleyemedim ,gece tek tek okuyacagım inşallah , herkes iyidir umarım.
ben hiç iyi değilim kızlar ,bir hap içtim ve hormonlarım tavan yaptı biten regl 5 gün sonra tekrar başladı kanama yaptı , doktora gideceğim.kadın olmak çok zor
doğumdan sonra kendimize gelemiyoruz bir türlü bir de korunalım diye böyle hap vs iyice hormonlar karışıyor
bugün sabah tartıldım sanırım şişim vs de var , onun dışından dün bir poğça kaçamağım oldu giremedim dün gece yoğundum ama telafi edeceğim.

canım çok geçmiş olsun. ben de bi süredir regl düzensizliği için hormon hapları içiyorum. doktor en az kilo yapanı verdi ve bütün aldığım kiloları vermemi söyledi sağlıklı hamilelik dönemi geçirmem için. bence de kadın olmak çok zor ki daha doğum falan da yapmadım ilerdeki sorunları bilemiyorum yine de zor. erkeklere göre çok daha kolay bozuluyor dengemiz. ara sıra olur kaçamaklar dert etme sen şimdi. kendine dikkat et.

Yahu bu lahana zararlı kalorili bi şey mi bilmiyordum da?? Lahanalara yüklenmişiniz merak ettim gıı
valla kıs çukulatalı suflelere bu kadar tepki göstermediydik neyse cezamız neyse çekeriiz lahana cezası:26::26:

ayyıldızım çok geçmiş olsun
önemli bişi yoktur inş

bu arada katılım ve msj sayına dikkat zaten bana göre bişi yok
çok katılım yapan arkadaşlar tepki gösteriyo sonra biliyosuun

Evet verdim ama aldim 6 kg geri. Simdi yine devam
cnm bence dediğim gibi yap sen yine
çünkü transfer yapılcaksa bile bir önceki hafta 1. takımın listesinde yazıp yanına 6. takıma transfer olmak istiyor yazılcak sonraki hafta bize geçceksin
daha yeni böle bi problem oldu. yine problem çıksın istemiyorum.
bide sen zaten 1. takım üyesisin
yeni üye almıyorki
yazması lazım listeye

merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar nasılsınız..
bugün komşumdaydımm aynı mahallede oturann bi arkadaş vardı oturmaya geldi diğer arkadaşıma onda toplandıkk...6 da geldimm oyüzden geç girdimm
umarım herkes iyidir...

bugünkü menüm
sabah 2 dilimm t.bugday ekmeği
1 kk peyaz peynir
5 zeytin
bol maydanoz marul
çay
2 çatal yumurta
arada
1 elma
öğlen arkadaşta 6 kaşık kısır ama küçük kaşık
çay
kek vardı yemedim :)

aferin bana
akşamm yemedimm
küçük birr başparmağım kadar lahana sarması bitane
bol salata yiycem
yatmadan önce
1 bardak süt
1 muz yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…