Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 bardak su
sabah
1 dilim tam bugday ekmeği
2 kk peynir
8 zeytin
tere + maydanoz
çay şekersiz yok çorba içtiğim için)
arada
1 elma+ 1 bardak süt

öğlen
3 kaşık kuru fasulye
salata
1 dilim ekmek
yarım su bardağı yoğurt

ara
1 armut küçük boy
yarım paket etiform
akşam
şehriye çorbası 2 kepçe (ekmek yok çorba içtiğim için )
yarım bardak yoğurt salata
sebze yemeği hakkımda var ama misafir vardı yapmadım yemedimde

21.30
2 meyvem + 1 bardak sütüm var saati bekleniyor :)
2 litre su

su + spor + bugün benim kızlar yürüyüşümde tamam akşama kadar oturmadım habersiz misafirlerimde vardı cabası :)

çok heycanlıyım kızlar napçam ne giycemm uyumam bu gece sizce olurmu allahın izniyle :) dün arayıp haber verdiler dün gece 5 te yattım :)

canım benim aslında baklava olmasaymış gayet güzelmiş ama olsun sen istesen bence 1 değil 2 de veririsin şekerim :))

inşallah o 10 kişi arasına girersiniz

gayet gü<el canım aslında az bile ama yarım döner olmazsa mecburmuşsun ama o öğününüde ayarlarsan no problem bence

ama + olmazki hani grupça 1 kilo verme hedefimiz:18:
haklısın canım ben haftada yarım kg versem mutlu olacağım ,bünyem 1 kg ya da fazlasından sonra duruyor yani istek kalmıyor ,stresli bir hafta geçirdim bu haftayı atlatırsam gramda olsa vermek için uğraşacağım

sende aralarda çozutuyorsun benim gibi :) sporlar yakmıştır rakibem gitmiştir merak etme

hakkında hayırlısı olsun canım çalışmaktan daha iyisi var mı canım ya inşalllah olur

yarın yokum kızlar eşim sabah arası eltime bırakacak iş görüşmesinden sonra oraya geçicem eğer girebilirsem girecem giremezsem akşama yada gece burdayım özledim sizleri hepinizi çok öpüyorum muhabbette yakalıyamasamda tek tek aklımda ve kalbimdesiniz unutmayın

saat 1:30 uyanış
saat : 15:00 da 2 kepek ekmek arasına beyaz peynir 2 dilim domates tost yapıldı yenildi.
1 kupaya 2 yeşilçay sallama yapıldı içildi.
ara30 yarım hurma
akşam00 - 2 dilim kepek ekmek,1 adet et köfte + 12 adet kücük mantar parmak kadar havuç ve 1 domatesten oluşan zeytinyağ ile yapılmış mantar sote yenildi.yanında 1 çay bardağı ekşi yoğurt ile
sabahtan buyana 1.5 lt su ,gece 2 e kadar 3lt tamamlanacak
o saatte uyuyorum çünkü
yersem az tarhana yiyeceğim.şimdi suyumu alıp hürrem izlemeye gidiyorum suyum 1.5 lt pet şişede artık 2 saat yokum

11 mesaj

saol medinecim aynen canım 8 sene evlilik çocuk büyüycek derken evdeydim kilo vermeden niyetim yoktu nasip 15 gün önce hiç bişi yoktu birden oldu bu iş işide hayırlısı bakalım cmnm

Son düzenleme:

kusura bakma bilmiyordum öyle olduğunu ama senin kilon az haklısın kilo az oldukça sanırım zayıflama daha yavaş oluyormuş

11 mesaj

saol medinecim aynen canım 8 sene evlilik çocuk büyüycek derken evdeydim kilo vermeden niyetim yoktu nasip 15 gün önce hiç bişi yoktu birden oldu bu iş işide hayırlısı bakalım cmnm

senin adına sevindim canımm hakkında hayırlısıı

gayet gü<el canım aslında az bile ama yarım döner olmazsa mecburmuşsun ama o öğününüde ayarlarsan no problem bence

saol canım bugün döner dışında az yedim zaten ama başka seçenek yoktu, ya poğça simit ya da dönerdi.

şuan açım walla ama 1 meyve yerim anca.

kilo kaybettiğimi hissetmeye başladım ama:) cuma günü - de olcam inşş

inşallah olur dualarımız seninle

kısçeeeemm çekeyim mi kulaklarını.neyse bu sefer çemiyom.spor yapmışın ammaaaa bu pasta olayını görmiyim baaaakkk.sen süper azimlisin kuşum 2 gün sık kendini ağır yeme bak nasıl - olursun hadi bakiiimm hop hop hop
tombişim kelebeğim çok mutlu oldum senin adına bebişkom.seni almıcaklarda kimi alcaklar minişiiiimm .dualarım seninle canımsın
çok heycanlıyım kızlar napçam ne giycemm uyumam bu gece sizce olurmu allahın izniyle :) dün arayıp haber verdiler dün gece 5 te yattım :)
çok geç yatma tatlım gözlerin şiş şiş gitme yat erkenden dinlen.
dua edin tombul kelebekinize 16:

tüm kalbimle edicem tatlım.ama ben eminim seni alacaklarına.yabancı dilin var, sayısalda da iyisin eee daha ne istiyolar allahtan belalarını mı

kızçeler bana bi akıl verin.ben daha yemek yemedim.yerseem geç oldu yemezseeem acıkır da saldırır mıyım diye düşünüyorum.napayııımmm :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…