- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Yaklaşık 2 haftadır sizinleyim. Hemen alıştım hepinizi ayrı ayrı çok sevdim. Gerçekten iyi gittiğimi de düşünüyordum. Ta ki bu sabah tartıya çıktığımda 61.9 u görene kadar.. Birkaç gün içinde 2 kilo birden almam normal bir şey değil. Zaten ben hipertiroid hastasıyım. Bugün doktorumu aradım. Tahlil sonuçlarıma göre hastalığım hipotiroide çevirmiş. Doktor tedavi sürecinde kilo vermen çok zor dedi.
O yüzden tedavim bitene kadar aranızdan ayrılmak zorundayım. Tedavim biter bitmez aranıza dönmek istiyorum. Bu bir kaç ay sürebilir. Yine de sizi hep takip edicem. Elimden geldiği kadar kilo almamaya çalışıcam. İzinli olarak yazılmam mümkünse izinli görünmek istiyorum
Çok Çok öpüyorum hepinizi...
bu arada kendimi tekrar anlatmak istiyorum , adım medine,ankara yaşıyorum .1.56 boya sahip minnoş biriyim.
martta evlilikte 6. senemizi kutlayacağız inşallah. 28 yaşındayım
5 yaşında enes adında bir oğluşum var kendileri anaokuluna gidiyor seneye 1. sınıf inşallah
13 aylıkta rümeysa adında tombiş bir kızım var o da beşikte uyuma çalışması yapıyor şuan
ailem maraşta yaşıyor ,eşimin ailesi istanbulda burda yalnızım tek başımayım hiçbir akrabam yok
ilk hamileliğime 56 kg ile başlayıp 70 ile doğuma girmiştim kızımda 56 ile kalıp 77 ile doğuma girmiştim , ilki kadar hızlı kg verirdim belki ama kızımı tek gögüs emziriyorm diye 40 ımda 62 e inmişken tekrar 70 e çıkmıştım ağustoda 70 idim,eylülde bu gruba katıldım 67.5 ile başladığım bu yolculuğuma şimdilik 61.8 ile devam ediyorum.
hedef kilom 49 fakat ne kadar aşağı düşünürsem ideal olan 52-53 e daha hızlı yaklaşırım diye düşündüm.
şimdilik böyle kızlar .hepinizi seviyorum samimi içtensiniz
telafi edersin sen canım eminim bugünden itibaren olmasınahh dukan diyeti ahhh , midem bulanıyor ama yapıcam bir gün protein günü olacak benim için
dün hoşbeşleri yerken iyiydi, kuru incirde yemiştim 2 tane yazmayı unuttum dünden , sanırım 1kg almışımdır dünden
ahh dukan diyeti ahhh , midem bulanıyor ama yapıcam bir gün protein günü olacak benim için
dün hoşbeşleri yerken iyiydi, kuru incirde yemiştim 2 tane yazmayı unuttum dünden , sanırım 1kg almışımdır dünden
bugünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
-1 fincan 9'lu çay
öğle:
-2 ortaboy haşlanmış patates
-4-5 kaşık yoğurt
ara:
-1 avuç beyaz leblebi
akşam:
-5 kaşık yoğurt
-3-4 kaşık salçalı etli patatesli yemek fırındaydı ama biraz yağlıydı
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
yatmadan kayısılı form çayı içicem yada meyve olabilir
3 litre su bitmek üzere
2 saat spor 1 saati kondisyon aletleri, 1 saat plates
Özellikle spora bayıldımm ben de kondisyon için spor salonu istiyorum ya ama sadece haftasonu da bi işe yaramaz ki haftaiçi d egeç oluyor eve gelesiyee...istanbulda yaptığım kondisyonla kalıcam artıkilerde evime yürüyüş bandı allcam amaaa kesnn şu an yer yok yav
çok güzel düşünmüsün arkadaşımm bende önerecektim aynı günlük değil ama haftalık sayalım liste yapıp isimlerii böylede güzel olmuş amamrb kızlar
nasılsınız
canlandık haftabaşı ohhh
süperiz biz
bende benimkini razı ettim geldik eve başkasının evinde zor oluyo dedim falan
çok kaçamaklar yapılmış
bugünden itibaren kaçamak istemiyorum ona göre
ben yapmadım kaçamak en az bir kilo hedefim.
