allah kabul etsin özlemcimm allah razı olsunn benim adımı 4-5 kkere deseydin canım malum ben xxxl cımaynen ben de ismen söyledim. bu arada menün çok süperdi çünkü, helal olsun Fatoş. bu hafta 2,5-3 kg bilem verirsin sen
bence gayet güzel canım menünn keşke kaçamak olmasaydı ama kaçamağınıda yaptın sporunuda yaptın sloganınıda tuttum canım buaradasahur: 1 kase sütlü mısır gevreği, 1 elma
iftar: 2 tane patlıcan dolması,4 tane yağsız köfte, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2 ceviz
ara: 2meyve
su: 2,5 lt
spor: 45 dk yürüyüş
70 dk yürüyüş+10 dk basketbol (4 çiğköfte, 1 parça çikolata ve 1 kurupasta kaçamağımı eritmek içindi bu)
canımm oruçlusunn su nasıl içemedin kuzum ben olsam iftarda 1 lt içmiştim zati bazı insanlar içemiyo tabi..iremcim keşke sıcak bi çorba içseydin arkasında pideni yeseydin.olsunn ..oruç olunca zor oluyo..allah kabul etsinn...benim diyetlerimm hep ramazanda bozulurr..ailem çok kızıyo..sen hastasın bunu kabul etmeli oruç tutma diyolar..ama olmuyo 10 yaşından beri tutuyorum elhamdülilah nasıl bırakayımm çok büyük günah işliyomuşum gibime geliyo..bu sende böyle kilo vermeye devam edersemm ki bu sefer allahın izniyle erişim amacıma ramazanı napçam bilmiyom..mübarek ay senede 1 ay tutmasam diyom zoruma gidiyo..tutsam verdiğim kilolar 15 güne geri geliyo bilmiyorum..benim dünkü menüm
oruçtum
iftarda
1 kıymalı pide
1 bardak mandalina suyu
biraz patates salatası
20 dk falan yürüdüm su da 1lt anca olmuştur 2 eksiliyim bugün
evet bencede başkanım iremimm kahvaltıda bu kadar kalori bu kahvaltı dimi doğru dürüst doymamışındır bile ama kalorisi yüksek işte...sabah yediklerimin kalorisini hesaplıyım bari
2 kuru incir=37*2=74
2 fındık=30 cal
1 galete=40 cal
1 kk tulum peyniri=77 cal
baya varmış yaw toplam=221 cal
aa meyveyi bende çok severim..diyetisyenlerde dediğin gibi veriyo banada 4 porsiyon vermişti...ben meyveye dayanamıyorum yaabi de o gün için yediğim meyve sayısı 3. diyetisyen günde 4 porsiyon veriyodu bana, meyve. zaten sevdiğim nadir şeylerden birisi, meyvesiz yaşayamam bi de hareketli olmamın da rahatlığı ile meyvelerimi yiyiyorum
kimse yokmu gıı
ben geldim kaçtınız
afiyet olsun bebişim.alah kabul etsin.gelelim menüyeee.bu biskremler gofretler fena olmuş kızdım vallacanım kalabalık menüm
oruçluydum
iftar: 1.5 kepçe eşkili köfte yemeği+1 dilim kepek ekmek
ara:yarım dilim ekmeğe sürülü çikolata
çay ile de 3 biskrem+6 hoşbeş gofret+6 adet yer fıstığı tuzlu 1 bardak tek şekerli çay ile.
ara: muzun 5te 1 i.:26:
spor: yok
su :2 lt
bu güzel olmuşşşsabah
5 tane eti form bisküi
üstüne peynir sürdüm toplam 1 kk kadar hepsi
çay
5 zeytin
tere
yedim
arada
yeşil çay bir kupa
öğlen
çorba yayla çorbası 1 kepçe salata
ara
1 elma
3 bardak su
akşam
4 kaşık kereviz yemeği zeytin yağlı bayılırım
boş yedimm
bugün menümm çok güzeldi bence ekmek yok makarna pilav yok
su miktar 3 litre
30 dakika yürüme bandıı
çokta hareketli birgündü malum temizlik
çok şükür
böle idi
ama artıkk halim kalmadı yatacam..
anca geldim bebişim.kimse yokmu gıı
ben geldim kaçtınız
anca geldim tatlım
bu durum bana çok oluyor işte nerde bu tontişler...
akşam kandil mübareği için halamı aradım 5 kızı var 1 nişanlı 3 ü evli 1i bekardı onunda mayısta düğünü varmış allah nasip ederse bursaya gitçem mayısta zaten yeğenim oldu biliyonuz gidemedim:2::2::2:
allah nasip ederse onu görmeyede gitmeye niyetliydim düğün zamanına denk getircem kuzenimm beklerimm dedi gitmemmii ...
