ohhh bu ne cıslar böyle 1-2 de değil çekicem saçlarını bugün cıs olmasın tamam mı?burellicim başın sağolsun çncelikle. izne ayrılmadığına sevindim.
ben de dahil saldık biraz galiba bu işleri. 2. olduğumuz hafta, aktif bi şekilde paylaşımda bulunmuştuk bırda. topiğe sık sık girdiğimizde daha iyi motive oluruz bence. ben de bu haftasonu giremedim, kusura bakmayın. görümcemin nişanı vardı ve önemli bi yük benim üstümdeydi. alışverişler, kuaförler, çeyiz bohçaları bitmedi gitti
dünkü menüm:
sabah: 1simit
ara: 1 kalburabastı
öğle: 4 köfte, 1dilim ekmek, 2 kaşık pırasa
ara: 2meyve
akşam: 5 minik midye
ara: 1 çay bardağı leblebi, 1 parça çikolata
su: 2lt
spor: yapmadım ama 4-5 saat çarşıda yürüdük. pantolon dikiyorum, ikide birde pantolonumun ölçülerini daraltmam gerekio, önemli bi kilo vermedim ama incelmek güzel, su da incelmeme katkı sağlıyor sanırım
bugünkü menüm:
sabah: 1kaşık yağda yaptığım patates kızartması, çok az salça da ilave ettim. 1 bardak süt
ara: 2 meyve
öğle:-
akşam: 3 kepçe mercimek çorbası,
ara: 1 minik kurabiye, 3 parça çikolata, 1çatal pasta (cıss yaptım)
su: 2lt
spor: yapmadım. aktifliğimi de kaybetmedimm, 60 kişiye hem kahve yaptım, hem bulaşık yıkadım, hem mama hazırladım. bi de 60 kişiyi öpmek kolay iş değildi.
yenge olmak ne zormuş yaa.. 6 ay gelinlik yaptım, çok rahattı. yengeymiş asıl işe koşturan
yarın oruç tutmak istiyorum.hem yeme düzenim geri gelsin. canım acayip tatlı çekiyor çünkü. bi yolunu bulalım ve düzelelim artı. incelediğime göre bu haftanın birincisi (ve sanırım ikincisi de öyle) pirinç lapası ile zayıflamış. bu hafta deniycem. benimle denemek isteyen var mı kızlar??
oooohh burda da cıs var. ne yapsam nasıl kızsam ben size şimdi.neyse bugünden itibaren sıkı yönetim var.cıs yapanı yakarız artık ona göreeMenümü yazayım
Sabah
1 dilim peynir, 4 zeytin,1 yumurta, domates, yeşillik, 2 dilim ekmek
Ara
1 baklava
Akşam
1 porsiyon kuru, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim börek
Spor
40 dk yürüyüş
Su 1.5 litre
bak bak bak yine kızdım şimdiiiihaftasonunun verdiği yoğunluktna cozuttum cozuttum offf görünce kesin çıldırıcaksınız nasıl yaparsın diye
:18:
sabah: 1.5 haşlama yumurtayı soğan ve maydanozla avcarladım,1 çay ile şekersiz yedim.az 3-4 çatal ayva reçeli yedim.
ara: yarım tadelle 12 gr
akşam : dışadaydık ve 1 menü adana şiş acılı ama yanında ekmek pilav yemedim, bir bardak ayran ile. ve 4 sıkmak çigköfte
ara:çok üzgünüz çok 20 kadar beyaz leblebi,30 kadar tuzlu yer fıstığı
ve çok pişman olarak bir büyük paket hoşbeş kakaolubittiğim an bu dur.
çok kalorili bir gün oldu arkadaşlar
açıkcası oğlum bugün beni o kadar strese soktuki avm de gerçekten eve geldi yatağa girdi ben felaket aç idim.iştah patlaması yaşadım sanırım.
4 lt su
spor yok işte öyle oturuyorum paff gitti 3 günün düzeni :26:
toparlayacağım inşallah yarın telafi edicem 1 saat yürüyeceğim ki bu günü telafi edeyim
hoşgeldin yasemincim.ben ilknur 28 yaşındayım 5 yaşında(kendisi 6 olduğunu iddia ediyo) bir kızım var.ev hanımıyım.topiğin sucusuyum hatta dur bi su içeyim.evet verelim canım. Ben yasemin .29 yaşındayım. ev hanımıyım. sen canım.Evet bol su da içicem en az 2.5 litre içmeyi düşünüyorum.Bugün yeni bir başlangıç.
