Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynenn öyle yapalım vallaa bir de tombikellayı da izinli yazsak mı kız mazeretini de açıkladı yani???

Bugünkü menüm ve kalori hesaplaması :)

Sabah:
1 sahanda yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir

Ara:
1 az şekerli türk kahvesi

Öğlen:
1 kıymalı patlıcan dolması
yarım kase yoğurt

Akşam:
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
1 kase havuç salata

1 elma
1 helva

Su:2 lt
Spor:yok

bu da kaptanın önerdiği sitedennn çok iyiymiş

1.00 x 1 Porsiyon Havuç Salata (144 kcal)144 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Adet Etli Patlıcan Dolması (224 kcal)224 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Un Helvası (580 kcal)145 kcal
2.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
3.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)27 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)160 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
Alınan Kalori Toplamı 1326 kcal

Günlük kalori ihtiyacımın 2138 kcal/gün olduğunu söylüyor iyiymiş o zman ya ben bu gazla devam edeyim

2.00 x 100gr Kuru İncir (59 kcal)
118 kcal
2.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)
18 kcal
1.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)
35 kcal
0.25 x 100gr Tulum Peyniri (257 kcal)
64 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)
68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)
225 kcal
0.50 x 1 Porsiyon İrmik Helvası (528 kcal)
264 kcal
0.25 x 1 Adet Kıymalı Pide (498 kcal)
125 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal)
90 kcal
Alınan Kalori Toplamı
1007 kcal

olmazmı ablam plates kilo verdirmesse bile şelkillendirmeye çok büyük faydası var seni hayal ettimde fıstık olmuşundur sus sus kuzu askerin duymasınn kuzum maşallah
ben inanıyorum snein 3 ayda o kadar zayıflayacağına. diyetisyene devam etmiosun galiba, di mi?
inşallah canımm.. yok canım etmiyorum..iyi diyetisyendi aslında tayinim çıkıcak dedi bıraktım ama yine gitmeyi düşünüyorumm bakalım bu sefer nasıl liste verecek..bide benim diyetisyene bi gidiyonn kontrol yok devlette bu ayda bir arıyosun ölçülerini veriyosun kadın kiloya değil ölçüyo bakıyo eğer ölçülerde azalma olmazsa ve belli bir zaman aynı devam ederse çağırıyo listeni değişiyo..görsen özlemcim çöp gibi kadın çok ta disiplinli ona görem hava hoşş zayıff tabim :) ee doktorda olunca ama gidicemm kara verdimm bu aralar niyetim varda devlette zor işte sıra al endokrine gitme lazım şart önce randevu işi zorr bakalımm gitçemm ama yine kendi başına bi yere kadar gidiyosunn yine yarıda kalıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

