Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3. olmuşuz tebrik ederim herkesi...medinecim sende 3. olmuşun tebrikler canımm..abur cuburuda kessesn sen bayrağı önde taşırsıncanım

özlemcim hayırlı yolculuklar güzel zamanlar geçirmeni dilerim canım..
medine sizede geçmiş olsun canımmm...çocuklar hasta olmasın ya

Cuma günkü mesaj sayıları:

Kelebek.hill: 18

Destina_88: 16

Bur50: 11

Lelik: 9

Fatos0808: 7

Ayyıldızım: 6

Berenvildan: 5

Tombikella: 5

Son düzenleme:
Cuma Günü Su-Spor:

Kelebek.hill: + -

Destina_88: + +

Bur50: + -

Lelik: bildirim göremedim??

Fatos0808: + + (hasta haliyle 25 dk spor yapmış,uğraşmış ablacım kıyamadım - vermeye )

Ayyıldızım: + -

Berenvildan: - +

Tombikella: + +

Son düzenleme:
dün menüm kalori hesaplamadım valla giremedim halim yoktu
sabah rutin kahvaltı
akşam salata sadece bide mercimek çorba öksürmekten yemek yiyemiyorum...

Tamamdır fatos ablacım hemen ekledım bildiriminii aaman diyim dikkat et kendine önce sağlık tabi ki abartmamak lazımm

Son düzenleme:
Gunaydin fistiklar
naptiniz
ayyildizim tebrikler bebisede gecmis olsun
fatos gecmis olsun
kelebekcim sanada teskurler
haftalik mesaj sayilari degerlrndirmeyi yarin yapcam
z

Gunaydin fistiklar
naptiniz
ayyildizim tebrikler bebisede gecmis olsun
fatos gecmis olsun
kelebekcim sanada teskurler
haftalik mesaj sayilari degerlrndirmeyi yarin yapcam
z

Günaydınn kaptan,iyiyiz diyelim iyi olalım de miii....rica ederim bu arada

aynen bebişim annemdeyim biliyosunuz.cuma gelirim gece kalır cumartesi gece dönerim genelde ama haftaya okullar açılacak gelmem herhalde.annemde bilgisayar beren'e kalır oyun oynar.zor alıyorum elinden valla
ayy geçmiş olsun bebişimeee.dikkat et kız bebişlerime. hasta etme yolarım bak haaa
canım geçmiş olsun.bi yat ört bütün yorganları üstüne terle bi güzel ki atasın hastalığı üzerinden.bi de bi şurup önereyim öksürüğe süper geliyo.ben çocukkenden beri kullanırız ve gayet etkili.perebron ismi.bi dene derim
hillacim su + benim dün
sporda 25 dakka anca dayandım fenalık geçiriyodum bandın üstünde eşim de dünya kızdı hastasın hala spor yapıcam diye uğraşıyon diye...

haklı adam.canından kıymetli mi bi iyileş sonra telafi edersin.

Hayırlı yolculuklarrr canım,güzel bi değişiklik olur sana ohh keyfine bak çok kaçırmadan kafaya da takma kilocukları, zaten eridin gittin kızzz

bugün milliyet'te bizim kızın röportajı var, az önce onu okuyodum tüm iyi yolculukları dileklerini ileten arkadaşlarıma berenvildancığıma, ayyıldızıma, hilalciğime.. teşekkür ederim. birazdan yürüyüşe çıkıcam bilem kahvaltıda yediğim balı eritmek adına

bursa'da hava ne güzeldi dün, bugün de öyledir heralde? biz anne kuzuları, hemen anne yanına. yedin mi balığını? bizde de pazar günleri balık günü

özlemcim hayırlı yolculuklar güzel zamanlar geçirmeni dilerim canım..
medine sizede geçmiş olsun canımmm...çocuklar hasta olmasın ya

çok saol ciciim. evet ya, medine'yi tebrik ediyorum, çocuklarına geçmiş olsun. Fatoşcum çok az yiyiyosun ya, bünyen güçsüz kalmıştır. bal falan ye. boğazların da acıyo mu?

destine_88 eğer görürsen bi yazabilirmisin :):):) şırnak ortamı nasıl braz endişeliyim de...

