- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kıs sanada spor ceza beğendiremedik
1 saat istediğin sporu yap yapda
valla yapalım kızlar spor bugün 1 saat yapalım spor
bide kızlar menü yazarken kalorilerini bulup yazsam diyorum
toplam kaloriyide bulurum ii olur
ya tombikella nın benim için özel bir anlamı var. :) ondan tombikella koydum :)
Bugünki menüm:
sabah:
1 kk peynir, 6-7 zeytin, yarım yumurta, 2 dilim tambgd ekmeği, şekersiz çay.
ara:
1 fincan kahve
öğle ve akşam birlikte oldu. saat 5 gibi.
tambuğday ekmeğine 2 tane tost. ( 4 ince dilimle. ).
ara ( 18.30):
1 bardak portakal suyu.
su: şimdilik 1,5 lt oldu. yatana kadar 2 lt yi geçer.
spor: 30 dk tempolu yürüyüş.
Haklısın ama işte ben gidip görmediğim için imkansız gibi gelmiyo baskı yapıyodum..ama artık ben de alışmaya başladım gidememe fikrine..hem diyo sen gelicen be cıkamıcam bi şey olcak kafayı yicem, haklı buldum ben de napiim beklicem mecburen..
Canım maşallah menülerin gayet iyi aynen gayet samimi paylaşmısım ben çok beğendim sadece menüler kısmını azcık liste halinde yazarsan bizim gibi okuması kolay oluyo hepsi bu
günayyddııın!! ben veremiorum bu hafta ya, yapsam yapsam n'apsamm..?:26:
menün güzelmiş cicim. tabi arada meyveler olsa, lahanalar biraz daha az olsa, daha iyi olurdu
katılıyorum canım lahanalar çok olmuş. sebzeler olsa daha iyi olurdu..
maşallah canım ne güzel kg vermişsin 13 kg çok iyi .6.takim arkadaslarim herkese selam kendimi tanitayim size.
Adim şebnem yasim 27
2.5 senelik evliyim
Ev hanimiyim
İzmir karsiyaka da ikamet ediyorum.
Suan 67 kg hedef kilom 60 kg
Boyum 1.64
Karatay diyeti uygulayacagim.
Daha once de yaptim 13 kg verdim.
Yahu bu lahana zararlı kalorili bi şey mi bilmiyordum da?? Lahanalara yüklenmişiniz merak ettim gıı
Sayfa geçişlerinde problem çıkıyor o yüzden ilerleyemedim ,gece tek tek okuyacagım inşallah , herkes iyidir umarım.
ben hiç iyi değilim kızlar ,bir hap içtim ve hormonlarım tavan yaptı biten regl 5 gün sonra tekrar başladı kanama yaptı, doktora gideceğim.kadın olmak çok zor
doğumdan sonra kendimize gelemiyoruz bir türlü bir de korunalım diye böyle hap vs iyice hormonlar karışıyor
bugün sabah tartıldım sanırım şişim vs de var , onun dışından dün bir poğça kaçamağım oldu giremedim dün gece yoğundum ama telafi edeceğim.
ya ben bütün gün masa başında çalışıyorum arkadaşlar.bilgisayardayım. hareket alanım yok sabah 9 akşam 5 e kadar. tavsiyeleri olan varsa lütfen.? masa başında nasıl hareket edebilirim.?
maşallah canım ne güzel kg vermişsin 13 kg çok iyi .
valla kıs çukulatalı suflelere bu kadar tepki göstermediydik neyse cezamız neyse çekeriiz lahana cezası:26::26:Yahu bu lahana zararlı kalorili bi şey mi bilmiyordum da?? Lahanalara yüklenmişiniz merak ettim gıı
ayyıldızım çok geçmiş olsunSayfa geçişlerinde problem çıkıyor o yüzden ilerleyemedim ,gece tek tek okuyacagım inşallah , herkes iyidir umarım.
ben hiç iyi değilim kızlar ,bir hap içtim ve hormonlarım tavan yaptı biten regl 5 gün sonra tekrar başladı kanama yaptı, doktora gideceğim.kadın olmak çok zor
doğumdan sonra kendimize gelemiyoruz bir türlü bir de korunalım diye böyle hap vs iyice hormonlar karışıyor
bugün sabah tartıldım sanırım şişim vs de var , onun dışından dün bir poğça kaçamağım oldu giremedim dün gece yoğundum ama telafi edeceğim.
cnm bence dediğim gibi yap sen yineEvet verdim ama aldim 6 kg geri. Simdi yine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?