fatoşum su miktarımıda yazmayı unuttum galiba 2.5 lt su , 20 dk yürüyüş
aaa ne küsmesi bebişim öğlen yiyosun en azından makarnayı pilavı o da bi avantaj senin için
bebişim akşam keşkek olmamış dikkat et.ama menün harici süper olmuş.ben bugün malesef spor yapamadım.bi de gözleme yedim mecbureen
yokk cnmm yazmıştınn dünkünü sabah ++ dımm benn ama bugünn yaptığınsa yarına yazılacak ilknur abla yazacakfatoşum su miktarımıda yazmayı unuttum galiba 2.5 lt su , 20 dk yürüyüş
amann insan en iyi kendi bildiği diyeti yapıyoo cnmmmkızlar dukan maceram bitti sanırım ,kabız olmuşum ben kabız olunca fena oluyorum, o yüzden elveda dukan , hoşgeldin kendine göre ayarlama
şişim ödemim vs gitmiştir inşallah diye tartıldım iyi güzel yola devam ,bu hafta herkes azmediyor mu kızlar bildğim kadar bu hafta birnci olacaktık değil mi
canımm çalışıyosunn allah kolaylık versinnn geldee günde 1 gel napalımselam bayanlar harikasınız geçmişe şöyle bi gözattım daa..bugün ofise yeni geldim gene çok yoruldumm...ve şu anda bi sürü dilekçe beni bekliyor, bugün çok aktif katılamıyorum ama buralardayımm hepinizi öpüyorumm, her türlü yeni fikre cezaya suya spora açığımm
maşallah cnaımm süper gidiyosunn bencede 3 günden fazla yapma zatenn doktorlarda önermiyorr sen nasıl yapıyorsun bu çorbayıı tariff verirmisin bana canımm iyi halin kalıyo kız bu yemeye yürümeyemerhaba arkadaşlar şimdi yürüyüşten geldim 1.5 saat yürüdüm suyum da 2 lt oldu. 3 lt ye tamamlamak istiyorum. Akşam giremezsem yazıyım şimdiden.
Dünkü menüm
sabah=1 kase lahana çorbası
öğlen =1 kase lahana çorbası+1 dilim ekmek
akşam=1 kase lahana çorbası
bugünde menüm aynı
2 gün acaba 3 gün yapsammı dayanabilirsem yapıcam işe yaradı galiba hafifledim sanki.siz neler yaptınız.
inşallah olucazz cnmm sen böyle devamm et bence listedesinn bennde süperimm bu haftabence bu hafta birinci olacağız. Beni de listeye alın nolur.
kesinliklemrb kıslar naptınız bakiim
ayase katılımın böle devam ederse listeye girersin.ii de kilo vereceksin gibi geldi bana.
cıssssssssss ödeve bak yaaa ilk defa duydumm cnmm hangi ders buu biizm zamanımızda ev ekonomisi dersinde yapılırdı bu ne dersiikişuan oğlumla aile etkinliği ödevi yapıyoruz ne mi , mozaik pasta
aaa olurmu kızmak canımm bende yiyorumm pilav makarnaa haftada 1 2 sefer ama az en fazla 4 yemek kaşığıı mesela öğlenn ekmek hakkımda veya yemeğe göre akşam yemek vaktinde ekmeksizz hiçç bişi olmazzöğlen makarna vardı gene yedim bir kase yoğurtla ama öğlen yedim en azından napimm, bana makarnayla pilavla kilo verilmez deyip moralimi bozmayınnKaloriye ve ağzımdan girenlere çok dikkat ediyorum sonuçtaa,bana anca yetiyor yahu, kısabileceklerimi kısıyorum bi de artık gece kesinlikle midem kazınarak uyuyorum, en dikkat ettiğim şey bu oldu bu hafta, ama bu hafta benden kilo gitmezse sanırım küscem diyete
menümm:
Sabah:
çeyrek ekmek kadar kepekli ekmek kaşarlı tost
1 bardak şekersiz çay
öğlen:
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
ara:1 elma
akşam:
Yarım tabak keşkek
bol salata
çok canım çekti küçücük bi kase k flakes
su:2,5 lt
spor: 1 sa plates- dans (birazdannn)
ya evet akşam keşkek olmuyor ama o özel bi yemek ondan yedim bi de baya az yedimm kii
