MenüMm:
Sabah:
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 15 kcal
2.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal) 204 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal) 7 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
Ara:
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal) 90 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal) 332 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal
Ara:
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Ihlamur Çayı (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal) 115 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye (222 kcal) 111 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
0.25 x 1 Paket (40gr) Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı (137 kcal) 34 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
2.00 x 1 Avuç Beyaz Leblebi (20 kcal) 40 kcal
Alınan Kalori Toplamı1190 kcal
Su:2,5 lt
Spor:yok bugün Yalan dünya varrr
Ayy bugün 1190 kalorideyimmm
çok sevmesek biz seni, inan hiç ısrar etmezdik; di mi hilal? yerin ayrı cicim. topiğimizin enerji insanısın bi de akşam akşam mı tartıldın? aa, hiç mi hiç sayılmaz o +800. eksidir o eksi
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Puf Böreği / Börek (Peynirli) (30 kcal)30 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)3 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
1.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)8 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)15 kcal
0.50 x 1 Dilim Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
5.00 x 1 Adet (30gr) Etsiz Çiğ Köfte (15 kcal)75 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)15 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)113 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Marul Salatası (98 kcal)98 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kırmızı Lahana Salatası (116 kcal)116 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)115 kcal
2.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)46 kcal
0.50 x 1 Avuç Fıstık (150 kcal)75 kcal
Alınan Kalori Toplamı 852 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı125 kcal
günaydın bebişlerim.dükkanı açtım bugün ben, hadi bakalım tıpışın içeri
bebişim ayyıldızım yapmıştı geçen hafta ve sonuç olarak +1000 le dönmüştü bence kendi bildiğin yok en iyi olandır.günaydın fıstıklar
bende gireyim bari dükkana
bende karatay diyetini inceliyorum çok güzel şeyler yazıyo kafama yattı aslında
Kahvaltım:
1.00 x 1 Adet Açma (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı253 kcal
Bayanlar ben şey sormak istiyorum,şimdi açma yedim ama az pişman oldum gibi barı yarım yeseydim diyorum, kalori çok değil ama hamur olduğu için böyle düşündüm..kalori aynı olsa da sanırım yarım açma ile mesela peynir daha mantıklı değil mi? her şey kalori değil??
bir de mesela diyetisyene gidenler olmuş aranızda aralarda çok acıkınca form atıştırmayı sakıncalı buluyorlar mıydı acabaa?? tabi yarım paket bi kaç bisküvi ya da kraker gibi..
bebişim ayyıldızım yapmıştı geçen hafta ve sonuç olarak +1000 le dönmüştü bence kendi bildiğin yok en iyi olandır.
bebişim diyet yapmak aç kalmak değil bence. herşeyden ye ama az ye.form bisküvi bi ara altarnetifi.bence gerektiği yerde yanında o varsa yiyeceksin aç kalmamak önemli olan bi de o sitede herşeyin kalorisi yok ben zorlanıyorum.gece 12 den sonra yazamadığım şeylerde oluyo geriye dönük yazılmıyo o da kötü.harici çok güzel bi siteymiş
günaydın fıstıklar
bende gireyim bari dükkana
bende karatay diyetini inceliyorum çok güzel şeyler yazıyo kafama yattı aslında
Ya evet ama di mi yani ben de bazen doyunca kendimi kötü hissetmeye başladım daha mı az yemeliydim diyeevet 12 ye kadar giriliyo sonra hesap yapıyo ertesi güne dönüyo ondan sanırm,bende alışkanlık oldu yiyince koşu p hemen yazıveriyorum ama tabi siz çoluk çocuk aile zor iş hepsi birden ,beni akşamları oyalayan bi ben varım,bi de telefon
Günaydınn...evet ya ilknur ablacık haklı ayyıldızım baya pişman olmuştu ama herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş tabi :26:
evet yarım açma+peynir daha ii olurduKahvaltım:
1.00 x 1 Adet Açma (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı253 kcal
Bayanlar ben şey sormak istiyorum,şimdi açma yedim ama az pişman oldum gibi barı yarım yeseydim diyorum, kalori çok değil ama hamur olduğu için böyle düşündüm..kalori aynı olsa da sanırım yarım açma ile mesela peynir daha mantıklı değil mi? her şey kalori değil??
