Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mesaj:10 kızçeler bende kaçtım şimdilik biraz facete dolanıp çıkarım kaçamak yapmayalım haa.bu gün eşime bizi yemeğe götür dicem valla özledim yahu.bi ızgara yeriz dışarda bari

kızçeler birini takıma davet etmiştim bol paylaşım şartıyla ancak gece gelebilirim diyo tez bitiriyomuş.ne diyeyim gel mi gelme mi?

bence gelsin cicim. tezi zaten bilgisayardan yazıodur, molalarda bize katılır. bi kişiyi daha kurtarıp mutlu etmek sevaptır yavv

kızçeler bugün benden su ve spor beklemeyin hiç.feci şekilde bademciğim şişmiş halsiz kaldım.su bile içerken canım yanıyo.belki eşim ve kızımla gezmeye çıkarsak anca sporda öyle yaparım yürüyüş yani.

benim de kullanmam yasak. ama yasaklar delinmek için vardır 2-3 haftada 1 gün açıp ne var, ne yok, haberleri öğrenip kapatıorum aynı gün

Aman dikkat et yakalanma da

Ayy geçmiş olsun yahu...neyse bugünlük suya spora değil ailene odaklan, hem dinlen yaırn zinde bi şekilde baştann ama zaten her anın dikkatli ki boşa 3. olmadınn

Valla haftasonu kimsecikler menüsünü yazmadı amaaa ben yazayım dedimm :)

Sabah:
1 adet kaşarlı tost
2 kuru pasta
bi kaç dilim peynir
domates-biber
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 elma
1 dardanel ton

Akşam:
1 kase çorba
biraz ıspanak
yarım kase kadar yoğurt
1 dilim kepek ekmek

1 ballı adaçayı

1.00 x 1 Adet Kaşarlı Tost (Yağsız) (267 kcal)267 kcal
2.00 x 1 Adet Kuru Pasta (75 kcal)150 kcal
1.00 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)98 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)24 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Klasik Ton Balığı (183 kcal)183 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Ispanak (276 kcal)276 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Adaçayı (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)18 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal

Alınan Kalori Toplamı1335 kcal

Su:2,5 lt
Spor:1 sa plates-dans

sabah:
2 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) = 110 kcal aldınız.
0.50 x 100gr Light Labne Peyniri (145 kcal) = 72.5 kcal aldınız.
1 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) = 80 kcal aldınız.

öğle:
2 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal) = 200 kcal aldınız.

ara:
2 x 100gr Ayva (63 kcal) = 126 kcal aldınız.
1 x 1 Adet Muz (100 kcal) = 100 kcal aldınız.

akşam:
1 x 1 Porsiyon Balık Izgara (200 kcal) = 200 kcal aldınız.

1 x 1 Kase Tarhana Çorbası (290 kcal) = 290 kcal aldınız.

1 x 1 Adet Elma (60 kcal) = 60 kcal aldınız.

3 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal) = 45 kcal aldınız.

1 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal) = 80 kcal aldınız.

toplam: 1363

tarhana çorbasının masumiyetine kanıp 290 kalori almışım. sebze çorbası 90, şehriye ve yayla 115, tarhana çorbası ise 290 kaloriiii. sizin de aklınızda olsun kızlar, çorba deyip geçmeyelim diyet sırasında:26::26:

Aman dikkat et yakalanma da

Ayy geçmiş olsun yahu...neyse bugünlük suya spora değil ailene odaklan, hem dinlen yaırn zinde bi şekilde baştann ama zaten her anın dikkatli ki boşa 3. olmadınn

menün güzelmiş cicim. haftaiçi o 1300'leri, 1200'lere, 1100'lere indirebiliriz umarım
iyiki de böyle bir yasak koyuyor, yoksa kalkmıyorum başından face'nin belki de farkında da, göz yumuyor, bilemem

bademcik zor oluyor, ayyh dikkat et ya. hava da burda karlı, orda da öyledir muhtemelen?? aman dikkat et cicim, hem kendine, hem bebişe. yutkunması bile zor olur:26:

bademcik zor oluyor, ayyh dikkat et ya. hava da burda karlı, orda da öyledir muhtemelen?? aman dikkat et cicim, hem kendine, hem bebişe. yutkunması bile zor olur:26:
evet canım yaaa çok zor yemek yiyemedim valla meyva yemeye çalışıyorum.yutkunamıyorum.işin garibi tek taraflı şişti sol sağlam sağ taraf çok acıyo.daha akşam yemedim.yapmadım da ne yicem bilmem

bal ya da zencefilli bal, öyle şeyler denesen cicim? bi tarafın şişmemesi de çok garip. çorba içebiliosan, çorba iç bence. ben de çok çekiorum bademcikten. ufacık bişeyde hemen şişerler bi de..

bal ya da zencefilli bal, öyle şeyler denesen cicim? bi tarafın şişmemesi de çok garip. çorba içebiliosan, çorba iç bence. ben de çok çekiorum bademcikten. ufacık bişeyde hemen şişerler bi de..

bebişim yapmadım ki.dışarda yeriz diye düşünmüştüm.eşim dürüm getircekmiş.hiç dayanamam.bi de bugün 400 kalori anca aldım zaten yicem artık bol ayranla onu.bu boğaz pastilleri var ya işe yarar mı acep. bu seneki salgın böyle herhalde eşiminde tek tarafı şişti boğazının benimde allahtan kızımda bişey yok.

bak o pastiller iyi geliyor. hemen etkisini göstermiyor ama günde 3-4 tane kullan, baya açıyor boğazını. ben de kullanıyorum. dürümm?? hakettin cicim sen hele ki bugün 400 kalori almışsan, bence yemelisinn; çok kalori almış olsaydın, engellemeye çalışırdım ama bu hafta fazlasıyla hakettin cicim

:):)aminn :) dün yazamadım kusura bakmayın o yüzden...

Sorun değil tatlımm..yeni bi yuva kuruyosun daha iyi bi mazeret olabilir mii?? şimdi çay içmeye açıyorum sonra da çok geç kalmam uyurummm...iiyi gecelerr...bu heyecan arasında da yediklerine dikkat etmeye çalış edebildiğince yac-vrucummm

bugunku menum

sabah

maydonoz
yumurta
domates
YAĞSIZ kavrulmuş biber
peynir
süt

oglen

tarhana corbası bır kase yogurt
1 dilim köy ekmeee

akşam

tarhana çorbası
kıvırcık salatası
1bardak ayran

gün içinde 3 litre su.. :) 1 saat yürüyüş.. nerdeyse 1 saat kadar evde çocuklarla koşmaca oynadık bi de :)

sağol bebişimde yiyebilirsem tabi çok canım acıyo yutkunurken bile
kızlaaaaaarrrrr ben geldim artık sözlüyüm... :) dün sözlendim.
ahh bebişim hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirsin canııım.ooohh topiğimizin sözlüsüde oldu artık ne güzeeel ne güzel

Günaydın bayanlar kahvaltımı yazıp kaçıyorum bugün sabah adliyedeyim yine..

1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
2.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)204 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)7 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı 284 kcal

Bi kaşarı kaçırmışım onu da yemesem kahvaltı yokmuş gerçi

Öpüyorum gızlarr görüşürüzz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…