izmir yolu üstünde media marktı biliyosan onun karşısı canım eker parkın orda nilüfer beşevler tarafındayüğrüt yürüt iylik etmiş olursunn canımmm
ne diycemm cnmm carefour nerdeydii ben bursayıı okadar bilirimm unutmuşumm yaa ay içimm sızladıı nasıll unuturumm
tost ya da salata mesela. ton balıklı salata
mesaj:7tombikellam ve ilknur ablaydı ismi aklıma gelmedii onlar kaldı bir..
karadenizinn neresii oyy toprağummm benümm gell öpeyummmdaa
günaydın fıstıklar
bakıyorum da çok iyiyiz
listelerde yapılmışş
teşekkürler yapan arkadaşlara
spor suda haftada belli eksi sayısı olana ceza verelim ne olsun kızlar öneri varmı
tombikelladan ses yok
oradabenisevenbirivar izinli olcak zaten
kaptanım ordabenisevenbirivar izin aldı.onun yerine su spor listesini ben yapayım mı? bide yeni üyeler mi çağırsak az kişi kaldık.sen bi göz at derim tabii bu bi fikir
evet az kaldık aslında
aktif üye 8
aslında 2 kişi çağırabiliiriz fıstık
yazdımm cnmm görünce ekledimm hemenn ..kolay gelsinn yoğunsunuzdurr tabi cnmm son haftagünaydın cicim, karnelerle uğraşıoruz, o yüzden yoğunum az birazcık. yeni yazmıştım sporumu ve suyumu:
su: 2,5 lt
spor: 65 dk yürüyüş
kolaygelsinn cnmkızlar süpersiniz iyi gidiyoruz bende iyi gidiyorum.şimdi yürüyüşümü yapıyım gelcem .öptüm sizi.
evet evet doğruu hatırladımm cnmm biz burdann gelirkenn bursaya görüyoz zaten insan nasıl birden bildiğini unutuyormesaj:6
izmir yolu üstünde media marktı biliyosan onun karşısı canım eker parkın orda nilüfer beşevler tarafında
evet büyük ihtimal salata yerim herhalde bakalım et te olabilir belki akşam sebze yiycem çünkü
canımm seninn adınn ilknurmuyduu pardonn ben ordabenisevenbirivar arkadaşımızdan bahsediyorumm onun adı ilknur sanıyorumm...mesaj:7
bebiş ben verdim yaa kimden bahsediyon kii nickini yaz sen
karadeniz ereğli-zonguldak. oralı değiliz ama babamın işi dolayısıyla ailem orda yaşıyor. ama çoook seviyoruz. heleki trabzon'u. her hafta babamla iç geçiririz; ah bi tayin yerimiz olaydı trabzon, diye. ben hastasıyım karadeniz'in. sen neresindensin? benim eşim de bursalı. size gelin geldim:).
günaydın fıstıklar
bakıyorum da çok iyiyiz
listelerde yapılmışş
teşekkürler yapan arkadaşlara
spor suda haftada belli eksi sayısı olana ceza verelim ne olsun kızlar öneri varmı
tombikelladan ses yok
oradabenisevenbirivar izinli olcak zaten
kızlar süpersiniz iyi gidiyoruz bende iyi gidiyorum.şimdi yürüyüşümü yapıyım gelcem .öptüm sizi.
bu işi sen yap istersen şöyle tombiş hatunlardan alalımda beraberce zayıflayalım.su spor listesinde ne yapalım ben listede yazmıyorum.haftaya mı giriş yapayım.yoksa bugünü alayım mı?
ordabenisevenbirivar izinli canım onu yazma istersenyazdımm cnmm görünce ekledimm hemenn ..kolay gelsinn yoğunsunuzdurr tabi cnmm son hafta
kolaygelsinn cnm
evet evet doğruu hatırladımm cnmm biz burdann gelirkenn bursaya görüyoz zaten insan nasıl birden bildiğini unutuyor
canımm seninn adınn ilknurmuyduu pardonn ben ordabenisevenbirivar arkadaşımızdan bahsediyorumm onun adı ilknur sanıyorumm...
bizzz artvinliyizz canımmmmm..ama bursada büyüdümmm soyumm sopum ailemm hep orda artvindede varr büssürü akrabam halam teyzemm amcam çokk güzelldir karadenzii...artvinede gitmenizi tavsiye ederimmm yaylalarına çıkmanızı ahh ahh insanın ömrü uzuyo gerççekten oralarda...gerçii bizim vatanımızın heryerii güzell çok çok zengin olsaydımmm veya olursamm ilk iş gariban sevindirmek sonrasıda önce türkiye sonra dünya turu yapmakk...yaaa ne hayallerimm varr özlemmcimm görüyonnmu ..olmaz ama hayal insanı besleyen napçan ama yaza artvine gitçez eşimm ilk defa gitçek hemde ne trakingler yaparımm ben orda..
5 günde PAZARTESİ-CUMA su ve spordan 4 eksi alanlar birer gün fazla su-spor mesaj listesi yapsın olurmu ceza iyimi sizce kızlar
bugün mesaj sayma benim su ve spor sayma obsv ydi ,o izinli siradaki ayase.
yazdımm cnmm görünce ekledimm hemenn ..kolay gelsinn yoğunsunuzdurr tabi cnmm son hafta
kolaygelsinn cnm
evet evet doğruu hatırladımm cnmm biz burdann gelirkenn bursaya görüyoz zaten insan nasıl birden bildiğini unutuyor
canımm seninn adınn ilknurmuyduu pardonn ben ordabenisevenbirivar arkadaşımızdan bahsediyorumm onun adı ilknur sanıyorumm...
bizzz artvinliyizz canımmmmm..ama bursada büyüdümmm soyumm sopum ailemm hep orda artvindede varr büssürü akrabam halam teyzemm amcam çokk güzelldir karadenzii...artvinede gitmenizi tavsiye ederimmm yaylalarına çıkmanızı ahh ahh insanın ömrü uzuyo gerççekten oralarda...gerçii bizim vatanımızın heryerii güzell çok çok zengin olsaydımmm veya olursamm ilk iş gariban sevindirmek sonrasıda önce türkiye sonra dünya turu yapmakk...yaaa ne hayallerimm varr özlemmcimm görüyonnmu ..olmaz ama hayal insanı besleyen napçan ama yaza artvine gitçez eşimm ilk defa gitçek hemde ne trakingler yaparımm ben orda..
tmm bugün sen yap o zaman su ve spor listesini. mesajlarda bende
ben su spor listesi yazıyım yeni izin alınca değişti
22.01--berenvildan
23.01--bur50
24.01--ayase
25.01-tombikella
yine dönüşüm yaparım
iremcimm sizde yarın sabah yazınn bence canımm naçzane fikrimm menülerii gün sonunda paylaşıyoruzz suyu sporuda yazarızz menüü mesajlarımızda..
SPOR SU
DESTİNA_88
BUR50 _______________ + +
AYYILDIZIM ___________ - +
BERENVİLDAN __________ + +
KELEBEK.HİLL___________ - +
fatoş0808 ____________ + +
oradabenisevenbirivar____ izinli
ayase_________________ + +
tombikella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?