Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet ama ben yine de endişeleniyorum. zaten çok takıntılı bir insan.iyice psikolojisi bozuluyo.beni de üzüyo hep.

menüm

sabah

tulum peynir
maydonoz
roka
1 kızarmış sosis
bir haşlanmış yumurta
domates
salatalık

öğlen

yoğurt çorbası

akşam

4 sarma
bir kase yoğurt

öğlen yarım nar yedim.

Haftasonu durgunluğu yaşanmış , benim kızda ateşliydi 2 gündür hastanedeiz ,
2 gecedir uyumuyorum e gündüzde fırsat buldukça yattığımdan yogundu ve stresten yedim kg almışımdır kesin neyse dikkat etmem lazım. tam en azimlenmem gerektiği kg da tekrar yukarı çıkmam iyi olmaz

Valla inşallah dediğin gibidir kızzz çok harcadıysak azcık kaçırmanın zararı olmaz sanırım sabah da bi iki çatal sarelle aldım azcık azıkk

Çok geçmiş olsun yaa cidden herkes de bi rahatsızlık bi sıkıntı,Allah yardımcınız olsun yardımcımız olsun kızlarrr

Günaydın kızlar.BU sabah tam qazla diyete devam.uyanır uyanmaz 2 bardak su içdim.Kahvaltı yapamadım:18:

Günaydınnn canım, destina haklı zamanla oturuyor merak etme her şeyden azar azar yemeye alışıp başlıyorsun,kalori pişmanlıkları başlıyor sonraaa

maşallahın var canım kurtuldun eski çikolata krizlerinden.buda nazarlık olsun
Kızlar dün şehir dışında olğum için yazamadım.Tabi bu 2 günde diyet filan gitdi :18:
ahhh canım bende de gündür diyet yalan oldu
geçmiş olsun canım.aman dikkat et.bu ay hastalıklar bırakmadı peşinizi
Günaydın kızlar.BU sabah tam qazla diyete devam.uyanır uyanmaz 2 bardak su içdim.Kahvaltı yapamadım:18:

maşallahın var fıstık.nazar değmesin

günaydın minişler.neler yaptınız haftasonu bakiim.valla ben iyi yedim haa.şimdiden +700 çıktım.bakalım cuma günü ne lcam.bu spora gidememem benim motivasyonumu fena düşürdü.diyet yalan ldu.kola,pasta,pide,yağda(hemde bol yağda)kızarmış tavuk daha nellleeeer neeeleeeer.birsürü yedim valla.cuma günü ne olcam bakalım.benden bu hafta bi cacık olmaz ama bakalım.

ayyıldızım çok geçmiş olsun

sporun çok güzel haftasonu telafi etmişsin
çuku cıs var ama yakmışsın onu

su ve sporu yazmayı unuttum

spor 35 dakka yürüyüş

su 3 litre

fıstık öle deme baştan bırakma daha kaç gün var bugünden itibaren dikkat edeceğiz hepimiz

fıstık öle deme baştan bırakma daha kaç gün var bugünden itibaren dikkat edeceğiz hepimiz

bebişim aldım elime suyumu içiym bakalım.bırakmıyom ama şu 15 tatil mahfetti beni.bakalım ne olacak.bi bitsin.spor salonunda sabahlıycam valla.hoca kovana kadar kalcam salonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…