Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben inanıyorum snein 3 ayda o kadar zayıflayacağına. diyetisyene devam etmiosun galiba, di mi?

bebişim askerini birazcık alttan alcan mecburen.erkekler pohpohlanmayı seviyo.kadınlarda seviyo ama onlardan bize sıra geliyo
Biraz da ben çalıp oynayım şimdii ben de bildirimimi yarın sabah yapcamm..hadi inşallah bu hafta güzel olcakk

inşallah pötüşüm

hoş geldin ilknurcumm pazar öle oluyo ama yaa bende pazarları hoşafım çıkıyo...güzelde yürüyüş yapmışın ..sen kaç yaşındasın ilknurumm adın çok güzel bu arada ilk-nur ..abla diyolar ya merak ettimm yaşıtmıyız acaba yada büyükmüyüm senden :)

bol paça falan kesiyo mu artık seni? dapdar bile olur kızımmm sana zaten alt bölgenle pek sorunun yoktu, şimdi hepten minimumdur
sen yaptın, sen başardın; o yüzden şımarmak hakkın

Hahah di mi amaaa...üstü dar zaten oturuyor orayı da çok beğendim ya zatenn..sadece paça da hafif bolluk varr kızımmm

bebişim askerini birazcık alttan alcan mecburen.erkekler pohpohlanmayı seviyo.kadınlarda seviyo ama onlardan bize sıra geliyo
inşallah pötüşüm

Aynen öyle valla askerde biraz daha alttan alıyorum ama gelince ben de ona neler etcemmm

pötüşüm de çok datlı oldu yahuu bu hafta inancım sağlamm gümbürtülü geliyoruzzz

Son düzenleme:
15

nasılsınız tombul kuşlar. valla tam aile olduk haaa.tombul kuşlar ailesi.bugün çok yoruldum ve ev dandini durumda çok gelemezsem kızmayın bana tamam mıı?öpüyorum hepinizi
harika bir isim tombul kuşalar ailesi..kız tombuluz mombuluz ama şekerizz yahuu o çıtırlar pek bi sevimsiz oluyo kurban olurumm ben tombik aileme
aminn canımm bende namazdan sonra okuyp hediye ettim ölmüşlerimize...allah gönlümüze versin kuzumm tüm müslüman aleminin...

ahh canım kıyamam tahmin ettim aslında.. bişi diyeyimmiii sankii eşim konuştu senin askerinin lafları..sende aynı benn moral veriyomm sana ama inan bende çok duygsalımm takarım kafaama düşünürüm..kurarımm ağlamaya bahane ararım ama ağlayınca açılıyom ağlamazsamm herhalde delirimm bende..çok şükür ağlanacak bi durumum yok ama televizyondaki habere diziye bile ağlarımm balık burcu burcu batacısa işte benn..benim adamda ikizler aynı senin askerin gibi ( adı ne bu arada nerde asker il ) sinirli adam iyliğime konuşuyo ama nolurr benn kırılıyom kendimce sonra düşününce haklı...ne b,ilimm :) ben ona manisalı delü :) derimm o da bana doğuştan delü diye takılırız :)

oluyo bunlar şartlarr hayat herkese yaşatıyo zaman zaman az sabırlı ol kuzucumm yazık o sendede zor durumda düşün.. askerlik bitsin gelsin sabun köpüğü gibi geçecek bunlar...sen altan al ablam...onun psikoljisini düşün..inşallah 2 yıl sonra bizim gibi evli mutlu çocuklu bir çift olursunuz yaşadıklarınız anılarda kalırr tatlumm:)
2 yıl içimden geçtii allah dedirtti derler ya :)

Son düzenleme:

Sağol fatoş ablacıkk yazına bayıldım..ya o akrep ben oğlağım aslında belki de senin kadar duygusal değilim diziye falan pek ağlamam ama zaferim (adı sevdiceğimin) e karşı çokk duygusal ve kırılganım,bi erkek bu kadarına gelemiyo tabi ki ben de bazen ona hak veriyorum o da bazen bana ama ikimiz de şiddetlenince kopuyoz bazen ikimiz de çok sakin değiliz,ben de çok düşünüp kafama takıyorum şunu desen ölmezsin diyorum sen de ağlama diyo..uzuyoo gidiyo işte Mardinde yapıyo askerliğini

Son düzenleme:
sanırım mesj:5
bebişim 28 yaşındayım daha doğrusu 28 i kasımda doldurcam.27 diyeyim daha ufak oluyo

et canım sen gelsin askerin zaferin canını oku gelince ben arkandayım.ilknur ablama şikayet etcem seni de. o senin hakkından gelir de sen ona.
bu hafta hedefim inşallah 1 kilo kızlar bi kaçamağım gözleme oldu.onunda cezasını hala çekmedim bugün 50 mekik yapcam inşallah

2 yıl bence de iyi bi zaman dilimi ama zafer benden daha aceleci bu konuda ona göre 1 yıl bile çok, neyi beklicekmişiz uzakken biaraya gelip mutlu mesut olmak varkenn

