akşam kandil mübareği için halamı aradım 5 kızı var 1 nişanlı 3 ü evli 1i bekardı onunda mayısta düğünü varmış allah nasip ederse bursaya gitçem mayısta zaten yeğenim oldu biliyonuz gidemedim:2::2::2:
allah nasip ederse onu görmeyede gitmeye niyetliydim düğün zamanına denk getircem kuzenimm beklerimm dedi gitmemmii ...
YENİ HEDEFİM MAYIS AYI SİZCE MAYISA KADAR 3 AYDAN FAZLA VAR 80 OLURMUYUM ASLINDA İSTEĞİM 75 AMA NE GÜZEL OLURR TÜM AKRABALAR DÜĞÜNDE BÜYÜK DEĞİŞİM EN AZ 3 SENEDİR GÖRMEDİM ÇOĞUNU ALLAHIM NASİP ETSİNN BANA...MUTLU GÜNLER YAŞARIMM İNŞALLAH...OLUR DİMİ KIZLARR ...EN AZ 20-25 KİLO DAHA VERMEM LAZIMM OLURMU SİZCE..ZAMANN ÇOKTA DEĞİLL AYNI DÜZENDEDE VEREMİYOM MALUMM BAKALIMM HEDEFİMM BU AMA ULAŞIRIM İNŞALLAH...
bebişim askerini birazcık alttan alcan mecburen.erkekler pohpohlanmayı seviyo.kadınlarda seviyo ama onlardan bize sıra geliyo
Allah öncelikle oruçlarınızı kabul etsainn...biraz kaçamak olmuş evet ama işte oruç olunca tutmak daha zor oluyorrr
Allah kabul etsin valla ben de dualarımda sizlere yer verdim, 1 Yasın de ben okudm Allah kabul etsin çabalarımızı
Ya arada oluyo fatoş ablacımm ve özlemcimmm..uzaklık askerlik iyice geriyordüzelttik sabah neyse ki ama ben çok duygusalım ağlıyorum ona umursuz diyorum o da bana umursuz dersin ama düşünmekten sinir hastası olcam diyorr çok üzüldüm öyle deyincee sinirli biraz sen saçma bi şeye üzülünce sinirleniyom bi şey yapamıyom onu da yanlış anlıyn diyor...uzuyo işte..uzakta olunca anlaşmak daha zor oluyor hele mesajla,,, konuşunca bu kadar kıyamıyoz mesela ikimiz de..bazen çünkü ben de sinirlenip saçma sapan mesajlar atıp çok kırıyorum ....neyse gene atlattıkk
Aslında aşırı bi şey yok ama 2 eksi kötü olmuş tabii
Düzeldik şükür kaptanımm..yukarda da anlattım oluyo arada napalım sabretcezz mecburr..vee evet çiko yokk ödül olarak belki olur bundan sonra öyle hergün yokk
Valla bence neden olmasın bu hızla mümkün yaniii, daha 3 ay varr en azında 80-85 arası çok rahat olur benceeeİnşallah çookk mutlu günler yaşaa
hahah alemsin fatoşum ablamm..denk gelmedi saatler sabah adliyeye geçtim de direk daha yeni gelebldim ben dee
Aynen yaa sizsiz yapamıyom artık kızzzçok iyiyiz yaa Allah bozmasınn
Biraz da ben çalıp oynayım şimdiiben de bildirimimi yarın sabah yapcamm..hadi inşallah bu hafta güzel olcakk
mesajlarıda spor su ile sabah saymıyomuydukk ben açıklamamı yaptımm daha bitmemiştikii yazacaklarımm..:)
hoş geldin ilknurcumm pazar öle oluyo ama yaa bende pazarları hoşafım çıkıyo...güzelde yürüyüş yapmışın ..sen kaç yaşındasın ilknurumm adın çok güzel bu arada ilk-nur ..abla diyolar ya merak ettimm yaşıtmıyız acaba yada büyükmüyüm senden :)mesaj:1
afiyet olsun bebişim.alah kabul etsin.gelelim menüyeee.bu biskremler gofretler fena olmuş kızdım valla
bu güzel olmuşşş
anca geldim bebişim.
anca geldim tatlım
bebişim anca geldim.1.5 saat spor yaptım.pazar var burda giyim 2 saat te orda gezdim.halim kalmadı valla
bol paça falan kesiyo mu artık seni? dapdar bile olur kızımmm sanazaten alt bölgenle pek sorunun yoktu, şimdi hepten minimumdur
sen yaptın, sen başardın; o yüzden şımarmak hakkın
bebişim askerini birazcık alttan alcan mecburen.erkekler pohpohlanmayı seviyo.kadınlarda seviyo ama onlardan bize sıra geliyo
inşallah pötüşüm
harika bir isim tombul kuşalar ailesi..mesaj:2
nasılsınız tombul kuşlar. valla tam aile olduk haaa.tombul kuşlar ailesi.bugün çok yoruldum ve ev dandini durumda çok gelemezsem kızmayın bana tamam mıı?öpüyorum hepinizi
aminn canımm bende namazdan sonra okuyp hediye ettim ölmüşlerimize...allah gönlümüze versin kuzumm tüm müslüman aleminin...
