dün menüm kalori hesaplamadım valla giremedim halim yoktu
sabah rutin kahvaltı
akşam salata sadece bide mercimek çorba öksürmekten yemek yiyemiyorum...
Gunaydin fistiklar
naptiniz
ayyildizim tebrikler bebisede gecmis olsun
fatos gecmis olsun
kelebekcim sanada teskurler
haftalik mesaj sayilari degerlrndirmeyi yarin yapcam
z
aynen bebişim annemdeyim biliyosunuz.cuma gelirim gece kalır cumartesi gece dönerim genelde ama haftaya okullar açılacak gelmem herhalde.annemde bilgisayar beren'e kalır oyun oynar.zor alıyorum elinden valla
Canım kendisi yola çıkacağını söylenişti annesini ziyarete ereğliye, büyük ihtimal bi süre görmez mesajını ama özlem kız başına kaştarmış şırnağı seninki de halleder bi şey olmaz merak etmee
Ahh ilknur ablacım cadı berenvildan caldı seni bizden özledim valla yahuu
ayy geçmiş olsun bebişimeee.dikkat et kız bebişlerime. hasta etme yolarım bak haaateşekkür ederim canım. bu durum sonunda abarttım bugün menü yok :))
geçmiş olsun canım.
gayet güzel afiyet olsun canım.
teşekkürler canım. kusura bakma akşam acile gittik kızım ateşlendi 2 gündür hastaydık ki ilerlemiş ,dikkat etmezsem de ilerlicektüm önlemleri alıyoruz allaha emanet ,boğazı felaket olmuş ciger einmesin dedi doktor ,yarında sanırım az girerim ,şimdi ateş nöbetindeyim.
canım geçmiş olsun.bi yat ört bütün yorganları üstüne terle bi güzel ki atasın hastalığı üzerinden.bi de bi şurup önereyim öksürüğe süper geliyo.ben çocukkenden beri kullanırız ve gayet etkili.perebron ismi.bi dene derimselam arkadaşlar dün giremedimm kusura bakmayınn ..çok hastayım ben kızlar..akşam eşim vikisleyip terletti biraz iyim kuru öksürük çok berbat şükür bugün biraz daha iyim ama durum çok fena anlatmakla olmaz görmeniz lazım yavrum arasla bile ilgilenemedim gece babası yatırmış
hillacim su + benim dün
sporda 25 dakka anca dayandım fenalık geçiriyodum bandın üstünde eşim de dünya kızdı hastasın hala spor yapıcam diye uğraşıyon diye...
Hayırlı yolculuklarrr canım,güzel bi değişiklik olur sana ohhkeyfine bak çok kaçırmadan kafaya da takma kilocukları, zaten eridin gittin kızzz
aynen bebişim annemdeyim biliyosunuz.cuma gelirim gece kalır cumartesi gece dönerim genelde ama haftaya okullar açılacak gelmem herhalde.annemde bilgisayar beren'e kalır oyun oynar.zor alıyorum elinden valla
ayy geçmiş olsun bebişimeee.dikkat et kız bebişlerime. hasta etme yolarım bak haaa
canım geçmiş olsun.bi yat ört bütün yorganları üstüne terle bi güzel ki atasın hastalığı üzerinden.bi de bi şurup önereyim öksürüğe süper geliyo.ben çocukkenden beri kullanırız ve gayet etkili.perebron ismi.bi dene derim
haklı adam.canından kıymetli mi bi iyileş sonra telafi edersin.
özlemcim hayırlı yolculuklar güzel zamanlar geçirmeni dilerim canım..
medine sizede geçmiş olsun canımmm...çocuklar hasta olmasın ya
destine_88 eğer görürsen bi yazabilirmisin :):):) şırnak ortamı nasıl braz endişeliyim de...
kızlar benim yiğen tekrar hastaneye yattı.bugün ziyaretine gittim.iyiydi maşallah.bu apandisit ne garip bişey yahuuu.
baya yürüdüm sporum :1saat yürüyüş olmuştur.
su malesef 1 litre anca olmuştur.dışarda koşturmacadan fırsat kalmadı suya
ayy şu okullar biran önce açılsın yahu benim bütün düzen bozuldu yaaa
bugün milliyet'te bizim kızın röportajı var, az önce onu okuyodumtüm iyi yolculukları dileklerini ileten arkadaşlarıma berenvildancığıma, ayyıldızıma, hilalciğime.. teşekkür ederim. birazdan yürüyüşe çıkıcam bilem kahvaltıda yediğim balı eritmek adına
dünya küçükidil'in köyünde çalıştım ben de. ama cizre'de yaşadım, idil çok küçük bi yer, elimizin altında her istediğimiz yok diye. cizre büyük, olanak daha fazla. mardin'den bile büyük. tabi oranın da farklı dezavanytajları var. sözlünü görmüş olabilirim seminerlerde falan. branşı ne? bu sene mi başladı idil'de? bi de benim köyüm nusaybin tarafındaydı, onun çalıştığı yer nerde? midyat tarafı mı?
havafenadeğildi canım bugün.amaesintisikuvvetliydibursa'da hava ne güzeldi dün, bugün de öyledir heralde? biz anne kuzuları, hemen anne yanına. yedin mi balığını? bizde de pazar günleri balık günü
bizim kuzen de çarşamba ameliyat oldu apandisitten, perşembe çıktı. sizin niye öyle oldu ki? kapalı ameliyat değil mi cicim? çok geçmiş olsun.
Ahh bana midyat demeyeceğidinnn özlemmm... :98:
oyy kıyamam. bi de hiç gidip görmedin galiba, o yüzden de insan merak eder, sevdiceği nerelerde; neler yapılır, neler yaşanılır oralarda diye.. insana çok uzak gelen, hiç gidilmeyecek sanılan, sadece haritada en uzak nokta olarak görülen yerlere bi bakmışsın ki, bi gün, ya sen gitmişsin ya da en sevdiklerin gidiyor. garip duygular bunlar. ama insana olgunluk veren duygular:44:. geçicek cicim, geçicek. geçmez sandığın bu günler bitecek, en sevdiğin, farklı bi hayat görüşü ve deneyim kazanmış olarak senin dizinin dibine geri dönecek. sabretmeden hiçbir şey olmuyor.
ne yaptınız kıslar
nasıl geçiyor haftasonu
annemlerde ilk günüm, bol tatlılı ama kalori bakımından kontrollüydü
sabah:
2.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)140 kcal
2.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)70 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
öğle ve aralar:
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Adet Lokum (Sade) (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Muzlu Puding (163 kcal)163 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
akşam:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)248 kcal
0.50 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)40 kcal
0.50 x 1 Kase Tarhana Çorbası (290 kcal)145 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
0.25 x 100gr Kestane Şekeri (255 kcal)64 kcal
Alınan Kalori Toplamı1203 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?