Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim eşimin kızımla ilgilenme durumu olmuyo genelde beraberiz hep kızımla biz ee haliyle anacı olcak. çocuğun baba gördüğü mü var.
şu renkli yazma işi nasıl oluyo yahuuu ben bilmiyom

benim eşimin kızımla ilgilenme durumu olmuyo genelde beraberiz hep kızımla biz ee haliyle anacı olcak. çocuğun baba gördüğü mü var.
mesajı yazadıktan sonra yazıyı tarayıp,
yazının üstünde ilk sırada A Harfi var onun yanındaki oka tıklayınca renkler çıkıyo istediğin rengi işaretliyosun

benim eşimde nöbetli çalıştığı için işe gittiği gün hiç görmüyo boş günleri var o günlerdede hep beraberler,benden çok görüyo gibi

benim eşimde nöbetli çalıştığı için işe gittiği gün hiç görmüyo boş günleri var o günlerdede hep beraberler,benden çok görüyo gibi

bizimkinin kendi işi bebişim.sabah gidiyo taa gece geliyo ee haliyle çocuğun herşeyiyle ben ilgileniyorum.baba gördüğü yok yani.bizde öyle büyümüştük.ben kendi babamdan alışkın olduğum için yadırgamıyorum artık.şimdi bi araba alsam kendime kim takar kocayı her yere gezdiririm kızımı da işte evde olmak onu daha çok üzüyo.bende kıyamıyorum hiç bebişime işte

Özelden yazıp açıkladım rakibem
teşekkür ederim canım. hesaplayacagım bende bakalım inşallah.

ayyıldızım senin bu kaşıntı işini aktara sordum.9 lu çay kaşıntı yapmış diye.karaciğerinde problem vardır dedi bebişim bi ölçüm yaptır istersen problem yaşama sonra.
benimde aklıma direk o geldi ilknurcum ,yani şuan kaşıntım yok ama dediğini gibi bir tahlilden geçmek gerekiyor

pazatesi mesaj sayısı
burn50: 14
berenvildan42:
kelebek.hill10:
destina_8816:
ayyıldızım22:
fatos080852:
tombikella:2

su ve spor
burn50: + +
berenvildan:menüyü bulamadım :18:
kelebek.hill:+ -
ayyıldızım: + -
destina_88: + +
fatos0808: + +
tombikella:menüyü göremedim

kızlar dünkü menüyü yazayım öncelikle
aç karnına 1 kupa lahana suyu içildi
öğlene doğru kahvaltı: 1 haşlama yumurta sogan ve acı kırmızı biberle yenildi,1 fincan yeşilçay ile
akşam:1 çorba kasesinin yarısı kadar soslu spagetti+1 adet et köfte
2 saat sonrası : 2 adet et köfte+3-4 dilim halka patates yemeği fırında
2 dilim ekmek ile soğanından vs
yarım bardak ayran
ara :1 tane biskrem
spor yok
su :2 lt

pazar gecesi oğlum acile gitti hastalandı o yüzden dün giremedim pek ,bugünde evdeyiz daha yemek yemedim ,lahanam bitmiş gece içmedimde ,birazdan yapıp içeçegim
çok yorgunum dudağımda kocaman bir uçuk gözlerim çapaklanıyor birtanesi kirpik kaçmıştı geçen haftadan beri rahatsızlık veriyordu ki bugün çıkabildi sanırım ya da çıkmadı arka tarafa kaçtı ,cumartesi günü hangi doktora gidicem ben bile bilmiyorum ,genel cerrah,kadın doğumcu ,göz doktoru aman heryerim dökülüyor benim kızceler

Evet ben de hatırlıyorum ayyıldızımla senin aranda geçen karatay muhabbetini ondan dedimdii hahaha ay deme ya çok güldüm birlik olmuşlar analı kızlı iyi etmişiniz valla
ben dukan yaptım canım ,bana göre değildi ,karatay hiç yapmadım ,bende bu kafa olduğu süre herşeyi yaparım
mis gibi kendi bildiğinizi yapın bence diyet psikolojisine girince insan çok zorlanıyor