olmaz artık cıs yok bu hafta kızçeler valla geliyom bak dövmeye haaaahaftasonlarını affediyoruz cicim ama kuru fasulye-pilav-balava-börek.. birden fazla zararlı şey olmuş menünde. çok üstüne gidemiycem, haftasonu benim de menüm güzel değildi
ah bebiş berenvildan görev verdi de kendi yazmıyo menüleri beni de bi uyarın yaz diyeecicim sen bu hafta sonları menülerini yazdın mı? ben gizliden gizliye kontrol ediyorum, berenvildancım bi kontrol et, demişti
bebişim haftada 4 saate çıkarmaya çalış.Ha bir de ben hergün yarım saat yapmıyorum spor aradaki yürüyüş koşturmayı saymıyorum tabi..haftada en az 3 gün 1 er saat yapıyorum kabul mudur kızlarrr
mrb kızlar
nasılsınız
canlandık haftabaşı ohhh
süperiz biz
bende benimkini razı ettim geldik eve başkasının evinde zor oluyo dedim falan
çok kaçamaklar yapılmış
bugünden itibaren kaçamak istemiyorum ona göre
ben yapmadım kaçamak en az bir kilo hedefim.
mesaj sayma işini de gün gün yapalım bu hafta sırasını yazıyım kura çektim.gün başında hatırlatırız sırası olanda sabah girince yazsın eklesin mesaj sayılarını ok.
sporlarada yine gün gün sırayla en az yarım saat spor + olcak şekilde onada bir sıra yazcam buna uyalım
toparlanma haftası bu hafta herkes elinden geleni yapcak 6. takım neymiş göstercez herkese.
bu arada ayase hoşgeldin.
MESAJ SAYMA LİSTESİ
21.01.2013--DESTİNA_88
22.01.2013--BUR50
23.01.2013--AYYILDIZIM
24.01.2013--BERENVİLDAN
25.01.2013--KELEBEK.HİLL
haftasonu msj sayımı yok herkes giremiyo çünkü 30 mesaj kuralı var.Mazeretsiz 30 mesaj yazmayan ilk hafta uyarı.ikinci hafta diskalifiye.
spor-su sayma sırası yarım saat spor 2 lt su + oluyo
günün başında liste halinde 4 lar - ler yayınlancak
21.01.2013--fatoş0808
22.01.2013--oradabenisevenbirivar
23.01.2013--ayase
24.01.2013--tombikella
bu soru banaysa canımm hayır yazmadımm eskiden hafta sonu izinli yani serbest olduğumuzu için yazmıyorduk yazmıyordumm ama kaçamağım olursa belirtiyodumm ama bundan sonra haftasonu menülerimide yazacağımm sizler yazıyorsunuz çünküü diğer arkadaşlarımda yazmıyordu öncedenn bayağı öncedenn.... cumartesileri eşim gelene kadar burda olucam artıkk sadece pazar serbest olucak pazar menüsünüde pazartesi aktaracağımm gizli kaptancım
ohhh bu ne cıslar böyle 1-2 de değil çekicem saçlarını bugün cıs olmasın tamam mı?
oooohh burda da cıs var. ne yapsam nasıl kızsam ben size şimdi.neyse bugünden itibaren sıkı yönetim var.cıs yapanı yakarız artık ona göree
bak bak bak yine kızdım şimdiiii
hoşgeldin yasemincim.ben ilknur 28 yaşındayım 5 yaşında(kendisi 6 olduğunu iddia ediyo) bir kızım var.ev hanımıyım.topiğin sucusuyum hatta dur bi su içeyim.
olmaz artık cıs yok bu hafta kızçeler valla geliyom bak dövmeye haaaa
ah bebiş berenvildan görev verdi de kendi yazmıyo menüleri beni de bi uyarın yaz diyee
bebişim haftada 4 saate çıkarmaya çalış.
kaptanım süpeeer düşünmüşsün.herkes görev alsın ki katılmak zorunda olsun...
bu öneriyi kabul edenler yukardaki mesajımı beğensin
şu anda aktif üye 9. 10 olsaydı 5er 5er yapardık listeyi dönüşümlü olurdu.
su listesinin sonuna da kendimi ekliyim o zaman.
o zaman bugün mesaj sayma destina_88 su spor sayma fatoş0808 nin.
hadin kızlar kaçamak yok ona göre.YARIN SABAH MESAJ SAYILARI VE +, - LERİ YAZALIM.
evet canımtamam kabul ama artı ve eksiler spor yapanlara mı konulacak? nedir o:26:?
biliorum dün kaçamak yaptım, ama bugün onu telafi etmek için oruçlu oruçlu 65 dk sahilde yürüdüm. ve bu hafta, ne kaçamka yaparsam, aldığım kalori kadar ekstra hareket-spor yapıcam. tabi gönlüm b hafta hepimizin böyle yapmasından yana.
