Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınn bayanlarr...(sabah sabah seda gibi oldu bu daa) şimdilik ofisteyimm ve başlığmızdayım hadi bakalımm...

Şu an daa çubuk tarçınlı adaçayı içiyorumm

Vee herkesin mevlit kandili mübarek olsun, dıalarımız kabul olsun inşallahh

günaydın fıstıklaaar
nbrsiniz

evt bende merak etmiştim tombikellayı. umarım kısa zamanda hallolur problem ve aramıza gelir.

dünkü mesaj sayılarımız

fatoş0808=24(süpersin hep böle gidersin inş.)
berenvildan=15
destina_88=11
kelebek.hill=9
bur50=9
ayyıldızım=7
ayase=5
tombikella=1(mazereti var bilgisayar sorunu)

kelebekcim tmm sen cuma günleri su ve sporu al o zaman listede düzenleme yapcam ben.

He tamam öyle yapalım sağol kaptancımm günaydınnn..su spor mesaj ne varsa verin bana cuma
bu arada kırgınlığın yok de mi bana

bismillahhh
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN CANLARIMM..BAŞINIZA YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA KEŞKE DEDİĞİNİZ TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN İNŞALLAH..

Benimm yavru dana uyandıı onla ilgeleneyimm sıra sizede gelecekk kuzucuklarımm...
Burdayımm cancanlarımm..

bismillahhh
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN CANLARIMM..BAŞINIZA YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA KEŞKE DEDİĞİNİZ TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN İNŞALLAH..

Aminnnn inşallahhh senin de duaların kabul olsun fatosum ablam...bekliyoz ablacık seniii

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınz bugün yürüyüşümü yaptım1,5 saat. Lahananın son günü menüm yine sabah öğle akşam lahana çorbası.
ayyıldızım farkedip etmediğini sormuş. Farketmiş gibi hissediyorum ama tartılmadım. Cuma sabah tartılcam. Çok sık tartılmak istemiyorum. Kilo verememişsem moralim bozuluyo.

alıntı ile cevaplamanın yanında tırnak işareti var ya , mesajların alt kısmında; onlara tıkla, istediğin mesajlar için sırayla bunu yap. en son konuya cevap ver'i tıkla. alıntılamalar çıkıyor; her mesajın altına yorumunu yazabilirsin böylece cicim.

kornfleks, makarna, keşkek, ekmek hep karbonhidrat olmuş ama.. mesela keşkeki yarın yiyip akşam protein ya da sebze yemeliydin ya da bugün onlara ağırlık ver bence. sporun çok güzel.

menü çok güzel. ama hiç spor yapmaya vaktin olmuyor mu cicim??

ben de bugün sabah girdim bildiriimleri, dün de mesaj bildirimleri için yine ertesi sabah girmiştim. benim için sorun değil, diğer arkadaşlar ne der, bilmem.

2 kilolar, 1kilolar.. haınmlar harikasınız

iştahın açılmasına rağmen iyi kurtarmışsın cicim.
1 çay bardağı beyaz leblebi=1 dilim ekmek. fıstık yemekten kaçınabiliriz ama diyetlerde leblebi veriliyor, bana da diyetisyenim veriyodu leblebi.senin de andilin mübarek olsun. ben de niyetliyim bugün. kaldı 4 tane borcum

hem menü güzel, hem de sorumluluk bilinci çok gelişmiş bu kızın ya. karnende sorumluluğuna 'çok iyi' verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…