- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
günaydın fıstıklaaarKızlar ben tombikella'nın arkadaşıyım. Bana şifresini de gönderip size bunları bildirmemi istedi.
Bilgisayarında bir sorun çıkmış hiç girememiş hala da giremiyor sanırım. Dün onu istemeye geldiler zaten heyecandan hiçbişey yiyememiş doğru düzgün :) Bugünkü menüsünü de benim aracılığımla size gönderdi;
Kahvaltı: beyaz peynir, maydonoz, haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 4 zeytin, 1 d. kepek ekmeği
Öğlen: tabakta döner, yanında salata, 1 d. kepek ekmeği
Akşam: yoğurt çorbası, 3 kaşık patates salatası.
3 lt su
2 saat yürüyüş
Kızlar ben vazifemi yaptım çıkıyorum :) Hepinize sağlıklı kilo vermeler, hayırlı akşamlar...
günaydın fıstıklaaar
nbrsiniz
evt bende merak etmiştim tombikellayı. umarım kısa zamanda hallolur problem ve aramıza gelir.
dünkü mesaj sayılarımız
fatoş0808=24(süpersin hep böle gidersin inş.)
berenvildan=15
destina_88=11
kelebek.hill=9
bur50=9
ayyıldızım=7
ayase=5
tombikella=1(mazereti var bilgisayar sorunu)
kelebekcim tmm sen cuma günleri su ve sporu al o zaman listede düzenleme yapcam ben.
yok fıstık merak etme
He tamam öyle yapalım sağol kaptancımmgünaydınnn..su spor mesaj ne varsa verin bana cuma
bu arada kırgınlığın yok de mi bana
22.01--berenvildan
23.01--bur50
24.01--ayase
25.01-kelebek.hill
kızlar not alın sıranızı
yok fıstık merak etme
bu arada yukarıdaki sıra su ve spor sırası
bismillahhh
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN CANLARIMM..BAŞINIZA YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA KEŞKE DEDİĞİNİZ TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN İNŞALLAH..
teşekkürler hepimizn kandili mübarek olsunbismillahhh
kandiliniz mübarek olsunn canlarımm..başınıza yastığa koyduğunuzda keşke dediğiniz tüm dilekleriniz gerçekleşsin inşallah..
Menümm:
Sabah:
Çeyrek ekmek kadar kepekli ekmek kaşarlı tost
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
Ara:1 elma
Akşam:
Yarım tabak keşkek
Bol salata
çok canım çekti küçücük bi kase k flakes
Su:2,5 lt
Spor: 1 sa plates- dans (birazdannn)
mrb kızlar
bu hafta bomba gibi geliyoz inş hep böle olalım
benim menüm
sabah
1kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çatal reçel
öğlen
5 kaşık kuru fasülye
çeyrek dilim ekmek
akşam
5 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık patlıcan yemeği
Bayanlar güzeller balıketler daşlar haydin ben de kaçıyorummsevgilerrrr,sabah görüşürüz inşallahhh
bir de bayanlar rica etsem ben hep cumaları mesaj ya da su spor ne isterseniz saysam?? çünkü bazen sabahları giremeyebiliyorum, gece de belki 12 ye kadar bekleyemem ertesi gün öğleden sonralara kalır kafama takılırcuma mesajı da suyu da sporu da ben alabilirim yani sorun olmazz
evet bebişim kendime yatmadan mekik cezası verdim zaten onu yapıcam
haayy maşşallah gel bebişim gel.ama ben o kadar veremem. ama bu hafta benden de 1 kilo gider gibi geliyo.
haklısın canım bu konuda.ara gerçekten önemli yoksa vücut direniyo metobolizma yavaşlıyo.
ben geldiiiim.
iştahın açılmasına rağmen iyi kurtarmışsın cicimmenü
sabah: 1 fincan yeşil çay , 2 kepek ekmeğe beyaz peynirle tost ,yaında 4-5 dal maydanoz
ara:1 light zero sıfır şeker 0.3 kalori
akşam:3 kepçe eşkili köfte yemeği
1 adet et köfte
ara:mozaik pasta tamamı 4 parmak boyunca ve çok enli değildi
ve 5 beyaz leblebi 5 adet tuzlu yer fıstığı :18:
spor yok
su miktarım 2.5 lt
felaket bozuldu canım ,dünkü dukandan sonra sanırım iştah açılması yaptı akşam yediğim yemek acıydı ondan da olabilir ama dikkat son 2 günyarın niyetliyim inşallah ,şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun yoldaşlarım
Kızlar ben tombikella'nın arkadaşıyım. Bana şifresini de gönderip size bunları bildirmemi istedi.
Bilgisayarında bir sorun çıkmış hiç girememiş hala da giremiyor sanırım. Dün onu istemeye geldiler zaten heyecandan hiçbişey yiyememiş doğru düzgün :) Bugünkü menüsünü de benim aracılığımla size gönderdi;
Kahvaltı: beyaz peynir, maydonoz, haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 4 zeytin, 1 d. kepek ekmeği
Öğlen: tabakta döner, yanında salata, 1 d. kepek ekmeği
Akşam: yoğurt çorbası, 3 kaşık patates salatası.
3 lt su
2 saat yürüyüş
Kızlar ben vazifemi yaptım çıkıyorum :) Hepinize sağlıklı kilo vermeler, hayırlı akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?