16

bebişim mesajda gece 12'den sonra diğer güne geçiyo ya o yüzden gün içindeki sayıyı belirtiyoruz.sende ona göre yaz bebişim.tombul kelebeğim

ilknurcumm güzel diyosunda olmuyo canımm bak sen nasıl dedin bugün temzilik yapçamm kızmayın gelemezsem diye benimde dündü temizlik günüm. öle oluyo işte benim adamın kendi işi saati belli değil geliş saati bi bakarsın 7 bi bakarsın 11 işe göre gelince oyunu varr ki bunu arkadaş mesaj saymadanda izah ettimm neyse fark etmezz bu hafta zaten 1. nizim ..ama zaman zamana uymuyo işte.. bence hepsi diğer gün sabah sayılmalı zatenn biz belirtiyoruz kaçıncı mesajımız olduğunu . ertesi günkü mesajımıza yazıyorsakk şayet 1 le başlıyoruz.. sorun olacağını sanmıyorumm.ama sayan arkadaşın işi vardır etesi güne giremz gece 12 de sayar onu anlarımm...

Son düzenleme:

işte bebişim gelen sayan arkadaşın işi oluyo. o da gece 12'ye kadar sayıyo o günü o yüzden dedim bende 12 den sonrası ertesi günkü mesaj sayısına geçiyo diye.yani nacizane fikrim benim tabi.

Neler etcem onaaa ne nazlar etcemm bana dün şey diyo bak önceki gün kızdın fakettim gönlünü almaya çalıştım ama o an gözün görmüyor ki diyo, naz yapılır d abi yere kadar diyo, ben dedim farkında bile değilim sinirimden ne nazı bi noktam var ya orayı geçince baya kırıcı oluyorum ben de düzelmeye çalışıyorum,ikimiz de bazı huyları törpülüycez mecbur karşılıklı fedakarlık gerekiyo düzenli bi ilişkiye..

işte bebişim gelen sayan arkadaşın işi oluyo. o da gece 12'ye kadar sayıyo o günü o yüzden dedim bende 12 den sonrası ertesi günkü mesaj sayısına geçiyo diye.yani nacizane fikrim benim tabi.

Bu konuda evet ilknur ablamın dediği gibi karar verilmişti 12 ye dek diye, zaten haftalık mesajı tamamlayınca sorun olmaz bence günlük limit, ertesi güne yazılcak nasısa ama hep öyle olurum diyosan fatoş ablacım kaptana bildirim yapalım olmadı sabaha kadar diye değişelim...

tombul kelebeğim niye hatırlatıyon sen bana temizliği valla yine yapmadım iyi mi bu kocam en sonunda alacak getirecek bi rus karısı temizlik yapmaya diye.sonra işin yoksa göz kulak ol bi de rus karısına.gerçi iyi fikir kııız getirsin.bende belki onu kontrol etcem diye yemek yemeye fırsat bulamam kıskançlıktanda bütün kiloları veririm çok fena karıyım ben yahuuu

aynen öyle canım.bizde kedi köpek gibiydik.hele kızım doğduğunda çok kötüydü evliliğimiz boşanmayı bile düşünüyodum artık.ama çok şükür biraz eşim, biraz ben düzelttik birbirimizi.yapacak bişey yok. ya bu diyardan gitcen, ya bu deveyi güdcen canım.

kız valla bende kıskancım öle bişi olsa bende 50 kiloya düşerim hemde şıp diye
kızlar bi site buldum diyetarkadaşım diye çok güzel kalori hesabı yapılıyo üye olunca orda hesaplayıp buraya ekleyebiliriz günlük

kaç kalori alırsak ayda kaç kilo veririzi onuda yazıyo

Aldığınız
Kalori Miktarı
2.00 x 100gr Kuru İncir (59 kcal)
118 kcal
2.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)
18 kcal
1.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)
35 kcal
0.25 x 100gr Tulum Peyniri (257 kcal)
64 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)
68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)
225 kcal
0.50 x 1 Porsiyon İrmik Helvası (528 kcal) toplam=792 cal
264 kcal

Aynenn öylee..elimizden geleni yapacaz artıkk iyi etmişin ilknur ablacım, aile bu kolay mı yapması da yıkması kolay olsun di mi

AA iyiymişş biz de faydalanalım bence de harika olur

ayy güzelmiş kızz şimdi ben kaçar biraz evle ilgileneyim.sonra yine gelirim öpüyorum kızçeleeerrr

mrb kızlar listeyi ekliyim şimdiden ama bu kez şöle yapalım yüzde hesabını birkez daha hatırlatıyorum herkes mesajı alıntı yapıp quate leri silip kendi yüzde hesabını yapıp öle eklesin kilosunu çünkü öğrenmek lazım bunu da izin falan alma durumum(şu an yok ama) olursa öğrenin bence hesap yapmayı.ben kontrol ederim.

yüzde hesabı=(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)/geçen haftaki kilo sonucu da 100 le çarpıyoruz

***6. TAKIM 293. ETAP***
fatos0808 (100,6//)
ayyildizim (61,8//)
bur50 (66,3//)
berenvildan(64//)
kelebek.hill(65,7//)
destina_88(65,5//)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3//)

bildirim saati enson yarın 14:00.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…