mesaj sayma işini de gün gün yapalım bu hafta sırasını yazıyım kura çektim.gün başında hatırlatırız sırası olanda sabah girince yazsın eklesin mesaj sayılarını ok.
sporlarada yine gün gün sırayla en az yarım saat spor + olcak şekilde onada bir sıra yazcam buna uyalım
toparlanma haftası bu hafta herkes elinden geleni yapcak 6. takım neymiş göstercez herkese.
bu arada ayase hoşgeldin.
MESAJ SAYMA LİSTESİ
21.01.2013--DESTİNA_88
22.01.2013--BUR50
23.01.2013--AYYILDIZIM
24.01.2013--BERENVİLDAN
25.01.2013--KELEBEK.HİLL
haftasonu msj sayımı yok herkes giremiyo çünkü 30 mesaj kuralı var.Mazeretsiz 30 mesaj yazmayan ilk hafta uyarı.ikinci hafta diskalifiye.
spor-su sayma sırası yarım saat spor 2 lt su + oluyo
günün başında liste halinde 4 lar - ler yayınlancak
21.01.2013--fatoş0808
22.01.2013--oradabenisevenbirivar
23.01.2013--ayase
24.01.2013--tombikella
sayarım başta anlamadımm suyu sporu nasıl sayacak diyee ozaman herkes yaptığı sporuu ve su miktarını aynı mesajda belirtirse oda kolay olurbu öneriyi kabul edenler yukardaki mesajımı beğensin
şu anda aktif üye 9. 10 olsaydı 5er 5er yapardık listeyi dönüşümlü olurdu.
su listesinin sonuna da kendimi ekliyim o zaman.
o zaman bugün mesaj sayma destina_88 su spor sayma fatoş0808 nin.
hadin kızlar kaçamak yok ona göre.YARIN SABAH MESAJ SAYILARI VE +, - LERİ YAZALIM.
canımm bu hafta sonu geçti artıkk dün yediğimi hatırlamıyom olayı varya yemiyomki hatırlıyayayımm kolay kolay benn kaçamak yapmamm... bundan sonraki haftalarda görecen cnmm inşallahcicim, haftasonu menü paylaşımı yapalım. zaten kilo veremezsek, en önemli sebeplerinden biri haftasonu kaçamaklarımız veya haftasonu spor yapmayışımızdan kaynaklanıyor.
çok geçmiş olsunn herşeyin başı sağlık öncee sağlıkk tabiki sen git tedavini ol arkadaşım acil şifalar diliyorumm ben burdayımm malum verilecek kşilo çok beklerimm senii arada gelipp hatırımız sor tabii oda ayrı :)Yaklaşık 2 haftadır sizinleyim. Hemen alıştım hepinizi ayrı ayrı çok sevdim. Gerçekten iyi gittiğimi de düşünüyordum. Ta ki bu sabah tartıya çıktığımda 61.9 u görene kadar.. Birkaç gün içinde 2 kilo birden almam normal bir şey değil. Zaten ben hipertiroid hastasıyım. Bugün doktorumu aradım. Tahlil sonuçlarıma göre hastalığım hipotiroide çevirmiş. Doktor tedavi sürecinde kilo vermen çok zor dedi.