bebişim mesajda gece 12'den sonra diğer güne geçiyo ya o yüzden gün içindeki sayıyı belirtiyoruz.sende ona göre yaz bebişim.tombul kelebeğim
öle ama olmuyo işte canımm fark etmez benim içimn bende gündüzden toplu yazarımm canım napayımm ya uyuca ya uyduruca yuvarlanıp gidecez
gelsinn bendende izin canımm benimmm..zatenn kadınlarınn en sevdiği et erkekelerin başının etiymiş ye dur gelince
ooyy kıyamam adııda güzelmiş eniştemin adı buarada..hayırlı teskereler olsun ablam...mardinnde amcam askerdi benimde 2 sene önce amcam bende küçük dedemin 2. eşinden..işte insan sevdiğine kırılıyo canımm.. bu hep böledirr..ah ahh anne olunca diziyede ağlarsınn kuzumm benimm yolumda ilerleme var sende
ay bende martta 31e girecem ama sorana 30 aslında yaş kompleksimm yoktur ama.. bikerem hepimiz genciz güzeliz seksüyük ve en önemlisi tombul kuşuk...
2 yıl bence de iyi bi zaman dilimi ama zafer benden daha aceleci bu konuda ona göre 1 yıl bile çok, neyi beklicekmişiz uzakken biaraya gelip mutlu mesut olmak varkenn
hayırlısı ablam ama dile kolay tabi bunlarda..işi var hazır ozaman imkanlarda sağlanırsa neden olmasınn olur tabii çocukk ne bekleyecek anacumm....
işte bebişim gelen sayan arkadaşın işi oluyo. o da gece 12'ye kadar sayıyo o günü o yüzden dedim bende 12 den sonrası ertesi günkü mesaj sayısına geçiyo diye.yani nacizane fikrim benim tabi.
yanlışanlama sakın ilknurumm anladımm canımm işte saat saate uymuyo insanda insana bugün iyi oluyoz müsait oluyoz yazıyokk gün doğmadan neler doğuyo biraz daha esnek olabilirizz tabii :)
törpülüycez kelimen çok doğru kesinlikle yapacaksınız ablamm...mecbur yoksaa çok kalp kırılıyo malumm bıçak yarsı geçer dil yarası geçmez..o yüzdenn sende sakin oll sinirlerine hakiayrı ama napçann seviyoz işte keretaları
yokk canımm dün içindi o mazeretimide yazmıştım mesaj sayım 3 geçti ama sonrasında 8 mesaj yazdımm geçsin geçmesin fark etmezz kuzumm tek derdimiz o olsunn.
kalka kızz ne rus karısı bırak getirmeyi baana sölese çat diye çatlarımm bende çok kıskancımm ay anacımm onlarda ne güzel oluyo yanlız tatyana tubrişka
işte demekki her evlilikte oluyoo ne kadar seversen sev ne kadar tanırsan tanı biz 5 yıl flört ettik 3 yılı bir 2 yılı kavga küs ayrı ama kopmadann küstük ama gene konuşurdukk bizimkiside tam bir aşk hikayesi yanlız velhasıl kereim 5 yılın ardından bile evlendik illah çatışmalar oluyo ilknurun dediği gibi çö hele çocuk olana kadar sen a dersin o z der o z der sen a dersinn sakın ha ben çok mutluyum şöleyim böleyim diyene inanma ben inanmam herkeste oluyodur ...olmuyorda değildir ama istisnalarda kaideyi bozmaz..
ayy biz tombik kuşlar ailesi olarak çok kıskkancız anladımm neden acepp..yuvamıza yan bakanın gözünü oyarız..olmadı ben diyom üstüne oturur pres yaparımm onu
ayyy bende hemen damlarımm oraya bekleyin beni anacım...

Aynenn öylee..elimizden geleni yapacaz artıkk iyi etmişin ilknur ablacım, aile bu kolay mı yapması da yıkması kolay olsun di mi

AA iyiymişş biz de faydalanalım bence de harika olur
olay budur işte aferim benim akıllı kardeşime yıkıp gitmek kolay yapıp ayakta tutmak zor olan bunu başarırsan ailesin işte canımm benim...
ayy güzelmiş kızz şimdi ben kaçar biraz evle ilgileneyim.sonra yine gelirim öpüyorum kızçeleeerrr
koşşşş bitmiltir şimdiye insan bi niyetlense başlasa enfazla 12 saate bitiriyo ama işte biz tembenl tombul kuş ailesiyiz
aslında doğru diyosun benimde öğrenmem lazım bunu yarınn yapacam bakalımm..

Aynenn öyle yapalım vallaa bir de tombikellayı da izinli yazsak mı kız mazeretini de açıkladı yani???
bencede

