evt fatoş ii fikir
başlığa su sporu
son mesajdada başlığa
son-15 gibi
son mesaj olduğunu belirtirsek kolay olur sayan arkadaşa
MESAJ 15
evet evet canımm yıldırımm ama bursada her yerde insanımız var akrabalarr dolu yarısı bizimm
Ahhh ahhh bursa içimde kanayann yara öle özlemm doluyumm öle özlüyorummkii anlatamam allahtann allah razı olsun adamımdan senede 3-4 kere gideriz annemlerde geliyo 3-4 kere hasret azalıyo yoksa iki dağın arası hepp gurbet hep hasret ..aslen artvinliyimm ben ordada varr akrabalarr..4.yaşında bursaya geldim 21 yıll yaşadımm 26da evlendimm.2008den beride izmirr hiç sevmedimm burayı aklım orda yaa.
çözdümm canımm olayı :)
son mesaj:12
bursamız güzel yer fatoşum bee ben aslende bursalıyım.tam bursalıyım doğma büyüme.nilüfer çamlıcada oturuyorum.bizim damat ta (kız kardeşimin eşi) artvinli bayaa ortak nokta çıktı kızzz bursalııımmNeyse kızlar benim mesaj son. Eşim geliyo alır şimdi neti elimden.yarın görüşürüz...
fıstıklar öptüm sizi kaçar benson mesaj:12
bursamız güzel yer fatoşum bee ben aslende bursalıyım.tam bursalıyım doğma büyüme.nilüfer çamlıcada oturuyorum.bizim damat ta (kız kardeşimin eşi) artvinli bayaa ortak nokta çıktı kızzz bursalııımmneyse kızlar benim mesaj son. eşim geliyo alır şimdi neti elimden.yarın görüşürüz...
adım irem fıstıkBu günn benimm çenemm düştüüü konuşunn daa kaptancımm ordasınn görüyorum kaptancımm seninn adınnn büşra değildi dimii
adım irem fıstık
burtvine de gül düm yaw
I geceler çıkmam lzm fstıklar
artık rakibeni tutamazdım koptum ben :)) yetişebilene aşk olsun
Canım benim çok geçmiş olsunn inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun kilo almamaya çalışırsın tabi ki ama şu an sağlığını düşün, Allah şifa versin, iyileşince hemn gel bekliyoruzz
Çok hoş anlatmışsın kendiniibaya da güzel kilo vermişinnn hem de 4 ayda rakibem sen beni solladın geçtin ama görürsünnn
dıt dıt bu hafta veremiceksin rakibem azaltt pilav 4 kaşığı geçmesin ,21.01.13 menüm:
Sabah:
Çeyrek kepek ekmek kadar vardır sanırım, sandviç peynirli zeytin ezmeli domates maydonozlu
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:
1 tabak pilav-barbunya karışımı (dolu değil tab ki tabak dikkat ettim)
Akşam:
1 tabak keşkek (keşkeğe dayanamamm ama sadece 1 tabak yedim)
1 elma
1 çubuk tarçınlı ballı çay
Spor:yok (bugün tam 4 saat ayağımın üstünde b oraya bi buraya koşturdum tabi ki spor sayılmaz ama spor yapacak halim yokkk)
Su:2,5 lt
sporlar çok güzel ama benim için gün dolu geldi, en azından haftalık yarım kg verileblir bir uygulama .bu arada 9 lu hayat çayın afiyet olsun canım ,mesaj:8
bugünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
-1 fincan 9'lu çay
öğle:
-2 ortaboy haşlanmış patates
-4-5 kaşık yoğurt
ara:
-1 avuç beyaz leblebi
akşam:
-5 kaşık yoğurt
-3-4 kaşık salçalı etli patatesli yemek fırındaydı ama biraz yağlıydı
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
yatmadan kayısılı form çayı içicem yada meyve olabilir
3 litre su bitmek üzere
2 saat spor 1 saati kondisyon aletleri, 1 saat plates
canım benim sen çok özelsin benim için ki rakamları görünce hayran kaldım azmine yine bırakmamışsın devam ediyorsun eminim ,bunca yaşadığın sıkıntıdan sonra istediğin kiloya erişiceksinçok güzel düşünmüsün arkadaşımm bende önerecektim aynı günlük değil ama haftalık sayalım liste yapıp isimlerii böylede güzel olmuş ama
