Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sizin evdeki hoşbeşleri bağışla bence artık birisine. ben zorla, eşimin ağzına tıktım çikolataları, evde bitsin diye, tavsiye ederim

kızçeler birini takıma davet etmiştim bol paylaşım şartıyla ancak gece gelebilirim diyo tez bitiriyomuş.ne diyeyim gel mi gelme mi?

geçer geçer bebişim benimki de kıskanıyodu şimdi kendine o da açtı.bide ben facei genelde oyun oynamak için kullanıyorum problem olmuyo artık

Valla benimki gitgide onun face i ikimizin yapma yolunda oyun oynucaksan da burdan oyna diyo, ya ben bi de şimdi abimin falan gözüne sokmayım diye ikimizin fotosunu koyamıyordum faceime, o da sen tekmişsin gibi oluyo diye deli oluyodu bi kaç kere kavgası oldu ben de kapattım en sonn..amann napyım bi de artık kk var bana yetiyo

bebişim problem yaratıyosa açma zaten inşallah nişan söz olunca açar rahat rahat kullanırsın

destina_88 •
Üye Bilgileri ve Ayarlar
Bugünkü Kalori Verileri

Hakkımızda Söylenenler
tosuncuk (19.01.2013)
Hem motive oluyorum hem de besinlerin kalori değerleri hakkında bilgi sahibi oluyorum. Teşekkürler, şahane bir iş yapmışsınız :)
Dünkü menüm:
sabah:
0.50 x 100gr Labne Peyniri (143 kcal)72 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal

ara öğünler:
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal

öğle yemeği:
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Kereviz (165 kcal)165 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Kereviz (165 kcal)83 kcal
2.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)70 kcal

akşam yemeği:
1.00 x 1 Adet Karışık Tost (280 kcal)280 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)40 kcal

Alınan Kalori Toplamı1232 kcal

dün, 1250'yi geçmemek adına çabalamıştım; başarmışım. bu site çok güzel oldu yaa, hepimiz burdan hesaplama yapalım bence. mesela bugün 200 cal fazla aldıysak, yarın 200 cal eksik alırız

bende çok beğendim bebişim hakkaten güzel siteymiş valla.

şifre değişiyomuki nerden
günlük kalori ihtiyacı nerdendi onuda unuttum:26::26::26:

Kalori ihtiyacı hemen arama var ya en üstte yanında kaç kalori yazıyor, onun sağında hesapladan hesaplanıyor
Şifre de en aşağı da profil adın yazan küçük yazılar var sağda yine, orda ayarlar ve üye bilgilerinden değişiyor.

bebişim problem yaratıyosa açma zaten inşallah nişan söz olunca açar rahat rahat kullanırsın

Aynen en azından kafamız rahat şimdii

Ben de çok beğendim bu siteyi vall açok işimize yaradı, ben de genelde 1300 falan kalori alıyodum ama dün hariç :18:

Kızlarr ben kahvaltıya kaçıyorumm...hepinizi öpüyorumm çok tatlısınızzz

Son düzenleme:

benim de kullanmam yasak. ama yasaklar delinmek için vardır 2-3 haftada 1 gün açıp ne var, ne yok, haberleri öğrenip kapatıorum aynı gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…