bir de mesela diyetisyene gidenler olmuş aranızda aralarda çok acıkınca form atıştırmayı sakıncalı buluyorlar mıydı acabaa?? tabi yarım paket bi kaç bisküvi ya da kraker gibi..
bazen bende tam gün giremiyorum kelebek ii alıştı hergün hesaplamaya ii bişey bizde alışalım bence hem bilgileniriz ne kaç kaloriymişmesaj:2
bebişim ayyıldızım yapmıştı geçen hafta ve sonuç olarak +1000 le dönmüştü bence kendi bildiğin yok en iyi olandır.
bebişim diyet yapmak aç kalmak değil bence. herşeyden ye ama az ye.form bisküvi bi ara altarnetifi.bence gerektiği yerde yanında o varsa yiyeceksin aç kalmamak önemli olan bi de o sitede herşeyin kalorisi yok ben zorlanıyorum.gece 12 den sonra yazamadığım şeylerde oluyo geriye dönük yazılmıyo o da kötü.harici çok güzel bi siteymiş
Ya evet ama di mi yani ben de bazen doyunca kendimi kötü hissetmeye başladım daha mı az yemeliydim diyeevet 12 ye kadar giriliyo sonra hesap yapıyo ertesi güne dönüyo ondan sanırm,bende alışkanlık oldu yiyince koşu p hemen yazıveriyorum ama tabi siz çoluk çocuk aile zor iş hepsi birden ,beni akşamları oyalayan bi ben varım,bi de telefon
Günaydınn...evet ya ilknur ablacık haklı ayyıldızım baya pişman olmuştu ama herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş tabi :26:
bende karatayı yapayım dediğimde ayyıldızım sakın yapma demişti direk ordan biliyorum bende yani.
bizde eşim eve girip bilgisayarı aldıktan sonra biter.bi de kumandayı da alır dün akşam sırf bu yüzden o geldi eve kapıştık bende yattım uyudum sinirimden onu da almadık odaya analı kızlı beraber uyuduk ohhh sefam olsun o da televizyonuyla bilgisayarıyla uyusun artık
ne bilim bebişim sen bilirsin.peki ekmeksiz doyabilcek misin? vücudunu en iyi sen tanırsın tatlım yaparım ben bu işi diyosan bi dene o zaman derimevet yarım açma+peynir daha ii olurdu
aradada yanında kuru meyve bulundurabilirsin bence hem vitaminli,sağlıklı form ürünleri kalorisi az değil , sağlıklı da değil katkılı,bir paket form bisküvi 200 cal falan ,2 kuru incir yesen 120 cal ara için yeter.Kraker tercih etme bence.
bazen bende tam gün giremiyorum kelebek ii alıştı hergün hesaplamaya ii bişey bizde alışalım bence hem bilgileniriz ne kaç kaloriymiş
ayyıldızımınki dukan diyeti bu karatay
burda bi başlık var onla ilgili okudumda bir ahafta ilk hafta 3-5 kilo verenler varmış, sadece proteinle besleniyosun ama 0 ekmek, hamur bisküvi tatlı meyve falan yok acıkmıyomuşsun protein yiyince.
Evet ben de hatırlıyorum ayyıldızımla senin aranda geçen karatay muhabbetini ondan dedimdiihahaha ay deme ya çok güldüm birlik olmuşlar analı kızlı iyi etmişiniz valla
eee bizde böyle kaşınanı kaşıyoruz. kızım tam bi anneci elinden gelse eşimi eve almıcak valla.ittifak sağlam şimdilik bakalım büyüyünce ne olacak.eşim biraz sert konuşur.bende dayanamam öyle şeye.kızım da bana benzemiş o konuda. güzelce ikaz edince yola geliyo.ama bağırıp çağırınca hayatta yaptığından vazgeçmez. anası kılıklı işte.inat gırla anacım karı milletinde ne yaparsın.
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 cal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal
Alınan Kalori Toplamı 197 kcal
kıs neydi o muhabbet ben hatırlamadım
Evet ben de hatırlıyorum ayyıldızımla senin aranda geçen karatay muhabbetini ondan dedimdiihahaha ay deme ya çok güldüm birlik olmuşlar analı kızlı iyi etmişiniz valla
kıs neydi o muhabbet ben hatırlamadım
benim kızda babacı iki dk babasını görmeden edemez.
bende kıskandım artık
sizin ittifak iyiymiş
renkli yazmayı deniyorum hangisi güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?