O yüzden tedavim bitene kadar aranızdan ayrılmak zorundayım. Tedavim biter bitmez aranıza dönmek istiyorum. Bu bir kaç ay sürebilir. Yine de sizi hep takip edicem. Elimden geldiği kadar kilo almamaya çalışıcam. İzinli olarak yazılmam mümkünse izinli görünmek istiyorum
Çok Çok öpüyorum hepinizi...
nasıll gelmedimm cnmm 10. mesajım bumesaj:6
canım fatoş daha hiç gelmedi galiba bugün
tanışştığımıza tekrar memnun oldum medinecimm..bende fatoş yaş 30 boy 1.58. tontişmi tontişş koca göbeklii birr abloşunuzum.. marta 31 olcak kilo 100.600 157 kilodan düştüm bu kiloya 2 senilik uğraşlar sonucunda.. 3 yaşında aras isimli bir paşam var.allah ömürler versin evlatlarımıza..nisanda 5 yıl bitecek 6.yılımızı kutlayacağız. ben izmirde yaşıyorumm tüm soyum sopumm bursada ailemde izmirde tek bir kendi tarafımdan allahın kulu yok..evlendiğimde 76 kiloydumm 5 yılda doğum ve doğumdan 1 yıl sonra göbek fıtığı ameliyatı yediğim serumlar..en az 3 ay yattım hastanede erken doğdu oğlum 1 ay önceden yattım 7 buçuk aylık doğdu fıtık ameliyatındada yattımm hareket yasaktıı bana ozamalar hala öyle ama yürüme bandında yapıyorum ameliyat olduğumda doktor bana 1 litre pet şişesi dahi kaldırmıycaksın demişti velhasıl kerim genç kızlığımdan beri ergenliğe girdiğpimden berii hep kiloyla başım dertte ırstada var baba tarafından evliliğin ilk yıllarının getirdiği rahatlık kendi yapıp yemem başımda yeme demeyen bi bam olmayın ca doğum artı ameliyatt 5 yıldaa kilom 2ye dayandıı biara 166 olmuştuım hatta...şuan tırnaklarımla azimle devam ediyorumm...inşallahh hayallerimm bu sefer yarım kalmayacak..bu arada kendimi tekrar anlatmak istiyorum , adım medine,ankara yaşıyorum .1.56 boya sahip minnoş biriyim.
martta evlilikte 6. senemizi kutlayacağız inşallah. 28 yaşındayım
5 yaşında enes adında bir oğluşum var kendileri anaokuluna gidiyor seneye 1. sınıf inşallah
13 aylıkta rümeysa adında tombiş bir kızım var o da beşikte uyuma çalışması yapıyor şuan
ailem maraşta yaşıyor ,eşimin ailesi istanbulda burda yalnızım tek başımayım hiçbir akrabam yok
ilk hamileliğime 56 kg ile başlayıp 70 ile doğuma girmiştim kızımda 56 ile kalıp 77 ile doğuma girmiştim , ilki kadar hızlı kg verirdim belki ama kızımı tek gögüs emziriyorm diye 40 ımda 62 e inmişken tekrar 70 e çıkmıştım ağustoda 70 idim,eylülde bu gruba katıldım 67.5 ile başladığım bu yolculuğuma şimdilik 61.8 ile devam ediyorum.
hedef kilom 49 fakat ne kadar aşağı düşünürsem ideal olan 52-53 e daha hızlı yaklaşırım diye düşündüm.