Allah öncelikle oruçlarınızı kabul etsainn...biraz kaçamak olmuş evet ama işte oruç olunca tutmak daha zor oluyorrr
Allah kabul etsin valla ben de dualarımda sizlere yer verdim, 1 Yasın de ben okudm Allah kabul etsin çabalarımızı
Ya arada oluyo fatoş ablacımm ve özlemcimmm..uzaklık askerlik iyice geriyordüzelttik sabah neyse ki ama ben çok duygusalım ağlıyorum ona umursuz diyorum o da bana umursuz dersin ama düşünmekten sinir hastası olcam diyorr çok üzüldüm öyle deyincee sinirli biraz sen saçma bi şeye üzülünce sinirleniyom bi şey yapamıyom onu da yanlış anlıyn diyor...uzuyo işte..uzakta olunca anlaşmak daha zor oluyor hele mesajla,,, konuşunca bu kadar kıyamıyoz mesela ikimiz de..bazen çünkü ben de sinirlenip saçma sapan mesajlar atıp çok kırıyorum ....neyse gene atlattıkk
Aslında aşırı bi şey yok ama 2 eksi kötü olmuş tabii
Düzeldik şükür kaptanımm..yukarda da anlattım oluyo arada napalım sabretcezz mecburr..vee evet çiko yokk ödül olarak belki olur bundan sonra öyle hergün yokk
Valla bence neden olmasın bu hızla mümkün yaniii, daha 3 ay varr en azında 80-85 arası çok rahat olur benceeeİnşallah çookk mutlu günler yaşaa
hahah alemsin fatoşum ablamm..denk gelmedi saatler sabah adliyeye geçtim de direk daha yeni gelebldim ben dee
Aynen yaa sizsiz yapamıyom artık kızzzçok iyiyiz yaa Allah bozmasınn
harika bir isim tombul kuşalar ailesi..kız tombuluz mombuluz ama şekerizz yahuu o çıtırlar pek bi sevimsiz oluyo kurban olurumm ben tombik aileme
aminn canımm bende namazdan sonra okuyp hediye ettim ölmüşlerimize...allah gönlümüze versin kuzumm tüm müslüman aleminin...
ahh canım kıyamam tahmin ettim aslında.. bişi diyeyimmiii sankii eşim konuştu senin askerinin lafları..sende aynı benn moral veriyomm sana ama inan bende çok duygsalımm takarım kafaama düşünürüm..kurarımm ağlamaya bahane ararım ama ağlayınca açılıyom ağlamazsamm herhalde delirimm bende..çok şükür ağlanacak bi durumum yok ama televizyondaki habere diziye bile ağlarımm balık burcu burcu batacısa işte benn..benim adamda ikizler aynı senin askerin gibi ( adı ne bu arada nerde asker il ) sinirli adam iyliğime konuşuyo ama nolurr benn kırılıyom kendimce sonra düşününce haklı...ne b,ilimm :) ben ona manisalı delü :) derimm o da bana doğuştan delü diye takılırız :)
bebişim 28 yaşındayım daha doğrusu 28 i kasımda doldurcam.27 diyeyim daha ufak oluyohoş geldin ilknurcumm pazar öle oluyo ama yaa bende pazarları hoşafım çıkıyo...güzelde yürüyüş yapmışın ..sen kaç yaşındasın ilknurumm adın çok güzel bu arada ilk-nur ..abla diyolar ya merak ettimm yaşıtmıyız acaba yada büyükmüyüm senden :)
Hahah di mi amaaa...üstü dar zaten oturuyor orayı da çok beğendim ya zatenn..sadece paça da hafif bolluk varr kızımmm
Aynen öyle valla askerde biraz daha alttan alıyorum ama gelince ben de ona neler etcemmm
pötüşüm de çok datlı oldu yahuubu hafta inancım sağlamm gümbürtülü geliyoruzzz
bebişim mesajda gece 12'den sonra diğer güne geçiyo ya o yüzden gün içindeki sayıyı belirtiyoruz.sende ona göre yaz bebişim.tombul kelebeğim
16
ilknurcumm güzel diyosunda olmuyo canımm bak sen nasıl dedin bugün temzilik yapçamm kızmayın gelemezsem diye benimde dündü temizlik günüm. öle oluyo işte benim adamın kendi işi saati belli değil geliş saati bi bakarsın 7 bi bakarsın 11 işe göre gelince oyunu varr ki bunu arkadaş mesaj saymadanda izah ettimm neyse fark etmezz bu hafta zaten 1.nizim ..ama zaman zamana uymuyo işte.. bence hepsi diğer gün sabah sayılmalı zatenn biz belirtiyoruz kaçıncı mesajımız olduğunu . ertesi günkü mesajımıza yazıyorsakk şayet 1 le başlıyoruz.. sorun olacağını sanmıyorumm.ama sayan arkadaşın işi vardır etesi güne giremz gece 12 de sayar onu anlarımm...
