Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menüm
400 ml su
sabah
1 dilim+1 lokma tam buğday ekmeği
2 kk peynir
8 zeytin küçük
maydanoz+3 yaprak marul
çay 3 bardak şekersiz
arada
1 elma+ 1 bardak süt
öğlen
3 köfte kadar fasulye piyaz
salata
1 dilim ekmek
yarım su bardağı yoğurt
arada
2 adet etiform kuru meyveli lifli
10 tane kuru üüzm

akşam
1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık kapuska limonlu
2 kaşık bulgur pilavı
salata 1 kase

ara
1 elma
çeyrek ayva küçük
1 su bardağı süt
+2 litre su
5 bardak çay şekersiz
30 dakika yürüme bandı
15 dakika oyun havası

diğer takımlara hiç bakmazdım ben paylaşım alanından sonuçlara baktktan sonra 4. takıma baktım ne kadar azimliler lütfen bizde aynısını yapalım iremcim olmadı cezaları değiştirelim sağlık problemi olmadıktan sonra herkes bu hafta en az 1 kilo versin inanın veriliyor..1 hafta ya 1 hafta lütfen azimlendim hırslandım ben acaip..ben bu hafta bireysellikte 1. liğe bile söz verebilirim varmı benle gelen hani benim kuzularım..irem sağlık sorunları dışında mazeretleri kabul etmeyelim kaçamaklarda.

Günaydınlarrr....hayır gayet haklısın fatoş ablacım, ben de kendimden bu hafta 1 kilo istiyorum hadi işallahhh...cidden kopukluklar falan olmasınnn diğer türlü daha eğlenceli şekilde kilo veririzzz..

Ayrıca menüler süper fatoşumm devam böylee

hilalimmmmm nasılsın ablacımm iymiisn bakayımm şükür kavuşturana kuzum.

İyiyim iyiyimmm maşallahım varrr... sen de gayet iyi görünüyorsun vallaaa nasılsın ne var ne yokkk ablacımm

Bu arada kızlar bilgisayarıma bi şeyoldu su sporları paylaşmak için geldim ama kendi hesabımı açamıyorum misafir hesabından girdm, kayıtlarıma ulaşamıyorum, lazere gitcem birazdan çıkmak zorundayım o yüzden akşama kalabilir listelerimm

maşşallah bebişimgüzelmiş menü hem doyurucu hemde kalorisi az.bunu yapsak hepimiz süper olur.
kilodaşımmm ineceğiz ikilileree:) deniycem çokk zorrr:) sanki tartıya çıkmazsam kilo alacakmışım gibiii:)

bendede aynısorunvar hergün 1 kere tartıya çıkmazsam sanki kilo alcakmışım gibi geliyo

Yetiştirdim ve hemen kaçıyorumm

Mesaj Su Spor şeklinde...bugün süsleyemedim
Lethem 5 + -
Bur50 7 - +
Fatos 6 ++
Kelebek.hill 19 ++
Destina88 9++
Tubish 5++
Epack2013 11--
Sisilya 7 ++
Berenvildan 3 ++ göremedim ama sanırım doğru, mesaj saysında mazeretli kota dolduğu için
Melikea123 6+-
Ayyıldızım 5 göremedim
Tombikella ortalarda yokk

Eksik varsa kusura bakmayın acele oldu alıntılayıp düznleyin lütfen eksik varsa...ayyıldızıım hala mesajlarını saymıyorsuuunn yahu ben de düzen çok severim anlayamıyorum amaa

Bu arada yeni arkadaşlara mesaj sayılarını yazma ve su spor paylaşırken başlıklarında belirtme konusundaki hassasiyetleri için çok teşekkür ederim, kendileri de listeleme yapmaya başladıklarında anlıcaklardır ne demek istediğimi (Lethem,tubish,sisilya,melikea ve epacktan bahsediyorum tabii harikasınız)

Son düzenleme:
kızçelerim bugün net açıldı ama ben annemdeyim pazartesiden itibaren bomba gibi geliyorum.hadi bu mesajı okuyan 3 bardak su içsin ve mesajı beğensin.eski günlere dönelim bakiiiimmmm

evet bebişim doğru

merhaba arkadaşlarr

bugünkü menüm:
sabah 1 yum, az peynir, zeytin, 2 dilim ekmek, çay
ara turk kahvesi

