Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın cicim bademciklerin nasıl oldu? iyileştin mi?

iyi canım çok şükür. bugün bi tartıldım + 600 çıktım kızlar.bu hafta hiç motive olamadım diyetime.görünürde pek bişeyde yemedim ama düzenli menü takibi yapmam lazım. yediklerimi yazmıyodum 1 haftadır.bugün itibariyle tekrar yazmaya başladım.

fıstık iyileştinmi nasıl oldun
fatoşcum sen de gel düzeltiriz seni biz

iyiyim canım çok şükür. 2 gün önce yiğenim ani bi apandisit ameliyatı geçirdi.dün onu ziyarete gittim.tombişimi çok zayıflatmış hain doktorlar. 50 beden giyen tostosum 48 bedene düşmüş. şaka bi yana süzülmüş valla tosuncuğum içime oturdu.

fatoşum da hasta mı oldu yoksa.kıııızz tombul kelebeğim ne oldu sana nazar mı değirdik yoksa minişim. gel bi sohbet muhabbet edelim bak nasıl iyileştiriyoz seniii

aslında annem yaptı hazır değil yoğurtla yapıp üstüne bi fıst yapıyo kalorisi o kadar değildir herhalde sitede öle yazodu öle ekledim

aslında annem yaptı hazır değil yoğurtla yapıp üstüne bi fıst yapıyo kalorisi o kadar değildir herhalde sitede öle yazodu öle ekledim

hee, o zaman dediğin gibi kalorisi azıdr. anneler bilio ya işi. nerde bi zayıflama kürü,listesi vs görüyor, hemen telefon. kanıma giriyor. insan, evladım, zayıflama, ye, der. demiyo işte .oraokuldayken bu kilolardaydım yine. annem az ye ksıım dedikçe, komşulara şikayet ederdim annemi. annem bana yemek vermiyo, diye. komşulara da anneme kızardı, çocuk yesin bırak, diye. bıraktı buı hale geldik işte 2-3 tabaktan aşağı yemek yemiodum bi öğünde.her gün 2 çikolata. annem haklıydı, 1 tabak yemek yeterdi, ama ben biraz geç anladım. şimdi ablamla ikisi 50 kg, bi gram kilo dertleri yok ne güzel. ahh, anacım, dinleyeydim seni.. :2::2:

ayy bebişim seninki iyiymiş.ben orta okul lise başlangıcında 70 kilo olmuştum.diyete başlamadan önce yani geçtiğimiz sene annem benden daha zayıftı.şimdi onu geçtim iyi verdim kiloları o kaldı 70 te ben indim 62 lere.şimdi bana o diyo ne içiyon, ne yiyon diye. önceden herkes annem için kız gibisin valla hiç 3 çocuk doğurmuşun gibi durmuyo diyodu.ilknurla abla kardeş gibi duruyonuz diyodu.şimdi bana diyolar ne kadar çok zayıflamışın ye biraz diyo yok diyom bi de inat ediyom ki herkes kızıyo valla.bi çatal bari al biyerin şişer diyolar.bende cevap 'onun ne kadar kalori olduğunu biliyon mu sen' mileti komplekse soktum valla

kızlar hoşuma gitti paylaşmak istedim

Fazla kilolarınızdan kurtulmak mı istiyorsunuz? O halde onlarla vedalaşın.

Hem de en doğal yöntemlerle, yani bitkilerle zayıflama zamanı. Bitkisel diyet sağlığınıza zarar vermeyecek en iyi diyet şeklidir.

Zayıflama yöntemleri arasında en çok başvurulan ve en güvenli kaynak bitkilerdir. Hangi bitki çeşidini, hangi miktarda, ne şekilde tüketeceğinizi bilirseniz sağlık ve yaşam için de tehlike arz eden şişmanlığa son verebilirsiniz.

Bir başka açıdan, her türlü hapın kullanım sonrasında meydana gelen ürkütücü vakalar da, insanları bu seçeneklere yöneltti. Pek çok kronik hastalıklar ve rahatsızlıklarda, “tamamlayıcı tıp” olarak olanak sunulan bitkiler, kiloda da gerçek bir azalma sağlıyor. En önemlisi, sonrasında da verilen kilolar geri dönmüyor. Öyle bir sistem çalışıyor ki, zayıflama sonrasında, bitkiler yeni yağların oluşmasını engelleyen güvenlik görevlisi gibi işlem yapıyor!

Her şeyde geçmişe dönüldüğü gibi ve doğaya da dönüş hakim her yerde. Çünkü bitkiler, eski çağlarda her sağlık sorunu için kullanılıyordu. Doğal kaynaklara yönelik çalışmalar Avrupa ve Amerika’da birçok klinikte uygulanıyor. Hatta orada devlet tarafından bu natürel yollar destekleniyor. Aşırı yağlanmadan dolayı sorun yaşayanların artık farklı kilo verme seçenekleri de bulunduğunu gözden kaçırmamaları lazım. Şişmanlık günümüzde büyük tehlike sinyalleri vermektedir. Özellikle çocuklar, şimdi hepsi inanılmaz kilolular… Şimdiden önlem alınmazsa gençlik çağlarında obezite ile karşı karşıya kalacaklar.