dünya küçük idil'in köyünde çalıştım ben de. ama cizre'de yaşadım, idil çok küçük bi yer, elimizin altında her istediğimiz yok diye. cizre büyük, olanak daha fazla. mardin'den bile büyük. tabi oranın da farklı dezavanytajları var. sözlünü görmüş olabilirim seminerlerde falan. branşı ne? bu sene mi başladı idil'de? bi de benim köyüm nusaybin tarafındaydı, onun çalıştığı yer nerde? midyat tarafı mı?

bizim kuzen de çarşamba ameliyat oldu apandisitten, perşembe çıktı. sizin niye öyle oldu ki? kapalı ameliyat değil mi cicim? çok geçmiş olsun.

aynen bebişim annemdeyim biliyosunuz.cuma gelirim gece kalır cumartesi gece dönerim genelde ama haftaya okullar açılacak gelmem herhalde.annemde bilgisayar beren'e kalır oyun oynar.zor alıyorum elinden valla

Olsun 15 tatil idare etcez artık bıcırığııı

Ben de çıkcam birazdan yürüyüşeee..hava kapalı biraz ama çok soğuk değil gibi gibiii..

Ahh bana midyat demeyeceğidinnn özlemmm... :98:

bursa'da hava ne güzeldi dün, bugün de öyledir heralde? biz anne kuzuları, hemen anne yanına. yedin mi balığını? bizde de pazar günleri balık günü
havafenadeğildi canım bugün.amaesintisikuvvetliydi
bizim kuzen de çarşamba ameliyat oldu apandisitten, perşembe çıktı. sizin niye öyle oldu ki? kapalı ameliyat değil mi cicim? çok geçmiş olsun.

evet canım kapalı ameliyattı ama apandisiti harapmış.patlamamış ama çürümüş içinde.pisliğini de vücuttan tam atamamış o sancı yapınca tekrar yatırmışlar.serum vererek temizlemeye çalışıyorlar işte.

Ahh bana midyat demeyeceğidinnn özlemmm... :98:

oyy kıyamam. bi de hiç gidip görmedin galiba, o yüzden de insan merak eder, sevdiceği nerelerde; neler yapılır, neler yaşanılır oralarda diye.. insana çok uzak gelen, hiç gidilmeyecek sanılan, sadece haritada en uzak nokta olarak görülen yerlere bi bakmışsın ki, bi gün, ya sen gitmişsin ya da en sevdiklerin gidiyor. garip duygular bunlar. ama insana olgunluk veren duygular:44:. geçicek cicim, geçicek. geçmez sandığın bu günler bitecek, en sevdiğin, farklı bi hayat görüşü ve deneyim kazanmış olarak senin dizinin dibine geri dönecek. sabretmeden hiçbir şey olmuyor.

annemlerde ilk günüm, bol tatlılı ama kalori bakımından kontrollüydü
sabah:
2.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)140 kcal
2.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)70 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal

öğle ve aralar:
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Adet Lokum (Sade) (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Muzlu Puding (163 kcal)163 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal

akşam:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)248 kcal
0.50 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)40 kcal
0.50 x 1 Kase Tarhana Çorbası (290 kcal)145 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
0.25 x 100gr Kestane Şekeri (255 kcal)64 kcal

Alınan Kalori Toplamı1203 kcal

Ayy çok sağol kızımm vall ayazıların iç rahatlatıcı teşekkür ederim özlemcim, gerçekten insan zaman zaman çok zorlanıyor ama mecbur dayanmak zorundayız. Gidip görmedim tabi çok merak ediyorum çok özlüyorum çok çok çok....ama dayanmayı öğreniyor insan, her sey düşünüyorum da gelince öyle kıymetli olcak ki ..her an ayrı bi değerli olcak inşallahh..

ne yaptınız kıslar
nasıl geçiyor haftasonu

Valla ben bi güzel yürüyüşümü yaptımm onun dışında çok hareketli değil, yarın da alışverişe çıkmayı düşünüyorum biraz bakalımm, sevdiceğime bi şiyler alcam 14 şubata yollucamm yıldönümümüzdeeee...

İyi tatlılı bi gün olmuş cidden ama kalori bence gayet idealll bu kaloriler bizi yanıltmaz di mi yaaa..ben de dikkat ediyorum ama artık saki bünye alıştı ya aşırı çaba göstermiyorum gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…