olur canım bana uyar, ben bugün kendimi bir güzel dinleyeyim , bir hafta boyunca neler yaptım nasıl gittim biz gözden geçireyim, sende öyle yap, sonrada başlayalım ,yarın doktora gidicem haftasonu pek girme fırsatım olmuyor çocuklar eşim vs ,gezmeleri ,parkları derken gün bitiyor, ama pzt den itibaren senle birlikte gidelim .
canım rakibem sen olmasan ben naparım ,tamam canım negatiflik yok ,kendime çeki düzen vereceğim derken bu hafta çok spor yaptım acaba reglden mi diyorum ,bilmiyorum antibiyotik vs de kullandım birsürü bahane anlıcanama fatoştan ve diğer kızlardanda ilham almam lazım ,incelicem hepiinizi inşallah
Tebrik ederim mükemmel :))) Darısı benim başıma inşallah :)))
Kaptan geç kaldım ama benimkinde ufacık bir düzeltme :)) (111/110/0,90) şimdilik hedef 99 :))
Kilodaşım benim :))) Az kaldı 99 u görmemize:))
Yılmak yok yola devam şekerim :) hergün tartılma bence psikoloji insanı çok etkiliyor :)) Ben sana güveniyorum 1 hafta çıkma tartıya, emin ol değişicek o gramlar:)
Benim de menüler çok iyi gitmiyor...ama bu hafta farklı gitmesini ve 1 kilo oynatmayı umuyorummm
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 110 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Nutella Çikolata (108 kcal) 54 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 1 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Yaprak Sarma (Dolma) (300 kcal) 600 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
2.00 x 1 Adet Kuru Pasta (75 kcal) 150 kcal
2.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal) 40 kcal
1.00 x 1 Adet (32gr) Alpella 3gen Beyaz Çikolata Kaplı Gofret (175 kcal) 175 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal) 108 kcal
1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Klasik Ton Balığı (183 kcal) 183 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal) 78 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
Alınan Kalori Toplamı1673 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı400 kcal
Su:2 lt
Spor:1 sa
hırslanınca yap bence daha ii yapalım bu hafta
b ildirimde 100 gr bile farkettiriyor yüzdeyi
bildirimlri tam yaparsan iyi olur
geçen haftaki kilo
bu haftaki kilo diye
şimdi bişey değişmiycek zaten listeler yapıldı haftaya düzenleyelim durumu
kafam durdu zaten şimdi
Evet canım bugün az içtim.. Bu arada şekeri bıraktım çay içtim bol bol :)) Şu kilo olayına çok canım sıkıldı şimdi. hep başladığımı zkilodan mı düşücez?? mesela önümüzdeki hafta ben 110.5 üzerinden mi düşücem yokssa gruba başladığım kilom 112.5 üzerin denmi??
Önceki haftadan düşceksincanın sıkılmasın önümüzdeki hafta dikkat ederiz tatlımm
Bak bu haftaki hesabın ve kilo bildirimin şöyle olcaktı mesela: geçen haftaki:112.5 bu haftaki:110.5 aldım
Epack2013(112.5/110.5/2/%1,78)
Yüzde hesabın bu hafta şöyleydi: bu haftaki kilon ve geçen haftaki kilon arasındaki farkı geçen haftaki kilona böleceksin ve 100 le çarpacaksın
= 2 bölü 112.5 çarpı 100 = 1,777.... = 1,78
ben dün yediklerimi bi hesapladım, 2400 çıktı. yazmak istemedim buraya zaten . bu hafta 1000'i çok aşmamaya çalışıcam. olabildiğince minimum yememiz lazım. bugün kilo verilerimizi yazdık ya, bi rahatlama olmuştur sende, o yüzden götür gitsin. yarın düzeltmezsen o zaman problem yaratır maalesef
dün akşam eşim diyor ki, 'senin doyduğunu anladım aylardır ilk defa.çok sevindim bunu hissettiğim için.' arada bir fullemek lazım depoyu, ama arada bir
tamamdır kaptanım haftaya daha düzenli yapacağım... Geçen haftaki kilo bu haftaki lo olarak :)) şimdiden söyliyim inaşşlah hedef 108 olucak :)) spor yaparsan kilolu olduğum için ilk hafta hızlı verebilirim :)) Takımımın yanındayım... Şu akupunktur işinide bir ayarlasam tam süpper olucak ama zamanım yok. Ay sonu geliyor Mesailerimde başlıyacakhadi hayırlısı bakalım.. Bu arada bütün arkadaşlarıma sizden bahsettim. gündüz paylaşım yapamıyorum diye işten sonra koştur koştur eve geliyorum :))
su: 2 litre
30 dakika yürüyüş 15 dakika mezdekee :)
6 elma yedim bugün sabahki kahvaltım her zamanki gibiydi:) toplamda max 750 kalori almışımdırr biraz fazla acıktım bugün doğruyu söylemek gerekirsee:)
Atıcam kendimi camdan vallamillet deprem oldu sanır gerçekten :)) tamam bundan sonra düzenli yapıcam.. eşşek kafam sabah uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkamadan işe geç kalıcam diye yaparsan 2 arada böyle oluyormuş (
Wayyy maşallahhhhh... ya ben meyve yiyemiyoum( sevmiyorum arkadaş...
Hahah senin eşinle muhabbetleriniz bomba harkasınızAma haklısn arada geliyollarr insanaaa...gerçi bizden pek gitmiyolar gbi ya ikimiz az fazla yiyoz gibi özlemmm
Hadi inşallahhh hedeflerine ulaşş,ulaşalımm hep beraberr..kısa zamanda bağımlılık yapıyo burası ben resmen başlığa girmek için fırsat kolluyorum yaiyi ki varsın kk seviyom kız siziii
Wayyy maşallahhhhh... ya ben meyve yiyemiyoum( sevmiyorum arkadaş...
kızııımmm çaktırmaaa. hani millet sevgilisyle kafeye gider, sevgilisin yanında hiçbir şey yemez, sadece bişeyler içer çıkar. evde olunca dünyaları götürür ya, bazen tam öyle olmasa da ona benzer davranışlarımız oluyor,kabull
Kızlar hepinize iyi geceler yarın yorucu bir iş günü beni bekler.. Akşama yeniden ve sağlim kafayla sizlerleyim inşallah :))
Yanlış bildirim için özür diler , yanacıklarınızdan öperim..
bu arada 4. olmuşuz
fatoş 2. bireyselde tebrikler
bence daha iyi olmalıyız ve olabiliriz de
özellikle yeni üyelere de bundan sonrası için daha çok güveniyorum
paylaşımı da arttırmak gerek
daha faydalı olacaktır paylaşım artınca
tabi bizde yapmalıyız elimizden geleni
Rica ederimmm
Spor yapmıyorsun kuşumm
Yapmışsınn
Zaten amacımız o tubiş, yazarken insan daha iyi görüyo nelerr kaçırmıs arada
Malesef suyun da - , en az 2 lt içmelisinnn
Ay hadi ya, bildirsek değişmez mi ki acaba püsküüte mi danışsak ??
bu arada 4. olmuşuz
fatoş 2. bireyselde tebrikler
bence daha iyi olmalıyız ve olabiliriz de
özellikle yeni üyelere de bundan sonrası için daha çok güveniyorum
paylaşımı da arttırmak gerek
daha faydalı olacaktır paylaşım artınca
tabi bizde yapmalıyız elimizden geleni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?