Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydddınnn! öncelikle hayırlısı olsun tekrar, Allah tamamına erdirsin, diyorum
tarhana çorbası (1 kase) 290 kalori olduğunu da söylemeden edemiycem. mesela şehriye çorbası 115 kalori. yayla çorbası da öyle. ben de dün tarhana içtim, çok da severim, çok besleyici. ama azcık kalorisi fazlaymış

sizin evdeki hoşbeşleri bağışla bence artık birisine. ben zorla, eşimin ağzına tıktım çikolataları, evde bitsin diye, tavsiye ederim
canım aslında hiç ypamazdım ama regl yaklaşıyor sanırım bende aklım o aburcuburlarda dediğin doğru tüketmedikçe rahat yok ,

kızlaaaaaarrrrr ben geldim artık sözlüyüm... :) dün sözlendim.
hayırlı olsun canım ,çok sevindim senin adına.

2 haftada kg artımı sözkonusu oldu kızlr bliyorsunuz ama sanırım ölçülerimde fark var
belden,bacaktan ve koltan vermişim diger yerler duruyor sanki,
ölçülerim: gögüs:98 yeni: 89
bel:86 yeni:73.5

göbiş:100 yeni:95
kalça :104 yeni:96
basen:99 yeni:92.5
tek bacak:62 yeni:57
kol: 29.5 yeni:26
17,09,2012 :67.5gr yeni:28.01.2013 kg : 61.8 bugün

ve kaloriyi hangi siteden hesaplıyoruz bana özelden link paylaşır mısınız kızlar tek tek aramadan yaplıyor bende yapayım ,
bu arada lahana suyu işe yarıyor cumadan beri ödem vs attım gibi felaket gaz yapıyor ama iştahımı kapatacak çaylara hala ihtiyaç duyuyorum.
dünkkü menüm
aç karnına bir kupa lahana suyu
3 çatal ayva reçeli,1kk light beyaz peynir
2 adet yeşilzeytin
2.dlm kepek ekmek
1 dilim sucuk
ara:1 mandalina
akşam:1 tabak soslu spagetti ,1 su bardağı makarna
ara:10 adetpatlamış mısır,1 yk kadar haşlama mısır,1 adet hoşbeş gofret ve 2 adet biskrem ,bunları yemesem kggiderdi dünde aynı çıktım bugünde
toplam su miktarı: 2.5 lt spor yok.

birazdan kahvaltı yapacagım ama öncesinde lahana suyumu hazırladım içeçegim

tombul kelebekiniz geldi yavru danayı doyurupp geliyorumm..çok güzel bir hafta olur inşallah..<3

canım senin kilo vermene aburcuburlar engel oluyo.onları bi kessen süper kilo verceksin

canım senin kilo vermene aburcuburlar engel oluyo.onları bi kessen süper kilo verceksin
evet canım kesince gerçekten gidiyor , bakalım bu hafta eski kiloma dönüş yaparsam takıldım kaldım 61 in altına inemedim hala ,bir insem gerisi gelicek ben 65 kg ya da takılmıştım 1 hafta kıpırdamadan ,3 haftadır 61 altını göremedim bu hafta da göremicem sanırım

gitmiş fazlalık ödem mi vardı yoksa

diyetarkadaşım sitenin adı üye olduktan sonra sol üstte hesapla var oradan onayla ekle yapıp günlük kalori hesaplanıyo

gitmiş fazlalık ödem mi vardı yoksa

diyetarkadaşım sitenin adı üye olduktan sonra sol üstte hesapla var oradan onayla ekle yapıp günlük kalori hesaplanıyo
açıkcası ödem olduğunu pek düşünmüyorum gülüm ama pzt dukandan sonra her gece paket paket hoşbeşler vs çok yemiştim kg aldığımı düşünmüştüm yarısı ödemdir yarısı kilodur gibi geliyor, cünkü ödem olsaydı çok hızlı giderdi çok dikkat ediyorum spor yapmasamda hareketli olmaya çalışyorum ,ne giderse kardır ,lahana suyu sayesinde göbeğimdeki yağlar mı eriyor bilemedim ama sindirimim düzeldi ,kabızlık çok çeken biri olarak günde 3 süper

evet canım aslında menün güzel tek problem aburcubur ve ağır yemek onuda kestikmi hepsi patır patır dökülüyo.2 aydır aburcubur yemiyorum ve düzenli beslenmeye çalışıyorum. 72 ile başlamıştım diyete şimdi 62.5 im benim için süper bişey ama hiç ölçüm yapmadım.bendeki sorun bel çevresiydi.yanlarım ve göbüşüm bayaa gitti. o yüzden yola devam

süpersinn canım, ben seni geçiçem bu cuma belli olcak daha doğrusu kim önde
benimde spor yapmam lazım neden bilmiyorum içimden hep uyumak geliyor hantal bir şekilde, kış hiç yaramıyor bana ama şöle 60 ın altını gördümmü tamam gerisi gelir, söz bir daha acur cubur yok ilknurcum , hedef 60 2 haftada ulaşmak istiyorum inşallah ,bu iki hafta çok dikkat etmeliyim koşu bandım var olmasına rağmen çok eriniyorum ,birşeylr yapmam lazım harekete geçmeliyim

dünkü menüm

3 tane küçük peynirli pişi (15 günde bir hamur işi..pazar kahvaltısında malum :2:)
çay
5 zeytin

arada
1 elma

öğlen yok

akşam
sardalye 8 tane
bir tabak dolu salata yeşillik +turp+kırmzıı lahana (hepsi 1 tabaktoplamı yani)

çok ince dilim kremşantili pasta (kendim yaptım evde.)

aslında yapmazdımda dün annemler bizdeydi kaynım eltim annem kuzenler..bir eltim var ikizleri var ege ece 2. sınıftalar onlara karne hediyesi..akşam yemeğindede beraberdikk ..harika zaman geçirdik..onlarr çok yedii ..bana kızmayın kaçamağım yok bence..karışık çerez kabuklu fıstık karışık meyve yemedim. pasta karne hediyesei yaptığım için çocuklara mecbur yedim çok azdı ama 2 bardakta fanta 1 bardak balığın yanında 1 bardak pastanın yanında..kalori hesabına baksam 1000 i geçmez..harcadığım kaloriye gelince yürüyüş dün yapamadıım ama 1 buçuk saat pazar yaptık..1 saatte marke..misafirim vardı yemeğe koşuşturmada cabası cumartesi menümü paylaşmıştım cumartesi günü..

bu hafta bende iş yok canım sen beni geçersin kesin.şimdi baktım + lardayım.bu bademcik beni kötü etkiledi.bide 15 tatil olduğu için kızım ende spora da gidemiyorum.bakalım ne olacak sonumuz bu tatil bana hiç yaramayacak.sende bide yürüyüş bandı var. aç bi müzik yarım saat yürü ne güzel miiss valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…