Merhaba kizlar
valla fatoscum cok haklisin
bencede dedigin gibi yapalimim tam oldum
Herkesten bu hafta max caba
bekliyorum
bende dahil
birinci olmayali da baya oluyo
elimizden geleni yapalim bu hafta birinci olalim
hic kacamak yapmayalim su ve sporlarimiz tam olsun
fatom da yapcak elinden geleni zaten
yeni arkadsslarda su ve sporlar tam olsun
menulerde bu hafta kacamak yok
kizlar ona gore
bende dusunuyom sizde dusunun guzel cezalar
kacamak yapanlara
Kızlar hepinize iyi geceler yarın yorucu bir iş günü beni bekler.. Akşama yeniden ve sağlim kafayla sizlerleyim inşallah :))
Yanlış bildirim için özür diler , yanacıklarınızdan öperim..
nasıl yaşıosun böyle kaptancım? helal olsun ya..Benimmenu
sabah haslanmis yumurta 1 adet
1kk peynir
oglen ton balikli salata
aksam
2kasik patatesli tavuk
salata
su2 lt
spor yok
ama aksama kadar ayaktaydim disardaydim
kızçelerim bugün net açıldı ama ben annemdeyim pazartesiden itibaren bomba gibi geliyorum.hadi bu mesajı okuyan 3 bardak su içsin ve mesajı beğensin.eski günlere dönelim bakiiiimmmm
Esimin cepten yaziyorum
o yuzden alintiyi cok beceremiyom birbirine giriyo yazilar sanki
kelebekcim senin adina da cok sevindim ne guzel askiniz hic eskimesin
valla ben soylesem bile hediye aldiramiyom bi kere aldigi hediyeyi begenmemistimm
Ondan sonra hediye almaz oldu
sen istedigin bisey al diyo
o zaman da hic tadi olmuyo
ben istedigim seyi gidip alirim zaten yani
Bu arada menun de cok guzel kelebek hiltos
cok ii gidiyosun birakmak yok
Benimmenu
1kk peynir
oglen ton balikli salata
aksam
2kasik patatesli tavuk
salata
su2 lt
spor yok
Sizler benim artık kardeşlerim gibi oldunuz, ne olsa sizle paylaşmak istiyorum hep kendimi çok iyi hissediyorum..
Dün bna zaferimden bi paket gelmş eve, yeni telefon almıştı, maddi durum iyi değildi, ya hediye de alamadım ilk yıldönünmüz için deyip duruyordu meğer beni kandırmış yarim, öyle duygulandım ki ban akelebek dolu bi gümüş takı seti almış, çok iyi bilir tabi kelebek hastalığımı, nası gözlerim doldu anlatamam,bir de içine bi şeyle yazmış nöbetteyken ki hiç sevmezdi normalde ben yazamaam yaa deyip geçerdi,artık sanırım hasretten de olsa gerek hep benim istediklerim olsun diye uğraşır oldu, nöbet koydular 1 gün gecikti hediyen özür bebeğim yazmış bi de :) ayyy yaa benim var ya artık fotografına bakarken bile gözleirm dolar olduu...ki bi d eböyle bi şeyle karşılaşıncaa...Allahım sen bizi ayırma nolur benim cidden şarkıda da dediği gibi gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden..benim için sevdiğim için ve bütün sevenler için bol bol dua edelim ve tabii sevilesi bütün insanlar için
ya ben sert bi insanım da, bazen gözlerimi çok fena dolduruyosunuz sizz.. Geçen hafta da Fatoş yapmıştı aynı şey, kendi hayatından bi kesit anlatmıştı, yine gözlerim gitmişti. kıyamam yavv.. :5.kelebeği sen de mi çok seversin? benim de her şeyim kelebeklidir. ve midyat'tan kelebekli bi telkari seti de ben almıştım, belki de aynıdır
Allah Zafer'i senin hayatın için hayırlı eylesin. en kısa zamanda kavuşmak nasip olsun. dün ben de kızdım az eşime, yarım saat sonra ders çalıştığım defteri bi açtım, içini renkli kalemlerle 'Seni çok seviyorum', diye donatmış. aşk başka bişey. evlenince biter dediler, benim arttı. senin de artacak tipte bi aşkın olsun Zaferciğinle. yaşamının zaferi o'ndan yana olsun
saol kaptancım inşallah hep derece alıcam önce kendim sonrada takımım için..
arkadaşlar noolur yanlış anlamayın sizin kilonuz az anlıyorum az veriyorsunuz ama nolur biraz daha sıkı tutun dikkatimi çekiyo bazen sağılıyonuz bazen dıkı oluyoruz burda takımsak yarar bireysel olsada herkes kendine ama gurup ruhunu yakalamalıyız bence..sakın kızmayın bana amacımız tabiki hepimizin kilo vermesi ama neden en iyisi olmasın ben tombik kuşlar ailemin en iyisini yapacağına eminim yanlış düşünüyosamda söyleyin..1. liği yakalıyalım herkes elinden gelenin en iyisini yapıyordur ama olmuyo işte bi yerde bir kopukluk var bu hafta sıkı tutun herkesten 1 kilo istiyorum bende en az 3 diyorum yine:) varmı rakip olan..sizi çok seviyorum...
bu yazıyı bugün Bursa'da okudum, dedim haklı. yapıorum çünkü ben de kaçamak, kabul ediorum. dünde 1030 civarı kalori almıştım, bugün de öyle yapmaya çalıştım. bugünkü menüm:
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal)262 kcal
0.25 x 1 Adet (12gr) Jacobs 3in1 Kahve (Original) (52 kcal)13 kcal
1.00 x 1 Bardak Haşlanmış Mısır (180 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)237 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal) 63 kcal
Alınan Kalori Toplamı:1035
Sizler benim artık kardeşlerim gibi oldunuz, ne olsa sizle paylaşmak istiyorum hep kendimi çok iyi hissediyorum..
Dün bna zaferimden bi paket gelmş eve, yeni telefon almıştı, maddi durum iyi değildi, ya hediye de alamadım ilk yıldönünmüz için deyip duruyordu meğer beni kandırmış yarim, öyle duygulandım ki ban akelebek dolu bi gümüş takı seti almış, çok iyi bilir tabi kelebek hastalığımı, nası gözlerim doldu anlatamam,bir de içine bi şeyle yazmış nöbetteyken ki hiç sevmezdi normalde ben yazamaam yaa deyip geçerdi,artık sanırım hasretten de olsa gerek hep benim istediklerim olsun diye uğraşır oldu, nöbet koydular 1 gün gecikti hediyen özür bebeğim yazmış bi de :) ayyy yaa benim var ya artık fotografına bakarken bile gözleirm dolar olduu...ki bi d eböyle bi şeyle karşılaşıncaa...Allahım sen bizi ayırma nolur benim cidden şarkıda da dediği gibi gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden..benim için sevdiğim için ve bütün sevenler için bol bol dua edelim ve tabii sevilesi bütün insanlar için
Benimmenu
1kk peynir
oglen ton balikli salata
aksam
2kasik patatesli tavuk
salata
su2 lt
spor yok
günaydınlarrrrrrr
artık kendime ait bir ev olsun istiyorum.. bana ve sevdiğim kişiye ait sadece..
sabah sabah uyandım, nescafemi içiyorum. pazar sabahları nescafe içmek keyif benim için
günaydın canım sende benim gibi ev mi aıyosun.bende sabah sabah satılık ilanlarını geziyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?