sanırım mesj:5
bebişim 28 yaşındayım daha doğrusu 28 i kasımda doldurcam.27 diyeyim daha ufak oluyo
et canım sen gelsin askerin zaferin canını oku gelince ben arkandayım.ilknur ablama şikayet etcem seni de. o senin hakkından gelir de sen ona.
bu hafta hedefim inşallah 1 kilo kızlar bi kaçamağım gözleme oldu.onunda cezasını hala çekmedim bugün 50 mekik yapcam inşallah
16
ilknurcumm güzel diyosunda olmuyo canımm bak sen nasıl dedin bugün temzilik yapçamm kızmayın gelemezsem diye benimde dündü temizlik günüm. öle oluyo işte benim adamın kendi işi saati belli değil geliş saati bi bakarsın 7 bi bakarsın 11 işe göre gelince oyunu varr ki bunu arkadaş mesaj saymadanda izah ettimm neyse fark etmezz bu hafta zaten 1.nizim ..ama zaman zamana uymuyo işte.. bence hepsi diğer gün sabah sayılmalı zatenn biz belirtiyoruz kaçıncı mesajımız olduğunu . ertesi günkü mesajımıza yazıyorsakk şayet 1 le başlıyoruz.. sorun olacağını sanmıyorumm.ama sayan arkadaşın işi vardır etesi güne giremz gece 12 de sayar onu anlarımm...
işte bebişim gelen sayan arkadaşın işi oluyo. o da gece 12'ye kadar sayıyo o günü o yüzden dedim bende 12 den sonrası ertesi günkü mesaj sayısına geçiyo diye.yani nacizane fikrim benim tabi.
16
Neler etcem onaaane nazlar etcemm bana dün şey diyo bak önceki gün kızdın fakettim gönlünü almaya çalıştım ama o an gözün görmüyor ki diyo, naz yapılır d abi yere kadar diyo, ben dedim farkında bile değilim sinirimden ne nazı bi noktam var ya orayı geçince baya kırıcı oluyorum ben de düzelmeye çalışıyorum,ikimiz de bazı huyları törpülüycez mecbur karşılıklı fedakarlık gerekiyo düzenli bi ilişkiye..
kız valla bende kıskancım öle bişi olsa bende 50 kiloya düşerim hemde şıp diyemesaj:6
tombul kelebeğim niye hatırlatıyon sen bana temizliği valla yine yapmadım iyi mi bu kocam en sonunda alacak getirecek bi rus karısı temizlik yapmaya diye.sonra işin yoksa göz kulak ol bi de rus karısına.gerçi iyi fikir kııız getirsin.bende belki onu kontrol etcem diye yemek yemeye fırsat bulamam kıskançlıktanda bütün kiloları veririmçok fena karıyım ben yahuuu
aynen öyle canım.bizde kedi köpek gibiydik.hele kızım doğduğunda çok kötüydü evliliğimiz boşanmayı bile düşünüyodum artık.ama çok şükür biraz eşim, biraz ben düzelttik birbirimizi.yapacak bişey yok. ya bu diyardan gitcen, ya bu deveyi güdcen canım.
kız valla bende kıskancım öle bişi olsa bende 50 kiloya düşerim hemde şıp diye
kızlar bi site buldum diyetarkadaşım diye çok güzel kalori hesabı yapılıyo üye olunca orda hesaplayıp buraya ekleyebiliriz günlük
kaç kalori alırsak ayda kaç kilo veririzi onuda yazıyo
kız valla bende kıskancım öle bişi olsa bende 50 kiloya düşerim hemde şıp diye
kızlar bi site buldum diyetarkadaşım diye çok güzel kalori hesabı yapılıyo üye olunca orda hesaplayıp buraya ekleyebiliriz günlük
kaç kalori alırsak ayda kaç kilo veririzi onuda yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?