Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bencede hepimiz maksimum çaba içinde olalım ben artık 8 li rakamları görmek istiyorum bu hafta

Benimmenu
sabah haslanmis yumurta 1 adet
1kk peynir
oglen ton balikli salata
aksam
2kasik patatesli tavuk
salata
su2 lt
spor yok
ama aksama kadar ayaktaydim disardaydim

cicim dert etme onları yaa, insanız, hatalıyız. öğrenene kadar sistemi, olur öyle şeyler.

kızçelerim bugün net açıldı ama ben annemdeyim pazartesiden itibaren bomba gibi geliyorum.hadi bu mesajı okuyan 3 bardak su içsin ve mesajı beğensin.eski günlere dönelim bakiiiimmmm

hemenn suyumu içtim, sen ver cezaları da. biz uygularız, cezalarını beğebiorum ben senin. bugün bursa'daydım, ne kadar soğuk yav, dondum. ama güzel memleket

Sağoll kaptanımm inşallah dediğin gibi olur Hadi ya demekki alınmış baya seninki bu duruma olabilir ya erkekler bazen bizden çok daha fazla takıntı yapıyor aslındaa..benim de aklımda olsun da kırmayım bari ama haklısın kesinlikle ben alcak olsam gider alırım,belki zamanla uunutur alışır ne diyelim inşallah..

Bu arada menun de cok guzel kelebek hiltos
cok ii gidiyosun birakmak yok

Teşekkürlerr..aynen bırakmak yokk haftasonu diye salmadım hiçç yarın da spora kaldığım yerden devam bugün yapasım vardı yapamadım..sadece bi kaç ceviz ve kuru kayısı ekicem menümee ama başka şey yok fırçaladım dişlerimii

Benimmenu
1kk peynir
oglen ton balikli salata
aksam
2kasik patatesli tavuk
salata
su2 lt
spor yok

Cidden menün baya baya harika yaaa..ben de yapabilsem şöyle menülerr..ne kaçamak var ne ara öğün var maşallahh bu hafta harika olcakkk

ya ben sert bi insanım da, bazen gözlerimi çok fena dolduruyosunuz sizz.. Geçen hafta da Fatoş yapmıştı aynı şey, kendi hayatından bi kesit anlatmıştı, yine gözlerim gitmişti. kıyamam yavv.. :5. kelebeği sen de mi çok seversin? benim de her şeyim kelebeklidir. ve midyat'tan kelebekli bi telkari seti de ben almıştım, belki de aynıdır

Allah Zafer'i senin hayatın için hayırlı eylesin. en kısa zamanda kavuşmak nasip olsun. dün ben de kızdım az eşime, yarım saat sonra ders çalıştığım defteri bi açtım, içini renkli kalemlerle 'Seni çok seviyorum', diye donatmış. aşk başka bişey. evlenince biter dediler, benim arttı. senin de artacak tipte bi aşkın olsun Zaferciğinle. yaşamının zaferi o'ndan yana olsun

Ayy çok sağol güzel mesajın için özlemim çok samimisin gerçektenn..cidden ben de hediyemi görünce acayip duygulandım,düşünmesi beni bitirdi,yazdıkları..gerçekten aşk başka bi şey özlemim gitgide de artsın aşkınız hep daim olsun inşallah
Telkari takı setime bayıldım,aynen kelebek figürlerine bayılrıımm, ilk hediyesi de erzurumdan kelebekli bi kolyeydi bu son kelebek artık başka şey alcam diyo ama görünce dayanamamış senin eşinle muhabbetin Allah nazarlardan korusun harika İnşallah biz de hayırlısıyla evlenince aynı muhabbeti yakalarız diye düşünüyorum, zaten hasretten sonra kavuşma kısmında da ortağız Aşk gerçekten durduk yere gözleri doldurabilen bi duygu, acayip bi duygu, Allah sevenleri ayırmasınn

bu yazıyı bugün Bursa'da okudum, dedim haklı. yapıorum çünkü ben de kaçamak, kabul ediorum. dünde 1030 civarı kalori almıştım, bugün de öyle yapmaya çalıştım. bugünkü menüm:

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal)262 kcal
0.25 x 1 Adet (12gr) Jacobs 3in1 Kahve (Original) (52 kcal)13 kcal
1.00 x 1 Bardak Haşlanmış Mısır (180 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)237 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal) 63 kcal
Alınan Kalori Toplamı:1035

Son düzenleme:

Evet ya site harika oldu gerçekten..hiç bi şey yememişin ya kızzz ama cidden fatoşumuz haklı, ben de çok kaçırıyorum, biraz daha dikkatli olmak lazımmm

senin adına sevindim canımm Allah yüzünüzden gülücükleri kalplerinizden aşkı eksik etmesinn

Benimmenu
1kk peynir
oglen ton balikli salata
aksam
2kasik patatesli tavuk
salata
su2 lt
spor yok

kaptanım superssin

arkadaşlar tam menümü yazayım

sabah 1yum, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek
ara turk kahvesi, 1 küçük parça çikolata
öğle yemedim
akşam kuru fasulye, pilav, 1 parça şinitzel

su+, spor -

ben de sizinle bir sevincimi paylaşayım
bugün düğün günüm belli oldu ağustos sonu

şimdi balayına gitmek için bir yerler arıyoruz, tavsiyesi olan var mı?

günaydınlarrrrrrr
artık kendime ait bir ev olsun istiyorum.. bana ve sevdiğim kişiye ait sadece..

sabah sabah uyandım, nescafemi içiyorum. pazar sabahları nescafe içmek keyif benim için

günaydınlarrrrrrr
artık kendime ait bir ev olsun istiyorum.. bana ve sevdiğim kişiye ait sadece..

sabah sabah uyandım, nescafemi içiyorum. pazar sabahları nescafe içmek keyif benim için

günaydın canım sende benim gibi ev mi aıyosun.bende sabah sabah satılık ilanlarını geziyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…