öğle ve akşam bir olur ki henüz bilmiyorum yazarımm

bugün de spor yapamam sanırım, misafirlikteyim

kızçelerim bugün net açıldı ama ben annemdeyim pazartesiden itibaren bomba gibi geliyorum.hadi bu mesajı okuyan 3 bardak su içsin ve mesajı beğensin.eski günlere dönelim bakiiiimmmm

hiç 3 bardak suyu üst üste içmedim, ama bugün de deniyorum, sanırım 1 lt e yaklaştım şimdiden

Haydi bakalımm bekliyoruzz beroşvildoşşş mesajı görür görmez suyumu da içerim arkadaşşş

hiç 3 bardak suyu üst üste içmedim, ama bugün de deniyorum, sanırım 1 lt e yaklaştım şimdiden

Alışırsın kızz ben de bu kadar içmezdm eskiden şimdi susuyorum resmenn

Sizler benim artık kardeşlerim gibi oldunuz, ne olsa sizle paylaşmak istiyorum hep kendimi çok iyi hissediyorum..
Dün bna zaferimden bi paket gelmş eve, yeni telefon almıştı, maddi durum iyi değildi, ya hediye de alamadım ilk yıldönünmüz için deyip duruyordu meğer beni kandırmış yarim, öyle duygulandım ki ban akelebek dolu bi gümüş takı seti almış, çok iyi bilir tabi kelebek hastalığımı, nası gözlerim doldu anlatamam,bir de içine bi şeyle yazmış nöbetteyken ki hiç sevmezdi normalde ben yazamaam yaa deyip geçerdi,artık sanırım hasretten de olsa gerek hep benim istediklerim olsun diye uğraşır oldu, nöbet koydular 1 gün gecikti hediyen özür bebeğim yazmış bi de :) ayyy yaa benim var ya artık fotografına bakarken bile gözleirm dolar olduu...ki bi d eböyle bi şeyle karşılaşıncaa...Allahım sen bizi ayırma nolur benim cidden şarkıda da dediği gibi gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden..benim için sevdiğim için ve bütün sevenler için bol bol dua edelim ve tabii sevilesi bütün insanlar için

Son düzenleme:

senin adına çok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin her şey gönlünce olsun :)

kızlar duramıyorum başımın ağrısından zaten kimsede yokmuş saat 8den akşam 7 ye kadar dershanedeydim haliyle yorgunluktann öldüm.
su=5 bardak :S

Bugünkü menümü begendimmm bakınız:
Sabah:
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal)66 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal

Ara:
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal)169 kcal
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)20 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış) (180 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal

Ara:
0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal)30 kcal
0.50 x 1 Adet Portakal (50 kcal)25 kcal
0.50 x 100gr Ayva (63 kcal)32 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal)24 kcal

Alınan Kalori Toplamı1175 kcal

Spor:yok bugün duş alamıyorum çünkü,lazer epi yüzünden yarın spor da varr
Su: şu an 1,5 ama 2 ye tamamlarımm

Merhaba kizlar
valla fatoscum cok haklisin
bencede dedigin gibi yapalimim tam oldum

Herkesten bu hafta max caba
bekliyorum
bende dahil
birinci olmayali da baya oluyo
elimizden geleni yapalim bu hafta birinci olalim
hic kacamak yapmayalim su ve sporlarimiz tam olsun
fatom da yapcak elinden geleni zaten
yeni arkadsslarda su ve sporlar tam olsun
menulerde bu hafta kacamak yok
kizlar ona gore
bende dusunuyom sizde dusunun guzel cezalar
kacamak yapanlara

Esimin cepten yaziyorum
o yuzden alintiyi cok beceremiyom birbirine giriyo yazilar sanki
kelebekcim senin adina da cok sevindim ne guzel askiniz hic eskimesin
valla ben soylesem bile hediye aldiramiyom bi kere aldigi hediyeyi begenmemistimm
Ondan sonra hediye almaz oldu
sen istedigin bisey al diyo
o zaman da hic tadi olmuyo
ben istedigim seyi gidip alirim zaten yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…