Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

17

evt fatoş ii fikir

başlığa su sporu
son mesajdada başlığa
son-15 gibi
son mesaj olduğunu belirtirsek kolay olur sayan arkadaşa

aynen öyle canımm benimm bendee bugün düşündümm neler yapabiliriz diyee sen gelmiş yazmışın aynı şeyleri düşünmüşüz..

Son düzenleme:

son mesaj:12
bursamız güzel yer fatoşum bee ben aslende bursalıyım.tam bursalıyım doğma büyüme.nilüfer çamlıcada oturuyorum.bizim damat ta (kız kardeşimin eşi) artvinli bayaa ortak nokta çıktı kızzz bursalııımm neyse kızlar benim mesaj son. eşim geliyo alır şimdi neti elimden.yarın görüşürüz...

Bugünkü menümüde yazayımm

sabah

1 paket etiform
bir kk peynir
3 çatal kahvaltılık salçalı ezme
şekersiz çay
5 zeytin

arada

1 bardak yeşil çay

öğlen
hiç bişi yemedim

arkadaşa gittimm
1 türk kahvesii

sonrasında 1 su bardağı kola istemedim ısra etti bişi yemiyon bunu iç bari diye kıramadımm..çıs aslında ama napımm cıs olmasınn hemi çünkü öğle yemeği yemedim ona saydım..

arada

yarım mandalina

akşam

6 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna az yağlı ama yok denecek kadar az
1 kase yoğuert

gece

yatmadan önce 1 bardak süt 1 meyve

çok güzell hemdee kurbann olurum dağına taşına toprağına ooo canımm beniimm bacında gelininizmişş memnunmusunuz barim
Bursanın yarısından çoğu artvinli canımm zatii burtvinn diyolarr

Görüşürüz şekerimmm iyi akşamlarr benimde aynı işte ben neden gece giriyomm gelince oyunu var legend diye oynuyo yatana kadar
Ee akşamm babasıı gündüz danasıı bana kalıyoo gece iştt pc ancakkk ...

Bu günn benimm çenemm düştüüü konuşunn daa kaptancımm ordasınn görüyorum kaptancımm seninn adınnn büşra değildi dimii

fıstıklar öptüm sizi kaçar ben

Fıstıklarr sabahha kadar herkesin bugün yaptığı spor + içtiği su miktarını
mesaj başlığına su + spor yazarakk yazmanızı rica ediyorumm..yazmayana basarım ---- yi

Iyki ben başkanınız değilim elim çok soplaı olurumm valla

çenemii tutarsamm sonn olsunn yazacamda daha kimse yokk kendimm çalıp oynuyorumm adamm gelişr şimdii bende kaçtımm öpüyorumm hepinizi

Acaba diyorum bu spor su işini haftalık mı yapsak böyle unutup kaçırma ihtimalimiz yüksek gibi geldi..tabi sadece öneri, hem o gün giremeyen falan olur hopp sıra kaçar yani..
Neysee ben de kaçyorum herkese iyi gecelerr.fikirlerinizi yazın konuşuruzz

artık rakibeni tutamazdım koptum ben :)) yetişebilene aşk olsun

dıt dıt bu hafta veremiceksin rakibem azaltt pilav 4 kaşığı geçmesin ,

sporlar çok güzel ama benim için gün dolu geldi, en azından haftalık yarım kg verileblir bir uygulama .bu arada 9 lu hayat çayın afiyet olsun canım ,

canım benim sen çok özelsin benim için ki rakamları görünce hayran kaldım azmine yine bırakmamışsın devam ediyorsun eminim ,bunca yaşadığın sıkıntıdan sonra istediğin kiloya erişiceksin

bu menüyü tutuyorum

güzel yine idareli olmuş ,kola zero iç canım aklında bulunsun şekersizmiş kalorisi kaç ki 0.2 yazıyordu sanırım ,içtim bugün

çekilin cırcır olan dukancı geldi
anam anam bir haller bir haller bende o bicim
sabah yarım yumurta beyazı yedim sabah derken saat 14:00 idi
ara:1 su bardağı light süt
akşam :yulaflı krep+2dal maydanoz+1 dal tere+1 ısırım beyaz peynir
ARA:coca cola zero , serbestmiş
ara:1 çerezlik light yoğurt
midem bulanıyo su içmekten daha doğrusu ,yarın daha güzel birşeyler yicem et köfte mesela ,peynir

SU MİKTARIM 2.5 LT
SPOR YOK -
MESAJ SAYIM BUGÜN: 7

Son düzenleme:

bebişim spor olarak haftayı baz alırız.hergün bildirim alalım ki kimse boşlamasın suyu sporu ve mecburen katılmak zorunda kalsın.

günaydın kızlar, inşallah iyisinizdir ,ben dünü zor ettim valla dukan çok zor geliyor midem gar gur gur birşeyler oldu.başım bir hallerdeydi sanırım yapamacagım
bir günlük maceram burda noktalanmış oldu ,
şimdi gidip yatacagım
öğleden sonra görüşmek dileğiyle

günaydınnn canımm arkadaşlarımm.hepiniz iysinizdir umarımm.. hadi gelin bugünümüze şükür edelimm sabah gözümüzü açtığımıza hala nefes aldığımıza.sevdiklerimizin ve sevenlerimizin yanımızda olmasına....biz yiyemesekte rabbimin bize sunduğu nimetlere binlerce kez şükürler olsun rabbim..rabbimize...

şimdii görev zamanıı sayalım bakalımm spor + sularıı cıssss varsaaaa kel mahmutt amannn ne kel mammuto tontiş fatiş basar --- yii

SPOR SU

DESTİNA_88
BUR50 _______________ + +
AYYILDIZIM ___________ - +
BERENVİLDAN __________ + +
KELEBEK.HİLL___________ - +
fatoş0808 ____________ + +
oradabenisevenbirivar
ayase_________________ + +
tombikella

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün spordan sonra uğrayamadım. dün 1,5 saat yürüdüm 2,5 lt su içtim.

bugün de lahanaya devam sabah öğlen akşam lahana çorbası . dün de öyleydi. kendini tanıtan arkadaşlarada teşekkürler. rejime devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…