yok canım o farklı oluyor sanırım ben mesaj sayımı yaptım.mesajlarıda spor su ile sabah saymıyomuydukk ben açıklamamı yaptımm daha bitmemiştikii yazacaklarımm..:)
çok süperrbenim dünkü menüm
oruçtum
iftarda
1 kıymalı pide
1 bardak mandalina suyu
biraz patates salatası
20 dk falan yürüdüm su da 1lt anca olmuştur 2 eksiliyim bugün
ben bu hafta felaket dağıttım kg almasaydım bari ,bugünde fena offmakarnayla helva cıs olmuş ama çukular yok allahtan gelişmeler var
olur arada fıstık düzelirsiniz inş. onun orda olduğundan dolayı morali bozuk sen alttan al fıstık
teşekkürler liste için
oruç olunca daha zor kendini tutmak cıslar baya var bugün telafi etsen ii olur bide az da olsa spor eklesen
canım benim işim olduğun değil gece 00.00 dedimi diğer güne geçiliyor ,ben meshul olduğum gün başlangıcından bitimine kadar saydım ,geceden sonra diğer güne geçiyo ,sonuçta haftalık sayım olduğu için günlüklerin bir sorun olacagını sanmıyorum ,bugün evde yoktum doktordaydık geceden haberimde yoktu iyikide yapmışım yoksa epey gecikicekti sayım ,16
ilknurcumm güzel diyosunda olmuyo canımm bak sen nasıl dedin bugün temzilik yapçamm kızmayın gelemezsem diye benimde dündü temizlik günüm. öle oluyo işte benim adamın kendi işi saati belli değil geliş saati bi bakarsın 7 bi bakarsın 11 işe göre gelince oyunu varr ki bunu arkadaş mesaj saymadanda izah ettimm neyse fark etmezz bu hafta zaten 1.nizim ..ama zaman zamana uymuyo işte.. bence hepsi diğer gün sabah sayılmalı zatenn biz belirtiyoruz kaçıncı mesajımız olduğunu . ertesi günkü mesajımıza yazıyorsakk şayet 1 le başlıyoruz.. sorun olacağını sanmıyorumm.ama sayan arkadaşın işi vardır etesi güne giremz gece 12 de sayar onu anlarımm...
yüzde hesabı=(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)/geçen haftaki kilo sonucu da 100 le çarpıyoruz
***6. TAKIM 293. ETAP***
fatos0808 (100,6//)
ayyildizim (61,8//)
bur50 (66,3//)
berenvildan(64//)
kelebek.hill(65,7/64,7/1/%1,52)
destina_88(65,5/65,0/0,5/ %0,76)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3//)
isterseniz menüyü yazayım ne kadar koptuğumun örneği olsun çok üzgünüm, niye böyle oldu anlamış değilim
öğlen : 2 küçük kepek ekmek arasına beyaz peynirle tost
akşam :5 adet cips
2 adet içli köfte +4 sıkmaç çiğköfte
ara:1 muz
su 1 lt
spor yok
bugün öğlen eşim aradı apar topar dr gittik ,kızın su çiçeği aşısını yaptırdık ordan benim genel cerrahta randevum vardı 3 te idi 3 bucukta ancak olabildik ve dr ameliyata girmiş kaldı öyle , sonra magazaya gitim markete yani alışveriş yaptım eve gelmem 7 i buldu saat 8 gibi de yedim köfteyi flan, yemek yaptım ama canım istemiştiacı yemek istiyorum sürekli sebebini bilmiyorum ,
Şimdi çıkmak zorundayım diğer yazıları sonra okuyacağımm..ama bu hafta fena gaza geldim, resmen 5 günde tam 1 kilo oynama oldu bende haftasonu pek dikkat ettiğim söylenemezdi çünküü...bu gazla devammm
saoll cnmm bugünde öksürük var ama daha iyice şükür ...evet oldum üye bakalımm beğendim siteyi..eti form olayına gelince kuzum ekmek yerine tüketiyorumm..haftada 5 li paketi varya ekmek olmayınca onu yiyorumm veya yoğurtla yerim arada yoda tam bugday ekmeği yiyomm canımm benim...
