Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya evet akşam keşkek olmuyor ama o özel bi yemek ondan yedim bi de baya az yedimm kii
Sana gözlemeden cısss.bari uyumadan biraz mekik çek ilknur ablacıkk

fatoşum su miktarımıda yazmayı unuttum galiba 2.5 lt su , 20 dk yürüyüş
yokk cnmm yazmıştınn dünkünü sabah ++ dımm benn ama bugünn yaptığınsa yarına yazılacak ilknur abla yazacak
amann insan en iyi kendi bildiği diyeti yapıyoo cnmmm
canımm çalışıyosunn allah kolaylık versinnn geldee günde 1 gel napalım
maşallah cnaımm süper gidiyosunn bencede 3 günden fazla yapma zatenn doktorlarda önermiyorr sen nasıl yapıyorsun bu çorbayıı tariff verirmisin bana canımm iyi halin kalıyo kız bu yemeye yürümeye
bence bu hafta birinci olacağız. Beni de listeye alın nolur.
inşallah olucazz cnmm sen böyle devamm et bence listedesinn bennde süperimm bu hafta
mrb kıslar naptınız bakiim

ayase katılımın böle devam ederse listeye girersin.ii de kilo vereceksin gibi geldi bana.
kesinlikle
şuan oğlumla aile etkinliği ödevi yapıyoruz ne mi , mozaik pasta
cıssssssssss ödeve bak yaaa ilk defa duydumm cnmm hangi ders buu biizm zamanımızda ev ekonomisi dersinde yapılırdı bu ne dersiiki
aaa olurmu kızmak canımm bende yiyorumm pilav makarnaa haftada 1 2 sefer ama az en fazla 4 yemek kaşığıı mesela öğlenn ekmek hakkımda veya yemeğe göre akşam yemek vaktinde ekmeksizz hiçç bişi olmazz

ya evet akşam keşkek olmuyor ama o özel bi yemek ondan yedim bi de baya az yedimm kii

bencee cıslık bi,r liste değill canımm gayette güzell çok değilkii neden cısss diyosunn keşkeke diyosann yanında bişi yokk salata var sadece öğlene diyosan onuda yoğurtla tek yemişin yanında sebze yemeği bile yiyebilirdinn çok güzel bence

Kızlarr yanlızz bu hafta ben bomba gibi geliyorumm haberiniz olsunn sizz candaşımsınız gurupdaşımm ama varmıı rakipp olacakk en azz 2 kilo gitçekk diyorumm 2 kilodan aşağısı kurtarmaz..benii reglimm bittiii soğan suyu içiyorumm biliyosunuz kesinlikle tavsiye ediyorumm gebe yokk aramızda gebelere zararlıı..çocukk bile düşürtürmüş..bol suda içiyomm zatenn bu hafta daha çokk dikkat ettimm... Motive süperr burdaa en az 2 kilo şuann gidenn bu kadar zatenn inşallahh aksamaz 98.600 çıktımm bugünn 2 kilo gitmişş reglimin son günü bugünn gidermi gitmezmii bilmiyomm fazlasıı ama gitçek gibimm geliyo bakalımm yanlızz çok büyük tebrikk isterimm 2 lii rakamlara indimm inşallah çakılmam burda..

bugünkü menüm
sabah
1tane eti form büsküi(paket değil)
2 çatal yumurta
çay 1 bardakk
sabah yemedimmde denebilirr

öğlenn

sadece suu sağlık ocağına gittimm oğlanı kendimee yemedimm

sadece 3 tane küçük kreker yedim

ara yok

akşam
ıspanak.
Salata

bugünn az yedimm nasıl olduysa hayret

yatmadan

1 bardak süt 1 meyve

20 dakika yürüme bandıı
20 dakikada sağlık ocağına yüğrüyüş sadece gidiş 20 dakika gidiş geliş 40 dakika
3 lt su canlarımm suu devamm ederimm daha :)

Bu ARADA kızlarr menülerinize bakıyommda sankii çoğunuz ara öğün yapmıyor nedenn benimm diyetisyenimm ara olmayann liste vermez yapmazsamda çok kızardı diyet yapann insanın metabolizması sürekli çalışmalıı derdii uzun süreli açlıkta kilo aldırıyomuuşş..nasıll demeyinn şöle anlatayım uzun süre aç kalıncaa vucut direnirmişş bir dahaki beslenmede ne yersenizz kalorili kaolrisizz kaloriye çevirirmişş bilmem anlatabildimmi ama...

