Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

su+
spor- misafirim vardı yeni gittiler ne spor yaptım hazırlık yapmaktan tabi kaçamakta.fark ettim ben buraya yazarken her hafat sonu misafir geliyor bize bende homini gırtlak yiyorum kimseyi çağırmasmmı ya:))
kızlar tebrikler katkım pek olmadı ama takıma olarak herkesi başta fatoşu tebrik ediyorum haftaya inşallah bende 1 kilo veririm öpüyorum iyi geceler diliyorum hepinize

Hahhah kız nası güldüm di mi ama eğlenceli baya yaa beraber yürüyek kız esra

Ohh geziyor hatunnn harikaa, ayrıca rahatlamana da sevindim kuşumm bahar gibisi var mı yaa iyi eğlencelerr

kızlar bu hafta 6. takım olarak 3. olmuşuz... yehuuuuuu
tabikiii fatoşuuuummm bireyselde 1. olmuuuuuşş.TEBRİKLER BENİM TOMBUL KELEBEĞİMEEEEEEEE

Harika harikaaa

eşim yanımda olmasa bi gün, aklımdasın.buluşma istiycem senden

Beni de çağırın kızzzz

Haftaya senden de bekleriz canımm

1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 15 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Sade (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal) 151 kcal
1.00 x 1 Avuç Beyaz Leblebi (20 kcal) 20 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (104 kcal) 104 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 145 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal
2.00 x 1 Adet (13gr) Şölen Nutymax Çikolata (70 kcal) 140 kcal
1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekerli) (66 kcal) 66 kcal
2.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal) 216 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 246 kcal
1.00 x 1 Adet (13.2gr) Nescafe Latte (50 kcal) 50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Profiterol (390 kcal) 390 kcal
Alınan Kalori Toplamı1666 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)88 kcal
5.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)50 kcal
Yakılan Kalori Toplamı488 kcal

Dengesizim kabul

gözün aydın canım.

kızlar bu hafta 6. takım olarak 3. olmuşuz... yehuuuuuu
tabikiii fatoşuuuummm bireyselde 1. olmuuuuuşş.TEBRİKLER BENİM TOMBUL KELEBEĞİMEEEEEEEE
tebrikler fatoşşcummm :)

kendinizle çelişiyorsun arkadaşım. haftada 4 kg vermek sağlıklı sağlıksız kimse diyemez diyorsun ama alttada alıntı yaptım istersen oku ALINTINDAN DİREK ALAYIM. 4 KİLO 1 HAFTA İÇİN ÇOK SAĞLIKSIZ DEĞİL Mİ? KASTAN MI GİTTİ YAĞDAN MI GİTTİ ACABA? 2KG YAĞDAN GİTMİŞTİR , AMA YAĞ OLSADA SAĞLIKSIZ GELDİ BANA sırf polemik için değil ama taktir etmekten çok bana eleştirmek için gelmişsin gibi geldi. kanıtı aşağıdaki senin yazında.

bugün en son mamalarımı yedim ve artık stop medi dedim .artık çüş yani kendine gel ne oluyor yaza 2 dügün var bu göbişle bu kiloyla gidilmez dedim.
ve regl oldum ama ona rağmen şişim yok elhamdülillah ve bu hafta egzersizlerimi yapacağım ve yürüyüşümü yapacağım, ilk defa plates topumla kucaklaşacağım

günaydın fıstıklar
bu hafta 3. yüz

fatoşumuzda bireyselde 1.

fatoşcum paylaşım alanına nasıl kilo verdin paylaşır mısın

kıslar
bişiler atıştırıyım gelirim

İŞte bu mediiicimmm...stop medi koş medi hopp gider o küçük göbüşün mediii

günaydın fıstıklar
bu hafta 3. yüz

fatoşumuzda bireyselde 1.

fatoşcum paylaşım alanına nasıl kilo verdin paylaşır mısın

kıslar
bişiler atıştırıyım gelirim

Günaydın kaptannıım dün su spor bildir mişmiydin, ben şimdi gözatacam tekrar ama bildirmediysen yazar mısın??
Nasılsın bugünn??

