naptın son gün kız ii gidiyodunbe nbir lavaboya gidip tartılayım gece uyumadım ,saat 8 bucukta yattım şimdi kalktım ,
cerraha gögüs muayenesi için gidicektim kızlar, sağ kolumdan gögsüme bir sızı var ,hem emzirmeyi bıraktığı halde gögsümden hala süt gelmeye devam ediyori
bu arada fatoş ve kelebek destine çok güzel kg vermiişsiniz . kaptanımıda tebrik ediyorum .
ah ben ahhh du bakalım kg aldım kesin ,gece belliydi öküz gibi yedim kızlar afedersiniz ,yarım ekmek arası ne buldumsam ve hoşbeş büüyük gofretin yarısı ve bir muz ,bunlar listede yer almadı cünkü gece yarısı yedim hatta sucuk bile pişirip yedim. stresten sanırım
saol cnmmm sana özel mesaj attım bakabilirmisinn
buldum bebişim güzelmiş gerçekten.fıstık önce üye oluyosun üye ol kısmından mail adresine gelen maille aktifliyosun. siteye giriş yapıyosun mailine gelen şifreyle. siteye üyelikli giriş yapınca sol üstteki boşluga yemeği yazıyon ara yapıyosun çıkınca ekle yapıyosun sonra onayla. sonra bidaha aynı işlem böle böle listeyi tamamlıyosun fıstık kendisi topluyo
ayy bebiş azıcık fazla kaçmış.sende seda sayana bağla bizim gibi. açııızz açıızzzz.sana ceza 50 mekik yada 30 dakika ekstra sporisterseniz menüyü yazayım ne kadar koptuğumun örneği olsun çok üzgünüm, niye böyle oldu anlamış değilim
öğlen : 2 küçük kepek ekmek arasına beyaz peynirle tost
akşam :5 adet cips
2 adet içli köfte +4 sıkmaç çiğköfte
ara:1 muz
su 1 lt
spor yok
bugün öğlen eşim aradı apar topar dr gittik ,kızın su çiçeği aşısını yaptırdık ordan benim genel cerrahta randevum vardı 3 te idi 3 bucukta ancak olabildik ve dr ameliyata girmiş kaldı öyle , sonra magazaya gitim markete yani alışveriş yaptım eve gelmem 7 i buldu saat 8 gibi de yedim köfteyi flan, yemek yaptım ama canım istemiştiacı yemek istiyorum sürekli sebebini bilmiyorum ,
güzelmiş bebişim ama kaçamaklar fena.spor kaçamağı yakmış ama yediklerin kalmıştır.sporun amacı kaçamak değil yediklerimizi yakmak o yüzden az kaçamak hatta mümkünse hiç bol spor ki gün içinde yediklerimizi yaksın.umarım haddimi aşmamışımdır.nacizane fikrim.dünkü mesaj sayım:8
dün yediklerim:
sabah: yağsız tuzsuz, 1 kase pirinç lapası, 100 gr yoğurt
ara: 1meyve
öğle: 1 kase pirinç lapas, 100 gr yoğurt
ara: 1 meyve
akşam: 1 kase pirinç lapası, 2yk mantar, 100 gr yoğurt
ara: 1,5 meyve
su: 2 lt
spor: 45 dk yürüyüş
Kaçamağımı da yaparım sporumu da yaparım sloganı için 1 parça çikolata, 2 bisküvi, 1şeker,2 cips 40 dk yürüyüşle telafi edilmeye çalışıldı
evet hakkaten güzelmiş.KAHVALTIMMM
0.50 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal)85 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)4 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)15 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal
Alınan Kalori Toplamı 166 kcal
BU SİTE ÇOK GÜZELL KIZLARR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUMM....SAOL İREMCİMMM
maşşallah benim tombiş kuşumaaaSÖLEYEYİMM CANIMMM..2.100 GR
GEÇEN HAFTA 100.600
BU HAFTA 98.500
İNAŞŞALLH HEP BÖLE DEVAM EDERİM...
AMA ŞU İŞLEMİ Bİ AÇIKLAMALI YAP ÖĞRETMENİMM...ÖĞRENMEK İSTİYORUM HESAP MAKİNASINDAN YAPIYORUMM İŞLEM SIRASINADA DİKKAT EDİYORUM AMA YAPAMADIMM YAV...
şimdi geldim bebişim bildiririm az sonrayüzde hesabı=(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)/geçen haftaki kilo sonucu da 100 le çarpıyoruz
***6. TAKIM 293. ETAP***
fatos0808 (100,6/98,5/2,1/%2,09)
ayyildizim (61,8//)İzinli
bur50 (66,3/65,8/0,5/%0,75)
berenvildan(64//)
kelebek.hill(65,7/64,7/1/%1,52)
destina_88(65,5/65,0/0,5/%0,76)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3//)Kilo bildirimi yapmadı.
6. TAKIM ORTALAMA=
mrb kızlar
ayyıldızım, berenvildan,tombikella kaldı . ayase de bildirim yaparsa ekliycem.
