Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yüğrüt yürüt iylik etmiş olursunn canımmm
ne diycemm cnmm carefour nerdeydii ben bursayıı okadar bilirimm unutmuşumm yaa ay içimm sızladıı nasıll unuturumm
izmir yolu üstünde media marktı biliyosan onun karşısı canım eker parkın orda nilüfer beşevler tarafında
tost ya da salata mesela. ton balıklı salata

evet büyük ihtimal salata yerim herhalde bakalım et te olabilir belki akşam sebze yiycem çünkü

karadenizinn neresii oyy toprağummm benümm gell öpeyummmdaa

karadeniz ereğli-zonguldak. oralı değiliz ama babamın işi dolayısıyla ailem orda yaşıyor. ama çoook seviyoruz. heleki trabzon'u. her hafta babamla iç geçiririz; ah bi tayin yerimiz olaydı trabzon, diye. ben hastasıyım karadeniz'in. sen neresindensin? benim eşim de bursalı. size gelin geldim:).

günaydın fıstıklar
bakıyorum da çok iyiyiz
listelerde yapılmışş
teşekkürler yapan arkadaşlara

spor suda haftada belli eksi sayısı olana ceza verelim ne olsun kızlar öneri varmı
tombikelladan ses yok
oradabenisevenbirivar izinli olcak zaten

kaptanım ordabenisevenbirivar izin aldı.onun yerine su spor listesini ben yapayım mı? bide yeni üyeler mi çağırsak az kişi kaldık.sen bi göz at derim tabii bu bi fikir

evet az kaldık aslında
aktif üye 8
aslında 2 kişi çağırabiliiriz fıstık

bu işi sen yap istersen şöyle tombiş hatunlardan alalımda beraberce zayıflayalım. su spor listesinde ne yapalım ben listede yazmıyorum.haftaya mı giriş yapayım.yoksa bugünü alayım mı?

5 günde PAZARTESİ-CUMA su ve spordan 4 eksi alanlar birer gün fazla su-spor mesaj listesi yapsın olurmu ceza iyimi sizce kızlar

günaydın cicim, karnelerle uğraşıoruz, o yüzden yoğunum az birazcık. yeni yazmıştım sporumu ve suyumu:
su: 2,5 lt
spor: 65 dk yürüyüş
yazdımm cnmm görünce ekledimm hemenn ..kolay gelsinn yoğunsunuzdurr tabi cnmm son hafta
kızlar süpersiniz iyi gidiyoruz bende iyi gidiyorum.şimdi yürüyüşümü yapıyım gelcem .öptüm sizi.
kolaygelsinn cnm
evet evet doğruu hatırladımm cnmm biz burdann gelirkenn bursaya görüyoz zaten insan nasıl birden bildiğini unutuyor
bebiş ben verdim yaa kimden bahsediyon kii nickini yaz sen
canımm seninn adınn ilknurmuyduu pardonn ben ordabenisevenbirivar arkadaşımızdan bahsediyorumm onun adı ilknur sanıyorumm...

bizzz artvinliyizz canımmmmm..ama bursada büyüdümmm soyumm sopum ailemm hep orda artvindede varr büssürü akrabam halam teyzemm amcam çokk güzelldir karadenzii...artvinede gitmenizi tavsiye ederimmm yaylalarına çıkmanızı ahh ahh insanın ömrü uzuyo gerççekten oralarda... gerçii bizim vatanımızın heryerii güzell çok çok zengin olsaydımmm veya olursamm ilk iş gariban sevindirmek sonrasıda önce türkiye sonra dünya turu yapmakk...yaaa ne hayallerimm varr özlemmcimm görüyonnmu ..olmaz ama hayal insanı besleyen napçan ama yaza artvine gitçez eşimm ilk defa gitçek hemde ne trakingler yaparımm ben orda..

ben kaçırmışım onu ozaman destinaın listesindedn dikkatimi çekmemiş.. rica ederiz kaptancığımızz ne demek sen yeterkii görevv ver..

bu işi sen yap istersen şöyle tombiş hatunlardan alalımda beraberce zayıflayalım. su spor listesinde ne yapalım ben listede yazmıyorum.haftaya mı giriş yapayım.yoksa bugünü alayım mı?

tmm bugün sen yap o zaman su ve spor listesini. mesajlarda bende

ben su spor listesi yazıyım yeni izin alınca değişti
22.01--berenvildan
23.01--bur50
24.01--ayase
25.01-tombikella
yine dönüşüm yaparım

ordabenisevenbirivar izinli canım onu yazma istersen
5 günde PAZARTESİ-CUMA su ve spordan 4 eksi alanlar birer gün fazla su-spor mesaj listesi yapsın olurmu ceza iyimi sizce kızlar

olur canım.ben kesin alırım cezayı. 2 hafta sömestr tatilinde kızım evde zor giderim spora o evdeyken. evde ne yapabilirsem o olacak artık

trekking en güzel sporlardan biri:). ben de ağustosta samsun2a gidicem kımsetse. en iyi arkadaşımın düğün tarihi belli olmuş dün akşam, samsun'da olacak. Türkiye'de bi o taraflar kalmıştı gezmediğim, kısmetse onu da gezeriz. bence önce Türkiye'yi bitir, sonra yurtdışı ben ürgüplüyüm aslen, bizim memleketimiz de baldan tatlıdır

tmm bugün sen yap o zaman su ve spor listesini. mesajlarda bende

ben su spor listesi yazıyım yeni izin alınca değişti
22.01--berenvildan
23.01--bur50
24.01--ayase
25.01-tombikella
yine dönüşüm yaparım

hahaaayyy bugün su spor sırası bendeee yaktım siziii herkesin katılımını bekliyorum kızlaaar. ben daha 1 bardak bile su içmedim.şimdi yapışayım su şişeme. ben şimdilik kaçar bi evimi toplayıp süpüreyim bariii

budurumda kalann bir tombikellacıkk

baktımda yarışmaya katılmak isteyenler başlığında kimse yok katılmak isteyen takip edelim yine

kıslar grşrüz şimdi çıkıyom uğrarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…