Günlük kalori ihtiyacımın 2138 kcal/gün olduğunu söylüyor iyiymiş o zman ya ben bu gazla devam edeyim
menü harika süper ablamm çok beğendimm o siteye bende üye olcamm..durmakk yokk devamm devamm

senin nikin ne ordaki

bak sabahh çok gibi geldii çok değilmiş yanlız ben bu başlardaki 1000 2000 leri anlamadım anlasamm şaşrdım zati :)

bugünkü menüm

sabah

5 etiform
5 zeytin
1 yumurta haşlanmış
2 çatal peynir
çay

ara
4 bardak su

öğlen

oğlan hasta diye tavuksuyuna sebzeli tavuk çorbası yedim 2 kepçe boş ama başka bişi yemedim

arada

1 portak ama posası suyunu bebişime verdimm sıkıncaa atamadım yazıkk yiyiverdim

akşam

yarım kepçe aynı çorbadan
4 kaşık kereviz yemeği
2 kaşık bulgur pilavı

kaçamak hiç yok ama oğlan mısır pata pat istiyo küçük kase ondan yiycem ıhlamur çayıyıla

bende çıkıyorumm oğlışla ilgineyimm biraz gelsene deyip duruyo
2 gündür acaip dikkat ettim bakalımm yarınn görücezz faydasını....oğlan hasta benim kızlar kolay kolay olmaz burunlar fıs fıs hafif öksürükk bugünn kendi tedavi yöntemlerimi kullandımm şükür keyfi iyi neşeli ama gözler ölü balık gibim bakıyo
c vitamini(portakal + limon )+ tavuksuyuna çorba+ bal+ ıhlamur limon yapçam yatarkende ayaklarının altına viks sürcem
olmadı yarınn doktora çıkarcamm öğleden sonra inşalah gerek kalmaz çocuklar hasta olunca evde keyif olmuyo hayırlı geceler..sabah çok bekletmeyinnbakalımm durumuza değerlendirelimm..böle dedimm ya şimdi ben geç kalırımm..

Kaptan senin kalori baya azmiş ya çok iyiii

günlük kalori ihtiyacını nerden hesaplıyo fıstık ben bulamadım
senin nikin ne ordaki

yukarda kaç kalori yazan kısmın hemen sağında hesapla yazıyor ordan hesapladımm nicimde hill seninn??

Evet evett ölümüne platess İzinler için sağolun güzel ablacıklarımm elimden kurtulamıcak artık valla elimden geleni yapıyorum onun için yaparım da, çünkü o da yapıyo farkındayımmm kesinlikle katılıyorum dediklerinize ve uyguluycam karşılıklı anlayış şartt

Bence de tobidik bayanlar olarak çok kıskancız, benim yanımda var yaaa başka kızın adını ansa keserimm

Valla bugün ben de çok beğendim menümü alıştım artık galiba oleyyy... Sen de üye ol fatoş ablam hatta hepimiz olalım ama kalori hesabı için girek muhabbeti burda edek

Valla ana yemekler çok iyi fatoşum ablamm o kadar küçük kaçamak da olur, ama form yerine ekmek yiyeydin belkii daha iyi olabilirdi benm fikrimcee..

Geçmiş olsun oğluşuna fatosumm..tabi ki arasınla ilgilen kıyamam yaa...
yarın görüşürüzz ama ben gene öğlene falan gelirim sabah adliyedeyimm

Son düzenleme:
ayy hangi birine cevap yazayım kuşşuum çok alıntı yapmışın.tek doğru var.senin şu konuşma uslubuna bayılıyorum yahuuu.pozitif tombul kuşum beniim.

ayy bende yaparım bu tavuk suyunu 2-3 günde 1 kere.maşallah bol limonlu iyi oluyo.hastalıklardan koruyo.miss misss

Uykuya kaçıyorum bayanlarrr...yarın yine öğlene anca gelirim, kendinize iyi bakınn özleyin beni anacım

bebişim şu kalori hesabı nasıl yapılıyo diyet arkadaşımda bana bi anlatsana

fıstık önce üye oluyosun üye ol kısmından mail adresine gelen maille aktifliyosun. siteye giriş yapıyosun mailine gelen şifreyle. siteye üyelikli giriş yapınca sol üstteki boşluga yemeği yazıyon ara yapıyosun çıkınca ekle yapıyosun sonra onayla. sonra bidaha aynı işlem böle böle listeyi tamamlıyosun fıstık kendisi topluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…