günaydın kaptancııım. boğuşuyoruz valla kilolarımzılar, gitmio
menün güzel cicim ama dünden lazanya kaldı, herkes paylaştı, ben yemedim, demen lazımdı
sporun-suyun mükemmel
günaydınnnnnn kızlarr.... :) :) herkese iyi günler diyorumm veeee işimin başına geçiyorum ama yine buralarda olucam :)
lvy=15(mesaj sayını yaz)
kelebek.hill=15
Tombikella=11
Bur50=10
Destina_88=9
Fatoş0808=7(mesaj sayını yaz)
ayyıldızım=7(msj sayını yaz)
5 i geçemeyenler
obsv=4
berenvildan=1(int problemi)
armagansener=1(izinli)
günaydın cnm ii gidiyosun paylaşımın da menülerin de ii bence
bunlarınn hepsi kahvaltıyamı cnm çok değilmi benim diyetisyeniz ceviz veya fındık yersen zeytin yeme demişti peynir yersen yumurta yeme demişti senin hepsi bir olmuşşbu sabahki kahvaltim
2 adet yumurta
1adet salatalik
bir avuc ceviz
5adet zeytin
bir bardak gunluk sut
bir avuc peyni
2 dilim elma.
yok canım ben geçen haftaki başarııyı sağlayamamgünaydınlar cicim, gram oynamıyo ya, çıldırıcamama böyle düşünmen beni daha çok hırslandırdı, o ayrı. bu sabha aç karnına 1 bardak lahana suyu içtim; içine de zerdeçal, zencefil, tarçın koydum. bu 3'ünün yağ yakıcı özelliği varmış . sen de çok ii gidiosun cicim, ben de sendne çok umutluyum, takip ediorum
o kadar hareketsizim ki canım vücuda az şey girdirmeye çalışıyorum ,fazla yemek değil ama arada yediklerimi bile eriticek aktiflikte değilimsalatalıkta çok az kalori var, çayda da öyle; menün güzel cicim ama ara öğünlere minimum 50 kalorilik bişeyler eklersen metabolizman yavaşlamaz. ama iyi direniyorsun, ben aralara meyveller falan koymadan dayanamazdım ya da herhangi başka bişey53:
kaptanım bana güvendiğin içn tşk ederimgider bence ii gidiyosun
ama arada o minik çukulatalar var onları çıkar
yerinr kuru meyve falan koyabilirsin
ayyıldızım da ii gidiyo
olsun kızlar şişkinlik falan oluyo bazen ama pes etmeyin ii olcakkk
çok güzel afiyet olsun zeytini kıs canım , 1 yk yağ içmiş gibisinBu sabahki kahvaltim
2 adet yumurta
1Adet salatalik
Bir avuc ceviz
5adet zeytin
Bir bardak gunluk sut
Bir avuc peyni
2 dilim elma.
Bu sabahki kahvaltim
2 adet yumurta
1Adet salatalik
Bir avuc ceviz
5adet zeytin
Bir bardak gunluk sut
Bir avuc peyni
2 dilim elma.
ölçülerim:
gögüs:98 yeni: 92,5
bel:86 yeni:75.5
göbiş:100 yeni:95
kalça :104 yeni:95.5
basen:99 yeni:93
tek bacak:62 yeni:58.5
kol: 29.5 yeni:29
kızlar ilk ölçümler 67.5 kg ile ilk başladığımdaki ölcülerim , yeni olanlarda bugüne ait kiloyu söylemiyorum :)
canım sen 59 kilodasın sen daha zayıfsın ölcülerini biliyor musun merak ettim istersen öl her hafta ölçüyorum ben :)eğlenceli oluyorne güzel incelmişsin öyledarısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?