Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hahah canım sen akşam yemişsin ben öğlen yedim. diyorum ya kaç zamandır öğle ile akşam arasında büyük fark var diye. alemsin lahana cezası olmaz yahu ama 10 tane fazla yine de sen kendin pişmanlık duymuyosan ceza veremeyiz sana tatlım

lahana sarması 1 tane azmış hahah arkadaş 10 tane yemiş

kızlar dünn eşimin kuzenlerine gittik gece nasıl zayıflamışın dedeiler nasıll fark olmuşş dediler çok sevindirikk oldumm bozmama lazımm inşallah allahım hedefime ulaştırsınn :)

adam geldii bii onuda doyuralımm inşallah ondan fırsat kalırsa gelcem onunda oyunu var legend diye o gelince bana sıra gelmiyo

adam geldii bii onuda doyuralımm inşallah ondan fırsat kalırsa gelcem onunda oyunu var legend diye o gelince bana sıra gelmiyo

ay biz de bi ara her akşam oyun oynuyorduk gece yarılarına kadar. bi de rakip olunca birbirimizle değme keyfimize. sıkıldık sonra baktık iyice kaptırıyoruz, ikimiz de terk. yoksa bi taraf devam ederse olmaz yani. zor işin canım oyuna bağımlı olmak çok kötü bağımlı olmadan bırakmak lazım..

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah
yarım dilim tam buğday ekmeği -bu aralar çok ekmek yememeye karar verdim,günde en fazla 1 dilim-
1 zeytin
1 kaşar
1 dilim ev sucuğu
1 bardak çay
öğle
4 yk pırasa yemeği
1 kase lifli yoğurt
ara
1 bardak çay
2 küçük bisküvi -alman bisküvisi dayanamadım-
ara
6-7 adet sarı leblebi
akşam
3 orta büyüklükte parça kuzu kapama -ödül verdim bugün kendime 1 saat 10 dk spor yaptım ya -
yarım kase sarımsaklı yoğurt
ara
1 elma
spor
1 saat 10 dk yürüyüş ve koşma toplam 425 kalori
su
2lt -1.5 lt ye yakın içtim geceye 2 lt olur, bugün wc'den ayrılamadım-
kararlarım
bugün boştum düşündüm bi kaç karar aldım.
günde 1 dilim ekmek
en en en az 45 dk spor
çayı bırakmaya karar verdim.
9'lu çayı kesinlikle arayıp bulmaya karar verdim.
her gün tartılmayacağım bir de. 3günde 1 tartı.

herkese sevgilerrrrr........

Son düzenleme:

O zaman 1.takimla bi gorus sen canim. Bana soylenen bu. Takimda olmadigim doldu dedi. Onlarin hatasi. Almislar üye.

merak ettim yaw
lahana sarması kaç kaloriymiş
1 porsiyon(6-7 adet)--232 cal yazıyo
benimki
10 sa
1,5 porsiyon=348 cal

1 öğün için düşünürsek o kadar fazla değil bence

menüm=
sabah
1 galete=35 cal
ara tek şekerli türk kahvesi=20 cal
öğlen=1 parça tavuk schnitzel=350 cal
yarım kase yoğurt=84 cal
1 dilim kepekli ekmek=60 cal
ara 1 galete=35 cal tek şakerli kahve=20 cal
akşam 1 porsiyon(6 adet) lahana sarma=232 cal
1 kase yoğurt=168 cal

toplam=1004 cal
su=2 litreye tamamlıcam
sporu yapınca yazarım

ya ben bütün gün masa başında çalışıyorum arkadaşlar.bilgisayardayım. hareket alanım yok sabah 9 akşam 5 e kadar. tavsiyeleri olan varsa lütfen.? masa başında nasıl hareket edebilirim.?

en kötü bacaklarını kaldır indir tatlım bencee

ay geçmiş olsun rakibemm, ama kafana takma o kadar benim hep vardı düzensizliğim..arada ilaç kullandım falan hamileliğim nası olur hiç bilemiyorum ben normal zamanda zor atlatıyorum :S

aslında lahana tek başına kalorili denemez ama sarmasından 10 tane yemiş hatun. pirinç ve yağlı olduğu için fazla geldi bize.