Sana gözlemeden cısss.bari uyumadan biraz mekik çek ilknur ablacıkk
evet bebişim kendime yatmadan mekik cezası verdim zaten onu yapıcam
Ya evet akşam keşkek olmuyor ama o özel bi yemek ondan yedim bi de baya az yedimm kii
Sana gözlemeden cısss.bari uyumadan biraz mekik çek ilknur ablacıkk
haayy maşşallah gel bebişim gel.ama ben o kadar veremem. ama bu hafta benden de 1 kilo gider gibi geliyo.Kızlarr yanlızz bu hafta ben bomba gibi geliyorumm haberiniz olsunn sizz candaşımsınız gurupdaşımm ama varmıı rakipp olacakk en azz 2 kilo gitçekk diyorumm 2 kilodan aşağısı kurtarmaz..benii reglimm bittiii soğan suyu içiyorumm biliyosunuz kesinlikle tavsiye ediyorumm gebe yokk aramızda gebelere zararlıı..çocukk bile düşürtürmüş..bol suda içiyomm zatenn bu hafta daha çokk dikkat ettimm... Motive süperr burdaa en az 2 kilo şuann gidenn bu kadar zatenn inşallahh aksamaz 98.600 çıktımm bugünn 2 kilo gitmişş reglimin son günü bugünn gidermi gitmezmii bilmiyomm fazlasıı ama gitçek gibimm geliyo bakalımm yanlızz çok büyük tebrikk isterimm 2 lii rakamlara indimm inşallah çakılmam burda..
haklısın canım bu konuda.ara gerçekten önemli yoksa vücut direniyo metobolizma yavaşlıyo.Bu ARADA kızlarr menülerinize bakıyommda sankii çoğunuz ara öğün yapmıyor nedenn benimm diyetisyenimm ara olmayann liste vermez yapmazsamda çok kızardı diyet yapann insanın metabolizması sürekli çalışmalıı derdii uzun süreli açlıkta kilo aldırıyomuuşş..nasıll demeyinn şöle anlatayım uzun süre aç kalıncaa vucut direnirmişş bir dahaki beslenmede ne yersenizz kalorili kaolrisizz kaloriye çevirirmişş bilmem anlatabildimmi ama...
Bende kaçıyomm baş başş kuzularr yarınn sabahh tamm tekmill bekliyorumm hepiniz...kapılarıı kapattımm bennn kimse giremez hayırlı geceler
canımm çalışıyosunn allah kolaylık versinnn geldee günde 1 gel napalım
aaa olurmu kızmak canımm bende yiyorumm pilav makarnaa haftada 1 2 sefer ama az en fazla 4 yemek kaşığıı mesela öğlenn ekmek hakkımda veya yemeğe göre akşam yemek vaktinde ekmeksizz hiçç bişi olmazz
bencee cıslık bi,r liste değill canımm gayette güzell çok değilkii neden cısss diyosunn keşkeke diyosann yanında bişi yokk salata var sadece öğlene diyosan onuda yoğurtla tek yemişin yanında sebze yemeği bile yiyebilirdinn çok güzel bence
Kızlarr yanlızz bu hafta ben bomba gibi geliyorumm haberiniz olsunn sizz candaşımsınız gurupdaşımm ama varmıı rakipp olacakk en azz 2 kilo gitçekk diyorumm 2 kilodan aşağısı kurtarmaz..benii reglimm bittiii soğan suyu içiyorumm biliyosunuz kesinlikle tavsiye ediyorumm gebe yokk aramızda gebelere zararlıı..çocukk bile düşürtürmüş..bol suda içiyomm zatenn bu hafta daha çokk dikkat ettimm... Motive süperr burdaa en az 2 kilo şuann gidenn bu kadar zatenn inşallahh aksamaz 98.600 çıktımm bugünn 2 kilo gitmişş reglimin son günü bugünn gidermi gitmezmii bilmiyomm fazlasıı ama gitçek gibimm geliyo bakalımm yanlızz çok büyük tebrikk isterimm 2 lii rakamlara indimm inşallah çakılmam burda..
bugünkü menüm
sabah
1tane eti form büsküi(paket değil)
2 çatal yumurta
çay 1 bardakk
sabah yemedimmde denebilirr
öğlenn
sadece suu sağlık ocağına gittimm oğlanı kendimee yemedimm
sadece 3 tane küçük kreker yedim
ara yok
akşam
ıspanak.
