canım sen 59 kilodasın sen daha zayıfsın ölcülerini biliyor musun merak ettim istersen öl her hafta ölçüyorum ben :)eğlenceli oluyor
ne güzel incelmişsin öyledarısı başımıza
ben de merak ettim şimdi ölçücem :) basen sorunum var biraz malesef pek küçüleceğe de benzemiyo
gider bence ii gidiyosun
ama arada o minik çukulatalar var onları çıkar
yerinr kuru meyve falan koyabilirsin
ayyıldızım da ii gidiyo
olsun kızlar şişkinlik falan oluyo bazen ama pes etmeyin ii olcakkk
Bu sabahki kahvaltim
2 adet yumurta
1Adet salatalik
Bir avuc ceviz
5adet zeytin
Bir bardak gunluk sut
Bir avuc peyni
2 dilim elma.
Bu sabahki kahvaltim
2 adet yumurta
1Adet salatalik
Bir avuc ceviz
5adet zeytin
Bir bardak gunluk sut
Bir avuc peyni
2 dilim elma.
zaten ceza verelim demedim ben. ayrıca kimsenin lahanaya taktığı yok adedine söyledim söyleyeceğimi. hata mı ettim anlayamadım ki.
inşallah canım. veririz ya gönüller bir olsun :) berenvildanım ne yapıyor acaba :) kotası doldu sanırım mesajını göremedim bugün
canım oruçlu iken kg verilmiyor çok aç kalman lazım o zamanda kaslardan vs gidiyor haliyle, oruç tutmuyorum bende :) ama çok hareketsiz kalıyorum birşeyler yapmak lazım
bu hafta benim için ne kadar yavaş geçiyor ,günler bile yavaş ,sıkılıyorum ev işi bile yapmak istemiyorum kızlar.
insanın sağlığı yerinde olmayınca hiçbirşeyin tadıda yok ,akşam sütlü neskafe yaptım ki 2 yudumcuk aldım ,
bir su içiyorum ,başımda ağrıyor ,yaz gelsinnnn artık
ölçülerim:
gögüs:98 yeni: 92,5
bel:86 yeni:75.5
göbiş:100 yeni:95
kalça :104 yeni:95.5
basen:99 yeni:93
tek bacak:62 yeni:58.5
kol: 29.5 yeni:29
kızlar ilk ölçümler 67.5 kg ile ilk başladığımdaki ölcülerim , yeni olanlarda bugüne ait kiloyu söylemiyorum :)
ölçülerim:
gögüs:98 yeni: 92,5
bel:86 yeni:75.5
göbiş:100 yeni:95
kalça :104 yeni:95.5
basen:99 yeni:93
tek bacak:62 yeni:58.5
kol: 29.5 yeni:29
kızlar ilk ölçümler 67.5 kg ile ilk başladığımdaki ölcülerim , yeni olanlarda bugüne ait kiloyu söylemiyorum :)
benim anlatmak istediğimde buydu destinacım . 5 zeytin şart değil 2 ya da 3 yenilebilir sonuçta kalori kalori , en düşügünü almamız lazım. ben kepek ekmek arasına peynir koydum 1 kk kadar bile sığdırabilirdim ama ben çeyrek koydum ne gerek var fazlasına ,kalsiyum ayran içerim akşamda menüm zenginleşir diye düşünüyorum .toplu menü yazarsan daha iyi olur cicim. gün içinde tam olarak neler yediklerini görme, karşılaştırma imkanımız olur
bi de açıkçası bana da çok geliyor yediklerin. dukan diyeti yaptığını biliorum gerçi, o amca böyle istiyo da.. yine de 2 ceviz yesek 1yemek kaşığı yağ yapıyor, ki seninki bir avuç.. 5 zeytin de 1 kaşık yağ.. sabah kahvaltısında minimum 4 kaşık yağ alıyorsundur, e süt bi de yağlı sütse..
ben 1 kg sebze yemeğine 2 kaşık yağ koyuyorum...
basen 93 mü, ayy en güzel yaabenim öyle olsa 90-60-90 olurum, ama nerdee
çoook güzel incelmişsin cicim, en kocamanından tebrik ediorum seni, helal olsun diyorum, başka da bişey demiyorum
öle oluyo az gibi gözüküyo ama etkiliyo fıstıkhaklısın cicim. arkadaşım çikolata ikram etti, söylediklerin geldi aklıma, reddettimbelki de bu ufak kaçamaklar yüzünden bu hafta kilo veremiorum
ah canım benim boy 1.56 çok cm var dahabasen 93 mü, ayy en güzel yaabenim öyle olsa 90-60-90 olurum, ama nerdee
çoook güzel incelmişsin cicim, en kocamanından tebrik ediorum seni, helal olsun diyorum, başka da bişey demiyorum
çok şükür canım sağlığım iyi ,sporda var haftada 2 kere yürüyorum ara ara egzersiz vs yapıyorum ama adam akıllı değil ,yapsam çoktan giderdi kilo ve ölcülerim. bu hafta pek başarılı olamam ama gruba faydam dokunur inşallah ,bu arada bir arkadaş var ,bu takıma nasl gelebilir.öle oluyo az gibi gözüküyo ama etkiliyo fıstık
valla ayyıldız süper incelmişin
inş sağlığındada önemli bişi yoktur
moralini de yüksek tut bence
Tamam canim bir dahakine toplu mònú yazarim.dukan diyeti yapmiyorum karatay yapiyorum. Karatayda meyve sabahlari var az sadece. Findik,ceviz veriyor gunde 2 ogun 1avuc. Sorun yok yani. 13kg verdim ben daha once bu diyetle.toplu menü yazarsan daha iyi olur cicim. gün içinde tam olarak neler yediklerini görme, karşılaştırma imkanımız olur
bi de açıkçası bana da çok geliyor yediklerin. dukan diyeti yaptığını biliorum gerçi, o amca böyle istiyo da.. yine de 2 ceviz yesek 1yemek kaşığı yağ yapıyor, ki seninki bir avuç.. 5 zeytin de 1 kaşık yağ.. sabah kahvaltısında minimum 4 kaşık yağ alıyorsundur, e süt bi de yağlı sütse..
ben 1 kg sebze yemeğine 2 kaşık yağ koyuyorum...
Tamam peki. Okudum yazilanlari bilgim var.tesekkurler.cnm ben konuştum 1. takımla gidebilirsin bu hafta ordasın istersen haftaya görüşürüz
Cok degil canim normal karatay diyeti yapiyorumcanım kahvaltı için bana da çok geldi bunlar. ben olsam cevizleri ve elmanın birini arada yerdim
bunlarınn hepsi kahvaltıyamı cnm çok değilmi benim diyetisyeniz ceviz veya fındık yersen zeytin yeme demişti peyknir yersen yumurta yeme demişti senin hepsi bir olmuşş
menün gayet güzel afiyet olsunbugünki menümü paylaşmak istiyorum
sabah
peynir
domates
çeyrek ekmek
süt
öğlen
ezogelin çorbası
akşam
ıspanak salatası
tavuk suyu çorbası
4 zeytin
bütüngün 3 litresu 1 bucuk litre ayran içtim.
bi de derneğe mısırlı bir misafirimiz geldi.onun getirdiği çukulatadan bir dilim yedim :)
bugün çok yoruldum.çok yürüdüm çok mağaza gezdim.çok sinir oldum.hiç kendime göre kıyafet bulamadım.üzüldüm hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?