trekking en güzel sporlardan biri:). Ben de ağustosta samsun2a gidicem kımsetse. En iyi arkadaşımın düğün tarihi belli olmuş dün akşam, samsun'da olacak. Türkiye'de bi o taraflar kalmıştı gezmediğim, kısmetse onu da gezeriz. Bence önce türkiye'yi bitir, sonra yurtdışıBen ürgüplüyüm aslen, bizim memleketimiz de baldan tatlıdır
kaptanım ordabenisevenbirivar izin aldı.onun yerine su spor listesini ben yapayım mı? bide yeni üyeler mi çağırsak az kişi kaldık.sen bi göz at derim tabii bu bi fikir
5 günde PAZARTESİ-CUMA su ve spordan 4 eksi alanlar birer gün fazla su-spor mesaj listesi yapsın olurmu ceza iyimi sizce kızlar
kızlar dukan maceram bitti sanırım ,kabız olmuşum ben kabız olunca fena oluyorum, o yüzden elveda dukan , hoşgeldin kendine göre ayarlama
şişim ödemim vs gitmiştir inşallah diye tartıldım iyi güzel yola devam ,bu hafta herkes azmediyor mu kızlar bildğim kadar bu hafta birnci olacaktık değil mi
merhaba arkadaşlar şimdi yürüyüşten geldim 1.5 saat yürüdüm suyum da 2 lt oldu. 3 lt ye tamamlamak istiyorum. akşam giremezsem yazıyım şimdiden.
dünkü menüm
sabah=1 kase lahana çorbası
öğlen =1 kase lahana çorbası+1 dilim ekmek
akşam=1 kase lahana çorbası
bugünde menüm aynı
2 gün acaba 3 gün yapsammı dayanabilirsem yapıcam işe yaradı galiba hafifledim sanki.siz neler yaptınız.
spor su mesaj sayılması iyi olmuş. Bana da günümü hatırlatın bende sayarım kızlar
kolay gelsin canım.Selam bayanlar harikasınız geçmişe şöyle bi gözattım daa..bugün ofise yeni geldim gene çok yoruldumm...ve şu anda bi sürü dilekçe beni bekliyor, bugün çok aktif katılamıyorum ama buralardayımm hepinizi öpüyorumm, her türlü yeni fikre cezaya suya spora açığımm
merhaba arkadaşlar şimdi yürüyüşten geldim 1.5 saat yürüdüm suyum da 2 lt oldu. 3 lt ye tamamlamak istiyorum. akşam giremezsem yazıyım şimdiden.
dünkü menüm
bugünde menüm aynı
2 gün acaba 3 gün yapsammı dayanabilirsem yapıcam işe yaradı galiba hafifledim sanki.siz neler yaptınız.
şuan oğlumla aile etkinliği ödevi yapıyoruz ne mi , mozaik pasta
valla canım havuçlu ,fındıklı falan yaptım bakalım az yerim ama sonra yürürüm inşallah
Aman diyimm mümkün mertebe uzak dur ben çok severim mozaik yaa
canım sen ayarlyorsundur bence ne kadar yesende kalori sayımı yapabilirsin , eritiyorsun sabahtan akşama koşuyorsun zaten sıkıntı yapma ,cuma günü tartıda değişiklik olmazsa bir ayarlama yaparsın senÖğlen makarna vardı gene yedim bir kase yoğurtla ama öğlen yedim en azından napimm, bana makarnayla pilavla kilo verilmez deyip moralimi bozmayınnKaloriye ve ağzımdan girenlere çok dikkat ediyorum sonuçtaa,bana anca yetiyor yahu, kısabileceklerimi kısıyorum bi de artık gece kesinlikle midem kazınarak uyuyorum, en dikkat ettiğim şey bu oldu bu hafta, ama bu hafta benden kilo gitmezse sanırım küscem diyete
valla canım havuçlu ,fındıklı falan yaptım bakalım az yerim ama sonra yürürüm inşallah
Azcık olur yahu bi şey olmazzeritiverirsinn..
canım sen ayarlyorsundur bence ne kadar yesende kalori sayımı yapabilirsin , eritiyorsun sabahtan akşama koşuyorsun zaten sıkıntı yapma ,cuma günü tartıda değişiklik olmazsa bir ayarlama yaparsın sen
fatoşum su miktarımıda yazmayı unuttum galiba 2.5 lt su , 20 dk yürüyüş
bebişim şu lahana çorbasının tarifini banada versene bende bi deniyeyim.spor 1 saat + olsun demiştik ne yapayım ben şimdi.bide hiç ara yapmadın mı bebişim nasıl doydun böylemerhaba arkadaşlar şimdi yürüyüşten geldim 1.5 saat yürüdüm suyum da 2 lt oldu. 3 lt ye tamamlamak istiyorum. akşam giremezsem yazıyım şimdiden.
dünkü menüm
bugünde menüm aynı
alırız bu hafta bebişim senin katılımın iyibence bu hafta birinci olacağız. beni de listeye alın nolur.
sende yaz bakim suyu sporu.kaptan liste yayınladı ona bak bebişim sırayı ona göre belirliyoruz.spor su mesaj sayılması iyi olmuş. Bana da günümü hatırlatın bende sayarım kızlar
yemmeee sakın yeme bebiş yiyeceksende azıcık ye nefsin körelsinşuan oğlumla aile etkinliği ödevi yapıyoruz ne mi , mozaik pasta
aaa ne küsmesi bebişim öğlen yiyosun en azından makarnayı pilavı o da bi avantaj senin içinÖğlen makarna vardı gene yedim bir kase yoğurtla ama öğlen yedim en azından napimm, bana makarnayla pilavla kilo verilmez deyip moralimi bozmayınnKaloriye ve ağzımdan girenlere çok dikkat ediyorum sonuçtaa,bana anca yetiyor yahu, kısabileceklerimi kısıyorum bi de artık gece kesinlikle midem kazınarak uyuyorum, en dikkat ettiğim şey bu oldu bu hafta, ama bu hafta benden kilo gitmezse sanırım küscem diyete
Menümm:
Sabah:
Çeyrek ekmek kadar kepekli ekmek kaşarlı tost
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
Ara:1 elma
Akşam:
Yarım tabak keşkek
Bol salata
çok canım çekti küçücük bi kase k flakes
Su:2,5 lt
Spor: 1 sa plates- dans (birazdannn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?