Son düzenleme:
Bende kaçıyomm baş başş kuzularr yarınn sabahh tamm tekmill bekliyorumm hepiniz...kapılarıı kapattımm bennn kimse giremez hayırlı geceler

Ya evet akşam keşkek olmuyor ama o özel bi yemek ondan yedim bi de baya az yedimm kii
evet bebişim kendime yatmadan mekik cezası verdim zaten onu yapıcam
haayy maşşallah gel bebişim gel.ama ben o kadar veremem. ama bu hafta benden de 1 kilo gider gibi geliyo.
haklısın canım bu konuda.ara gerçekten önemli yoksa vücut direniyo metobolizma yavaşlıyo.
Bende kaçıyomm baş başş kuzularr yarınn sabahh tamm tekmill bekliyorumm hepiniz...kapılarıı kapattımm bennn kimse giremez hayırlı geceler

ben geldiiiim.

son mesaj:15
kızçeler ben kaçar
su ve spor bildiriminde eksik olanlar
tombikella,destina_88 ve bur50 onlardan da bildirim bekliyorum

mrb kızlar
bu hafta bomba gibi geliyoz inş hep böle olalım
benim menüm
sabah
1kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çatal reçel
öğlen
5 kaşık kuru fasülye
çeyrek dilim ekmek
akşam
5 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık patlıcan yemeği

Ayy sağol fatoş ablacımmm gelirim ben zaten her fırsatta yarın sabah ofisteyim sanırım hemmen başlığa damlarımm ...dikkat ediyorum ediyorum cidden, ve şu an gene midem kaznıyor ama yemeyim diye 7 buçuk gibi dişlerimi fırçaladım

Vayy kocaman tebrik etcem valla seniii..neden çakılasın bence bu gazla devamm 90 lar 80 ler derken bi bakcan 70 lerr..hopp maşallah bu hafta cidden baya çene düşük ,mideye girenler de sınırlıydı tebriklerr sanaa

Maşallahh menülerinize gayet iyi, bence de bu hafta daha iyi olcak ve gaza gelip daha da iyi devam edecez haydin kızlarrrr

Bayanlar güzeller balıketler daşlar haydin ben de kaçıyorumm sevgilerrrr,sabah görüşürüz inşallahhh

bir de bayanlar rica etsem ben hep cumaları mesaj ya da su spor ne isterseniz saysam?? çünkü bazen sabahları giremeyebiliyorum, gece de belki 12 ye kadar bekleyemem ertesi gün öğleden sonralara kalır kafama takılır cuma mesajı da suyu da sporu da ben alabilirim yani sorun olmazz

Son düzenleme:
Kızlar ben tombikella'nın arkadaşıyım. Bana şifresini de gönderip size bunları bildirmemi istedi.

Bilgisayarında bir sorun çıkmış hiç girememiş hala da giremiyor sanırım. Dün onu istemeye geldiler zaten heyecandan hiçbişey yiyememiş doğru düzgün :) Bugünkü menüsünü de benim aracılığımla size gönderdi;

Kahvaltı: beyaz peynir, maydonoz, haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 4 zeytin, 1 d. kepek ekmeği

Öğlen: tabakta döner, yanında salata, 1 d. kepek ekmeği

Akşam: yoğurt çorbası, 3 kaşık patates salatası.

