- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
en kötü bacaklarını kaldır indir tatlım bencee
ay geçmiş olsun rakibemm, ama kafana takma o kadar benim hep vardı düzensizliğim..arada ilaç kullandım falan hamileliğim nası olur hiç bilemiyorum ben normal zamanda zor atlatıyorum :S
Ya öyle ama bi yemek olarak lahanaya da bu kadar takmak pek mantıklı gelmediitatlı falan yese benm gibi çikolata yese anlarım da lahanaya ceza olur mu yahuu
Valla bence de lahana olayı fazla büyümüş
Bence de yaaa ben kendimi ayı hissetmeye başlıcam yakında yaa bi lahanaya bu kadar takarsanız bana neler etcenz yakında boğazlarsınız benii
merak ettim yaw
lahana sarması kaç kaloriymiş
1 porsiyon(6-7 adet)--232 cal yazıyo
benimki
10 sa
1,5 porsiyon=348 cal
1 öğün için düşünürsek o kadar fazla değil bence
Herkese iyi geceler kızlar.
Kimsecikler yok ben de mide ağrılarımla kaçıyorummm ühüüü...
İyi geceler herkeseee
Herkese iyi geceler kızlar.
inşallah canım. veririz ya gönüller bir olsun :) berenvildanım ne yapıyor acaba :) kotası doldu sanırım mesajını göremedim bugün
Benim de benden ümidim yokama sen önce kafandaki problemleri at, doktoru da ihmal etme kilo dediğin nedir veririz giderr amann
gayet iyi görünüyor afiyet olsun .sabah kahvaltı:
çeyrek ekmek
domates peynir
şekersiz çay
öğlen:
1 bardak ayran
3 yaprak kıvırcık
2 tane çiğ köfte
3 yaprak roka
akşam
bir kase şehriye çorbası
1 kasık kıymalı ıspanak
bir dilim lazanya (dünden kaldığı için herkes paylaştı)
akşam namazndan sonra bir fincan acı kahve içtim.
gün boyu 3 litre su içtim.
sandalyemde otururken bacaklarımı yukarı çekerek egzersiz yaptım.ve yaklaşık bir saat yürüdüm :)
yaa bu çok zevkli bişey :) valla yazcam diye öylle dikkat ediyorum ki... hiçbişey yiyemiyorum nerdeyse.:)
canım oruçlu iken kg verilmiyor çok aç kalman lazım o zamanda kaslardan vs gidiyor haliyle, oruç tutmuyorum bende :) ama çok hareketsiz kalıyorum birşeyler yapmak lazımAslında bugn bende de bi tuhaflık var tombidik güzeller (böyle diyom ama sırf şirinliğine he ben de dahil yani) ofiste kombide haftasonu sıkıntı olmuş, taş duvar buz gibiiii...çok zor ısındık bugün hiç dışarı da çıkmadım, ofiste oturduğum yerde baya üşüdüm derken midem çok ağrıyor akşamdan beri...bi de oruçtum açlıktandır yeyim geçer dedim ama hala agrıyorrr...
14.01.13 menüm:
oruçtum
Gece:
çeyrek ekmek arası peynir domates biber
1 haşlanmış yumurta
4-5 bisküvi
1 bardak çay
İftar:
1 kase çorba
1 tabak makarna
1 dilim ekmek
biraz sucuk :)
Su:1,5 lt
1 çikolata
Bu aralar oruç tutmamaya karar verdim yaa diyetle güzel gitmicek..erteleyim...
Kızlar şişkinlikten falan bahsetmişssiniz. Bugün aynı durum bende de var.Ilık limonlu su içince biraz iyiyim şimdi.
menüm:
sabah: 1 kk peynir, 4 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği.
ara: 1 dilim kek
öğle: 1 porsiyon tavuk ızgara, salata, 1 ayran.
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 5-6 kaşık tavuk sote, salata, 1 dilim çavdar ekmeği.
spor: 45 dk yürüyüş.
su: 1,5 lt
yürüyüş çok iyi harika hatta, bu hata ben senden ümitliyim inşallah en çok sen vericeksin bizim gruptan bir de kaptanım var başabaş gidebilirsinizsabah: 1 kase sütlü müsli
ara: 2 meyve
öğle: 1kase çorba, 1 köfte
ara: 2meyve, 1 lokum
akşam: fırında patates(2,5 tane ve yağsız, az salça kulandım sadece)
ara: 1 bardak süt, 1meyve
su: 2 lt'yi geçti
spor: cezamı yaptım, 1 saat yürüdüm (ama eşofmansızyürüerek işe gdip-gelmelerim, gezmlerim vs).
yürüyüş çok iyi harika hatta, bu hata ben senden ümitliyim inşallah en çok sen vericeksin bizim gruptan bir de kaptanım var başabaş gidebilirsiniz
Dün menümde öğle ve akşamı birleştirmiştim. 5 gibi yemiştim son öğünümü. saat 10 a doğru acıktım. 1 elma yedim, yarım armut yedim. Bugün misafirimiz olduğu için öğle ve akşam ayrı oldu. yarın yine öğle-akşamı birleştirmeyi düşünüyorum. Akşamları daha hafif hissediyorum iyi oluyor..
sabah 2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynir
ara: 2 kupa 5i1 yerde çay
akşam : 1 tabak spagetti +1 su bardağı ayran
ara: yarım salatalık
spor yok
su 2 lt.
sabah kahvaltı:
çeyrek ekmek
domates peynir
şekersiz çay
öğlen:
1 bardak ayran
3 yaprak kıvırcık
2 tane çiğ köfte
3 yaprak roka
akşam
bir kase şehriye çorbası
1 kasık kıymalı ıspanak
bir dilim lazanya (dünden kaldığı için herkes paylaştı)
akşam namazndan sonra bir fincan acı kahve içtim.
gün boyu 3 litre su içtim.
menün güzel cicim ama dünde kaldı, herkes paylaştı, bne yemedim, demen lazımdı
sandalyemde otururken bacaklarımı yukarı çekerek egzersiz yaptım.ve yaklaşık bir saat yürüdüm :)
yaa bu çok zevkli bişey :) valla yazcam diye öylle dikkat ediyorum ki... hiçbişey yiyemiyorum nerdeyse.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?