[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] mesaj [/td]
[td]su [/td]
[td]spor[/td]

[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill [/td]
[td]31[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]lethem [/td]
[td]9 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]berenvildan [/td]
[td]12 [/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808 [/td]
[td]29 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]tubish13 [/td]
[td]3 [/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]

[/tr]
[tr]
[td]destina_88 [/td]
[td] 19[/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]

[/tr]
[tr]
[td]bur50 [/td]
[td]7[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ayyıldızım [/td]
[td]3[/td]
[td]yok[/td]
[td]yok[/td]

[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td]18[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]

[/tr]
[tr]
[td]degua[/td]
[td]13[/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Mahurbeste[/td]
[td]7[/td]
[td]yok[/td]
[td]yok[/td]
[/tr]
[/table]

Ayyıldıızm ve mahurbeste bildirimlerinizi bulamadım..ayrıca sevgili mediii hala mesaj sayıların yok ama bak yeni arkadaşlar bile hemencik alışıyor be kuşumm..çok rahat olcakken uğraşıyoruz gereksiz yere..

Kaptanım mediye döner dönmez ceza verelim bence haftaya 2 gün o saysın ve kimse başlığına mesaj sayısını yazmasın

günaydınnnn
kahvemi yudumlarken sizi okuyordum pek keyifli yahu:)
öncelikle fotosu bireysellkteki başarısından öturu kutluyorum bu hafta nasıl geçti bizede örnek olması açısından nelere daha çok dikkatt etti nasıl bi diyet listesi var paylaşırsa sevinirim malum yeni olduğum için bana bi özet geçebilirmi
hilalcim senin dediğin diyetarkadaşım sitesine baktım hemen de kayıd oldum sabah yediklerimi sisteme kayıtettim ama kafama takılan oldukça sorcam porsyonlar konusunda özeelkle
destinacım isimini unuttum tekrar yazarmısın? hamile değilmsşşn galiba rabbim istediğin zaman nasip eder inalhh keyifli kaymalar sana
berenvildancım senin ismin özlemydi ay isim konusunda balık hafızalımıyım nedir kaoför haftasonu çok kalabılk oluyor erken gidebilrsen daha ii yoksa insan beklemekden butun günü ölüyor ,ben hiç beklemesini sevmem biraz hiperaktiflk varda:9e:

bende çarşıya gidicem alışveriş yapmam lazım bide fırsatım kalırsa kelebeğin ruyasını izlemeyi istiyorum akşama görüşürz kızlar öpüldünüz

Destinanın adı özlem, berenvildanın adı ilknur kuşum
keyif alıyoruz tabi ki biz bu başlıkta gerçekten, ben en sıkıntılı zamanlarımı bile burda geçiriyorum..
çünkü yargılamayan, samimi, paylaşmayı seven dostluklar kurduk burda, isimleri de yavaş yavaş öğrenirsin taklma
Bugün hava harika ben de alışverişe ve arkadaşımın düğün alışverişine yardıma çıkacağım bugün

günaydınlarr herkeseee

bayıldım bayıldım, çok tatlıymışş

çok teşekkürler canımm

Kaptanım mediye döner dönmez ceza verelim bence haftaya 2 gün o saysın ve kimse başlığına mesaj sayısını yazmasın

supermiş kelebekcimm ben de söylemiştim gerçekten zor oluuyor yazmayınca

Son düzenleme:
şöylee güzell bir haftasonu kahvaltısı yapmak istiyorum şimdii mönü de menemen düşünüyorum

haftasonunuz aydın, kafanız rahat, kalpleriniz aşk dolsun

note: FATOSS tebriklerr canımm

Bence de ama di mii çok fenayızzz

şöylee güzell bir haftasonu kahvaltısı yapmak istiyorum şimdii mönü de menemen düşünüyorum

haftasonunuz aydın, kafanız rahat, kalpleriniz aşk dolsun

note: FATOSS tebriklerr canımm

Ah kuşum bana aşk deme bugün ne haldeyim bilsen başka başlıkta can çekişiyorumm...