Kaptan senin kalori baya azmiş ya çok iyiii
yukarda kaç kalori yazan kısmın hemen sağında hesapla yazıyor ordan hesapladımmnicimde hill seninn??
Evet evett ölümüne platessİzinler için sağolun güzel ablacıklarımm elimden kurtulamıcak artık valla elimden geleni yapıyorum onun için yaparım da, çünkü o da yapıyo farkındayımmm kesinlikle katılıyorum dediklerinize ve uyguluycam karşılıklı anlayış şartt
Bence de tobidik bayanlar olarak çok kıskancız, benim yanımda var yaaa başka kızın adını ansa keserimm
Valla bugün ben de çok beğendim menümüalıştım artık galiba oleyyy... Sen de üye ol fatoş ablam hatta hepimiz olalım ama kalori hesabı için girek muhabbeti burda edek
Valla ana yemekler çok iyi fatoşum ablamm o kadar küçük kaçamak da olur, ama form yerine ekmek yiyeydin belkii daha iyi olabilirdi benm fikrimcee..
Geçmiş olsun oğluşuna fatosumm..tabi ki arasınla ilgilen kıyamam yaa...
yarın görüşürüzz ama ben gene öğlene falan gelirim sabah adliyedeyimm
oyy bende size bayılıyorumm ilknurumm..keşke yüzyüzee tanışsakk asıll siz görün beni ozaman hepiniz sırayla bayılırsınızz buraya nasıl yazıyosam gerçek hayattada öleyimm kuzularımm...tatlu dillii çok duygusal çok ağlayanmesaj:10
ayy hangi birine cevap yazayım kuşşuum çok alıntı yapmışın.tek doğru var.senin şu konuşma uslubuna bayılıyorum yahuuu.pozitif tombul kuşum beniim.
ayy bende yaparım bu tavuk suyunu 2-3 günde 1 kere.maşallah bol limonlu iyi oluyo.hastalıklardan koruyo.miss misss
şimdiden özledimm canımm benimm...Uykuya kaçıyorum bayanlarrr...yarın yine öğlene anca gelirim, kendinize iyi bakınn özleyin beni anacım
yok canım o farklı oluyor sanırım ben mesaj sayımı yaptım.
çok süperr
ben bu hafta felaket dağıttım kg almasaydım bari ,bugünde fena off
iyi yapmışın canımm sorun yokk bende günlük yazıcam artık zaten 12 ye kadar..doktorlukk noldu cnmm hayrolsun..canım benim işim olduğun değil gece 00.00 dedimi diğer güne geçiliyor ,ben meshul olduğum gün başlangıcından bitimine kadar saydım ,geceden sonra diğer güne geçiyo ,sonuçta haftalık sayım olduğu için günlüklerin bir sorun olacagını sanmıyorum ,bugün evde yoktum doktordaydık geceden haberimde yoktu iyikide yapmışım yoksa epey gecikicekti sayım ,
ben bu haftayı iyi götüremedim, yarın tartıda çok fark beklememekle birlikte kg almadığım için dua bile edebilrim
benim için çok kötü bir haftaydı kaptanım ben izne ayrılabilir miyim kendimi veremiyorum ,yazıları okurken bile kopuyorum :26:
hoopp nereye dur bakımm orda bu psikolojiyle izine ayrılırsan daha kötü sonuçlarla dönersinn cnmm benimm..bi ara bende aynıydımm işte ne zaman sen bana mesaj yazdın bir yerde bi eksiklik varr işte ozaman kendime geldimm..buraya adapte olamıyodumm ama tamamende kopamıyodumm yediklerime spora dikkat ediyodumm ama psikolji 0 dı ama bakk maşallahımız var bu hafta sende dur cnmm gitme izine bende çokk severimm acıyıı bazen yiyomda acı acıktırır ama metabolizmayıda hızlandırıyo benim diyetisyen demişti abartmadan ye demiştii baharat bilemedin turşu halinde 2-3 tane biber...arada oluyoo aklına takma toparlarsınn çokta takma kuzm..cerrahlık ne işin var canımm..ben çok gezdiğim için hiç sevmem genel cererahiiyii allah muhtaç ta etmesin eksikte mühim bişi değildir umarımisterseniz menüyü yazayım ne kadar koptuğumun örneği olsun çok üzgünüm, niye böyle oldu anlamış değilim