sayarım başta anlamadımm suyu sporu nasıl sayacak diyee ozaman herkes yaptığı sporuu ve su miktarını aynı mesajda belirtirse oda kolay olur
canımm bu hafta sonu geçti artıkk dün yediğimi hatırlamıyom olayı varya yemiyomki hatırlıyayayımm kolay kolay benn kaçamak yapmamm... bundan sonraki haftalarda görecen cnmm inşallah
çok geçmiş olsunn herşeyin başı sağlık öncee sağlıkk tabiki sen git tedavini ol arkadaşım acil şifalar diliyorumm ben burdayımm malum verilecek kşilo çok beklerimm senii arada gelipp hatırımız sor tabii oda ayrı :)
nasıll gelmedimm cnmm 10. mesajım bu
tanışştığımıza tekrar memnun oldum medinecimm..bende fatoş yaş 30 boy 1.58. tontişmi tontişş koca göbeklii birr abloşunuzum.. marta 31 olcak kilo 100.600 157 kilodan düştüm bu kiloya 2 senilik uğraşlar sonucunda.. 3 yaşında aras isimli bir paşam var.allah ömürler versin evlatlarımıza..nisanda 5 yıl bitecek 6.yılımızı kutlayacağız. ben izmirde yaşıyorumm tüm soyum sopumm bursada ailemde izmirde tek bir kendi tarafımdan allahın kulu yok..evlendiğimde 76 kiloydumm 5 yılda doğum ve doğumdan 1 yıl sonra göbek fıtığı ameliyatı yediğim serumlar..en az 3 ay yattım hastanede erken doğdu oğlum 1 ay önceden yattım 7 buçuk aylık doğdu fıtık ameliyatındada yattımm hareket yasaktıı bana ozamalar hala öyle ama yürüme bandında yapıyorum ameliyat olduğumda doktor bana 1 litre pet şişesi dahi kaldırmıycaksın demişti velhasıl kerim genç kızlığımdan beri ergenliğe girdiğpimden berii hep kiloyla başım dertte ırstada var baba tarafından evliliğin ilk yıllarının getirdiği rahatlık kendi yapıp yemem başımda yeme demeyen bi bam olmayın ca doğum artı ameliyatt 5 yıldaa kilom 2ye dayandıı biara 166 olmuştuım hatta...şuan tırnaklarımla azimle devam ediyorumm...inşallahh hayallerimm bu sefer yarım kalmayacak..
bende bende
bu menüyü tutuyorumbu arada bende
1 saat yürüyüş yaptım
2lt su içtim
menüm
sabah 1kk peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
ara 1 türk kahve
öğlen 1 kase brokoli çorba
2 kaşık pırasa yemeği
ara 1 galete
akşam 2 kaşık et yemeği
2 kaşık patlıcany. (fırında)
güzel yine idareli olmuş ,kola zero iç canım aklında bulunsun şekersizmiş kalorisi kaç ki 0.2 yazıyordu sanırım ,içtim bugünBugünkü menümüde yazayımm
sabah
1 paket etiform
bir kk peynir
3 çatal kahvaltılık salçalı ezme
şekersiz çay
5 zeytin
arada
1 bardak yeşil çay
öğlen
hiç bişi yemedim
arkadaşa gittimm
1 türk kahvesii
sonrasında 1 su bardağı kola istemedim ısra etti bişi yemiyon bunu iç bari diye kıramadımm..çıs aslında ama napımm cıs olmasınn hemiçünkü öğle yemeği yemedim ona saydım..
arada
yarım mandalina
akşam
6 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna az yağlı ama yok denecek kadar az
1 kase yoğuert
gece
yatmadan önce 1 bardak süt 1 meyve
Acaba diyorum bu spor su işini haftalık mı yapsak böyle unutup kaçırma ihtimalimiz yüksek gibi geldi..tabi sadece öneri, hem o gün giremeyen falan olur hopp sıra kaçar yani..
Neysee ben de kaçyorum herkese iyi gecelerr.fikirlerinizi yazın konuşuruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?