Ya öyle ama bi yemek olarak lahanaya da bu kadar takmak pek mantıklı gelmedii tatlı falan yese benm gibi çikolata yese anlarım da lahanaya ceza olur mu yahuu

valla kıs çukulatalı suflelere bu kadar tepki göstermediydik neyse cezamız neyse çekeriiz lahana cezası:26::26:

Valla bence de lahana olayı fazla büyümüş

merak ettim yaw
lahana sarması kaç kaloriymiş
1 porsiyon(6-7 adet)--232 cal yazıyo
benimki
10 sa
1,5 porsiyon=348 cal

1 öğün için düşünürsek o kadar fazla değil bence

Bence de yaaa ben kendimi ayı hissetmeye başlıcam yakında yaa bi lahanaya bu kadar takarsanız bana neler etcenz yakında boğazlarsınız benii

sağol canım bu içtiğim ilaçtada felaket hormon varmış onun etkisinden sanırım nasıl bir şişkinlik hissi var anlatamam bir daha içmem ,dr gidip muayene olup spiral taktırtıcam .

sağol kaptanım ,bu hafta pek kg veremem gibi iştahımda açık ,katılımda sorun yaşamam canım ama gündüz girip menülerde aşırı inceleme yapamayabilirim

işte bu benim yöntemim kalori hesabı ,çok ayrıntılı olunca insanlarrda bilgileniyor kaptanım afiyet olsun .

inallah canım. bakalım bu hafta senden ümitliyim kendimden yana hiç ümidim yok

sabah 2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynir
ara: 2 kupa 5i1 yerde çay
akşam : 1 tabak spagetti +1 su bardağı ayran
ara: yarım salatalık
spor yok
su 2 lt.

Benim de benden ümidim yok ama sen önce kafandaki problemleri at, doktoru da ihmal etme kilo dediğin nedir veririz giderr amann

sabah kahvaltı:

çeyrek ekmek
domates peynir
şekersiz çay

öğlen:

1 bardak ayran
3 yaprak kıvırcık
2 tane çiğ köfte
3 yaprak roka

akşam
bir kase şehriye çorbası
1 kasık kıymalı ıspanak
bir dilim lazanya (dünden kaldığı için herkes paylaştı)

akşam namazndan sonra bir fincan acı kahve içtim.
gün boyu 3 litre su içtim.

sandalyemde otururken bacaklarımı yukarı çekerek egzersiz yaptım.ve yaklaşık bir saat yürüdüm :)
yaa bu çok zevkli bişey :) valla yazcam diye öylle dikkat ediyorum ki... hiçbişey yiyemiyorum nerdeyse.:)

Aslında bugn bende de bi tuhaflık var tombidik güzeller (böyle diyom ama sırf şirinliğine he ben de dahil yani ) ofiste kombide haftasonu sıkıntı olmuş, taş duvar buz gibiiii...çok zor ısındık bugün hiç dışarı da çıkmadım, ofiste oturduğum yerde baya üşüdüm derken midem çok ağrıyor akşamdan beri...bi de oruçtum açlıktandır yeyim geçer dedim ama hala agrıyorrr...

14.01.13 menüm:
oruçtum
Gece:
çeyrek ekmek arası peynir domates biber
1 haşlanmış yumurta
4-5 bisküvi
1 bardak çay

İftar:
1 kase çorba
1 tabak makarna
1 dilim ekmek
biraz sucuk :)

Su:1,5 lt

1 çikolata

Bu aralar oruç tutmamaya karar verdim yaa diyetle güzel gitmicek..erteleyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…