Canım,boy 170 yash 25....
gayet doğru cicimsporları kontrol ediyorum, azcık acımasızımdır
başardım başardımm öğrendimm demekki iyi olduu sevindimm ay saol cnmm..öretmenimdende kaptım pekiyi
anladım cnaım tabi öğretmenlik çok güzell inşallah geçersin cnım okula ben okuldasın sanıyodumm..inşallah olur arkadaşım..sınıf öğretmenisin ozaman kaç yıllık öğretmensin 2 mi 4 mü.ay şırnakta yapmışın ne zor geçmiştir o dönem
et kuzum et bas + yı - yi ben ödevimi yaptım nasılsa elektrik vardı bizde :)
günaydın fıstıklardünkü sporlarımız:
berenvildan:-
bur50:-
destina_88:+
fatoş0808:+
kelebek.hill: -
tombikella:+
ayyıldızım:-
Lelik: sporla ilgili herhangi bi yazını göremedim.
***6. TAKIM 294. ETAP***
fatos0808 (98,5//)
ayyildizim (62,9//)
bur50 (65,8//)
berenvildan(62,5/)
kelebek.hill(64,7/64,2/0,5/%0,77)
destina_88(65,0/64,9/0,1/ %0,15)
tombikella(92,5//)
6. TAKIM ORTALAMA
kızlar listeyi yenileyerek devam edelim
doğrumudur bimiyorum***6. TAKIM 294. ETAP***
fatos0808 (98,5//)
ayyildizim (62,9//)
bur50 (65,8//)
berenvildan(62,5/62.3/0.2/0.32)
kelebek.hill(64,7//)
destina_88(65,0//)
tombikella(92,5//)
6. TAKIM ORTALAMA
kızlar listeyi yenileyerek devam edelim
ayyıdızım maşşalah.ya aslında bizim yanlışımız burda biz kalorisi yüksek yiyoruz.az yiyoruz.onun yerine kalorisi düşük ve çok yiycez ki hem metomuz çalışsın.hemde aç kalmayalım.bundan sonra evde yemek yaparken kalorisine göre yapıcam yemekleri vallaBugün Alınan / Yakılan Kalori
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Bardak (250ml) Coca Cola Light (1 kcal)1 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
0.25 x 100gr Tere (11 kcal)3 kcal
2.00 x 1 Dilim Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)90 kcal
0.25 x 1 Adet Domates (14 kcal)4 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Fırında Tavuk (328 kcal)164 kcal
0.25 x 1 Paket (40gr) Eti Crax Sade Çubuk Kraker (154 kcal)39 kcal
0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Lahana Çorbası (50 kcal)13 kcal
Alınan Kalori Toplamı499 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat Gıda Alışverişi Yapmak (150 kcal)38 kcal
Yakılan Kalori Toplamı38 kcal
bebişiiiim geçmiş olsun.bilirim fena yapıyo insanı.ben bu hafta diyete hiç uyamadım canımın acısına.kızlar ben çok kötüyüm yatamıyom inanırmısınız burnumun akıntısındaa gözlerim yaşlanmasından napçamm bilmiyorumm öksürüğü sölemiyorum bile
aynı şeyi dünkü gittiğim evdeki kızda söyledi.o da diyetisyenle birlikte 96 dan 57 ye düşmüş.bence gayet ucuza kapatmışsın işiönemli olan bi hiç yememek, bi çok yemek değil; aslında şimdiden geleceğimize yatırım yapıoruz bzi. yemek yerken kolay kolay aşırıya kaçmayız artık. nadir de olsa, o herkesin oluyor. bana diyetisyen şey demişti: bizim iştahımız açılmıyor mu sanıyosun? ben de bazen yemek, tatlı diye çıldırıyorum; herkes gibi, herkes kadar. ama vücudumu kontrol etmeye çalışıorum ve herkes gibi edemediğim zamanlar da oluyor; sonuçta hepimiz insanız, zaaflarımız olacak..
bebişim bas - yi bana valla.kız evde ne su içiriyo ne spor yaptırıyo.benide tembellik bastı tabi.berenvildan:henüz bildirmemiş.
bur50:+
kelebek.hill: +
ayyıldızım:+
Lelik: göremedim.
birazdan yola çıkıcam kızlar. 10 gün kadar annemlerin yanına geçicem, karadeniz ereğli'ye. menüme dikkat edicem. hava güzel olursa annemle yürüyüşlerimizi de aksatmıycaz . bu hafta sadece 100 gram verdim, pek katkıum olamadı size. ama son gün pirinç lapası diyeti bile yapmıştım, kaçamak da gayet az yapmıştım bu hafta, ama olmadı. üzüldüm, insan bi mahçup olouyor böyle kilo veremeyince:26:
bugün spor yapamam. suyu da 2 lt yazabilirsin. eksik içersem yazarım ben bi fırsat bulup buraya.
