saol kaptancım inşallah hep derece alıcam önce kendim sonrada takımım için..
arkadaşlar noolur yanlış anlamayın sizin kilonuz az anlıyorum az veriyorsunuz ama nolur biraz daha sıkı tutun dikkatimi çekiyo bazen sağılıyonuz bazen dıkı oluyoruz burda takımsak yarar bireysel olsada herkes kendine ama gurup ruhunu yakalamalıyız bence..sakın kızmayın bana amacımız tabiki hepimizin kilo vermesi ama neden en iyisi olmasın ben tombik kuşlar ailemin en iyisini yapacağına eminim yanlış düşünüyosamda söyleyin..1. liği yakalıyalım herkes elinden gelenin en iyisini yapıyordur ama olmuyo işte bi yerde bir kopukluk var bu hafta sıkı tutun herkesten 1 kilo istiyorum bende en az 3 diyorum yine:) varmı rakip olan..sizi çok seviyorum...
hilalimmmmm nasılsın ablacımm iymiisn bakayımm şükür kavuşturana kuzum.
maşşallah bebişimgüzelmiş menü hem doyurucu hemde kalorisi az.bunu yapsak hepimiz süper olur.tamam ayyıldızım. ben bugün biraz daha dikkat etmeye çalıştım. umarım iyi çıkar tahlil sonuçların, aşırı kansızlık bende de var, problem biraz. hilalciğim bizim her zaman önemli destekçilerimizden oldu, gruptaki diğer arkadaşlar gibi.
bugünkü menüm:
0.50 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 32 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal) 252 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal) 115 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal) 170 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal) 85 kcal
2.00 x 1 Adet Muz (100 kcal) 200 kcal
1.00 x 1 Adet (30gr) Etsiz Çiğ Köfte (15 kcal) 15 kcal
Alınan Kalori Toplamı1009 kcal
spor:
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)200 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı300 kcal
su:2,5 lt
kilodaşımmm ineceğiz ikilileree:) deniycem çokk zorrr:) sanki tartıya çıkmazsam kilo alacakmışım gibiii:)
Yetiştirdim ve hemen kaçıyorumm
Mesaj Su Spor şeklinde...bugün süsleyemedim
Lethem 5 + -
Bur50 7 - +
Fatos 6 ++
Kelebek.hill 19 ++
Destina88 9++
Tubish 5++
Epack2013 11--
Sisilya 7 ++
Berenvildan 3 ++ göremedim ama sanırım doğru, mesaj saysında mazeretli kota dolduğu için
Melikea123 6+-
Ayyıldızım 5 göremedim
Tombikella ortalarda yokk
Eksik varsa kusura bakmayın acele oldu alıntılayıp düznleyin lütfen eksik varsa...ayyıldızıım hala mesajlarını saymıyorsuuunn yahu ben de düzen çok severim anlayamıyorum amaa
Bu arada yeni arkadaşlara mesaj sayılarını yazma ve su spor paylaşırken başlıklarında belirtme konusundaki hassasiyetleri için çok teşekkür ederim, kendileri de listeleme yapmaya başladıklarında anlıcaklardır ne demek istediğimi(Lethem,tubish,sisilya,melikea ve epacktan bahsediyorum tabii harikasınız )[/B]
kızçelerim bugün net açıldı ama ben annemdeyim pazartesiden itibaren bomba gibi geliyorum.hadi bu mesajı okuyan 3 bardak su içsin ve mesajı beğensin.eski günlere dönelim bakiiiimmmm
kızçelerim bugün net açıldı ama ben annemdeyim pazartesiden itibaren bomba gibi geliyorum.hadi bu mesajı okuyan 3 bardak su içsin ve mesajı beğensin.eski günlere dönelim bakiiiimmmm
hiç 3 bardak suyu üst üste içmedim, ama bugün de deniyorum, sanırım 1 lt e yaklaştım şimdiden
Sizler benim artık kardeşlerim gibi oldunuz, ne olsa sizle paylaşmak istiyorum hep kendimi çok iyi hissediyorum..
Dün bna zaferimden bi paket gelmş eve, yeni telefon almıştı, maddi durum iyi değildi, ya hediye de alamadım ilk yıldönünmüz için deyip duruyordu meğer beni kandırmış yarim, öyle duygulandım ki ban akelebek dolu bi gümüş takı seti almış, çok iyi bilir tabi kelebek hastalığımı, nası gözlerim doldu anlatamam,bir de içine bi şeyle yazmış nöbetteyken ki hiç sevmezdi normalde ben yazamaam yaa deyip geçerdi,artık sanırım hasretten de olsa gerek hep benim istediklerim olsun diye uğraşır oldu, nöbet koydular 1 gün gecikti hediyen özür bebeğim yazmış bi de :) ayyy yaa benim var ya artık fotografına bakarken bile gözleirm dolar olduu...ki bi d eböyle bi şeyle karşılaşıncaa...Allahım sen bizi ayırma nolur benim cidden şarkıda da dediği gibi gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden..benim için sevdiğim için ve bütün sevenler için bol bol dua edelim ve tabii sevilesi bütün insanlar için
senin adına çok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin her şey gönlünce olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?