öğlen : 2 küçük kepek ekmek arasına beyaz peynirle tost
akşam :5 adet cips
2 adet içli köfte +4 sıkmaç çiğköfte
ara:1 muz
su 1 lt
spor yok
bugün öğlen eşim aradı apar topar dr gittik ,kızın su çiçeği aşısını yaptırdık ordan benim genel cerrahta randevum vardı 3 te idi 3 bucukta ancak olabildik ve dr ameliyata girmiş kaldı öyle , sonra magazaya gitim markete yani alışveriş yaptım eve gelmem 7 i buldu saat 8 gibi de yedim köfteyi flan, yemek yaptım ama canım istemiştiacı yemek istiyorum sürekli sebebini bilmiyorum ,
yüzde hesabı=(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)/geçen haftaki kilo sonucu da 100 le çarpıyoruz
***6. TAKIM 293. ETAP***
fatos0808 (100,6//)
ayyildizim (61,8//)
bur50 (66,3//)
berenvildan(64//)
kelebek.hill(65,7/64,7/1/%1,52)
destina_88(65,5//)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3//)
Şimdi çıkmak zorundayım diğer yazıları sonra okuyacağımm..ama bu hafta fena gaza geldim, resmen 5 günde tam 1 kilo oynama oldu bende haftasonu pek dikkat ettiğim söylenemezdi çünküü...bu gazla devammm
Günayyddınnn, bakalım kaçıncı olucaz? bağırsaklarımın tembel tembel yerlerinde oturması nedeniyle, şu an sadece 0,5 kg vermiş gözüküorum tartıda . belki de gerçekte 1 kg verdim
dünkü mesaj sayım:8
dün yediklerim:
sabah: yağsız tuzsuz, 1 kase pirinç lapası, 100 gr yoğurt
ara: 1meyve
öğle: 1 kase pirinç lapas, 100 gr yoğurt
ara: 1 meyve
akşam: 1 kase pirinç lapası, 2yk mantar, 100 gr yoğurt
ara: 1,5 meyve
su: 2 lt
spor: 45 dk yürüyüş
Kaçamağımı da yaparım sporumu da yaparım sloganı için 1 parça çikolata, 2 bisküvi, 1şeker,2 cips 40 dk yürüyüşle telafi edilmeye çalışıldı
olsun cicim, hepimiz kaçamak yapıoruz. en çok kaçamak yapanlardan biri de ben. canının acı istemesi de çok güzel bişey, benim gibi tatlı istese sürekli; daha mı iyi sanki?
toparlarsın, olur böyle arada. zine ayrılsan kilo alırsın belki, burda kilon sabit kalsın 2 hafta, 3. hafta verirsin; n'olacak ki sanki? strese girmek için zayıflamıoruz ki, mutlu mutlu zayıflamaya çalışıoruz
günaydınnn cancanlarımmm kızlarr yapamıyorumm şu hesaplamayıı biri sayo örnekli işlemi yapıp bi anlatsınn bana lütfenn ben nasıl lise bitirdimm bilmem..
sen bana söyle cicim, ben hesaplarım. zaten güzel bi rakamdır
SÖLEYEYİMM CANIMMM..2.100 GR
GEÇEN HAFTA 100.600
BU HAFTA 98.500
İNAŞŞALLH HEP BÖLE DEVAM EDERİM...
AMA ŞU İŞLEMİ Bİ AÇIKLAMALI YAP ÖĞRETMENİMM...ÖĞRENMEK İSTİYORUM HESAP MAKİNASINDAN YAPIYORUMM İŞLEM SIRASINADA DİKKAT EDİYORUM AMA YAPAMADIMM YAV...
Bu arada fatoş kelebek tebrik ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?