Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü sporlarımız:
berenvildan:-
bur50:-
destina_88:+
fatoş0808:+
kelebek.hill: -
tombikella:+
ayyıldızım:-
Lelik: sporla ilgili herhangi bi yazını göremedim.

sabah: 1 kase pirinç lapası
ara: 1meyve
öğle:1 kase pirinç lapası, salep
ara: sütlü neskafe
akşam:1 kase pirinç lapası, 1 yk mantar
ara: 2 meyve

spor: 30 dk eliptik bisiklet
su:2 lt
pirinç lapası diyetinden bi fayda göremedim ne varsa soğan çorbasından var, daha doğrusu acı olanda iş var

daha 2. yılım. zaten 24 yaşındayım. ekim ayına kadar okuldaydım evet, en son 5 yaşındaki öğrencilerimi bırakıp geldim. eş'e kavuşmak güzel ama hayatı öğrendiğimi düşünüyorum orada. buraya geldim, hala alışamadım. çocuk dediğin pis olmalı, elinde tandır ekmeğiyle, çıplak ayak dolaşmalı, diyorum. alışmışım orada bu duruma. burdaki temiz ve bi kısmı çok bilmiş olan çocuklara alışamadım henüz

şırnak'a bağlıydı ama mardin'e yakındım, suriye'ye 3 km uzaklıkta bi köy okulu. cudi dağları ile gabar dağlarının tam ortasında. niye bu kadar yazdım?? özlemişim sanırım:2:

dünkü sporlarımız:
berenvildan:-
bur50:-
kelebek.hill: -
ayyıldızım:-
Lelik: sporla ilgili herhangi bi yazını göremedim.
günaydın fıstıklar
destinacım su da saycaz
2lt suya + olcak şekilde

birde çıkmadan kilo bildirimini unutma

bu hafta kaçamağı mimimuma indirmeye çalıştım ama, veremedim. vücut kitle indeksim baya düştüğü için, gittikçe kilo vermem zorlaşıyor gibi hissediyorum, 21.5 oldu artık. eşimden uyarı geldi, daha küçük bir toto istemiorum, tamam artık, dedi. ona tamam, anlaşıldı, dedim ama 63'e kadar devam edicem, inat ettim

berenvildan:henüz bildirmemiş.
bur50:+
kelebek.hill: +
ayyıldızım:+
Lelik: göremedim.

birazdan yola çıkıcam kızlar. 10 gün kadar annemlerin yanına geçicem, karadeniz ereğli'ye. menüme dikkat edicem. hava güzel olursa annemle yürüyüşlerimizi de aksatmıycaz. bu hafta sadece 100 gram verdim, pek katkıum olamadı size. ama son gün pirinç lapası diyeti bile yapmıştım, kaçamak da gayet az yapmıştım bu hafta, ama olmadı. üzüldüm, insan bi mahçup olouyor böyle kilo veremeyince:26:

bugün spor yapamam. suyu da 2 lt yazabilirsin. eksik içersem yazarım ben bi fırsat bulup buraya.

***6. TAKIM 294. ETAP***

fatos0808 (98,5//)
ayyildizim (62,9//)
bur50 (65,8//)
berenvildan(62,5/62.3/0.2/0.32)
kelebek.hill(64,7//)
destina_88(65,0//)
tombikella(92,5//)

6. TAKIM ORTALAMA

kızlar listeyi yenileyerek devam edelim
doğrumudur bimiyorum
ayyıdızım maşşalah.ya aslında bizim yanlışımız burda biz kalorisi yüksek yiyoruz.az yiyoruz.onun yerine kalorisi düşük ve çok yiycez ki hem metomuz çalışsın.hemde aç kalmayalım.bundan sonra evde yemek yaparken kalorisine göre yapıcam yemekleri valla
kızlar ben çok kötüyüm yatamıyom inanırmısınız burnumun akıntısındaa gözlerim yaşlanmasından napçamm bilmiyorumm öksürüğü sölemiyorum bile
bebişiiiim geçmiş olsun.bilirim fena yapıyo insanı.ben bu hafta diyete hiç uyamadım canımın acısına.
aynı şeyi dünkü gittiğim evdeki kızda söyledi.o da diyetisyenle birlikte 96 dan 57 ye düşmüş.
berenvildan:henüz bildirmemiş.
bur50:+
kelebek.hill: +
ayyıldızım:+
Lelik: göremedim.
bebişim bas - yi bana valla.kız evde ne su içiriyo ne spor yaptırıyo.benide tembellik bastı tabi.

hayırlı yolculuklar bebişim.annene bizden selam söyle öp ellerini.bende bugün anneme gidicem.benim cuma günleri balık günüm annemlerde beraberce yeriz.pek tatlı olur