şimdilik böyle kızlar .hepinizi seviyorum samimi içtensiniz
Ne de güzel kendini azarlamışsın takılmışsın öyle çok sevdim otokontrolünüben de kendime kızdım haftasonu elimden geldiğince dikkat ettim bugün, hiç kaçamak yok sadece yemeklerde pirinç ve yarma var ama onu da yemezsem ölürüm artık yaaaa
görmemişim bebişim burdaymışsın sen kııız. bundan sonra sana bursalım diyeceğim. ailen nerde oturuyodu.yıldırım mı demiştin sen banaçok güzel düşünmüsün arkadaşımm bende önerecektim aynı günlük değil ama haftalık sayalım liste yapıp isimlerii böylede güzel olmuş ama
sayarım başta anlamadımm suyu sporu nasıl sayacak diyee ozaman herkes yaptığı sporuu ve su miktarını aynı mesajda belirtirse oda kolay olur
canımm bu hafta sonu geçti artıkk dün yediğimi hatırlamıyom olayı varya yemiyomki hatırlıyayayımm kolay kolay benn kaçamak yapmamm... bundan sonraki haftalarda görecen cnmm inşallah
çok geçmiş olsunn herşeyin başı sağlık öncee sağlıkk tabiki sen git tedavini ol arkadaşım acil şifalar diliyorumm ben burdayımm malum verilecek kşilo çok beklerimm senii arada gelipp hatırımız sor tabii oda ayrı :)
nasıll gelmedimm cnmm 10. mesajım bu
tanışştığımıza tekrar memnun oldum medinecimm..bende fatoş yaş 30 boy 1.58. tontişmi tontişş koca göbeklii birr abloşunuzum.. marta 31 olcak kilo 100.600 157 kilodan düştüm bu kiloya 2 senilik uğraşlar sonucunda.. 3 yaşında aras isimli bir paşam var.allah ömürler versin evlatlarımıza..nisanda 5 yıl bitecek 6.yılımızı kutlayacağız. ben izmirde yaşıyorumm tüm soyum sopumm bursada ailemde izmirde tek bir kendi tarafımdan allahın kulu yok..evlendiğimde 76 kiloydumm 5 yılda doğum ve doğumdan 1 yıl sonra göbek fıtığı ameliyatı yediğim serumlar..en az 3 ay yattım hastanede erken doğdu oğlum 1 ay önceden yattım 7 buçuk aylık doğdu fıtık ameliyatındada yattımm hareket yasaktıı bana ozamalar hala öyle ama yürüme bandında yapıyorum ameliyat olduğumda doktor bana 1 litre pet şişesi dahi kaldırmıycaksın demişti velhasıl kerim genç kızlığımdan beri ergenliğe girdiğpimden berii hep kiloyla başım dertte ırstada var baba tarafından evliliğin ilk yıllarının getirdiği rahatlık kendi yapıp yemem başımda yeme demeyen bi bam olmayın ca doğum artı ameliyatt 5 yıldaa kilom 2ye dayandıı biara 166 olmuştuım hatta...şuan tırnaklarımla azimle devam ediyorumm...inşallahh hayallerimm bu sefer yarım kalmayacak..
bende bende
berenvildanben sayarımm bugünkü spor ve suları yanlız kaptancımm spor saatleri ve su miktarlarınıda yazacakmıyım yoksa yapan arkadaşlarımın ismimin yanına sadece + mı koyacağım orayı çözemedim...
berenvildan spor ve su bugün tamam bu durumda
berenvildan + mı yazcamm yoksa yaptığı spor ve içtiği su miktarınıda yazacakmıyım
kelebekhil ciminn spor yok mesela ama suyu içmiş onada nasıl yazacam bu durumdaa örnek bunlarr iyice yazarsan anlasammm sayarımm no problemm kuzum
mrb kızlar
spor için yarım saat sınır olabilir
yarım saat spor yapana +
2lt su içene+
su spor
berenvildan + +
kelebek.hill + -
bu gibi
tmm sen yap bu şekilde su ve sporubaşkanımm bugün sıra bendeymişş hiç bozmayalım listeyi istersen sabah istersenn bu gün yazarımm benn olurmu bence sabah yazalımmm hem mesajları hemde su ve sporları öyle zamanlar oluyoki benn giremiyomm gece yazıyomm fikir tabiki sadece
görmemişim bebişim burdaymışsın sen kııız. Bundan sonra sana bursalım diyeceğim. Ailen nerde oturuyodu.yıldırım mı demiştin sen bana
berenvildan+, su:+
kelebekhill: Spor:-,su:+ gibi
bu arada bende
1 saat yürüyüş yaptım
2lt su içtim
menüm
sabah 1kk peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
ara 1 türk kahve
öğlen 1 kase brokoli çorba
2 kaşık pırasa yemeği
ara 1 galete
akşam 2 kaşık et yemeği
2 kaşık patlıcany. (fırında)
tmm sen yap bu şekilde su ve sporu
bi düzene oturtursak hepimizin işine yarar bence
mesaj sayısınıda destina saycak bugün
istersen sabah istersen gece girince yaz ne zaman müsait olursan
zaten 7-8 günde 1 sıra gelcek çok diğil bence düzen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?