YENİ HEDEFİM MAYIS AYI SİZCE MAYISA KADAR 3 AYDAN FAZLA VAR 80 OLURMUYUM ASLINDA İSTEĞİM 75 AMA NE GÜZEL OLURR TÜM AKRABALAR DÜĞÜNDE BÜYÜK DEĞİŞİM EN AZ 3 SENEDİR GÖRMEDİM ÇOĞUNU ALLAHIM NASİP ETSİNN BANA...MUTLU GÜNLER YAŞARIMM İNŞALLAH...OLUR DİMİ KIZLARR ...EN AZ 20-25 KİLO DAHA VERMEM LAZIMM OLURMU SİZCE..ZAMANN ÇOKTA DEĞİLL AYNI DÜZENDEDE VEREMİYOM MALUMM BAKALIMM HEDEFİMM BU AMA ULAŞIRIM İNŞALLAH...
kız gelmişken bursaya bana da uğra görüşelim barii
Al işte yine kendim çalıp kendim oynuyorumm...görüşürüz kuzucuklar..öpüyorum hepinizi.
canım kalabalık menüm
oruçluydum
iftar: 1.5 kepçe eşkili köfte yemeği+1 dilim kepek ekmek
ara:yarım dilim ekmeğe sürülü çikolata
çay ile de 3 biskrem+6 hoşbeş gofret+6 adet yer fıstığı tuzlu 1 bardak tek şekerli çay ile.
ara: muzun 5te 1 i.:26:
spor: yok
su :2 lt
adamı zorla kaldırdımm ya dahada bekliyo oturacak hiç uykusu varmı bilemem bi oyun var legend sardı bırakamıyoo...bben dünya iş yaptım nazam kıldım yasin okudumm adamm hala kalkmıyo bi surat sallarsınn kaltıda geldimm ayzıyomm
kapılarıı kapadımm çıktımm sabah kim aççak bakalım kapımız...
hilalcimm noldu kuzmm hayrolsunn cnmm muhimm bişi değildir umarımm askerinle arandakii aklıma takıldı inan şimdii sabah mesajını 4 gözle bekleyeceğimm ablamm özel değilse tabi
menün güzelmiş cicim. oyy kıyamam canın mı sıkıldı senin? ahh uzaklık ahh..
benim dünkü menüm
oruçtum
iftarda
1 kıymalı pide
1 bardak mandalina suyu
biraz patates salatası
makarnayla helva cıs olmuş ama çukular yok allahtan gelişmeler var
olur arada fıstık düzelirsiniz inş. onun orda olduğundan dolayı morali bozuk sen alttan al fıstık
akşam kandil mübareği için halamı aradım 5 kızı var 1 nişanlı 3 ü evli 1i bekardı onunda mayısta düğünü varmış allah nasip ederse bursaya gitçem mayısta zaten yeğenim oldu biliyonuz gidemedim:2::2::2:
allah nasip ederse onu görmeyede gitmeye niyetliydim düğün zamanına denk getircem kuzenimm beklerimm dedi gitmemmii ...
YENİ HEDEFİM MAYIS AYI SİZCE MAYISA KADAR 3 AYDAN FAZLA VAR 80 OLURMUYUM ASLINDA İSTEĞİM 75 AMA NE GÜZEL OLURR TÜM AKRABALAR DÜĞÜNDE BÜYÜK DEĞİŞİM EN AZ 3 SENEDİR GÖRMEDİM ÇOĞUNU ALLAHIM NASİP ETSİNN BANA...MUTLU GÜNLER YAŞARIMM İNŞALLAH...OLUR DİMİ KIZLARR ...EN AZ 20-25 KİLO DAHA VERMEM LAZIMM OLURMU SİZCE..ZAMANN ÇOKTA DEĞİLL AYNI DÜZENDEDE VEREMİYOM MALUMM BAKALIMM HEDEFİMM BU AMA ULAŞIRIM İNŞALLAH...
Al işte yine kendim çalıp kendim oynuyorumm...görüşürüz kuzucuklar..öpüyorum hepinizi.
nasılsınız tombul kuşlar. valla tam aile olduk haaa.tombul kuşlar ailesi.bugün çok yoruldum ve ev dandini durumda çok gelemezsem kızmayın bana tamam mıı?öpüyorum hepinizi
Ya ben her pantolonu bu kadar sevmem ama bu yeni aldığıma bayıldım gidip bi de başka rengini mi alsam diyorumm, hafif bol paça abim bile sabah dedi, pantolon çok güzel her şeyi farketmez normalde yanii çok yakıştı yaa(çok mutevaziyim di mii) topukluyla çok şık oldularr..bugün cidden daha iyi farkettim plates de işe yaramış göbekte falan bi çekilme olmuş
benim dünkü menüm
oruçtum
iftarda
1 kıymalı pide
1 bardak mandalina suyu
biraz patates salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?