Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gider bence ii gidiyosun
ama arada o minik çukulatalar var onları çıkar
yerinr kuru meyve falan koyabilirsin

ayyıldızım da ii gidiyo

olsun kızlar şişkinlik falan oluyo bazen ama pes etmeyin ii olcakkk

haklısın cicim. arkadaşım çikolata ikram etti, söylediklerin geldi aklıma, reddettim belki de bu ufak kaçamaklar yüzünden bu hafta kilo veremiorum

Bu sabahki kahvaltim
2 adet yumurta
1Adet salatalik
Bir avuc ceviz
5adet zeytin
Bir bardak gunluk sut
Bir avuc peyni
2 dilim elma.

toplu menü yazarsan daha iyi olur cicim. gün içinde tam olarak neler yediklerini görme, karşılaştırma imkanımız olur
bi de açıkçası bana da çok geliyor yediklerin. dukan diyeti yaptığını biliorum gerçi, o amca böyle istiyo da.. yine de 2 ceviz yesek 1yemek kaşığı yağ yapıyor, ki seninki bir avuç.. 5 zeytin de 1 kaşık yağ.. sabah kahvaltısında minimum 4 kaşık yağ alıyorsundur, e süt bi de yağlı sütse..

ben 1 kg sebze yemeğine 2 kaşık yağ koyuyorum...

zaten ceza verelim demedim ben. ayrıca kimsenin lahanaya taktığı yok adedine söyledim söyleyeceğimi. hata mı ettim anlayamadım ki.

Yahu taktınız derken şakalaşıyorduk aramızda kırıcı olmak değildi amacım, dikkatli olacağım yorumlaşıp gülüşüyoz,hem de fikir paylaşıyoruz yani..

Vall aben de çok ölzedim berenvildanı dört gözle bekliyorum evet kotası dolmuş :26: Oruç kısmına aynen katılıyorum yaa kilo verene kadar askıya aldım

Ah ayyıldızımıza noldu böylee..haklısın insanın sağlığı yerinde olmayınca hiç bi şeyden tat alamıyor yaa..inşallah tez zamanda dipçik gibi olursunn dipçik dedim de aklıma askerim geldii hep aklımda kiii....

ölçülerimiz benzeşiyomuş eskiden heee ama benimkiler de değişti, ölçmedim ne zamandırrr

basen 93 mü, ayy en güzel yaa benim öyle olsa 90-60-90 olurum, ama nerdee
çoook güzel incelmişsin cicim, en kocamanından tebrik ediorum seni, helal olsun diyorum, başka da bişey demiyorum

benim anlatmak istediğimde buydu destinacım . 5 zeytin şart değil 2 ya da 3 yenilebilir sonuçta kalori kalori , en düşügünü almamız lazım. ben kepek ekmek arasına peynir koydum 1 kk kadar bile sığdırabilirdim ama ben çeyrek koydum ne gerek var fazlasına ,kalsiyum ayran içerim akşamda menüm zenginleşir diye düşünüyorum .

Selamlarrr tobidik güzellerrr adliyedeydim sabahtandır yeni geldim büroya yanınıza koştummm ayacıklarım ağrıdı ordan oraya..az oturayım da iki muhabbetin belini kıralım yaa

çoook güzel incelmişsin cicim, en kocamanından tebrik ediorum seni, helal olsun diyorum, başka da bişey demiyorum

Ama gerçekten incelme süper bi de sporsuzsa maşallahhh..takma kızımm halletcez halletcezzz

haklısın cicim. arkadaşım çikolata ikram etti, söylediklerin geldi aklıma, reddettim belki de bu ufak kaçamaklar yüzünden bu hafta kilo veremiorum
öle oluyo az gibi gözüküyo ama etkiliyo fıstık

valla ayyıldız süper incelmişin

inş sağlığındada önemli bişi yoktur
moralini de yüksek tut bence

ah canım benim boy 1.56 çok cm var daha

öle oluyo az gibi gözüküyo ama etkiliyo fıstık

valla ayyıldız süper incelmişin

inş sağlığındada önemli bişi yoktur
moralini de yüksek tut bence
çok şükür canım sağlığım iyi ,sporda var haftada 2 kere yürüyorum ara ara egzersiz vs yapıyorum ama adam akıllı değil ,yapsam çoktan giderdi kilo ve ölcülerim. bu hafta pek başarılı olamam ama gruba faydam dokunur inşallah ,bu arada bir arkadaş var ,bu takıma nasl gelebilir.

Tamam canim bir dahakine toplu mònú yazarim.dukan diyeti yapmiyorum karatay yapiyorum. Karatayda meyve sabahlari var az sadece. Findik,ceviz veriyor gunde 2 ogun 1avuc. Sorun yok yani. 13kg verdim ben daha once bu diyetle.
cnm ben konuştum 1. takımla gidebilirsin bu hafta ordasın istersen haftaya görüşürüz
Tamam peki. Okudum yazilanlari bilgim var.tesekkurler.
canım kahvaltı için bana da çok geldi bunlar. ben olsam cevizleri ve elmanın birini arada yerdim
Cok degil canim normal karatay diyeti yapiyorum
bunlarınn hepsi kahvaltıyamı cnm çok değilmi benim diyetisyeniz ceviz veya fındık yersen zeytin yeme demişti peyknir yersen yumurta yeme demişti senin hepsi bir olmuşş

Karatay diyeti yapiyorum canim. Biz ekmek yerine ceviz ve findiktan aliyoruz karbonhidrati. Yumurta 2tane ve bir avuc peynirimiz var kahualtimizda yasak yok.

bugünki menüm:
sabah: 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, yeşillik, yarım yumurta, şekersiz çay, yarım simit.

öğle: 6 kaşık etli nohut, 1 kaşık pilav.

ara: şekersiz çay.

akşam: 1 kase çorba, 2-3 çatal patates kızartması, 1 kase yoğurt.

yemekten sonra yeşil çay.

su: 2 lt falan.

spor: 1 saat yürüyüş. 30 mekik

bugünki menümü paylaşmak istiyorum

sabah
peynir
domates
çeyrek ekmek
süt

öğlen
ezogelin çorbası

akşam

ıspanak salatası
tavuk suyu çorbası
4 zeytin

bütüngün 3 litresu 1 bucuk litre ayran içtim.

bi de derneğe mısırlı bir misafirimiz geldi.onun getirdiği çukulatadan bir dilim yedim :)

bugün çok yoruldum.çok yürüdüm çok mağaza gezdim.çok sinir oldum. hiç kendime göre kıyafet bulamadım.üzüldüm hep

menün gayet güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…