Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şunu bile hazırlamak içinn 10 dakika uğraştımm sakın ne var demeyinn uğraştırdı valla

Arkadaşlarr su spor miktarını belirtmeyenlerin yanları boş dünkü spor ve sularımız bunlar yazarsanız eklerimm

ekledimm cnmm maşallahh güzel yürümüşün azminin böyle devam etmesini dilerim...

kızlar bugün spor salonuna gitmedim.canım hiiiçç istemedi gitmek. alışveriş merkezine gidip yürüsem mi diyorum kendi kendime yoksa - alıcam valla

hoppppppp kaçarmıı yirimm seniii yakalarız ablamm biz onu tabii olabilir aslındaa iremm başkann buraya önerii değerlendirmeye

kızlar bugün spor salonuna gitmedim.canım hiiiçç istemedi gitmek. alışveriş merkezine gidip yürüsem mi diyorum kendi kendime yoksa - alıcam valla

neden istemedikii kuzumm sen salona başlayalı ne kadar oldu vildanncım ama istemiyosa gitme tabii değişiklik olurr gitt gezinn açılırsınn hemdee çok harcama yanlız

düne ait mesaj sayıları:

fatoş0808: 23
kelebek.hill: 14
bur50:13
berenvildan:12
destina:9
ayyıldızım:7
ayase:5
oradabenisevenbirivar: 2 (İzinli görünmek istiyor.)
tombikella:1

saoll cnmm gerçektenn ömrümm diyetle geçti diyebilirimm..ama nolduu hep hayal kırıklı inşallah bu sfer szinle başaracağımm.. ahh ahh neler yaşadımm bilsen medine... ahhhh.. kızz ikramm geldii kuzumm arkadaşa bana zero kola al mı diyimm kendimm zaten sevmem aramam ialmamda içmemde kuzum :)
ah yavrumm kıyamam midenii bozdunn tabii ( ama bakk bugünn et günüymüş sevinn barimm :)

gell öğleden sonra sen kendini biliyon cnmm eğerkii dokunuyosa bırakmalısın bencede

düne ait mesaj sayıları:

günaydınn şekerimmm maşallah çenemm düştüydü dünn
biz görevlerimizi tamaladıkk şekerimm görevdaşımm nasılsınn bugün bakalım :) öretmenim :)

neden istemedikii kuzumm sen salona başlayalı ne kadar oldu vildanncım ama istemiyosa gitme tabii değişiklik olurr gitt gezinn açılırsınn hemdee çok harcama yanlız
1 ay oldu kuzum.yok komşumla beraber gidiyoruz hafta içi 4 gün.bugün biraz rahatsızmış.gitmeyelim dedi.bende tamam dedim.bende bi alışveriş merkezine gidem de dolaşam dedim .
düne ait mesaj sayıları:

ellerine sağlık bebişiiiimm
ayy o bursa'saki alışveriş merkezi de baya büyük, gezerken baya kalori harcanır

büyük büyük 3 katlı da öğle yemeğini orda yeriz de ne yeriz acepp inşallah cıs yemem

destinacımm dünkü yaptığın spor ve içtiğin su miktarını yazarmısınn cnmm

ayy evet bursamın her şeyi güzell hangisine gitçenn cnm berennvildancımm

bebiş bana en yakın carefour var oraya giderim herhalde.komşumda gelcek.biraz kilolu pek yürütmek istemiyorum onu. kafa dengim biri olsaa ooooohhh ne gezerim bursa kazan ben kepçe vallaaa

dünkü menümü, sporumu biraz geç yazıorum, karnelerle uğraşıoruz bu ara, yoğunum. menüm:
sahur: 1,5 kase yulaflı, sütlü müsli
iftar: 2 kepçe çorba, 4 köfte, yarım dilim ekmek, salata, 2 şeker (bunu harcamak için gece yürüyüş yaptık, yarım saat kadar)
ara: 2meyve
ara: 1 meyve, 1bardak süt

spor: 65-70 dk yürüyüş
su: 2,5 lt

bebiş bana en yakın carefour var oraya giderim herhalde.komşumda gelcek.biraz kilolu pek yürütmek istemiyorum onu. kafa dengim biri olsaa ooooohhh ne gezerim bursa kazan ben kepçe vallaaa

yüğrüt yürüt iylik etmiş olursunn canımmm
ne diycemm cnmm carefour nerdeydii ben bursayıı okadar bilirimm unutmuşumm yaa ay içimm sızladıı nasıll unuturumm

ne güzel anlatmışsın kendini, çok beğendim. böyle tanımak çok güzel oluyormuş daha ayrıntılı
ben de eşimin ailesinin yanındayım; tek başına olmak zor ama 3 haftada 1 ailemin yanına gidiyorum karadeniz'e çok özlüyor insan ailesini.

tombikellam ve ilknur ablaydı ismi aklıma gelmedii onlar kaldı bir..

tost ya da salata mesela. ton balıklı salata

karadenizinn neresii oyy toprağummm benümm gell öpeyummmdaa

destinacımm dünkü yaptığın spor ve içtiğin su miktarını yazarmısınn cnmm

ayy evet bursamın her şeyi güzell hangisine gitçenn cnm berennvildancımm

günaydın cicim, karnelerle uğraşıoruz, o yüzden yoğunum az birazcık. yeni yazmıştım sporumu ve suyumu:
su: 2,5 lt
spor: 65 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…