- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
nasıl yapılıyo o?
Alıntı yapıyorsun bi' önceki liste mesajdan içinde adın yazan yerdeki yerleri dolduruyosun (geçen haftaki kilon/bu haftaki kilon/geçen haftaki-bu haftaki kilon/yüzde) yüzde hesabını önceki mesajlarda anlatmıştım okursan sevinirim tatlımm
tamam canım... çok özür diliyorum herkesten.. lüffen affedinnn....bundan sonra öyle yapcam.
bu arada burda şırnaktan bahseden biri vardı.şırnakta öğretmenlik kim yapıyo??? benim sözlüm de şırnak idil de öğretmenlik yapıyo da..
süpersin canımCanım,3 günde sadece 1 gün spor yapa bildim oda ilk gün koşu bandında,tempolu yürüyüş 5.3 km/saat((
kızlar tebrikler
etap üçüncüsüyüz
ayyıldızımda bireyselde 3. olmuş tebrikler
haftaya 1. olalım inş
destine_88 eğer görürsen bi yazabilirmisin :):):) şırnak ortamı nasıl braz endişeliyim de...
bugün son mesajım bu büyük ihtimal kızım oyun oynuyo vermiyo bana bilgisayarı öpüyorum sizi kuşlarıııımm
teşekkür ederim canım. bu durum sonunda abarttım bugün menü yok :))mesaj:3
süpersin canım
maşallah bizeeeayyıldızım tebrikler bebişim
geçmiş olsun canım.mesaj:4
kızlar benim yiğen tekrar hastaneye yattı.bugün ziyaretine gittim.iyiydi maşallah.bu apandisit ne garip bişey yahuuu.
baya yürüdüm sporum :1saat yürüyüş olmuştur.
su malesef 1 litre anca olmuştur.dışarda koşturmacadan fırsat kalmadı suya
ayy şu okullar biran önce açılsın yahu benim bütün düzen bozuldu yaaa
gayet güzel afiyet olsun canım.bugünkü menüm
sabah
domates
salatalık
tere
roka
peynir
şekersiz çay
1 çay kaşığı bal
öğlen
yoğurt corbası yarım kase
kıvırcık salatası
akşam
bir kase yoğurt
100 gr çiğer
2 bucuk litre su... simdi sporumu yapıcam.30 dakka mekik çekicem.. :):):) :)
teşekkürler canım. kusura bakma akşam acile gittik kızım ateşlendi 2 gündür hastaydık ki ilerlemiş ,dikkat etmezsem de ilerlicekAyy menüme 2-3 avuç da leblebi ekleyim
fatos ablamm, ayyıldızım ve lemancım, su ve spor bildirimlerinizi unutmayınızzAyyıldızım tebrıklerımı de ayriyeten sunarım ancak hala mesaj saymamaktasın, vall abi sen kaldın
teşekkürler canım. kusura bakma akşam acile gittik kızım ateşlendi 2 gündür hastaydık ki ilerlemiş ,dikkat etmezsem de ilerlicektüm önlemleri alıyoruz allaha emanet ,boğazı felaket olmuş ciger einmesin dedi doktor ,yarında sanırım az girerim ,şimdi ateş nöbetindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?