Son düzenleme:

renklı yazılarla yazyaımda daha ıyı anlasılsın madem.ben kendımle celısmedım.alıntıladıgın yazıdada kendımle celısen tek bı ıfadem yok.ben kılolarla yasamaktansa saglıksız olanı tercıh ettım dedım.ama hıc bızaman haftada 4 kılo vermedım okadar spor ve dıyete ragmen haftada 4 kılo masallah arkadasıma cok ıyı bı rakam ee rakam buyuk olunca ınsan bunu dusunmuyor deıl.elestırmekyemı gelmıs gorunuyorum.
yahu kadını tebrık etmeye geldım takdır ettıgımıde belırttım o kısmı okumamıssınızda kalan kısmını 2 satırı cımbızla cıkartıp oraya takılmıssınız.vallahı bın pısman oldum ınanın gelıp tebrık ettıgıme.bızım takımımızda hıc bole seyler olmaz ılk kez karsılasıyorum.neden bukadar agresıf ve saldırganca yaklastınız anlamıs degılım.herkesın yorumu farklıdır olebı konusuyorsunuzkı sayın ayyıldızım hanım gelmısım bır ton hakaret kufur etmısımde gıtmısım gıbı.tekrar tekrar okuyun tebrık ve takdırden oteye gecmısmı konusmam.hatta sadece onu deıl tum takımı tebrık ettım derecelerınden oturu.ılımlı bı sekılde tesekkur edıp gecmek yerıne olayı nerden alıp nereye getırdınız.sız seklınde konusuyorum dıye butun takım uzerıne almasın.burdakı sız sıze karsı bı sız bunuda belırteyım.soylemlerınızle benı bruaya polemıge elestırıye karalamaya getırmıs gosterıyorsunuz.ama okudugunu algımada problem var.hemn bı saldırma yerden yere vurma cabalarına gırıyorsunuz.takımdakı herkes okusun kaptanda okusun.ben yazıdıgım metınde nerde polemık yaratmısım.haftada 4 kılo vermek saglıksız denır genelde sanırım hıc duymadınız ben en cok verdıgım hafta 2.7 vermıstım 3.olmustum 4 rakamını duyunca sasırdım ve takdır ettıgımı kendı takım arkadaslarımada bahsettım.cok fazla kendıne yuklenme aman kaslarına dıkkat dıyede dostca bı uyarısı eklemısım vay arkadas nerelere geldı pes dıyorum.sıze tavsıyem bıraz daha ılımlı ve ınsancanlısı olmanız...

''kendinizle çelişiyorsun arkadaşım. haftada 4 kg vermek sağlıklı sağlıksız kimse diyemez diyorsun''

ben haftada 4 kılo vermek saglıklıdır kımse saglıksız dıyemez dıye bı cumle cıkmadıkı benım agzımdan haftada 4 kılo vermek saglıksızdır kımse saglıklı dıyemezkı dedım.okudugunu ıyı anlamadan elestırı yapıyosun neyse bu konu artık uzamasın burda kapanmıs olsun yanhlsı anlasıldım ve uzamasınıda ıstemıyorum..
herkese basarılar dılıyorum

haftasonu herkes biyerlerde :)
keyifler yerindedir umarım,günümü özetlersem rutin bi temizlik ardıından çarşı da alışveriş heryerde sezon sonu indirimler alışveriş çılgınlığı gel abla gel misali bende kendimi içerde buluverdim bikaç elbise denedim moralim bozulunca gerisimi geri çıkıverdım
kg almış olmak berbat bi durum kendime söylene söylene evin yolunu tutttum ...
alışverişler böyle işte istediğin olmadığında yaşadığın hayal kırıklığı günün mahvolmasına yetiyor
sinemaya da malesef gidemedim kızlarla saatler uyuşmayınca sinema işini erteledik
tarçınlı suyuma tekrar başladım buarada 1 litre suya 1 dal tarçın atıyorum hem gün boyu acıkmamı önluyor hemde kan şekerim yükselmıyor çok faydası oluyor sizlerede tavsiye edebilirim

hım öğrencem öğrencem:)
düğün alışverişimi hem eğlenceli hemde yorucudur kolaylıklar olsun:)
paylaşımlar evet çok güzel nekdar zaman oldu?
en eski kım buarada
salatalık turşusunun porsiyonu hesaplarken 1 adet kaç kaloridir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…