- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Gayet güzel bence :)bugünki menümü paylaşmak istiyorum
sabah
peynir
domates
çeyrek ekmek
süt
öğlen
ezogelin çorbası
akşam
ıspanak salatası
tavuk suyu çorbası
4 zeytin
bütüngün 3 litresu 1 bucuk litre ayran içtim.
bi de derneğe mısırlı bir misafirimiz geldi.onun getirdiği çukulatadan bir dilim yedim :)
rakibem bu aradaki krakerler yenmesin ,akşam çorba yemişsin ekmek te var 2 ekmek eder, sabah sandiviç ekmeği var 3 diyelim. dı dıt pilav var 1 yk 1 dilim ekmek demek ,içerikte karbonhidrat fazla , cappucino kaç kalori bilmiyorum ,ama sporunla eritmişsindir diye düşünüyorum afiyet olsun .en azından düzenli sabah öğle akşam15.01.13 menüm:
Sabah:
Yarım sandviç ekmek arası peynir,biber, domates
1 haşlamış yumurta
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 tabakta biraz pilav biraz bezelye yemeği
yarım kase kadar yoğurt
Ara: 1 cappucino
3-4 form kraker
Akşam:
1 kase çorba
biraz menemen
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay ve 1 avuç leblebi
Spor: 1 saat plates ve dans
Su:2 lt. Hepsi buu :)
Tamam canim bir dahakine toplu mònú yazarim.dukan diyeti yapmiyorum karatay yapiyorum. Karatayda meyve sabahlari var az sadece. Findik,ceviz veriyor gunde 2 ogun 1avuc. Sorun yok yani. 13kg verdim ben daha once bu diyetle.
Tamam peki. Okudum yazilanlari bilgim var.tesekkurler.
Cok degil canim normal karatay diyeti yapiyorum
Karatay diyeti yapiyorum canim. Biz ekmek yerine ceviz ve findiktan aliyoruz karbonhidrati. Yumurta 2tane ve bir avuc peynirimiz var kahualtimizda yasak yok.
Selamlarrr tobidik güzellerrradliyedeydim sabahtandır yeni geldim büroya yanınıza koştummm ayacıklarım ağrıdı ordan oraya..az oturayım da iki muhabbetin belini kıralım yaa
Ama gerçekten incelme süper bi de sporsuzsa maşallahhh..takma kızımm halletcez halletcezzz
bugünki menümü paylaşmak istiyorum
sabah
peynir
domates
çeyrek ekmek
süt
öğlen
ezogelin çorbası
akşam
ıspanak salatası
tavuk suyu çorbası
4 zeytin
bütüngün 3 litresu 1 bucuk litre ayran içtim.
bi de derneğe mısırlı bir misafirimiz geldi.onun getirdiği çukulatadan bir dilim yedim :)
15.01.13 menüm:
Sabah:
Yarım sandviç ekmek arası peynir,biber, domates
1 haşlamış yumurta
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 tabakta biraz pilav biraz bezelye yemeği
yarım kase kadar yoğurt
Ara: 1 cappucino
3-4 form kraker
Akşam:
1 kase çorba
biraz menemen
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay ve 1 avuç leblebi
Spor: 1 saat plates ve dans
Su:2 lt. Hepsi buu :)
rakibem bu aradaki krakerler yenmesin ,akşam çorba yemişsin ekmek te var 2 ekmek eder, sabah sandiviç ekmeği var 3 diyelim. dı dıt pilav var 1 yk 1 dilim ekmek demek ,içerikte karbonhidrat fazla , cappucino kaç kalori bilmiyorum ,ama sporunla eritmişsindir diye düşünüyorum afiyet olsun .en azından düzenli sabah öğle akşam
adliye işleri nasıl? zevkli mi yaa? adalet okumak istiorum ben de açıktan. ünv'deyken hukuk okuyan arkadaşlarımla birlikte, hukuk derslewrine girerdim. çok zevkli gelirdi.
eşime bile kızzıımm diyorum ben artık. 'Kızım mı?' deyince de, 'Pardon.' deyip geçiştiriorumyalan dünya'dan mı geçti dersin bize bu replik:)?
sandviç ekmekler biraz kalorili diye biliorum, ama adliyede koştururken gitmiştir oişe de yürüyerek mi giidp geliosun cicim? sporun çok güzel , evde mi yapıosun ??
dünkü menüm:
sabah: 1 kase sütlü müsli
ara: 2 meyve
öğle: 1,5 patates(fırında ve yağsız), 1 bardak salep
ara: 2 meyve
akşam: 3 köfte, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
ara(işin misafirlik kısmı): 2 yk bulgurlı salata,1 meyve, 2 cips
spor: 40 dk eliptik bisiklet, bi de hava soğuktu koşarak gittik misafirliğe, 15 dk koşu
su:2,5 lt
inş fıstık spor rahatlatıyo bende dün 45 dk yürüdümGünaydınlarr bayanlarr...Bu ara keyfim yerinde inşallah diyet hayatıma da yansıycak artık...
Ayrıca plates araştırmıştım da bilgilendireyim dedim, çok fazla kalori yakımı olmadığını biliyordum ama vücut şekillendirmesi için cidden çok faydalı olduğunu düşünüyorum, çünkü kilo kaybım çok az olmasına ragmen bir süre ara verip görüştüğüm arkadaşlarımdan incelmişsin yorumunu duymak çok hoşuma gitmiştiyine de kalori araştırması yaptım ve yaptığım bi saat plates artı dans sporumla 400-500 arası bi lkalori yaktığımı düşünüyorum, evde yapılan bir spor için de bence yeterli haftada 4 gün de yapıyorum genelde, tavsiye ediyorum, ayrıca gerçekten insan kendini iyi hissediyor
inş fıstık spor rahatlatıyo bende dün 45 dk yürüdüm
biliyomusun lvy yok ortada takılıyoduk ya birbirimize nolduki
lvy cim gelsene özledik seni
bencede tatlı kız gelsin
Evet yaa spor candırr
Ben de farkettim evet lahana olayında takıldık yaanlış anlamamıştır umarımm
bencede tatlı kız gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?