mesajı yazadıktan sonra yazıyı tarayıp,mesaj:5
benim eşimin kızımla ilgilenme durumu olmuyo genelde beraberiz hep kızımla biz ee haliyle anacı olcak. çocuğun baba gördüğü mü var.
şu renkli yazma işi nasıl oluyo yahuuu ben bilmiyom
bye fıstık gel yineHepsi de güzel ben de seviyorum renklii :)
yaa şimdilik kaçmamm gerekiyorr..görüşeceğizz
benim eşimde nöbetli çalıştığı için işe gittiği gün hiç görmüyo boş günleri var o günlerdede hep beraberler,benden çok görüyo gibimesaj:5
benim eşimin kızımla ilgilenme durumu olmuyo genelde beraberiz hep kızımla biz ee haliyle anacı olcak. çocuğun baba gördüğü mü var.
şu renkli yazma işi nasıl oluyo yahuuu ben bilmiyom
benim eşimde nöbetli çalıştığı için işe gittiği gün hiç görmüyo boş günleri var o günlerdede hep beraberler,benden çok görüyo gibi
teşekkür ederim canım. hesaplayacagım bende bakalım inşallah.
Özelden yazıp açıkladım rakibem
benimde aklıma direk o geldi ilknurcum ,yani şuan kaşıntım yok ama dediğini gibi bir tahlilden geçmek gerekiyorayyıldızım senin bu kaşıntı işini aktara sordum.9 lu çay kaşıntı yapmış diye.karaciğerinde problem vardır dedi bebişim bi ölçüm yaptır istersen problem yaşama sonra.
ben dukan yaptım canım ,bana göre değildi ,karatay hiç yapmadım ,bende bu kafa olduğu süre herşeyi yaparım
Evet ben de hatırlıyorum ayyıldızımla senin aranda geçen karatay muhabbetini ondan dedimdiihahaha ay deme ya çok güldüm birlik olmuşlar analı kızlı iyi etmişiniz valla
Kahvaltım:
1.00 x 1 Adet Açma (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı253 kcal
Bayanlar ben şey sormak istiyorum,şimdi açma yedim ama az pişman oldum gibi barı yarım yeseydim diyorum, kalori çok değil ama hamur olduğu için böyle düşündüm..kalori aynı olsa da sanırım yarım açma ile mesela peynir daha mantıklı değil mi? her şey kalori değil??
bir de mesela diyetisyene gidenler olmuş aranızda aralarda çok acıkınca form atıştırmayı sakıncalı buluyorlar mıydı acabaa?? tabi yarım paket bi kaç bisküvi ya da kraker gibi..
Aldığınız
Kalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)
80 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)
54 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)
63 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)
248 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)
136 kcal
Alınan Kalori Toplamı
581 kcal
tombikella mrb gördüysen eğer su spor mesaj sayıyoruz çarşamba günü sıra senin
paylaşımını arttırsan ii olur haftada 30 msj kuralımız var 2 hafta uymayan diskalifiye oluyo cnm dikkat et
pazatesi mesaj sayısı
burn50: 14
berenvildan42:
kelebek.hill10:
destina_8816:
ayyıldızım22:
fatos080852:
tombikella:2
su ve spor
burn50: + +
berenvildan:menüyü bulamadım :18:
kelebek.hill:+ -
ayyıldızım: + -
destina_88: + +
fatos0808: + +
tombikella:menüyü göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?