Kadın veya erkek, yaşlı veya genç herkes için bu yol etkili. Ergenlerin kilo sorunu için de başvurulan bir kaynak. Doğanın zayıflatma programı inatçı yağlara savaş açıyor. Herbalium olarak bu konuda araştırmalar yapıyoruz. Bitki tohumları, yaprak, kök ve tozları, karın ve kalça incelten yağ ve kilo verdiren şifalı çayları çok sayıda kadın ve erkek denedi; çözüme ulaştılar.

Peki nasıl etki ediyor?

Bu yöntemdeki bitkisel zayıflama 7 farklı etkiye sahip:

-İştahı kapatıyor

-Yağları kalıcı yakıyor

-Metabolizmayı hızlandırıyor

-Zayıflayan bölgeyi sıkılaştırıyor

-Bedene zindelik veriyor

-Selülitleri gideriyor

-Cildi güzelleştiriyor

bu hap gibi bişeymi
şahsen öleyse şeyleri pek tercih etmek istemiyorum

geldim geldimm canlarımm bombaba bomba geldim iyim bu gün şükür...özlemcim haklısın sebepsiz sıkıntı olmuyo bi arkadaşım dün çok üzmüştü beni ondanda kaynaklanıyodu..ama bugün iyim..

nabersinizi fıstıklar??

destina_88 niye mesaj sayını yazmıyonnn :) bugün benim sayma günüm heycan yaptım o yüzden takip ediyorum en ince ayrıntısına kadar :)

Bugün Alınan / Yakılan Kalori
AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
Alınan Kalori Toplamı252 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı125 kcal

şimdilik bunlar canlar bugün yürüyüşü erkenden yaptımm rahatımm kalınca üşeniyo insan yav şimdi oğluşu doyurup hemen aranıza geliyorum canlar.

fatoşcum iyi olduğuna sevindim

benim bugünkü kalorim
0.25 x 100gr Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)248 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
Alınan Kalori Toplamı479 kcal

mesaj 3

hayırdır?ne oldu da bu kadar üzgünsün yaa.....

annemden azar işittim yine yaa... temizlik yapmaktan nefret ediyorum.....

yine yalnız kaldım galiba.......kimse yok mu??????

kızma annene canım evlenince çok arasın heleki uzağa gideceksen ben seni ismen tanımıyorum sen beni tanıyonmu tanımıyonmu onuda bilmiyorum..ismin ne topiğimizin taze sözlü kızı :)menün sporun çok güzel cnm bu arada.
ahh anacımm anacımmdan ziyade babacığım çok derdi yeme kızım evlenincede annem kızım kilo alma çocuğun olmaz diye eşin ne kadar sevsede salma kendini diye arasa hamile kalmam gerçekten mucizeydi..150 kilo ile kaldım düşünsenize benim ailemin annemin babamın en büyük sorunu benim yani kilom sende kilolu olmasaydın nazardan çatlardık derlerdi sen bizim nazar boncuğumuzsunuz derler hep..halada aynen bizim baba tarafı ırstada var babam 5 halamın hepsi bir halam mide kelepçe ameliyatı yaptırdı istanbul çapada 52 yaşında öldü çıkamadı ameliyattan allah rahmet eylesin rahmet istedi yine kötü oldum şimdi..ameliyattan haberimiz yoktu zayıflarsam fatomuda getircem ettircem diyomuş kıyamam rahmetli.. orta okula gidiyodum.bende hep tombiştim ergenlikten sonra özellikle evlendiğimdede 90 kiloydum.babamıda bizim diyet arkadaşıma üye yaptım
bende 60 kilo idim 5. sınıfta
bitkilerin faydası var tabi ama bu zaıflama hapı gibi bişi galiba

saoğol iremim.irem kuzum sen kaç yaşındasın anladığım kadarı ile bekarsın ev kzısın yani bugün annem yaptı yazmışın ya ondan anladım..yada biliyodum unuttum..kaptanımı yakından tanıyabilirmiyim.bursanın diğer gülü..bursanın neresi idi bide :)

Son düzenleme:
hilalcim canım senin yazınıda almıştım ama nere gitti anlamadım canımm iyim ablacım saol bomba gibim hemde bi arkadaşım çok üzmüştü beni ondan dün kötüydüüm çok ben çok takarım kafama böle şeyleri..ohh sefan olsun canım annenle ne güzel bir gün geçirmissin daim olsun...

hatice benim ismim :) gruptan herkesi yazdıkları kadar tanıyorum ben de. bu arada benim de facebook hesabım var. Hatice Aslan
twitter hesabım da var o da " caylar_bendenn " :) ekleyin görüşelim :) cok garip oldu ama.

ben evliyim fıstık bide kızım var 33 aylık annemlerde ziyarete geldiler bendeler bi süre
ben nevşehirdenim fıstık sen beroşvildoşla karıştırdın

bu hap gibi bişeymi
şahsen öleyse şeyleri pek tercih etmek istemiyorum

bilemiyorum bebişim ama kadınlar kulübü face ta paylaşmış ben bitki çaylarından bahsediyo diye düşünmüştüm.çünkü yanında fincan resmi ve içinde çay vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…