Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menü süperrrr ben de yalan dünyacım, hem bilg, hem tv birarada. ikisinden de vazgeçemiorum

çok sevmesek biz seni, inan hiç ısrar etmezdik; di mi hilal? yerin ayrı cicim. topiğimizin enerji insanısın bi de akşam akşam mı tartıldın? aa, hiç mi hiç sayılmaz o +800. eksidir o eksi

Kesinlikleee biz de seni çok seviyoruz tabi ki ilknur ablacımm..artı eksi lafı mı olurrr diyet arkadaşlığımız bakii

kalori alımın baya bi azmış cicim. ama puf böreği, fıstık yerine daha iyi şeyler olabilirdi mesela. meyve??

Kahvaltım:
1.00 x 1 Adet Açma (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı253 kcal

Bayanlar ben şey sormak istiyorum,şimdi açma yedim ama az pişman oldum gibi barı yarım yeseydim diyorum, kalori çok değil ama hamur olduğu için böyle düşündüm..kalori aynı olsa da sanırım yarım açma ile mesela peynir daha mantıklı değil mi? her şey kalori değil??
bir de mesela diyetisyene gidenler olmuş aranızda aralarda çok acıkınca form atıştırmayı sakıncalı buluyorlar mıydı acabaa?? tabi yarım paket bi kaç bisküvi ya da kraker gibi..

günaydın fıstıklar
bende gireyim bari dükkana

bende karatay diyetini inceliyorum çok güzel şeyler yazıyo kafama yattı aslında

günaydın fıstıklar

bebişim ayyıldızım yapmıştı geçen hafta ve sonuç olarak +1000 le dönmüştü bence kendi bildiğin yok en iyi olandır.

bebişim diyet yapmak aç kalmak değil bence. herşeyden ye ama az ye.form bisküvi bi ara altarnetifi.bence gerektiği yerde yanında o varsa yiyeceksin aç kalmamak önemli olan bi de o sitede herşeyin kalorisi yok ben zorlanıyorum.gece 12 den sonra yazamadığım şeylerde oluyo geriye dönük yazılmıyo o da kötü.harici çok güzel bi siteymiş

Ya evet ama di mi yani ben de bazen doyunca kendimi kötü hissetmeye başladım daha mı az yemeliydim diye evet 12 ye kadar giriliyo sonra hesap yapıyo ertesi güne dönüyo ondan sanırm,bende alışkanlık oldu yiyince koşu p hemen yazıveriyorum ama tabi siz çoluk çocuk aile zor iş hepsi birden ,beni akşamları oyalayan bi ben varım,bi de telefon

günaydın fıstıklar

Günaydınn...evet ya ilknur ablacık haklı ayyıldızım baya pişman olmuştu ama herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş tabi :26:

Son düzenleme:

bende karatayı yapayım dediğimde ayyıldızım sakın yapma demişti direk ordan biliyorum bende yani.
bizde eşim eve girip bilgisayarı aldıktan sonra biter.bi de kumandayı da alır dün akşam sırf bu yüzden o geldi eve kapıştık bende yattım uyudum sinirimden onu da almadık odaya analı kızlı beraber uyuduk ohhh sefam olsun o da televizyonuyla bilgisayarıyla uyusun artık

evet yarım açma+peynir daha ii olurdu
aradada yanında kuru meyve bulundurabilirsin bence hem vitaminli,sağlıklı form ürünleri kalorisi az değil , sağlıklı da değil katkılı,bir paket form bisküvi 200 cal falan ,2 kuru incir yesen 120 cal ara için yeter.Kraker tercih etme bence.

bazen bende tam gün giremiyorum kelebek ii alıştı hergün hesaplamaya ii bişey bizde alışalım bence hem bilgileniriz ne kaç kaloriymiş

ayyıldızımınki dukan diyeti bu karatay

burda bi başlık var onla ilgili okudumda bir ahafta ilk hafta 3-5 kilo verenler varmış, sadece proteinle besleniyosun ama 0 ekmek, hamur bisküvi tatlı meyve falan yok acıkmıyomuşsun protein yiyince.

Evet ben de hatırlıyorum ayyıldızımla senin aranda geçen karatay muhabbetini ondan dedimdii hahaha ay deme ya çok güldüm birlik olmuşlar analı kızlı iyi etmişiniz valla

ne bilim bebişim sen bilirsin.peki ekmeksiz doyabilcek misin? vücudunu en iyi sen tanırsın tatlım yaparım ben bu işi diyosan bi dene o zaman derim

Evet ben de hatırlıyorum ayyıldızımla senin aranda geçen karatay muhabbetini ondan dedimdii hahaha ay deme ya çok güldüm birlik olmuşlar analı kızlı iyi etmişiniz valla

eee bizde böyle kaşınanı kaşıyoruz. kızım tam bi anneci elinden gelse eşimi eve almıcak valla.ittifak sağlam şimdilik bakalım büyüyünce ne olacak.eşim biraz sert konuşur.bende dayanamam öyle şeye.kızım da bana benzemiş o konuda. güzelce ikaz edince yola geliyo.ama bağırıp çağırınca hayatta yaptığından vazgeçmez. anası kılıklı işte.inat gırla anacım karı milletinde ne yaparsın.

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 cal

2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal

0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal

Alınan Kalori Toplamı 197 kcal

Aynen valla al benden de o kadar düzgünce anlatcan bi şey yaptırmak istiyosan ama bu karşı taraf için de geçerli ya, onlar da ters davrandıkça tersleniyo bazen...

Ama anne kız dayanışmanıza bayıldımm Harikasınız bebişinle

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 cal

2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal

0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal

Alınan Kalori Toplamı 197 kcal

Güzel kahvaltı kaptann..
ya sizi bilmem de bu site bana yaradı valla..ben cuma da iyi bi şeyler bekliyorum inşallahhh

kıs neydi o muhabbet ben hatırlamadım
benim kızda babacı iki dk babasını görmeden edemez.
bende kıskandım artık
sizin ittifak iyiymiş

renkli yazmayı deniyorum hangisi güzel olcak

kıs neydi o muhabbet ben hatırlamadım
benim kızda babacı iki dk babasını görmeden edemez.
bende kıskandım artık
sizin ittifak iyiymiş

renkli yazmayı deniyorum hangisi güzel olcak

Dukanmış o dukan yanlış hatırladım ben de
ben de babacıydım valla küçükken

Son düzenleme:
Hepsi de güzel ben de seviyorum renklii :)
yaa şimdilik kaçmamm gerekiyorr..görüşeceğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…