***6. TAKIM 294. ETAP***
fatos0808 (98,5/97,5/1/%1,02)
ayyildizim (62,9/61,5/1,4/%2,23)
bur50 (65,8/66,0/-0,2/-0,3)
berenvildan(62,5/62,3/0,2/%0,32)
kelebek.hill(64,7/64,2/0,5/%0,77)
destina_88(65,0/64,9/0,1/%0,15)
tombikella(92,5//)
6. TAKIM ORTALAMA
tombikella daha bildirim yapmadı
kelebeğim ben yüzde hesaplaymıyorum çok tembelim.
61.5 kg dan selamlar olsun sana
bu hafta çok abur cubur yedim ama ful acı ile metabolizmam hareketteydi sanırım
ve kendime hedef koyuyorum 61kg olacağım haftaya
günaydınnaynen yavrum yaa,benim de bu ara sabahları işlerim oluyo. bu ara eş durumu tayinine falan başvruyorum, kafam karışık birazcık cicim. sen de yoğunsun, anladığım kadarıyla, bakıyorum sabahları sen de yoksun.
mesaj 3 doğrumu yaptım bilmiyorum kızlar bilen biri kontrol etsin bu haftaki kilom 97,5 fark 1 kg
bu menüye göre, iyi kilo vermişsin cicim; bazen yemek gerekiyor ya; ben bu hafta kaçamağı minimuma indirdim, olmadı. 1200'ün altına düşmemiştin sen de hatırlıorum.
Kızlar bildirim yapmıştım 3 günde 1,5 kiloya veda etdim )) kaldı 15 kilocuk)))
bu hafta kötüyüz galiba kaptanım haa
canım ben dukandan sonra kg aldım. lahana suyuyla 3 günde dikkat edince 1.100 gr gitti ,sonrasında hep acı yedim ,acılı çorba işe yarıyor demişsin gerçekten iştah açıyor ama felaket ısındırıyor şimdi acılı haşlama yumurta yicem. bu hafta spor yapmazsam kg tekrar geri bana dönüş yapablir.vayy, tebrik ederimhoşbeşlere, biskremlere rağmen süpersin. ben bu hafta abur cuburu kestim ama fayda etmedi, ters tepti
ben yapamıyorum kafadan.mesaj 3
doğrumu yaptım bilmiyorum kızlar bilen biri kontrol etsin bu haftaki kilom 97,5 fark 1 kg
yolun açık olsun canım. ben artık ayna karşısında birkaç hareket var onları yapacağım.birazdan yola çıkıcam kızlar. 10 gün kadar annemlerin yanına geçicem, karadeniz ereğli'ye. menüme dikkat edicem. hava güzel olursa annemle yürüyüşlerimizi de aksatmıycaz . bu hafta sadece 100 gram verdim, pek katkıum olamadı size. ama son gün pirinç lapası diyeti bile yapmıştım, kaçamak da gayet az yapmıştım bu hafta, ama olmadı. üzüldüm, insan bi mahçup olouyor böyle kilo veremeyince:26:
bugün spor yapamam. suyu da 2 lt yazabilirsin. eksik içersem yazarım ben bi fırsat bulup buraya.
doğrumudur bimiyorum
ayyıdızım maşşalah.ya aslında bizim yanlışımız burda biz kalorisi yüksek yiyoruz.az yiyoruz.onun yerine kalorisi düşük ve çok yiycez ki hem metomuz çalışsın.hemde aç kalmayalım.bundan sonra evde yemek yaparken kalorisine göre yapıcam yemekleri valla
bebişiiiim geçmiş olsun.bilirim fena yapıyo insanı.ben bu hafta diyete hiç uyamadım canımın acısına.
aynı şeyi dünkü gittiğim evdeki kızda söyledi.o da diyetisyenle birlikte 96 dan 57 ye düşmüş.
bebişim bas - yi bana valla.kız evde ne su içiriyo ne spor yaptırıyo.benide tembellik bastı tabi.
hayırlı yolculuklar bebişim.annene bizden selam söyle öp ellerini.bende bugün anneme gidicem.benim cuma günleri balık günüm annemlerde beraberce yeriz.pek tatlı olur
Canım bildirim yapsan da bu hafta deneme sürendi listeye yazılmadın, haftaya aynı şekilde paylaşımlarına devam edersen listeye girersin tatlımmtebrik ederim ayrıca güzel kilo vermişssin
saol tatlım...İnşallah 55 görürüm tartıda ...Sende istediyin rakamı
berenvildan:henüz bildirmemiş.
bur50:+
kelebek.hill: +
ayyıldızım:+
Lelik: göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?