5 değil 6 muhabbetine çok güldüm
menülerini çıkar bakalım cepten, görelim yavrum
Yaklaşık 2 haftadır sizinleyim. Hemen alıştım hepinizi ayrı ayrı çok sevdim. Gerçekten iyi gittiğimi de düşünüyordum. Ta ki bu sabah tartıya çıktığımda 61.9 u görene kadar.. Birkaç gün içinde 2 kilo birden almam normal bir şey değil. Zaten ben hipertiroid hastasıyım. Bugün doktorumu aradım. Tahlil sonuçlarıma göre hastalığım hipotiroide çevirmiş. Doktor tedavi sürecinde kilo vermen çok zor dedi.
O yüzden tedavim bitene kadar aranızdan ayrılmak zorundayım. Tedavim biter bitmez aranıza dönmek istiyorum. Bu bir kaç ay sürebilir. Yine de sizi hep takip edicem. Elimden geldiği kadar kilo almamaya çalışıcam. İzinli olarak yazılmam mümkünse izinli görünmek istiyorum
Çok Çok öpüyorum hepinizi...
bebişim çok geçmiş olsun kendine dikkat et.kaptanımızla konuşup seni izinli sayalım derim ben tedavi sonrası bekliyoruz mutlaka. üzüldüm ama sağlık en önce gelir
geçmiş olsun cnm tmm izinli ol o zaman. bekliyoruz tedavi bitince.Yaklaşık 2 haftadır sizinleyim. Hemen alıştım hepinizi ayrı ayrı çok sevdim. Gerçekten iyi gittiğimi de düşünüyordum. Ta ki bu sabah tartıya çıktığımda 61.9 u görene kadar.. Birkaç gün içinde 2 kilo birden almam normal bir şey değil. Zaten ben hipertiroid hastasıyım. Bugün doktorumu aradım. Tahlil sonuçlarıma göre hastalığım hipotiroide çevirmiş. Doktor tedavi sürecinde kilo vermen çok zor dedi.
O yüzden tedavim bitene kadar aranızdan ayrılmak zorundayım. Tedavim biter bitmez aranıza dönmek istiyorum. Bu bir kaç ay sürebilir. Yine de sizi hep takip edicem. Elimden geldiği kadar kilo almamaya çalışıcam. İzinli olarak yazılmam mümkünse izinli görünmek istiyorum
Çok Çok öpüyorum hepinizi...
geçmiş olsun cnm tmm izinli ol o zaman. bekliyoruz tedavi bitince.
tmm kızlar mesaj sayımları destina- sporlar fatoşta ok.
evet canım ben bugün dukan amcaya göre proteinle beslenicem bugün , aslında güzel gidiyordu ama ödem vs oluştu bugün 9 lu çayımı içtim akşama da saf protein yersem süper olur bakalım.spor olayı akşama kaldı ,1 saat yürüyüşüm olacak toplamdagünaydın günaydınnbu hafta sonu hepimiz kaçırmışız ayyıldızım; haftaiçi kaçamakları minimuma indirmemiz lazım, bi de daha hareketli olmamız lazım, ne azından yaptığımız kaçamaklar yağa dönüşmeden vücudumuzdan koşarak uzaklaşsın
hoşgeldin aramıza inşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın ,bende medinebugünden itibaren menümü ve sporumu da paylaşıcam şimdi yürüyüşe gidiyorum. Dönüşte görüşürüz.En az bir saat yürümeyi düşünüyorum.
bebişim su dukan menülerinden bizede yayınlasana ben çok severim eti ama kalorisi fazla diye genelde sebze içinde kullanıyorum.evet canım ben bugün dukan amcaya göre proteinle beslenicem bugün , aslında güzel gidiyordu ama ödem vs oluştu bugün 9 lu çayımı içtim akşama da saf protein yersem süper olur bakalım.spor olayı akşama kaldı ,1 saat yürüyüşüm olacak toplamda
hoşgeldin aramıza inşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın ,bende medine
mesaj sayma olayına onay verdim sayabilirim en azından onu yap yuh diyin bana
valla dünkü kaçamaklardan sonra utanıyorum yani ,yemeye bile cesaretim yok o yüzden bugün saf protein günü ilan ettim
çarşamba günü kandil olması sebebiyle salı ve çarşamba niyetliyim inşallah. borcumda olduğu için hem mübarek güne denk gelmeside ayrıca sevap olur diye düşündüm.
gelelim bu +,- olayını anlamadım ben kaptancığım ,
bugün fatoş sabahtan gelmişti. uğramazsa bugün sporları ben değerlendireyim herkes yazsın sporunu yarım saat spora + vercez
fatoş da cuma günü yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?