kızçeler birini takıma davet etmiştim bol paylaşım şartıyla ancak gece gelebilirim diyo tez bitiriyomuş.ne diyeyim gel mi gelme mi?
benim de kullanmam yasak. ama yasaklar delinmek için vardır2-3 haftada 1 gün açıp ne var, ne yok, haberleri öğrenip kapatıorum aynı gün
kızçeler bugün benden su ve spor beklemeyin hiç.feci şekilde bademciğim şişmiş halsiz kaldım.su bile içerken canım yanıyo.belki eşim ve kızımla gezmeye çıkarsak anca sporda öyle yaparım yürüyüş yani.
Aman dikkat et yakalanma da
Ayy geçmiş olsun yahu...neyse bugünlük suya spora değil ailene odaklan, hem dinlen yaırn zinde bi şekilde baştannama zaten her anın dikkatli ki boşa 3. olmadınn
kızçeler bugün benden su ve spor beklemeyin hiç.feci şekilde bademciğim şişmiş halsiz kaldım.su bile içerken canım yanıyo.belki eşim ve kızımla gezmeye çıkarsak anca sporda öyle yaparım yürüyüş yani.
mesaj:12bademcik zor oluyor, ayyh dikkat et ya. hava da burda karlı, orda da öyledir muhtemelen?? aman dikkat et cicim, hem kendine, hem bebişe. yutkunması bile zor olur:26:
bal ya da zencefilli bal, öyle şeyler denesen cicim? bi tarafın şişmemesi de çok garip. çorba içebiliosan, çorba iç bence. ben de çok çekiorum bademcikten. ufacık bişeyde hemen şişerler bi de..mesaj:12
evet canım yaaa çok zor yemek yiyemedim valla meyva yemeye çalışıyorum.yutkunamıyorum.işin garibi tek taraflı şişti sol sağlam sağ taraf çok acıyo.daha akşam yemedim.yapmadım da ne yicem bilmem
bal ya da zencefilli bal, öyle şeyler denesen cicim? bi tarafın şişmemesi de çok garip. çorba içebiliosan, çorba iç bence. ben de çok çekiorum bademcikten. ufacık bişeyde hemen şişerler bi de..
bebişim yapmadım ki.dışarda yeriz diye düşünmüştüm.eşim dürüm getircekmiş.hiç dayanamam.bi de bugün 400 kalori anca aldım zaten yicem artık bol ayranla onu.bu boğaz pastilleri var ya işe yarar mı acep. bu seneki salgın böyle herhalde eşiminde tek tarafı şişti boğazının benimde allahtan kızımda bişey yok.
kızlaaaaaarrrrr ben geldim artık sözlüyüm... :) dün sözlendim.
Ayy hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canımm
:):)aminn :) dün yazamadım kusura bakmayın o yüzden...
sağol bebişimde yiyebilirsem tabi çok canım acıyo yutkunurken bilebak o pastiller iyi geliyor. hemen etkisini göstermiyor ama günde 3-4 tane kullan, baya açıyor boğazını. ben de kullanıyorum. dürümm?? hakettin cicim senhele ki bugün 400 kalori almışsan, bence yemelisinn; çok kalori almış olsaydın, engellemeye çalışırdım ama bu hafta fazlasıyla hakettin cicim
ahh bebişim hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirsin canııım.ooohh topiğimizin sözlüsüde oldu artık ne güzeeel ne güzelkızlaaaaaarrrrr ben geldim artık sözlüyüm... :) dün sözlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?