Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim çok geçmiş olsunn inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun kilo almamaya çalışırsın tabi ki ama şu an sağlığını düşün, Allah şifa versin, iyileşince hemn gel bekliyoruzz

Çok hoş anlatmışsın kendinii baya da güzel kilo vermişinnn hem de 4 ayda rakibem sen beni solladın geçtin ama görürsünnn

21.01.13 menüm:

Sabah:
Çeyrek kepek ekmek kadar vardır sanırım, sandviç peynirli zeytin ezmeli domates maydonozlu
1 bardak şekersiz çay

Öğlen:
1 tabak pilav-barbunya karışımı (dolu değil tab ki tabak dikkat ettim)

Akşam:
1 tabak keşkek (keşkeğe dayanamamm ama sadece 1 tabak yedim)

1 elma
1 çubuk tarçınlı ballı çay

Spor:yok (bugün tam 4 saat ayağımın üstünde b oraya bi buraya koşturdum tabi ki spor sayılmaz ama spor yapacak halim yokkk)
Su:2,5 lt

telafi edersin sen canım eminim bugünden itibaren olmasın

Ne de güzel kendini azarlamışsın takılmışsın öyle çok sevdim otokontrolünü ben de kendime kızdım haftasonu elimden geldiğince dikkat ettim bugün, hiç kaçamak yok sadece yemeklerde pirinç ve yarma var ama onu da yemezsem ölürüm artık yaaaa

bugünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
-1 fincan 9'lu çay
öğle:
-2 ortaboy haşlanmış patates
-4-5 kaşık yoğurt
ara:
-1 avuç beyaz leblebi
akşam:
-5 kaşık yoğurt
-3-4 kaşık salçalı etli patatesli yemek fırındaydı ama biraz yağlıydı
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
yatmadan kayısılı form çayı içicem yada meyve olabilir
3 litre su bitmek üzere
2 saat spor 1 saati kondisyon aletleri, 1 saat plates

Özellikle spora bayıldımm ben de kondisyon için spor salonu istiyorum ya ama sadece haftasonu da bi işe yaramaz ki haftaiçi d egeç oluyor eve gelesiyee...istanbulda yaptığım kondisyonla kalıcam artık ilerde evime yürüyüş bandı allcam amaaa kesnn şu an yer yok yav

bebişim spor salonu çok iyi oluyo. ben evde çok denedim sporu ama olmuyo valla ne internetten ne cd den ha şimdi ha sonra derken gün bitiyo

çok güzel düşünmüsün arkadaşımm bende önerecektim aynı günlük değil ama haftalık sayalım liste yapıp isimlerii böylede güzel olmuş ama
sayarım başta anlamadımm suyu sporu nasıl sayacak diyee ozaman herkes yaptığı sporuu ve su miktarını aynı mesajda belirtirse oda kolay olur
cicim, haftasonu menü paylaşımı yapalım. zaten kilo veremezsek, en önemli sebeplerinden biri haftasonu kaçamaklarımız veya haftasonu spor yapmayışımızdan kaynaklanıyor.
canımm bu hafta sonu geçti artıkk dün yediğimi hatırlamıyom olayı varya yemiyomki hatırlıyayayımm kolay kolay benn kaçamak yapmamm... bundan sonraki haftalarda görecen cnmm inşallah
çok geçmiş olsunn herşeyin başı sağlık öncee sağlıkk tabiki sen git tedavini ol arkadaşım acil şifalar diliyorumm ben burdayımm malum verilecek kşilo çok beklerimm senii arada gelipp hatırımız sor tabii oda ayrı :)

canım fatoş daha hiç gelmedi galiba bugün
nasıll gelmedimm cnmm 10. mesajım bu
tanışştığımıza tekrar memnun oldum medinecimm..bende fatoş yaş 30 boy 1.58. tontişmi tontişş koca göbeklii birr abloşunuzum.. marta 31 olcak kilo 100.600 157 kilodan düştüm bu kiloya 2 senilik uğraşlar sonucunda.. 3 yaşında aras isimli bir paşam var.allah ömürler versin evlatlarımıza..nisanda 5 yıl bitecek 6.yılımızı kutlayacağız. ben izmirde yaşıyorumm tüm soyum sopumm bursada ailemde izmirde tek bir kendi tarafımdan allahın kulu yok..evlendiğimde 76 kiloydumm 5 yılda doğum ve doğumdan 1 yıl sonra göbek fıtığı ameliyatı yediğim serumlar..en az 3 ay yattım hastanede erken doğdu oğlum 1 ay önceden yattım 7 buçuk aylık doğdu fıtık ameliyatındada yattımm hareket yasaktıı bana ozamalar hala öyle ama yürüme bandında yapıyorum ameliyat olduğumda doktor bana 1 litre pet şişesi dahi kaldırmıycaksın demişti velhasıl kerim genç kızlığımdan beri ergenliğe girdiğpimden berii hep kiloyla başım dertte ırstada var baba tarafından evliliğin ilk yıllarının getirdiği rahatlık kendi yapıp yemem başımda yeme demeyen bi bam olmayın ca doğum artı ameliyatt 5 yıldaa kilom 2ye dayandıı biara 166 olmuştuım hatta...şuan tırnaklarımla azimle devam ediyorumm...inşallahh hayallerimm bu sefer yarım kalmayacak..

