Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz moral bozukluğu oldu bugün benim askerle yaa canım sıkkın ene de başlığa şöyle bi gözattım ama çıkıyorum bayanlar,hepinize iyi gecelerrr..

kelebek.hill: 21 mesaj
destina_88:15 mesaj
berenvildan:12 mesaj
ayyildizim:6 mesaj
burn50:5 mesaj
ayase 5mesaj
fatos0808 3 mesaj :18:

canım kalabalık menüm
oruçluydum
iftar: 1.5 kepçe eşkili köfte yemeği+1 dilim kepek ekmek
ara:yarım dilim ekmeğe sürülü çikolata
çay ile de 3 biskrem+6 hoşbeş gofret+6 adet yer fıstığı tuzlu 1 bardak tek şekerli çay ile.
ara: muzun 5te 1 i.:26:
spor: yok
su :2 lt

adamı zorla kaldırdımm ya dahada bekliyo oturacak hiç uykusu varmı bilemem bi oyun var legend sardı bırakamıyoo...bben dünya iş yaptım nazam kıldım yasin okudumm adamm hala kalkmıyo bi surat sallarsınn kaltıda geldimm ayzıyomm

sabah
5 tane eti form bisküi
üstüne peynir sürdüm toplam 1 kk kadar hepsi
çay
5 zeytin
tere
yedim

arada
yeşil çay bir kupa

öğlen
çorba yayla çorbası 1 kepçe salata

ara
1 elma
3 bardak su

akşam
4 kaşık kereviz yemeği zeytin yağlı bayılırım
boş yedimm

bugün menümm çok güzeldi bence ekmek yok makarna pilav yok
su miktar 3 litre
30 dakika yürüme bandıı

çokta hareketli birgündü malum temizlik
çok şükür
böle idi
ama artıkk halim kalmadı yatacam..

arkadaşlar tekrardann kandilinizde kutlamak isterimm dualarımda isimleriniz zikreettim..allah kabul etsinn inşallah...ben yatarr çok yorgunumm sabah burdayım allah nasip ederse..

kapılarıı kapadımm çıktımm sabah kim aççak bakalım kapımız...

hilalcimm noldu kuzmm hayrolsunn cnmm muhimm bişi değildir umarımm askerinle arandakii aklıma takıldı inan şimdii sabah mesajını 4 gözle bekleyeceğimm ablamm özel değilse tabi

arkadaşlar tekrardann kandilinizde kutlamak isterimm dualarımda isimleriniz zikreettim..allah kabul etsinn inşallah...ben yatarr çok yorgunumm sabah burdayım allah nasip ederse..

aynen ben de ismen söyledim. bu arada menün çok süperdi çünkü, helal olsun Fatoş. bu hafta 2,5-3 kg bilem verirsin sen

menün güzelmiş cicim. oyy kıyamam canın mı sıkıldı senin? ahh uzaklık ahh..

sahur: 1 kase sütlü mısır gevreği, 1 elma
iftar: 2 tane patlıcan dolması,4 tane yağsız köfte, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2 ceviz
ara: 2meyve

su: 2,5 lt
spor: 45 dk yürüyüş
70 dk yürüyüş+10 dk basketbol (4 çiğköfte, 1 parça çikolata ve 1 kurupasta kaçamağımı eritmek içindi bu)

günaydın fıstıklar

su spor

ayase + +
bur50 - -
kelebek.hill + +
berenvildan + +
ayyıldızım + -
fatoş0808 + +
destina_88 + +
tombikella bildiri yok

benim dünkü menüm
oruçtum
iftarda
1 kıymalı pide
1 bardak mandalina suyu
biraz patates salatası

20 dk falan yürüdüm su da 1lt anca olmuştur 2 eksiliyim bugün

sabah yediklerimin kalorisini hesaplıyım bari
2 kuru incir=37*2=74
2 fındık=30 cal
1 galete=40 cal
1 kk tulum peyniri=77 cal
baya varmış yaw toplam=221 cal

kaçamak kötü olmuş 2 yerine 1 meyve olsaydı daha ii olurdu

makarnayla helva cıs olmuş ama çukular yok allahtan gelişmeler var

Biraz moral bozukluğu oldu bugün benim askerle yaa canım sıkkın ene de başlığa şöyle bi gözattım ama çıkıyorum bayanlar,hepinize iyi gecelerrr..
olur arada fıstık düzelirsiniz inş. onun orda olduğundan dolayı morali bozuk sen alttan al fıstık

kelebek.hill: 21 mesaj
destina_88:15 mesaj
berenvildan:12 mesaj
ayyildizim:6 mesaj
burn50:5 mesaj
ayase 5mesaj
fatos0808 3 mesaj :18:
teşekkürler liste için

oruç olunca daha zor kendini tutmak cıslar baya var bugün telafi etsen ii olur bide az da olsa spor eklesen

kaçamak kötü olmuş 2 yerine 1 meyve olsaydı daha ii olurdu

ben meyveye dayanamıyorum yaa bi de o gün için yediğim meyve sayısı 3. diyetisyen günde 4 porsiyon veriyodu bana, meyve. zaten sevdiğim nadir şeylerden birisi, meyvesiz yaşayamam bi de hareketli olmamın da rahatlığı ile meyvelerimi yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…