Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu öneriyi kabul edenler yukardaki mesajımı beğensin
şu anda aktif üye 9. 10 olsaydı 5er 5er yapardık listeyi dönüşümlü olurdu.
su listesinin sonuna da kendimi ekliyim o zaman.

o zaman bugün mesaj sayma destina_88 su spor sayma fatoş0808 nin.
hadin kızlar kaçamak yok ona göre.YARIN SABAH MESAJ SAYILARI VE +, - LERİ YAZALIM.

"günün başında liste halinde 4 lar - ler yayınlancak

4 DEĞİL+ OLCAK YANLIŞ YAZMIŞIM
Mesaj sayıları ve +,- ler görevli olan kişi tarafından ertesi gün eklensin.

ohhh bu ne cıslar böyle 1-2 de değil çekicem saçlarını bugün cıs olmasın tamam mı?
oooohh burda da cıs var. ne yapsam nasıl kızsam ben size şimdi.neyse bugünden itibaren sıkı yönetim var.cıs yapanı yakarız artık ona göree
bak bak bak yine kızdım şimdiiii
evet verelim canım. Ben yasemin .29 yaşındayım. ev hanımıyım. sen canım.Evet bol su da içicem en az 2.5 litre içmeyi düşünüyorum.Bugün yeni bir başlangıç.
hoşgeldin yasemincim.ben ilknur 28 yaşındayım 5 yaşında(kendisi 6 olduğunu iddia ediyo) bir kızım var.ev hanımıyım.topiğin sucusuyum hatta dur bi su içeyim.
haftasonlarını affediyoruz cicim ama kuru fasulye-pilav-balava-börek.. birden fazla zararlı şey olmuş menünde. çok üstüne gidemiycem, haftasonu benim de menüm güzel değildi
olmaz artık cıs yok bu hafta kızçeler valla geliyom bak dövmeye haaaa
cicim sen bu hafta sonları menülerini yazdın mı? ben gizliden gizliye kontrol ediyorum, berenvildancım bi kontrol et, demişti
ah bebiş berenvildan görev verdi de kendi yazmıyo menüleri beni de bi uyarın yaz diyee
Ha bir de ben hergün yarım saat yapmıyorum spor aradaki yürüyüş koşturmayı saymıyorum tabi..haftada en az 3 gün 1 er saat yapıyorum kabul mudur kızlarrr
bebişim haftada 4 saate çıkarmaya çalış.

kaptanım süpeeer düşünmüşsün.herkes görev alsın ki katılmak zorunda olsun...

cicim, haftasonu menü paylaşımı yapalım. zaten kilo veremezsek, en önemli sebeplerinden biri haftasonu kaçamaklarımız veya haftasonu spor yapmayışımızdan kaynaklanıyor.

biliorum dün kaçamak yaptım, ama bugün onu telafi etmek için oruçlu oruçlu 65 dk sahilde yürüdüm. ve bu hafta, ne kaçamka yaparsam, aldığım kalori kadar ekstra hareket-spor yapıcam. tabi gönlüm b hafta hepimizin böyle yapmasından yana.

5 değil 6 muhabbetine çok güldüm

menülerini çıkar bakalım cepten, görelim yavrum

tamam kabul ama artı ve eksiler spor yapanlara mı konulacak? nedir o:26:?

tamam kabul ama artı ve eksiler spor yapanlara mı konulacak? nedir o:26:?
evet canım

ahh bebiş yazmadım ki bugüğnden itibaren yazıyorum.ama kaçamak yapmadım emin olun.sırf kaçamak yapmayayım diye eşim dışarda yiyelim diyo yok diyorum valla.1-1.5 aydır dışarı bile çıkmıyoruz yemeğe tatlı deseniz hiç yok şeker tamamen bitti.sadece tuz sorunum var ondan vazgeçemiyorum işte

