Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ahh ahh öle tabii cnmmm bende öle yazdımm ya kızz sıralamayıı dağına taşına kurban olurumm türkiyem gibi varmı ya...ahh ahh tabii önce çok zengin olmam lazımm sadece hayall yanii..

fatoşum su miktarımıda yazmayı unuttum galiba 2.5 lt su , 20 dk yürüyüş

kızlar dukan maceram bitti sanırım ,kabız olmuşum ben kabız olunca fena oluyorum, o yüzden elveda dukan , hoşgeldin kendine göre ayarlama
şişim ödemim vs gitmiştir inşallah diye tartıldım iyi güzel yola devam ,bu hafta herkes azmediyor mu kızlar bildğim kadar bu hafta birnci olacaktık değil mi

Selam bayanlar harikasınız geçmişe şöyle bi gözattım daa..bugün ofise yeni geldim gene çok yoruldumm...ve şu anda bi sürü dilekçe beni bekliyor, bugün çok aktif katılamıyorum ama buralardayımm hepinizi öpüyorumm, her türlü yeni fikre cezaya suya spora açığımm

merhaba arkadaşlar şimdi yürüyüşten geldim 1.5 saat yürüdüm suyum da 2 lt oldu. 3 lt ye tamamlamak istiyorum. akşam giremezsem yazıyım şimdiden.
dünkü menüm
sabah=1 kase lahana çorbası
öğlen =1 kase lahana çorbası+1 dilim ekmek
akşam=1 kase lahana çorbası

bugünde menüm aynı
2 gün acaba 3 gün yapsammı dayanabilirsem yapıcam işe yaradı galiba hafifledim sanki.siz neler yaptınız.

bence bu hafta birinci olacağız. beni de listeye alın nolur.

maşallah kızım nası dayanıyosun o kadarcıkla yahuu ben ölürüm vallaa Ben aburcuburu komple çıkarıyorum hayatımdan bu hafta yok mesela, ama arada makarna pilav oluyor, valla ona da kimse kusura bakmasın çünkü dışarlarda yiyorum öğlen gene az kaçırıyorum bence, çalışıyorum koşturuyorum spor yapmadım görünüyor ama günün yarısı koşarak geçiyor genelde ama bugün gene de platesini dansımı yapacam

spor su mesaj sayılması iyi olmuş. Bana da günümü hatırlatın bende sayarım kızlar

canım not al bi köşeye herkes kendininkini takip eder kaçırmazsa iyidir hatırlatmayı unuturuz belki :)

kolay gelsin canım.

canım listeye girebilmen kaptanın kararına göre oluyor ama büyük ihtimal seni listeye alır ,cünkü sürekli geliyorsun ve gerçekten kg vermek istiyorsun.sen böyle devam ettiğin sürece bu gurupta önemli bir yere sahip olacaksın. bence bu hafta epey vericeksin, lahana çorbası acılı olandan mı tüketiyorsun ,ve kg olarak hiç gün farkı farkeden bir kayıp var mı merak ediyorum

mrb kıslar naptınız bakiim

ayase katılımın böle devam ederse listeye girersin.ii de kilo vereceksin gibi geldi bana.

Öğlen makarna vardı gene yedim bir kase yoğurtla ama öğlen yedim en azından napimm, bana makarnayla pilavla kilo verilmez deyip moralimi bozmayınn Kaloriye ve ağzımdan girenlere çok dikkat ediyorum sonuçtaa,bana anca yetiyor yahu, kısabileceklerimi kısıyorum bi de artık gece kesinlikle midem kazınarak uyuyorum, en dikkat ettiğim şey bu oldu bu hafta, ama bu hafta benden kilo gitmezse sanırım küscem diyete

Aman diyimm mümkün mertebe uzak dur ben çok severim mozaik yaa
valla canım havuçlu ,fındıklı falan yaptım bakalım az yerim ama sonra yürürüm inşallah

canım sen ayarlyorsundur bence ne kadar yesende kalori sayımı yapabilirsin , eritiyorsun sabahtan akşama koşuyorsun zaten sıkıntı yapma ,cuma günü tartıda değişiklik olmazsa bir ayarlama yaparsın sen

İnşallah oynama olsun daa ben gene ayarlama yaparım yahuu

Son düzenleme:
Menümm:

Sabah:
Çeyrek ekmek kadar kepekli ekmek kaşarlı tost
1 bardak şekersiz çay

Öğlen:
1 tabak makarna
1 kase yoğurt

Ara:1 elma

Akşam:
Yarım tabak keşkek
Bol salata

çok canım çekti küçücük bi kase k flakes

Su:2,5 lt
Spor: 1 sa plates- dans (birazdannn )

fatoşum su miktarımıda yazmayı unuttum galiba 2.5 lt su , 20 dk yürüyüş

bebişim şu lahana çorbasının tarifini banada versene bende bi deniyeyim.spor 1 saat + olsun demiştik ne yapayım ben şimdi.bide hiç ara yapmadın mı bebişim nasıl doydun böyle
bence bu hafta birinci olacağız. beni de listeye alın nolur.
alırız bu hafta bebişim senin katılımın iyi
spor su mesaj sayılması iyi olmuş. Bana da günümü hatırlatın bende sayarım kızlar
sende yaz bakim suyu sporu.kaptan liste yayınladı ona bak bebişim sırayı ona göre belirliyoruz.
şuan oğlumla aile etkinliği ödevi yapıyoruz ne mi , mozaik pasta
yemmeee sakın yeme bebiş yiyeceksende azıcık ye nefsin körelsin
aaa ne küsmesi bebişim öğlen yiyosun en azından makarnayı pilavı o da bi avantaj senin için

bebişim akşam keşkek olmamış dikkat et.ama menün harici süper olmuş.ben bugün malesef spor yapamadım.bi de gözleme yedim mecbureen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…