Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zaten ceza verelim demedim ben. ayrıca kimsenin lahanaya taktığı yok adedine söyledim söyleyeceğimi. hata mı ettim anlayamadım ki.

merak ettim yaw
lahana sarması kaç kaloriymiş
1 porsiyon(6-7 adet)--232 cal yazıyo
benimki
10 sa
1,5 porsiyon=348 cal

1 öğün için düşünürsek o kadar fazla değil bence

canım sen bilirsin ben kendi fikrimi söyledim sayısı çok diye. 350 kalori akşam yemeği için bana göre çok. zaten hepimiz burda başta kendimizi ölçerek konuşuyoruz.

Kızlar şişkinlikten falan bahsetmişssiniz. Bugün aynı durum bende de var. Ilık limonlu su içince biraz iyiyim şimdi.
menüm:
sabah: 1 kk peynir, 4 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği.
ara: 1 dilim kek
öğle: 1 porsiyon tavuk ızgara, salata, 1 ayran.
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 5-6 kaşık tavuk sote, salata, 1 dilim çavdar ekmeği.

spor: 45 dk yürüyüş.
su: 1,5 lt

Dün menümde öğle ve akşamı birleştirmiştim. 5 gibi yemiştim son öğünümü. saat 10 a doğru acıktım. 1 elma yedim, yarım armut yedim. Bugün misafirimiz olduğu için öğle ve akşam ayrı oldu. yarın yine öğle-akşamı birleştirmeyi düşünüyorum. Akşamları daha hafif hissediyorum iyi oluyor..

sabah: 1 kase sütlü müsli
ara: 2 meyve
öğle: 1kase çorba, 1 köfte
ara: 2meyve, 1 lokum
akşam: fırında patates(2,5 tane ve yağsız, az salça kulandım sadece)
ara: 1 bardak süt, 1meyve

su: 2 lt'yi geçti
spor: cezamı yaptım, 1 saat yürüdüm (ama eşofmansız yürüerek işe gdip-gelmelerim, gezmlerim vs).

Benim de benden ümidim yok ama sen önce kafandaki problemleri at, doktoru da ihmal etme kilo dediğin nedir veririz giderr amann
inşallah canım. veririz ya gönüller bir olsun :) berenvildanım ne yapıyor acaba :) kotası doldu sanırım mesajını göremedim bugün

gayet iyi görünüyor afiyet olsun .

canım oruçlu iken kg verilmiyor çok aç kalman lazım o zamanda kaslardan vs gidiyor haliyle, oruç tutmuyorum bende :) ama çok hareketsiz kalıyorum birşeyler yapmak lazım

afiyet olsun menü iyi , kek dışında o da süsü olmuş :)

yürüyüş çok iyi harika hatta, bu hata ben senden ümitliyim inşallah en çok sen vericeksin bizim gruptan bir de kaptanım var başabaş gidebilirsiniz

bu hafta benim için ne kadar yavaş geçiyor ,günler bile yavaş ,sıkılıyorum ev işi bile yapmak istemiyorum kızlar.
insanın sağlığı yerinde olmayınca hiçbirşeyin tadıda yok ,akşam sütlü neskafe yaptım ki 2 yudumcuk aldım ,
bir su içiyorum ,başımda ağrıyor ,yaz gelsinnnn artık

yürüyüş çok iyi harika hatta, bu hata ben senden ümitliyim inşallah en çok sen vericeksin bizim gruptan bir de kaptanım var başabaş gidebilirsiniz

günaydınlar cicim, gram oynamıyo ya, çıldırıcam ama böyle düşünmen beni daha çok hırslandırdı, o ayrı. bu sabha aç karnına 1 bardak lahana suyu içtim; içine de zerdeçal, zencefil, tarçın koydum. bu 3'ünün yağ yakıcı özelliği varmış. sen de çok ii gidiosun cicim, ben de sendne çok umutluyum, takip ediorum

haftasonu ben de denedim, çok iyi oldu. haftaiçi işyerindeyken bunu yapamıorum tabi. sen yapabiliosan ne mutlu cicim

sabah 2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynir
ara: 2 kupa 5i1 yerde çay
akşam : 1 tabak spagetti +1 su bardağı ayran
ara: yarım salatalık
spor yok
su 2 lt.

salatalıkta çok az kalori var, çayda da öyle; menün güzel cicim ama ara öğünlere minimum 50 kalorilik bişeyler eklersen metabolizman yavaşlamaz. ama iyi direniyorsun, ben aralara meyveller falan koymadan dayanamazdım ya da herhangi başka bişey53:

menün güzel cicim ama dünden lazanya kaldı, herkes paylaştı, ben yemedim, demen lazımdı

sporun-suyun mükemmel

lvy=15(Mesaj sayını yaz)
kelebek.hill=15
tombikella=11
bur50=10
destina_88=9
fatoş0808=7(mesaj sayını yaz)
ayyıldızım=7(msj sayını yaz)
5 i geçemeyenler
obsv=4
berenvildan=1(int problemi)
armagansener=1(izinli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…