Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam ayyıldızım. ben bugün biraz daha dikkat etmeye çalıştım. umarım iyi çıkar tahlil sonuçların, aşırı kansızlık bende de var, problem biraz. hilalciğim bizim her zaman önemli destekçilerimizden oldu, gruptaki diğer arkadaşlar gibi.
bugünkü menüm:
0.50 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 32 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal) 252 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal) 115 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal) 170 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal) 85 kcal
2.00 x 1 Adet Muz (100 kcal) 200 kcal
1.00 x 1 Adet (30gr) Etsiz Çiğ Köfte (15 kcal) 15 kcal
Alınan Kalori Toplamı1009 kcal

spor:
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)200 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı300 kcal

su:2,5 lt

kilodaşımmm ineceğiz ikilileree:) deniycem çokk zorrr:) sanki tartıya çıkmazsam kilo alacakmışım gibiii:)

ben dün yediklerimi bi hesapladım, 2400 çıktı. yazmak istemedim buraya zaten. bu hafta 1000'i çok aşmamaya çalışıcam. olabildiğince minimum yememiz lazım. bugün kilo verilerimizi yazdık ya, bi rahatlama olmuştur sende, o yüzden götür gitsin. yarın düzeltmezsen o zaman problem yaratır maalesef

dün akşam eşim diyor ki, 'senin doyduğunu anladım aylardır ilk defa.çok sevindim bunu hissettiğim için.' arada bir fullemek lazım depoyu, ama arada bir

tamamdır kaptanım haftaya daha düzenli yapacağım... Geçen haftaki kilo bu haftaki lo olarak :)) şimdiden söyliyim inaşşlah hedef 108 olucak :)) spor yaparsan kilolu olduğum için ilk hafta hızlı verebilirim :)) Takımımın yanındayım... Şu akupunktur işinide bir ayarlasam tam süpper olucak ama zamanım yok. Ay sonu geliyor Mesailerimde başlıyacakhadi hayırlısı bakalım.. Bu arada bütün arkadaşlarıma sizden bahsettim. gündüz paylaşım yapamıyorum diye işten sonra koştur koştur eve geliyorum :))

su: 2 litre
30 dakika yürüyüş 15 dakika mezdekee :)

6 elma yedim bugün sabahki kahvaltım her zamanki gibiydi:) toplamda max 750 kalori almışımdırr biraz fazla acıktım bugün doğruyu söylemek gerekirsee:)

Önceki haftadan düşceksin canın sıkılmasın önümüzdeki hafta dikkat ederiz tatlımm

Bak bu haftaki hesabın ve kilo bildirimin şöyle olcaktı mesela: geçen haftaki:112.5 bu haftaki:110.5 aldım

Epack2013(112.5/110.5/2/%1,78)

Yüzde hesabın bu hafta şöyleydi: bu haftaki kilon ve geçen haftaki kilon arasındaki farkı geçen haftaki kilona böleceksin ve 100 le çarpacaksın

= 2 bölü 112.5 çarpı 100 = 1,777.... = 1,78

Atıcam kendimi camdan valla millet deprem oldu sanır gerçekten :)) tamam bundan sonra düzenli yapıcam.. eşşek kafam sabah uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkamadan işe geç kalıcam diye yaparsan 2 arada böyle oluyormuş (

Hahah senin eşinle muhabbetleriniz bomba harkasınız Ama haklısn arada geliyollarr insanaaa...gerçi bizden pek gitmiyolar gbi ya ikimiz az fazla yiyoz gibi özlemmm

Hadi inşallahhh hedeflerine ulaşş,ulaşalımm hep beraberr..kısa zamanda bağımlılık yapıyo burası ben resmen başlığa girmek için fırsat kolluyorum ya iyi ki varsın kk seviyom kız siziii

Wayyy maşallahhhhh... ya ben meyve yiyemiyoum ( sevmiyorum arkadaş...

Wayyy maşallahhhhh... ya ben meyve yiyemiyoum ( sevmiyorum arkadaş...

Dikkat edersin bi dahaki haftaa takılma napalımmm ama meyve seveydin iyiymişşş

Son düzenleme:

kızııımmm çaktırmaaa. hani millet sevgilisyle kafeye gider, sevgilisin yanında hiçbir şey yemez, sadece bişeyler içer çıkar. evde olunca dünyaları götürür ya, bazen tam öyle olmasa da ona benzer davranışlarımız oluyor,kabull

Kızlar hepinize iyi geceler yarın yorucu bir iş günü beni bekler.. Akşama yeniden ve sağlim kafayla sizlerleyim inşallah :))

Yanlış bildirim için özür diler , yanacıklarınızdan öperim..

hahah o kadar da olsunn ama ben zaferimin yanında bunu bilerek yapmadım hiç inanır mısın yemek yemeyi unutuyodum kızzz

rahat ol, iyi geceler bayanlarr ben de kaçıyorummm

ben yanlış görmüşüm 1. olduk sandım
ama 6. hissim kuvvetlidir, bizim 1. olmamız da yakındır

arkadaşlar bugün spor yapamadım tekrar belirteyim

su +
spor -

herkese iyi gecelerr

bilgisayarım geldi leslie yapmaya başlayacağım birde plates videoları indiricemm yarında sabah dershaneye giderken yürüyerek metroya gidiceğim arası bizim evden yürüyerek 1 saat işte sporuda bu şekilde halledicem :)

saol kaptancım inşallah hep derece alıcam önce kendim sonrada takımım için..
arkadaşlar noolur yanlış anlamayın sizin kilonuz az anlıyorum az veriyorsunuz ama nolur biraz daha sıkı tutun dikkatimi çekiyo bazen sağılıyonuz bazen dıkı oluyoruz burda takımsak yarar bireysel olsada herkes kendine ama gurup ruhunu yakalamalıyız bence..sakın kızmayın bana amacımız tabiki hepimizin kilo vermesi ama neden en iyisi olmasın ben tombik kuşlar ailemin en iyisini yapacağına eminim yanlış düşünüyosamda söyleyin..1. liği yakalıyalım herkes elinden gelenin en iyisini yapıyordur ama olmuyo işte bi yerde bir kopukluk var bu hafta sıkı tutun herkesten 1 kilo istiyorum bende en az 3 diyorum yine:) varmı rakip olan..sizi çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…