spor su
destina_88
bur50 _______________ + +
Ayyıldızım ___________ - +
Berenvildan __________ + +
Kelebek.hill___________ - +
Fatoş0808 ____________ + +
Oradabenisevenbirivar
ayase
tombikella
günaydın kızlar dün spordan sonra uğrayamadım. Dün 1,5 saat yürüdüm 2,5 lt su içtim.
Bugün de lahanaya devam sabah öğlen akşam lahana çorbası . Dün de öyleydi. Kendini tanıtan arkadaşlarada teşekkürler. Rejime devam.
Acaba diyorum bu spor su işini haftalık mı yapsak böyle unutup kaçırma ihtimalimiz yüksek gibi geldi..tabi sadece öneri, hem o gün giremeyen falan olur hopp sıra kaçar yani..
Neysee ben de kaçyorum herkese iyi gecelerr.fikirlerinizi yazın konuşuruzz
kızlar bugün spor salonuna gitmedim.canım hiiiçç istemedi gitmek. alışveriş merkezine gidip yürüsem mi diyorum kendi kendime yoksa - alıcam valla
saoll cnmm gerçektenn ömrümm diyetle geçti diyebilirimm..ama nolduu hep hayal kırıklı inşallah bu sfer szinle başaracağımm..artık rakibeni tutamazdım koptum ben :)) yetişebilene aşk olsun
dıt dıt bu hafta veremiceksin rakibem azaltt pilav 4 kaşığı geçmesin ,
sporlar çok güzel ama benim için gün dolu geldi, en azından haftalık yarım kg verileblir bir uygulama .bu arada 9 lu hayat çayın afiyet olsun canım ,
canım benim sen çok özelsin benim için ki rakamları görünce hayran kaldım azmine yine bırakmamışsın devam ediyorsun eminim ,bunca yaşadığın sıkıntıdan sonra istediğin kiloya erişiceksin
bu menüyü tutuyorum
güzel yine idareli olmuş ,kola zero iç canım aklında bulunsun şekersizmiş kalorisi kaç ki 0.2 yazıyordu sanırım ,içtim bugün
ah yavrumm kıyamam midenii bozdunn tabiiçekilin cırcır olan dukancı geldi
anam anam bir haller bir haller bende o bicim
sabah yarım yumurta beyazı yedim sabah derken saat 14:00 idi
ara:1 su bardağı light süt
akşam :yulaflı krep+2dal maydanoz+1 dal tere+1 ısırım beyaz peynir
ARA:coca cola zero , serbestmiş
ara:1 çerezlik light yoğurt
midem bulanıyo su içmekten daha doğrusu ,yarın daha güzel birşeyler yicem et köfte mesela ,peynir
SU MİKTARIM 2.5 LT
SPOR YOK -
MESAJ SAYIM BUGÜN: 7
günaydın kızlar, inşallah iyisinizdir ,ben dünü zor ettim valla dukan çok zor geliyor midem gar gur gur birşeyler oldu.başım bir hallerdeydi sanırım yapamacagım
bir günlük maceram burda noktalanmış oldu ,
şimdi gidip yatacagım
öğleden sonra görüşmek dileğiyle
kızlar bugün spor salonuna gitmedim.canım hiiiçç istemedi gitmek. alışveriş merkezine gidip yürüsem mi diyorum kendi kendime yoksa - alıcam valla
günaydınn şekerimmm maşallah çenemm düştüydü dünndüne ait mesaj sayıları:
fatoş0808: 23
kelebek.hill: 14
bur50:13
berenvildan:12
destina:9
ayyıldızım:7
ayase:5
oradabenisevenbirivar: 2 (İzinli görünmek istiyor.)
tombikella:1
1 ay oldu kuzum.yok komşumla beraber gidiyoruz hafta içi 4 gün.bugün biraz rahatsızmış.gitmeyelim dedi.bende tamam dedim.bende bi alışveriş merkezine gidem de dolaşam dedim .neden istemedikii kuzumm sen salona başlayalı ne kadar oldu vildanncım ama istemiyosa gitme tabii değişiklik olurr gitt gezinn açılırsınn hemdee çok harcama yanlız
ellerine sağlık bebişiiiimmdüne ait mesaj sayıları:
fatoş0808: 23
kelebek.hill: 14
bur50:13
berenvildan:12
destina:9
ayyıldızım:7
ayase:5
oradabenisevenbirivar: 2 (İzinli görünmek istiyor.)
tombikella:1
ayy o bursa'saki alışveriş merkezi de baya büyük, gezerken baya kalori harcanır
ayy o bursa'saki alışveriş merkezi de baya büyük, gezerken baya kalori harcanır
destinacımm dünkü yaptığın spor ve içtiğin su miktarını yazarmısınn cnmm
ayy evet bursamın her şeyi güzell hangisine gitçenn cnm berennvildancımm
bebiş bana en yakın carefour var oraya giderim herhalde.komşumda gelcek.biraz kilolu pek yürütmek istemiyorum onu. kafa dengim biri olsaa ooooohhh ne gezerim bursa kazan ben kepçe vallaaa
bu arada kendimi tekrar anlatmak istiyorum , adım medine,ankara yaşıyorum .1.56 boya sahip minnoş biriyim.
martta evlilikte 6. senemizi kutlayacağız inşallah. 28 yaşındayım
5 yaşında enes adında bir oğluşum var kendileri anaokuluna gidiyor seneye 1. sınıf inşallah
13 aylıkta rümeysa adında tombiş bir kızım var o da beşikte uyuma çalışması yapıyor şuan
ailem maraşta yaşıyor ,eşimin ailesi istanbulda burda yalnızım tek başımayım hiçbir akrabam yok
ilk hamileliğime 56 kg ile başlayıp 70 ile doğuma girmiştim kızımda 56 ile kalıp 77 ile doğuma girmiştim , ilki kadar hızlı kg verirdim belki ama kızımı tek gögüs emziriyorm diye 40 ımda 62 e inmişken tekrar 70 e çıkmıştım ağustoda 70 idim,eylülde bu gruba katıldım 67.5 ile başladığım bu yolculuğuma şimdilik 61.8 ile devam ediyorum.
hedef kilom 49 fakat ne kadar aşağı düşünürsem ideal olan 52-53 e daha hızlı yaklaşırım diye düşündüm.
şimdilik böyle kızlar .hepinizi seviyorum samimi içtensiniz
SPOR SU
DESTİNA_88___________ + +
BUR50 _______________ + +
AYYILDIZIM ___________ - +
BERENVİLDAN __________ + +
KELEBEK.HİLL___________ - +
fatoş0808 ____________ + +
oradabenisevenbirivar
ayase_________________ + +
tombikella
1 ay oldu kuzum.yok komşumla beraber gidiyoruz hafta içi 4 gün.bugün biraz rahatsızmış.gitmeyelim dedi.bende tamam dedim.bende bi alışveriş merkezine gidem de dolaşam dedim .
ellerine sağlık bebişiiiimm
büyük büyük 3 katlı da öğle yemeğini orda yeriz de ne yeriz acepp inşallah cıs yemem
ne güzel anlatmışsın kendini, çok beğendim. böyle tanımak çok güzel oluyormuş daha ayrıntılı
ben de eşimin ailesinin yanındayım; tek başına olmak zor ama 3 haftada 1 ailemin yanına gidiyorum karadeniz'eçok özlüyor insan ailesini.
destinacımm dünkü yaptığın spor ve içtiğin su miktarını yazarmısınn cnmm
ayy evet bursamın her şeyi güzell hangisine gitçenn cnm berennvildancımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?