3 lt su
2 saat yürüyüş

Kızlar ben vazifemi yaptım çıkıyorum :) Hepinize sağlıklı kilo vermeler, hayırlı akşamlar...

iyi güzel kararında sporları görünce ben utanıyorum ahh ben kılımı kıpırdatamıyorum rakibem ne olcak benim bu halim paf
paslanıyorum

mesaj 13
tatlım bu miktarlar bugünün mü.bugün sıra benim ona göre not edeyim
canım bu dünküydü yani pazartesininkiydi.

canım bu aile etkinlik ödevi 3 tane ödev var haftanın salı günleri tv kapanıyor ,cocuk ve anne baba etkinlik yapıyor ,en sevdiği pastayı yaptık sonra taşlarla oynadık ve sonra rakamları çalıştık babasıyla yarış yaptı .anaokulu olduğu için özel aile içi etkinlik günleri oluyor ,geçen haftada kanguruları araştırıp resimlerini filan çizmiştik bu haftaki hiç uymadı pasta bozdu beni of

maşallah bomba fatmam hadi bakalım ,seni yaza getirdik mi ne tutabilene aşk olsun mu olsunn hadi bakem görelim seni grubun iftirahi tombişi ,2 kg veremem ben yarım kg versem gene iyi çok kaçamak yaptım çok (
gayet güzel beslenilmiş afiyet olsun

harika ne diyeyim bomba bir menü süperötesi

oy ne heyecanlıdır şimdi ,hayırlısı olsun inşallah , güzelde beslenmiş onun yanında 2 saatlik yürüyüşte harika ,

menü
sabah: 1 fincan yeşil çay , 2 kepek ekmeğe beyaz peynirle tost ,yaında 4-5 dal maydanoz
ara:1 light zero sıfır şeker 0.3 kalori
akşam:3 kepçe eşkili köfte yemeği
1 adet et köfte
ara:mozaik pasta tamamı 4 parmak boyunca ve çok enli değildi
ve 5 beyaz leblebi 5 adet tuzlu yer fıstığı :18:
spor yok
su miktarım 2.5 lt
felaket bozuldu canım ,dünkü dukandan sonra sanırım iştah açılması yaptı akşam yediğim yemek acıydı ondan da olabilir ama dikkat son 2 gün yarın niyetliyim inşallah ,şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun yoldaşlarım

Günaydddııın kızlar, kandilinizin mübarek olsun. inşallah dualarımız gerçekleşir
dünkü son mesaj sayım:11

dünkü menüm:
sabah: 1 kase sütlü müsli
ara: 1 çay bardağı leblebi,
öğle: 250 gr activia yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2 meyve
akşam: 1,5 tabak pırasa
ara: 5 kestane
ara: yarım bardak süt, 1 meyve

su: 2 lt
spor: 45 dk sahil yürüyüşü+40 dk eliptik bisiklet
ayrıyeten yediğim kaçamaklar için (3 şeker, 1 kurupasta) 40 dk yürüdüm
yeni sloganım: KAÇAMAĞIMI DA YAPARIM, SPORUMU DA YAPARIM

Son düzenleme:
son mesaj:15
kızçeler ben kaçar
su ve spor bildiriminde eksik olanlar
tombikella,destina_88 ve bur50 onlardan da bildirim bekliyorum

yazdım sporumu ve suyumu cicim. ben 21-22.00 gibi sporumu yapıorum, sonra da nete girmiorum. o yüzden sabha yaparım bildirimleri. ama önemli bi işim olmadıkça 9'a kadar tamamlarım bildirimimi.

iyi güzel kararında sporları görünce ben utanıyorum ahh ben kılımı kıpırdatamıyorum rakibem ne olcak benim bu halim paf

Ne paslanmasııı hemen kendine gelirsin sen şimdi arada kaçamak oluyor napsann..ama sporu da bi araya sıkıştırırrsınn telaşa gerek yokk

Sağoll rakibem senin de kandilin mübarek olsunn,Allah dualarımızı kabul eder inşallah ben oruç tutmadım ama akşam dualarımı okuycam inşallahh

Haahah sloganın harika Tabi ki kaçamağı affetcek sporlar olursaa neden olmasın kızımmm sonunda izledik yalan dünyayı da hee..
Menün de gayet iyi bencee dengelemişsin
Kandilin de mübarek olsun tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…