Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

be nbir lavaboya gidip tartılayım gece uyumadım ,saat 8 bucukta yattım şimdi kalktım ,
cerraha gögüs muayenesi için gidicektim kızlar, sağ kolumdan gögsüme bir sızı var ,hem emzirmeyi bıraktığı halde gögsümden hala süt gelmeye devam ediyori
bu arada fatoş ve kelebek destine çok güzel kg vermiişsiniz . kaptanımıda tebrik ediyorum .
ah ben ahhh du bakalım kg aldım kesin ,gece belliydi öküz gibi yedim kızlar afedersiniz ,yarım ekmek arası ne buldumsam ve hoşbeş büüyük gofretin yarısı ve bir muz ,bunlar listede yer almadı cünkü gece yarısı yedim hatta sucuk bile pişirip yedim. stresten sanırım

ben hesapları alt üst ettim ,hesaplmayıda bilmiyorum 1.1 kg almışım çok kötü ,ben izne ayrılmasam mı kızlar daha fena olurum sanki
bu ne ,hep bu dukan diyeti yüzünden pazartesi sabahı 61.8 dim ,salı sabahı 61.1 idim ,4 günde lop lop geri geldi

naptın son gün kız ii gidiyodun
izin kararın geçerlimi

yüzde hesabı=(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)/geçen haftaki kilo sonucu da 100 le çarpıyoruz

***6. TAKIM 293. ETAP***
fatos0808 (100,6/98,5/2,1/%2,09)
ayyildizim (61,8/62,9/-1,1/-%1.78)
bur50 (66,3/65,8/0,5/%0,75)
berenvildan(64//)
kelebek.hill(65,7/64,7/1/%1,52)
destina_88(65,5/65,0/0,5/%0,76)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3//)Kilo bildirimi yapmadı.

6. TAKIM ORTALAMA=

mrb kızlar
ayyıldızım, berenvildan,tombikella kaldı . ayase de bildirim yaparsa ekliycem.

buldum bebişim güzelmiş gerçekten.
ayy bebiş azıcık fazla kaçmış.sende seda sayana bağla bizim gibi. açııızz açıızzzz.sana ceza 50 mekik yada 30 dakika ekstra spor
güzelmiş bebişim ama kaçamaklar fena.spor kaçamağı yakmış ama yediklerin kalmıştır.sporun amacı kaçamak değil yediklerimizi yakmak o yüzden az kaçamak hatta mümkünse hiç bol spor ki gün içinde yediklerimizi yaksın.umarım haddimi aşmamışımdır.nacizane fikrim.
evet hakkaten güzelmiş.
maşşallah benim tombiş kuşumaaa
şimdi geldim bebişim bildiririm az sonra
çok kötü ,62,9 çıktım ,

olsun bebişim olmuş olan haftaya daha dikkatli olursun. hem senin mazeretin var.hem bu arada meydan okumayı kazandım haberin olsun.bu hafta 62.5'i gördüüümm

bur50_______16
kelebek.hill___14
berenvildan:__13
destina88_____8
ayase________0
tombikella____0 (mazereti var)

naptın son gün kız ii gidiyodun
izin kararın geçerlimi

kalayım canım yoksa ben üstüne bindiririm bu kiiloların
dikkat edicem yürüyüşler yapacagım, telafi etmem lazım. dönüşte ikiye bölünür gene takıma zararım dokunur

bebişim bildirimimi yaptım.bu arada ayase ve tombikella dün hiç mesaj yazmadılar.bu hafta ikisini de listeye alma istersen eğer 14' e kadar bildirim yapmazlarsa

fatoşum bursalım tombul kelebeğim senin yüzdeni geçtim bu hafta haftaya kilo verme yarışı yapalım mı? hangimiz daha çok verecek diyee

evet ben 2 haftadır olduğum yerde sayıyorum yakaladın beni hatta geçtin eğer bu bendeki şiş bilmem bişi değilse resmen kilodur :26:
bu hafta gitmeli gelenler yoksa hiç iyi olmaz

bişi anladınmı de bana yuvarlamaları anladımm gerisini anladıysam arap olayım :)

fatom bak kaptan yüzde açıklamasını bizim bildirim listesinin üzerinde yazmış.ben sana örnekleyeyim kilomla
benim geçen haftaki kilom:64
bu haftaki kilom:62.5
verdiğim:1.5
(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)- geçen haftaki kilo*100
(64-62.5):64*100=
(1.5:64)*100=
(1.5:64)*100=
0.0234*100=
2.34
umarım anlatabilmişimdir

evet ben 2 haftadır olduğum yerde sayıyorum yakaladın beni hatta geçtin eğer bu bendeki şiş bilmem bişi değilse resmen kilodur :26:
bu hafta gitmeli gelenler yoksa hiç iyi olmaz
hadi bebişim bu haftada yarışalım.sen beni yakalamaya çalış bende fark atmaya ne dersin.

bur50_______16
kelebek.hill___14
berenvildan:__13
destina88_____8
ayase________0
tombikella____0 (mazereti var)

maşallah canımm sana eline sağlık bu arada liste için
kalayım canım yoksa ben üstüne bindiririm bu kiiloların
dikkat edicem yürüyüşler yapacagım, telafi etmem lazım. dönüşte ikiye bölünür gene takıma zararım dokunur
ben yazdımm sana canımm önceki sayfada gitmekk yokk tabii ..oku yazdığımı cnmm

fatoşum bursalım tombul kelebeğim senin yüzdeni geçtim bu hafta haftaya kilo verme yarışı yapalım mı? hangimiz daha çok verecek diyee
yapalımm canımmm ama yüzdeye vurma olurmuuu benimm kilomm çok haliyle yüzdeye vuruncaa benim verdiğim kilo çok olsada sen geçersinn durumm şekil liste cnmmm kilo yarışına varsan bende varımm ne dersin ? inşallah bu haftadaa güzel veririmm bu arada..

tamam işte tam olarak istediğim buydu çok çok teşekkür ederim ilknurumm.. o kadar yazdımmm il defa anladığım şekilde biri cevap yazdı senden ii öğretmen olurmuş :)

7 otlu diye doğanın çayını almıştım şimdi onla kahvaltı yapayım. daha sonra ev temzleyip ,biraz harekete geçeyim bu hafta su da çok az içtim çok ,sucumu biliyorum ben ,bu dukan zaten başlıbaşına bir hatydı benim için ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…