Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

15.01.13 menüm:

Sabah:
Yarım sandviç ekmek arası peynir,biber, domates
1 haşlamış yumurta
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 tabakta biraz pilav biraz bezelye yemeği
yarım kase kadar yoğurt

Ara: 1 cappucino
3-4 form kraker

Akşam:
1 kase çorba
biraz menemen
1 dilim ekmek

1 şekersiz çay ve 1 avuç leblebi

Spor: 1 saat plates ve dans
Su:2 lt. Hepsi buu :)

Gayet güzel bence :)

rakibem bu aradaki krakerler yenmesin ,akşam çorba yemişsin ekmek te var 2 ekmek eder, sabah sandiviç ekmeği var 3 diyelim. dı dıt pilav var 1 yk 1 dilim ekmek demek ,içerikte karbonhidrat fazla , cappucino kaç kalori bilmiyorum ,ama sporunla eritmişsindir diye düşünüyorum afiyet olsun .en azından düzenli sabah öğle akşam

saat 00 da kahvaltı 12 de uyandığım için ancak 1 kupa 5i1 arada çay+2 dilim ekmegin içine 1 kk peynirin çeyreği kadar peynir ile tost yaptım yedim.
saat 30 da 1 dilim ekmek arasına yarım dilim domates yenildi.
saat00da 1.5 dilim kepek ekmek ile 2 yk kadar kıymalı patlıcan yemeği ve 1 su bardağı ayran
ara:çeyrek muz
ara:yarım nar
3.5 lt su

günaydın kızlaaarr
karatay diyeti, kitabını almıştık annemle, o okudu. tabi kişiye göre değişir. benim proteinle aram yok mesela, meyvesiz yaşayamam. ama en iyi sen tanırsın kendini, vücudunu. sen, kendine o diyeti uygun görüyosan, vücudun onda yağ kaybediyorsa, o diyete devam etmen daha doğru olur tabi cicim

Selamlarrr tobidik güzellerrr adliyedeydim sabahtandır yeni geldim büroya yanınıza koştummm ayacıklarım ağrıdı ordan oraya..az oturayım da iki muhabbetin belini kıralım yaa

adliye işleri nasıl? zevkli mi yaa? adalet okumak istiorum ben de açıktan. ünv'deyken hukuk okuyan arkadaşlarımla birlikte, hukuk derslewrine girerdim. çok zevkli gelirdi.

menün çok güzelmiş cicim. sen bu menülere devam et, sen istediğin kıyafete değil; istediğin kıyafet senin ayağına kadar gelip üstüne cuk diye oturacak. bak, o sesi duymana az kaldı: cuk

sandviç ekmekler biraz kalorili diye biliorum, ama adliyede koştururken gitmiştir o işe de yürüyerek mi giidp geliosun cicim? sporun çok güzel, evde mi yapıosun??

dünkü menüm:
sabah: 1 kase sütlü müsli
ara: 2 meyve
öğle: 1,5 patates(fırında ve yağsız), 1 bardak salep
ara: 2 meyve
akşam: 3 köfte, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
ara(işin misafirlik kısmı): 2 yk bulgurlı salata,1 meyve, 2 cips

spor: 40 dk eliptik bisiklet, bi de hava soğuktu koşarak gittik misafirliğe, 15 dk koşu
su:2,5 lt

Hmmm evett şimdi neden kraker yediğimi diyim ki, akşam yemeğini çok aç gidip saldırmayım diyee kraker değil de ekmeği yememeliyim belki ya da zamanla ikisinden de kurtulsam hiç fena olmaz bi kalori hesabını çıkarmaya çalışcammm

adliye işleri nasıl? zevkli mi yaa? adalet okumak istiorum ben de açıktan. ünv'deyken hukuk okuyan arkadaşlarımla birlikte, hukuk derslewrine girerdim. çok zevkli gelirdi.

Valla ben hukuku severek bitirmiş bir insanım, hukuk hukuk diye öldüm lisede sonra da girip bi güzel okudum, başlarda adliyede işleri yürütmek zor gelir insanla herkesle muhatap olup derdini anlatıp söz geçirmeye işini yaptırmaya çalışırsın ve neye hakkın var yok bilemezsin ama öğrendikçe acayip zevkli bence ben çok seviyorum şahsenn Ayrıca adliye dışında iş gereği çok devlet kurumuna da gidiyorum ama bana dışarda daha zevkli geliyor, ofiste oturup dilekçe okuyup yazmaktansa

eşime bile kızzıımm diyorum ben artık. 'Kızım mı?' deyince de, 'Pardon.' deyip geçiştiriorum yalan dünya'dan mı geçti dersin bize bu replik:)?

Mümkün yaaa şimdi sen deyince aklıma geldi ya da bende zaten var mıydı bilemedim şimdi ikisi de mümkün kıızımm

sandviç ekmekler biraz kalorili diye biliorum, ama adliyede koştururken gitmiştir o işe de yürüyerek mi giidp geliosun cicim? sporun çok güzel, evde mi yapıosun??

Sporu evde yapıyorum canım 45 dk kadar video ile plates sonra da hareketli danslar yapıyorum kendimce sandviç ekmek ama ben onu fırından alıyorum sırf boyutu küçük bi keğekli ekmek gibi düşünün ki vallah onun da yarısıı

Su,spor gayet harika ama sen de benim gibi ekmek azaltmalısın sanırım cıss ikimize dee

Son düzenleme:
Günaydınlarr bayanlarr...Bu ara keyfim yerinde inşallah diyet hayatıma da yansıycak artık...

Ayrıca plates araştırmıştım da bilgilendireyim dedim, çok fazla kalori yakımı olmadığını biliyordum ama vücut şekillendirmesi için cidden çok faydalı olduğunu düşünüyorum, çünkü kilo kaybım çok az olmasına ragmen bir süre ara verip görüştüğüm arkadaşlarımdan incelmişsin yorumunu duymak çok hoşuma gitmişti yine de kalori araştırması yaptım ve yaptığım bi saat plates artı dans sporumla 400-500 arası bi lkalori yaktığımı düşünüyorum, evde yapılan bir spor için de bence yeterli haftada 4 gün de yapıyorum genelde, tavsiye ediyorum, ayrıca gerçekten insan kendini iyi hissediyor

dünkü msj sayılarımız
ayyıldızım=9
tombikella=8
destina_88=8
fatoş0808=7
obsv=6
bur50=6
kelebek.hill=6
bernvildan=0(int sorunu)
dinmeyen=0 kaç gündür haber yok
lvy=0

inş fıstık spor rahatlatıyo bende dün 45 dk yürüdüm
biliyomusun lvy yok ortada takılıyoduk ya birbirimize nolduki
lvy cim gelsene özledik seni

inş fıstık spor rahatlatıyo bende dün 45 dk yürüdüm
biliyomusun lvy yok ortada takılıyoduk ya birbirimize nolduki
lvy cim gelsene özledik seni

Evet yaa spor candırr
Ben de farkettim evet lahana olayında takıldık yaanlış anlamamıştır umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…