bende bende

ben sayarımm bugünkü spor ve suları yanlız kaptancımm spor saatleri ve su miktarlarınıda yazacakmıyım yoksa yapan arkadaşlarımın ismimin yanına sadece + mı koyacağım orayı çözemedim...
berenvildan spor ve su bugün tamam bu durumda
berenvildan + mı yazcamm yoksa yaptığı spor ve içtiği su miktarınıda yazacakmıyım
kelebekhil ciminn spor yok mesela ama suyu içmiş
onada nasıl yazacam bu durumdaa örnek bunlarr iyice yazarsan anlasammm sayarımm no problemm kuzum

mesela spor olsun su olsun yazdığımız mesaj sayısı olsun diyelim sıra ebnde sabah kalkınca ilk işim saymak olsunn gece saat 12ye kadar yazılması gereksinn örneğin herkes sporunu suyunu mesajını 12 ye kadar yazssınn diyelimm gcede yazdınız diğer güne geçsin 12 son olsun sayma işimizde...

mrb kızlar
spor için yarım saat sınır olabilir
yarım saat spor yapana +
2lt su içene+

su spor
berenvildan + +
kelebek.hill + -

bu gibi

buda bir öneri hangimiz sporu ve suyumuzu yazıcaksak o mesaj başlığında belirtelimm daha kolay olurr hepimiz için sayarkenn mesjlar kolay sayılırr sayı yazıyoruz ama böyle belirtmezsek mesajları okuyoruz ama aradan kaçan oluyo illaki mesajlar arasında hangi mesajda spor suyu yazdıkk aranırr..

BENİM BUGÜN 3 LT SU +40 DAKİKA SPOR.

görmemişim bebişim burdaymışsın sen kııız. bundan sonra sana bursalım diyeceğim. ailen nerde oturuyodu.yıldırım mı demiştin sen bana
berenvildan+, su:+
kelebekhill: spor:-,su:+ gibi

mrb kızlar
spor için yarım saat sınır olabilir
yarım saat spor yapana +
2lt su içene+

su spor
berenvildan + +
kelebek.hill + -

bu gibi

başkanımm bugün sıra bendeymişş hiç bozmayalım listeyi istersen sabah istersenn bu gün yazarımm benn olurmu bence sabah yazalımmm hem mesajları hemde su ve sporları öyle zamanlar oluyoki benn giremiyomm gece yazıyomm fikir tabiki sadece

bu arada bende
1 saat yürüyüş yaptım
2lt su içtim

menüm
sabah 1kk peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
ara 1 türk kahve
öğlen 1 kase brokoli çorba
2 kaşık pırasa yemeği

ara 1 galete
akşam 2 kaşık et yemeği
2 kaşık patlıcany. (fırında)

tmm sen yap bu şekilde su ve sporu
bi düzene oturtursak hepimizin işine yarar bence
mesaj sayısınıda destina saycak bugün
istersen sabah istersen gece girince yaz ne zaman müsait olursan
zaten 7-8 günde 1 sıra gelcek çok diğil bence düzen için

MESAJ 15

görmemişim bebişim burdaymışsın sen kııız. Bundan sonra sana bursalım diyeceğim. Ailen nerde oturuyodu.yıldırım mı demiştin sen bana

berenvildan+, su:+
kelebekhill: Spor:-,su:+ gibi

evet evet canımm yıldırımm ama bursada her yerde insanımız var akrabalarr dolu yarısı bizimm
Ahhh ahhh bursa içimde kanayann yara öle özlemm doluyumm öle özlüyorummkii anlatamam allahtann allah razı olsun adamımdan senede 3-4 kere gideriz annemlerde geliyo 3-4 kere hasret azalıyo yoksa iki dağın arası hepp gurbet hep hasret ..aslen artvinliyimm ben ordada varr akrabalarr..4.yaşında bursaya geldim 21 yıll yaşadımm 26da evlendimm.2008den beride izmirr hiç sevmedimm burayı aklım orda yaa.
çözdümm canımm olayı :)

Son düzenleme:

hayy maşallah kaptanım iyisin valla

evt fatoş ii fikir

başlığa su sporu
son mesajdada başlığa
son-15 gibi
son mesaj olduğunu belirtirsek kolay olur sayan arkadaşa

öle taii cnmm düzenli olsunn sorun yok benim içinn..hergünde sayarımm cnmm nolcakk yanlız dedğim gibi yazılsa daha iyi olurr belirtilse bide sabah yazma olayıı cnmm 2 si bir yazılır kolay olurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…