Salata
bugünn az yedimm nasıl olduysa hayret
yatmadan
1 bardak süt 1 meyve
20 dakika yürüme bandıı
20 dakikada sağlık ocağına yüğrüyüş sadece gidiş 20 dakika gidiş geliş 40 dakika
3 lt su canlarımm suu devamm ederimm daha :)
mrb kızlar
bu hafta bomba gibi geliyoz inş hep böle olalım
benim menüm
sabah
1kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çatal reçel
öğlen
5 kaşık kuru fasülye
çeyrek dilim ekmek
akşam
5 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık patlıcan yemeği
iyi güzel kararında sporları görünce ben utanıyorum ahh ben kılımı kıpırdatamıyorum rakibem ne olcak benim bu halim pafMenümm:
Sabah:
Çeyrek ekmek kadar kepekli ekmek kaşarlı tost
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
Ara:1 elma
Akşam:
Yarım tabak keşkek
Bol salata
çok canım çekti küçücük bi kase k flakes
Su:2,5 lt
Spor: 1 sa plates- dans (birazdannn)
canım bu dünküydü yani pazartesininkiydi.mesaj 13
tatlım bu miktarlar bugünün mü.bugün sıra benim ona göre not edeyim
canım bu aile etkinlik ödevi 3 tane ödev var haftanın salı günleri tv kapanıyor ,cocuk ve anne baba etkinlik yapıyor ,en sevdiği pastayı yaptık sonra taşlarla oynadık ve sonra rakamları çalıştık babasıyla yarış yaptı .anaokulu olduğu için özel aile içi etkinlik günleri oluyor ,geçen haftada kanguruları araştırıp resimlerini filan çizmiştik bu haftaki hiç uymadı pasta bozdu beni ofyokk cnmm yazmıştınn dünkünü sabah ++ dımm benn ama bugünn yaptığınsa yarına yazılacak ilknur abla yazacak
amann insan en iyi kendi bildiği diyeti yapıyoo cnmmm
canımm çalışıyosunn allah kolaylık versinnn geldee günde 1 gel napalım
maşallah cnaımm süper gidiyosunn bencede 3 günden fazla yapma zatenn doktorlarda önermiyorr sen nasıl yapıyorsun bu çorbayıı tariff verirmisin bana canımm iyi halin kalıyo kız bu yemeye yürümeye
inşallah olucazz cnmm sen böyle devamm et bence listedesinn bennde süperimm bu hafta
kesinlikle
cıssssssssss ödeve bak yaaa ilk defa duydumm cnmm hangi ders buu biizm zamanımızda ev ekonomisi dersinde yapılırdı bu ne dersiiki
aaa olurmu kızmak canımm bende yiyorumm pilav makarnaa haftada 1 2 sefer ama az en fazla 4 yemek kaşığıı mesela öğlenn ekmek hakkımda veya yemeğe göre akşam yemek vaktinde ekmeksizz hiçç bişi olmazz
bencee cıslık bi,r liste değill canımm gayette güzell çok değilkii neden cısss diyosunn keşkeke diyosann yanında bişi yokk salata var sadece öğlene diyosan onuda yoğurtla tek yemişin yanında sebze yemeği bile yiyebilirdinn çok güzel bence
maşallah bomba fatmam hadi bakalım ,seni yaza getirdik mi ne tutabilene aşk olsun mu olsunn hadi bakem görelim seni grubun iftirahi tombişi ,2 kg veremem ben yarım kg versem gene iyi çok kaçamak yaptım çokKızlarr yanlızz bu hafta ben bomba gibi geliyorumm haberiniz olsunn sizz candaşımsınız gurupdaşımm ama varmıı rakipp olacakk en azz 2 kilo gitçekk diyorumm 2 kilodan aşağısı kurtarmaz..benii reglimm bittiii soğan suyu içiyorumm biliyosunuz kesinlikle tavsiye ediyorumm gebe yokk aramızda gebelere zararlıı..çocukk bile düşürtürmüş..bol suda içiyomm zatenn bu hafta daha çokk dikkat ettimm... Motive süperr burdaa en az 2 kilo şuann gidenn bu kadar zatenn inşallahh aksamaz 98.600 çıktımm bugünn 2 kilo gitmişş reglimin son günü bugünn gidermi gitmezmii bilmiyomm fazlasıı ama gitçek gibimm geliyo bakalımm yanlızz çok büyük tebrikk isterimm 2 lii rakamlara indimm inşallah çakılmam burda..