Aldığınız
Kalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)
80 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)
54 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)
63 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)
248 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)
136 kcal
Alınan Kalori Toplamı
581 kcal

tombikella mrb gördüysen eğer su spor mesaj sayıyoruz çarşamba günü sıra senin

paylaşımını arttırsan ii olur haftada 30 msj kuralımız var 2 hafta uymayan diskalifiye oluyo cnm dikkat et

kızlar merhaba.. ben dün hasta olmuşum çok kötü. müstakbel kayın validem nazar değdirdi galiba bana :) menümü yazamadan yatmak zorunda kalmısım.

dünki menümü yaziyim..

sabah

köy peyniri
maydonoz (kahvaltılarımın vazgeçilmezi)
şekersiz çay
roka
tere
domates
4 zeytin

1 dilim kepek ekmeği

öğlen

bir kase mercimek çorbası
bir bardak ayraan
1 dilim tam buğday ekmeği

akşam

papates yemeği 3 kaşık
kıvırcık salata
1 kase yoğurt

ara öğünlerim nar ve portakaldı

dün 40 dakka tempolu yürüyüş yaptım.
sabah ve akşamları 50 tane mekik çektim.

Selammm dün 11 mesaj yazmıştım, sabha bildiremedim, interner sorunluydu kızlar. cicim, mesela diyetin ilk 2 haftasında diyetsiyenler bakliyatı da, pilav, makarnayı da yasaklıyor. 2 haftadan sonra değişim tablosu veriyolar genelde, mesela 1 dilim ekmek yerine 2 petibör bisküvi yiyip dengeliosun. ama açma falan diyet boyunca yasak diyetisyene gitseydin bu sabah kahvaltısı için sana kızabilirdi, ama biz her şeyden yiyerek zayıflamak istiyoruz, tabi. o yüzden yanlış bişey yok. ama şöyle bişey var, sabah kahvaltısında aynı kaloride proteinini, karbonhidratını ölçülü alıp yağını da zeytinden ya da cevizden alsaydın, seni takdir ederdi; deneyimimden biliorum 2. şekilde anlattığımı kahvaltıyı yaptığında vücudundaki kas kütlesi artıyor, kilo alman zorlaşıyor. ama aynı kalorideki pizzayla, açmayla diyet yaparak zayıfladığında kilo alman kolaylaşıyor, çünkü kas kütlen değil yağ kütlen artmış olur. yani bana böyle anlattı diyetisyenler. naçizane fikirlerim

kısır o kadar kalorili miymiş yaa? çok üzüldüm ama değişim tablolarında hep 2 kaşık kısır=1 dilim ekmek yazıyor, o sitede bazı şeyler yanlış yaa..

ben sabhaları yazıorum mesaj sayımı, sabah da net yoktu cicim. saymak zorunda kalmışsın galiba, kusura bakma

merhaba canlarım bugün internet pek sorunlu açılmadı bi türlü anca girdim kaçıcam yazayım misafir vardı zaten int olsada giremezdim..

başım çatlıyo bugün uzun ve yorucu bir gün oldu benim için bide karma karışık duygusal açıdan.

* AldığınızKalori Miktarı

* 2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal
* 0.50 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal)65 kcal
* 1.00 x 100gr Tere (11 kcal)11 kcal
* 0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
* 1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
* 2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
* 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
* 6.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)6 kcal
* 6.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)6 kcal
* 0.50 x 1 Avuç Fıstık (150 kcal)75 kcal
* 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
* 1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
* 1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
* 2.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)100 kcal
* Alınan Kalori Toplamı618 kcal

* YaktığınızKalori Miktarı

* 0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
* 0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
* Yakılan Kalori Toplamı250 kcal

bugünkü menüm ama bugün hiç iştahım yok yemedin diye kızmayınn 1 elma portakalı yemedim bile depresyondayım kızlar moralim çok bozuk bugün sebep yok inanın dönemsel olurya bazen..

Son düzenleme:
misafir var diye spor bu saate kaldı ben gidip yürüyeyimm accık açılırım belki gerçi deyin bana halin varmı ölcem sankim bu gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…