çok kötü ,62,9 çıktım ,
naptın son gün kız ii gidiyodun
izin kararın geçerlimi
yüzde hesabı=(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)/geçen haftaki kilo sonucu da 100 le çarpıyoruz
***6. TAKIM 293. ETAP***
fatos0808 (100,6/98,5/2,1/%2,09)
ayyildizim (61,8//)İzinli
bur50 (66,3/65,8/0,5/%0,75)
berenvildan(64/62.5/1.5/2.34)
kelebek.hill(65,7/64,7/1/%1,52)
destina_88(65,5/65,0/0,5/%0,76)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3//)Kilo bildirimi yapmadı.
6. TAKIM ORTALAMA=
mrb kızlar
ayyıldızım, berenvildan,tombikella kaldı . ayase de bildirim yaparsa ekliycem.
2,087. 2,09'a yuvarlayabiliriz. 100,6 kg'de 2,1 kg vermişsen; 100 kg'de ne kadar vermiş olursun diye bi doğru orantı denklemi kurdum
buldum bebişim güzelmiş gerçekten.
ayy bebiş azıcık fazla kaçmış.sende seda sayana bağla bizim gibi. açııızz açıızzzz.sana ceza 50 mekik yada 30 dakika ekstra spor
güzelmiş bebişim ama kaçamaklar fena.spor kaçamağı yakmış ama yediklerin kalmıştır.sporun amacı kaçamak değil yediklerimizi yakmak o yüzden az kaçamak hatta mümkünse hiç bol spor ki gün içinde yediklerimizi yaksın.umarım haddimi aşmamışımdır.nacizane fikrim.
evet hakkaten güzelmiş.
maşşallah benim tombiş kuşumaaa
şimdi geldim bebişim bildiririm az sonra
olsun bebişim olmuş olan haftaya daha dikkatli olursun. hem senin mazeretin var.hem bu arada meydan okumayı kazandım haberin olsun.bu hafta 62.5'i gördüüümm
bişi anladınmı de bana yuvarlamaları anladımm gerisini anladıysam arap olayım :)
mesaj:6evet ben 2 haftadır olduğum yerde sayıyorum yakaladın beni hatta geçtin eğer bu bendeki şiş bilmem bişi değilse resmen kilodur :26:
bu hafta gitmeli gelenler yoksa hiç iyi olmaz
ben listede yokum ,1 tane mi mesaj yazdım bir bakayımmesaj:3
bebişim bildirimimi yaptım.bu arada ayase ve tombikella dün hiç mesaj yazmadılar.bu hafta ikisini de listeye alma istersen eğer 14' e kadar bildirim yapmazlarsa
bur50_______16
kelebek.hill___14
berenvildan:__13
destina88_____8
ayase________0
tombikella____0 (mazereti var)
maşallah canımm sana eline sağlık bu arada liste içinmesaj:1
buldum bebişim güzelmiş gerçekten.
ayy bebiş azıcık fazla kaçmış.sende seda sayana bağla bizim gibi. açııızz açıızzzz.sana ceza 50 mekik yada 30 dakika ekstra spor
güzelmiş bebişim ama kaçamaklar fena.spor kaçamağı yakmış ama yediklerin kalmıştır.sporun amacı kaçamak değil yediklerimizi yakmak o yüzden az kaçamak hatta mümkünse hiç bol spor ki gün içinde yediklerimizi yaksın.umarım haddimi aşmamışımdır.nacizane fikrim.
evet hakkaten güzelmiş.
maşşallah benim tombiş kuşumaaa
şimdi geldim bebişim bildiririm az sonra
olsun bebişim olmuş olan haftaya daha dikkatli olursun. hem senin mazeretin var.hem bu arada meydan okumayı kazandım haberin olsun.bu hafta 62.5'i gördüüümm
ben yazdımm sana canımm önceki sayfada gitmekk yokk tabii ..oku yazdığımı cnmmkalayım canım yoksa ben üstüne bindiririm bu kiiloların
dikkat edicem yürüyüşler yapacagım, telafi etmem lazım. dönüşte ikiye bölünür gene takıma zararım dokunur
hadi bebişim bu haftada yarışalım.sen beni yakalamaya çalış bende fark atmaya ne dersin.
yapalımm canımmm ama yüzdeye vurma olurmuuu benimm kilomm çok haliyle yüzdeye vuruncaa benim verdiğim kilo çok olsada sen geçersinn durumm şekil liste cnmmm kilo yarışına varsan bende varımm ne dersin ? inşallah bu haftadaa güzel veririmm bu arada..mesaj:4
fatoşum bursalım tombul kelebeğim senin yüzdeni geçtim bu hafta haftaya kilo verme yarışı yapalım mı? hangimiz daha çok verecek diyee
fatom bak kaptan yüzde açıklamasını bizim bildirim listesinin üzerinde yazmış.ben sana örnekleyeyim kilomla
benim geçen haftaki kilom:64
bu haftaki kilom:62.5
verdiğim:1.5
(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)- geçen haftaki kilo*100
(64-62.5):64*100=
(1.5:64)*100=
(1.5:64)*100=
0.0234*100=
2.34
umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?