canım benim aslında baklava olmasaymış gayet güzelmiş ama olsun sen istesen bence 1 değil 2 de veririsin şekerim :))Of yaa neden çok yiyorum bu ara valla benim 1 kilo falan yalan oldu da zaten, 1 gram versem iyidirİtiraf ediyorum gene çok yedim
MenüM:
Sabah:
1 kase nesfit
Öğlen:
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyon pirinc pilavı
Ara:
1 nescafe
1 dilim baklava
Akşammmm:
1 börek
5-6 kaşık kısır
1 dilim pudingli pasta
Su:2 lt
Spor: 1 sa 15 dk (Leslie+mekik)
Ve şimdi çıkıp sporumu yapıyorumama size de kendime de söz bu hafta çok cozudum, ve hiç ertelemiyorum şu andan itibaren bitti bu şımarıklık ve rica ediciimm azcık gaza getirinn benii neden böyle oldum, mediye derken ben de hiç iyi gitmedimm...hepiniz verin kilo bu hafta ben veremeyim veremeyim de burnum sürtsün bi dahaki haftayı kurtarayım en azından..
bi kilomdan korkuyodum onuda biliyolar bize fizik değil beyin lazım demişler hayırlısı bakalım o konudada güvenim var zaten 15 gün iş eğitimide varmış yabancı dilde olunca 300 başvurudan 30 içindeyim 10 kişi alacaklarmış ama yabancı dilden öncelikliyim tabi yinede hayırlısı diyorum..bakalım ..
merhaba arkadaşlarrrrrrr, okuldan anca geldim, acayip de yoruldum. öğretmenler oturuyor diyenler utansın, aralıksız saatlerce toplantı yapıyoruz (mesai saati dışında tabi, ücreti falan da yok:)
menümü yazayımm:
sabah kepek ekmeğine yağsız tost, çay
ara yarım top kek
öğle yarım döner, çay (mecburen)
ara yok
akşam yoğurtlu haşlama karnabahar
spor yapamadım, su iyi gidiyor. daha erken sanırım su spor listesi için, geceye doğru yaparım.
haklısın canım ben haftada yarım kg versem mutlu olacağım ,bünyem 1 kg ya da fazlasından sonra duruyor yani istek kalmıyor ,stresli bir hafta geçirdim bu haftayı atlatırsam gramda olsa vermek için uğraşacağımama + olmazki hani grupça 1 kilo verme hedefimiz:18:
sende aralarda çozutuyorsun benim gibi :) sporlar yakmıştır rakibem gitmiştir merak etmeOf yaa neden çok yiyorum bu ara valla benim 1 kilo falan yalan oldu da zaten, 1 gram versem iyidirİtiraf ediyorum gene çok yedim
MenüM:
Sabah:
1 kase nesfit
Öğlen:
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyon pirinc pilavı
Ara:
1 nescafe
1 dilim baklava
Akşammmm:
1 börek
5-6 kaşık kısır
1 dilim pudingli pasta
Ve şimdi çıkıp sporumu yapıyorumama size de kendime de söz bu hafta çok cozudum, ve hiç ertelemiyorum şu andan itibaren bitti bu şımarıklık ve rica ediciimm azcık gaza getirinn benii neden böyle oldum, mediye derken ben de hiç iyi gitmedimm...hepiniz verin kilo bu hafta ben veremeyim veremeyim de burnum sürtsün bi dahaki haftayı kurtarayım en azından..
hakkında hayırlısı olsun canım çalışmaktan daha iyisi var mı canım ya inşalllah olur8 sene aradan sonra tombik kelebeğiniz iş görüşmesine gidiyor yarın çalışanlar beni daha iyi anlar çok karmaşık duygular içindeyim yarın sabah 11 de iş görüşmesindeyim dua edin hayırlısı olsun canlar.♥
inşallah o 10 kişi arasına girersiniz
haklısın canım ben haftada yarım kg versem mutlu olacağım ,bünyem 1 kg ya da fazlasından sonra duruyor yani istek kalmıyor ,stresli bir hafta geçirdim bu haftayı atlatırsam gramda olsa vermek için uğraşacağım
sende aralarda çozutuyorsun benim gibi :) sporlar yakmıştır rakibem gitmiştir merak etme
hakkında hayırlısı olsun canım çalışmaktan daha iyisi var mı canım ya inşalllah olur
haklısın canım ben haftada yarım kg versem mutlu olacağım ,bünyem 1 kg ya da fazlasından sonra duruyor yani istek kalmıyor ,stresli bir hafta geçirdim bu haftayı atlatırsam gramda olsa vermek için uğraşacağım
sende aralarda çozutuyorsun benim gibi :) sporlar yakmıştır rakibem gitmiştir merak etme
hakkında hayırlısı olsun canım çalışmaktan daha iyisi var mı canım ya inşalllah olur
inşallah ablacım saoalasın bana abla diyebilirsin cnm senin için sakıncası yoksa
11 mesaj
saol medinecim aynen canım 8 sene evlilik çocuk büyüycek derken evdeydim kilo vermeden niyetim yoktu nasip 15 gün önce hiç bişi yoktu birden oldu bu iş işide hayırlısı bakalım cmnm
gayet gü<el canım aslında az bile ama yarım döner olmazsa mecburmuşsun ama o öğününüde ayarlarsan no problem bence
bu da ilginç bir bilgi benim için. demek yüzmeyi bu yüzden o kadar önemli diye söylüyorlarrr
saol canım, haklısın, ben bir karar vereyim yerine, yine haberleşelim.
kısçeeeemm çekeyim mi kulaklarını.neyse bu sefer çemiyom.spor yapmışın ammaaaa bu pasta olayını görmiyim baaaakkk.sen süper azimlisin kuşum 2 gün sık kendini ağır yeme bak nasıl - olursun hadi bakiiimm hop hop hopOf yaa neden çok yiyorum bu ara valla benim 1 kilo falan yalan oldu da zaten, 1 gram versem iyidirİtiraf ediyorum gene çok yedim
MenüM:
Sabah:
1 kase nesfit
Öğlen:
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyon pirinc pilavı
Ara:
1 nescafe
1 dilim baklava
Akşammmm:
1 börek
5-6 kaşık kısır
1 dilim pudingli pasta
tombişim kelebeğim çok mutlu oldum senin adına bebişkom.seni almıcaklarda kimi alcaklar minişiiiimm .dualarım seninle canımsın8 sene aradan sonra tombik kelebeğiniz iş görüşmesine gidiyor yarın çalışanlar beni daha iyi anlar çok karmaşık duygular içindeyim yarın sabah 11 de iş görüşmesindeyim dua edin hayırlısı olsun canlar.♥
çok geç yatma tatlım gözlerin şiş şiş gitme yat erkenden dinlen.çok heycanlıyım kızlar napçam ne giycemm uyumam bu gece sizce olurmu allahın izniyle :) dün arayıp haber verdiler dün gece 5 te yattım :)
dua edin tombul kelebekinize16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?