***6. TAKIM 294. ETAP***

fatos0808 (98,5/97,5/1/%1,02)
ayyildizim (62,9/61,5/1,4/%2,23)
bur50 (65,8/66,0/-0,2/-0,3)
berenvildan(62,5/62,3/0,2/%0,32)
kelebek.hill(64,7/64,2/0,5/%0,77)
destina_88(65,0/64,9/0,1/%0,15)
tombikella(92,5//)

6. TAKIM ORTALAMA
tombikella daha bildirim yapmadı

bu hafta kötüyüz galiba kaptanım haa

Sabah uykudan uyanır uyanmaz 3 bardak su içdim))
Üstüne 1 güzel 4 tane kaysı kurusu yedim))
Kahvaltı olarak-2 yumurta,2 tane mini minnacık domates)),1 tane küçücük salatalık)),30qr felan peynir )))

kelebeğim ben yüzde hesaplaymıyorum çok tembelim.
61.5 kg dan selamlar olsun sana
bu hafta çok abur cubur yedim ama ful acı ile metabolizmam hareketteydi sanırım
ve kendime hedef koyuyorum 61kg olacağım haftaya

Hesaplamalar yapılmış ama ben bi kez anlatmak istedim, kolay aslında hesap: geçen haftaki kilon-bu haftaki kilon / geçen haftaki kilon x 100 şeklinde yüzde hesabı Yani seninkini hesaplayalım şimdi mesela:

Geçen haftaki-bu haftaki: 62,9-61,5=1,4
Çıkan sayıyı geçen haftaki kilona bölüyoruz: 1,4/62,9=0,02225...
Çıkan sayıyı 100 ile çarpıyoruz: 0,02225..x100= 2,2257.. küsürat olduğundan kaptan %2,23 e yuvarlamış sevgilerr

Evet ya sabahları ben de pek giremedim u hafta yoğun geçti biraz,belli olmuyo işte...sen de akşamları giremedin falan...ama neyseki halaa iletişimdeyiz büyük çabalarla bu8 arada işinle ilgili okudum,inşallah istediğin gibi yolunda gider tatlımm

mesaj 3 doğrumu yaptım bilmiyorum kızlar bilen biri kontrol etsin bu haftaki kilom 97,5 fark 1 kg

Doğru yağpmışsın fatoşum ablam kapmışsın sen bu işiii tebrik ederim ayrıca 1 kg haftada ohhh devamm

bu menüye göre, iyi kilo vermişsin cicim; bazen yemek gerekiyor ya; ben bu hafta kaçamağı minimuma indirdim, olmadı. 1200'ün altına düşmemiştin sen de hatırlıorum.

Evet ya düşemedim hiç valla,hatta bazı günler fazla çıktım ama hareketsiz kalmadım hiç sanırım onun etkisi de oldu, senin cidden endeksin çok düşmüş özlemim zorlaşması çok normal yanii..halledersin yavaş yavaş kendine uygu bi şekilde

Kızlar bildirim yapmıştım 3 günde 1,5 kiloya veda etdim )) kaldı 15 kilocuk)))

Canım bildirim yapsan da bu hafta deneme sürendi listeye yazılmadın, haftaya aynı şekilde paylaşımlarına devam edersen listeye girersin tatlımm tebrik ederim ayrıca güzel kilo vermişssin

bu hafta kötüyüz galiba kaptanım haa

Çok iyi değiliz ama fena da değiliz benceee

vayy, tebrik ederim hoşbeşlere, biskremlere rağmen süpersin. ben bu hafta abur cuburu kestim ama fayda etmedi, ters tepti
canım ben dukandan sonra kg aldım. lahana suyuyla 3 günde dikkat edince 1.100 gr gitti ,sonrasında hep acı yedim ,acılı çorba işe yarıyor demişsin gerçekten iştah açıyor ama felaket ısındırıyor şimdi acılı haşlama yumurta yicem. bu hafta spor yapmazsam kg tekrar geri bana dönüş yapablir.
mesaj 3

doğrumu yaptım bilmiyorum kızlar bilen biri kontrol etsin bu haftaki kilom 97,5 fark 1 kg
ben yapamıyorum kafadan.
yolun açık olsun canım. ben artık ayna karşısında birkaç hareket var onları yapacağım.

ben akşamları ne yapacagım diye düşünmekten sıkıldım. ne yesem diye düşünüyorum.akşam az yemek sonrası abur cubura yönleniyordum çoğunlukla. o yüzden ikinci 1 -2 dilim ekmek arası domates vs yiyince akşam yemegine çok yüklenmiyorum.lahanayı aralara serpiştiricem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…