gayet güzel beslenilmiş afiyet olsunbugünkü menüm
sabah
1tane eti form büsküi(paket değil)
2 çatal yumurta
çay 1 bardakk
sabah yemedimmde denebilirr
öğlenn
sadece suu sağlık ocağına gittimm oğlanı kendimee yemedimm
sadece 3 tane küçük kreker yedim
ara yok
akşam
ıspanak.
Salata
bugünn az yedimm nasıl olduysa hayret
yatmadan
1 bardak süt 1 meyve
20 dakika yürüme bandıı
20 dakikada sağlık ocağına yüğrüyüş sadece gidiş 20 dakika gidiş geliş 40 dakika
3 lt su canlarımm suu devamm ederimm daha :)
harika ne diyeyim bomba bir menü süperötesimrb kızlar
bu hafta bomba gibi geliyoz inş hep böle olalım
benim menüm
sabah
1kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çatal reçel
öğlen
5 kaşık kuru fasülye
çeyrek dilim ekmek
akşam
5 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık patlıcan yemeği
oy ne heyecanlıdır şimdi ,hayırlısı olsun inşallah , güzelde beslenmiş onun yanında 2 saatlik yürüyüşte harika ,Kızlar ben tombikella'nın arkadaşıyım. Bana şifresini de gönderip size bunları bildirmemi istedi.
Bilgisayarında bir sorun çıkmış hiç girememiş hala da giremiyor sanırım. Dün onu istemeye geldiler zaten heyecandan hiçbişey yiyememiş doğru düzgün :) Bugünkü menüsünü de benim aracılığımla size gönderdi;
Kahvaltı: beyaz peynir, maydonoz, haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 4 zeytin, 1 d. kepek ekmeği
Öğlen: tabakta döner, yanında salata, 1 d. kepek ekmeği
Akşam: yoğurt çorbası, 3 kaşık patates salatası.
3 lt su
2 saat yürüyüş
Kızlar ben vazifemi yaptım çıkıyorum :) Hepinize sağlıklı kilo vermeler, hayırlı akşamlar...
son mesaj:15
kızçeler ben kaçar
su ve spor bildiriminde eksik olanlar
tombikella,destina_88 ve bur50 onlardan da bildirim bekliyorum
iyi güzel kararında sporları görünce ben utanıyorum ahh ben kılımı kıpırdatamıyorum rakibem ne olcak benim bu halim paf
menü
sabah: 1 fincan yeşil çay , 2 kepek ekmeğe beyaz peynirle tost ,yaında 4-5 dal maydanoz
ara:1 light zero sıfır şeker 0.3 kalori
akşam:3 kepçe eşkili köfte yemeği
1 adet et köfte
ara:mozaik pasta tamamı 4 parmak boyunca ve çok enli değildi
ve 5 beyaz leblebi 5 adet tuzlu yer fıstığı :18:
spor yok
su miktarım 2.5 lt
felaket bozuldu canım ,dünkü dukandan sonra sanırım iştah açılması yaptı akşam yediğim yemek acıydı ondan da olabilir ama dikkat son 2 günyarın niyetliyim inşallah ,şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun yoldaşlarım
Günaydddııın kızlar, kandilinizin mübarek olsun. inşallah dualarımız gerçekleşir
dünkü son mesaj sayım:11
dünkü menüm:
sabah: 1 kase sütlü müsli
ara: 1 çay bardağı leblebi,
öğle: 250 gr activia yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2 meyve
akşam: 1,5 tabak pırasa
ara: 5 kestane
ara: yarım bardak süt, 1 meyve
su: 2 lt
spor: 45 dk sahil yürüyüşü+40 dk eliptik bisiklet
ayrıyeten yediğim kaçamaklar için (3 şeker, 1 kurupasta) 40 dk yürüdüm
yeni sloganım: KAÇAMAĞIMI DA YAPARIM, SPORUMU DA YAPARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?