Yaklaşık 2 haftadır sizinleyim. Hemen alıştım hepinizi ayrı ayrı çok sevdim. Gerçekten iyi gittiğimi de düşünüyordum. Ta ki bu sabah tartıya çıktığımda 61.9 u görene kadar.. Birkaç gün içinde 2 kilo birden almam normal bir şey değil. Zaten ben hipertiroid hastasıyım. Bugün doktorumu aradım. Tahlil sonuçlarıma göre hastalığım hipotiroide çevirmiş. Doktor tedavi sürecinde kilo vermen çok zor dedi.
O yüzden tedavim bitene kadar aranızdan ayrılmak zorundayım. Tedavim biter bitmez aranıza dönmek istiyorum. Bu bir kaç ay sürebilir. Yine de sizi hep takip edicem. Elimden geldiği kadar kilo almamaya çalışıcam. İzinli olarak yazılmam mümkünse izinli görünmek istiyorum
Çok Çok öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:

bebişim çok geçmiş olsun kendine dikkat et.kaptanımızla konuşup seni izinli sayalım derim ben tedavi sonrası bekliyoruz mutlaka. üzüldüm ama sağlık en önce gelir

geçmiş olsun cnm tmm izinli ol o zaman. bekliyoruz tedavi bitince.

tmm kızlar mesaj sayımları destina- sporlar fatoşta ok.

evet canım ben bugün dukan amcaya göre proteinle beslenicem bugün , aslında güzel gidiyordu ama ödem vs oluştu bugün 9 lu çayımı içtim akşama da saf protein yersem süper olur bakalım.spor olayı akşama kaldı ,1 saat yürüyüşüm olacak toplamda

bugünden itibaren menümü ve sporumu da paylaşıcam şimdi yürüyüşe gidiyorum. Dönüşte görüşürüz.En az bir saat yürümeyi düşünüyorum.
hoşgeldin aramıza inşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın ,bende medine

mesaj sayma olayına onay verdim sayabilirim en azından onu yap yuh diyin bana
valla dünkü kaçamaklardan sonra utanıyorum yani ,yemeye bile cesaretim yok o yüzden bugün saf protein günü ilan ettim
çarşamba günü kandil olması sebebiyle salı ve çarşamba niyetliyim inşallah. borcumda olduğu için hem mübarek güne denk gelmeside ayrıca sevap olur diye düşündüm.
gelelim bu +,- olayını anlamadım ben kaptancığım ,

bebişim su dukan menülerinden bizede yayınlasana ben çok severim eti ama kalorisi fazla diye genelde sebze içinde kullanıyorum.

spor yapanlar yapmayanlar için + - vericez canım günlük.

bu arada kendimi tekrar anlatmak istiyorum , adım medine,ankara yaşıyorum .1.56 boya sahip minnoş biriyim.
martta evlilikte 6. senemizi kutlayacağız inşallah. 28 yaşındayım
5 yaşında enes adında bir oğluşum var kendileri anaokuluna gidiyor seneye 1. sınıf inşallah
13 aylıkta rümeysa adında tombiş bir kızım var o da beşikte uyuma çalışması yapıyor şuan
ailem maraşta yaşıyor ,eşimin ailesi istanbulda burda yalnızım tek başımayım hiçbir akrabam yok
ilk hamileliğime 56 kg ile başlayıp 70 ile doğuma girmiştim kızımda 56 ile kalıp 77 ile doğuma girmiştim , ilki kadar hızlı kg verirdim belki ama kızımı tek gögüs emziriyorm diye 40 ımda 62 e inmişken tekrar 70 e çıkmıştım ağustoda 70 idim,eylülde bu gruba katıldım 67.5 ile başladığım bu yolculuğuma şimdilik 61.8 ile devam ediyorum.
hedef kilom 49 fakat ne kadar aşağı düşünürsem ideal olan 52-53 e daha hızlı yaklaşırım diye düşündüm.
şimdilik böyle kızlar .hepinizi seviyorum samimi içtensiniz

Son düzenleme:
bugün fatoş sabahtan gelmişti. uğramazsa bugün sporları ben değerlendireyim herkes yazsın sporunu yarım saat spora + vercez
fatoş da cuma günü yapar

bugün fatoş sabahtan gelmişti. uğramazsa bugün sporları ben değerlendireyim herkes yazsın sporunu yarım saat spora + vercez
fatoş da cuma günü yapar

sen bilirsin canım öyle yapalım madem
ben bugün 3 litre tamamlanacak su,2 saat spor yaptım.
bi de iremcim benim haftanın 4 günü var sporum artık 1 gün - alırım

ahh dukan diyeti ahhh , midem bulanıyor ama yapıcam bir gün protein günü olacak benim için
dün hoşbeşleri yerken iyiydi, kuru incirde yemiştim 2 tane yazmayı unuttum dünden , sanırım 1kg almışımdır dünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…