valla kıs çukulatalı suflelere bu kadar tepki göstermediydik neyse cezamız neyse çekeriiz lahana cezası:26::26:
ayyıldızım çok geçmiş olsun
önemli bişi yoktur inş
bu arada katılım ve msj sayına dikkat zaten bana göre bişi yok
çok katılım yapan arkadaşlar tepki gösteriyo sonra biliyosuun
lahana sarması 1 tane azmış hahahbugünkü menüm
sabah 2 dilimm t.bugday ekmeği
1 kk peyaz peynir
5 zeytin
bol maydanoz marul
çay
2 çatal yumurta
arada
1 elma
öğlen arkadaşta 6 kaşık kısır ama küçük kaşık
çay
kek vardı yemedim :)
aferin bana
akşamm yemedimm
küçük birr başparmağım kadar lahana sarması bitane
bol salata yiycem
yatmadan önce
1 bardak süt
1 muz yiycem
bide kızlar menü yazarken kalorilerini bulup yazsam diyorum
toplam kaloriyide bulurum ii olur
aa görmedim ipekçim kim yemişş bende 2 veya 3 mü yapsam acaba
ooo canım çok sevindim. hepimiz inşallahkızlar dünn eşimin kuzenlerine gittik gece nasıl zayıflamışın dedeiler nasıll fark olmuşş dediler çok sevindirikk oldumm bozmama lazımm inşallah allahım hedefime ulaştırsınn :)
adam geldii bii onuda doyuralımm inşallah ondan fırsat kalırsa gelcem onunda oyunu var legend diye o gelince bana sıra gelmiyo
cnm bence dediğim gibi yap sen yine
çünkü transfer yapılcaksa bile bir önceki hafta 1. takımın listesinde yazıp yanına 6. takıma transfer olmak istiyor yazılcak sonraki hafta bize geçceksin
daha yeni böle bi problem oldu. yine problem çıksın istemiyorum.
bide sen zaten 1. takım üyesisin
yeni üye almıyorki
yazması lazım listeye
ya ben bütün gün masa başında çalışıyorum arkadaşlar.bilgisayardayım. hareket alanım yok sabah 9 akşam 5 e kadar. tavsiyeleri olan varsa lütfen.? masa başında nasıl hareket edebilirim.?
Sayfa geçişlerinde problem çıkıyor o yüzden ilerleyemedim ,gece tek tek okuyacagım inşallah , herkes iyidir umarım.
ben hiç iyi değilim kızlar ,bir hap içtim ve hormonlarım tavan yaptı biten regl 5 gün sonra tekrar başladı kanama yaptı, doktora gideceğim.kadın olmak çok zor
doğumdan sonra kendimize gelemiyoruz bir türlü bir de korunalım diye böyle hap vs iyice hormonlar karışıyor
bugün sabah tartıldım sanırım şişim vs de var , onun dışından dün bir poğça kaçamağım oldu giremedim dün gece yoğundum ama telafi edeceğim.
aslında lahana tek başına kalorili denemez ama sarmasından 10 tane yemiş hatun. pirinç ve yağlı olduğu için fazla geldi bize.
valla kıs çukulatalı suflelere bu kadar tepki göstermediydik neyse cezamız neyse çekeriiz lahana cezası:26::26:
merak ettim yaw
lahana sarması kaç kaloriymiş
1 porsiyon(6-7 adet)--232 cal yazıyo
benimki
10 sa
1,5 porsiyon=348 cal
1 öğün için düşünürsek o kadar fazla değil bence
sağol canım bu içtiğim ilaçtada felaket hormon varmış onun etkisinden sanırım nasıl bir şişkinlik hissi var anlatamamcanım çok geçmiş olsun. ben de bi süredir regl düzensizliği için hormon hapları içiyorum. doktor en az kilo yapanı verdi ve bütün aldığım kiloları vermemi söyledi sağlıklı hamilelik dönemi geçirmem için. bence de kadın olmak çok zor ki daha doğum falan da yapmadım ilerdeki sorunları bilemiyorum yine de zor. erkeklere göre çok daha kolay bozuluyor dengemiz. ara sıra olur kaçamaklar dert etme sen şimdi. kendine dikkat et.
sağol kaptanım ,bu hafta pek kg veremem gibi iştahımda açık ,katılımda sorun yaşamam canım ama gündüz girip menülerde aşırı inceleme yapamayabilirimvalla kıs çukulatalı suflelere bu kadar tepki göstermediydik neyse cezamız neyse çekeriiz lahana cezası:26::26:
ayyıldızım çok geçmiş olsun
önemli bişi yoktur inş
bu arada katılım ve msj sayına dikkat zaten bana göre bişi yok
çok katılım yapan arkadaşlar tepki gösteriyo sonra biliyosuun
işte bu benim yöntemim kalori hesabı ,çok ayrıntılı olunca insanlarrda bilgileniyor kaptanım afiyet olsun .menüm=
sabah
1 galete=35 cal
ara tek şekerli türk kahvesi=20 cal
öğlen=1 parça tavuk schnitzel=350 cal
yarım kase yoğurt=84 cal
1 dilim kepekli ekmek=60 cal
ara 1 galete=35 cal tek şakerli kahve=20 cal
akşam 1 porsiyon(6 adet) lahana sarma=232 cal
1 kase yoğurt=168 cal
toplam=1004 cal
su=2 litreye tamamlıcam
sporu yapınca yazarım
inallah canım. bakalım bu hafta senden ümitliyim kendimden yana hiç ümidim yok
en kötü bacaklarını kaldır indir tatlım bencee
ay geçmiş olsun rakibemm, ama kafana takma o kadar benim hep vardı düzensizliğim..arada ilaç kullandım falan hamileliğim nası olur hiç bilemiyorum ben normal zamanda zor atlatıyorum :S
Ya öyle ama bi yemek olarak lahanaya da bu kadar takmak pek mantıklı gelmediitatlı falan yese benm gibi çikolata yese anlarım da lahanaya ceza olur mu yahuu
Valla bence de lahana olayı fazla büyümüş
Bence de yaaa ben kendimi ayı hissetmeye başlıcam yakında yaa bi lahanaya bu kadar takarsanız bana neler etcenz yakında boğazlarsınız benii
sağol canım bu içtiğim ilaçtada felaket hormon varmış onun etkisinden sanırım nasıl bir şişkinlik hissi var anlatamambir daha içmem ,dr gidip muayene olup spiral taktırtıcam .
sağol kaptanım ,bu hafta pek kg veremem gibi iştahımda açık ,katılımda sorun yaşamam canım ama gündüz girip menülerde aşırı inceleme yapamayabilirim
işte bu benim yöntemim kalori hesabı ,çok ayrıntılı olunca insanlarrda bilgileniyor kaptanım afiyet olsun .
inallah canım. bakalım bu hafta senden ümitliyim kendimden yana hiç ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?