inşlh hepimiz ulaşırız:)
hilalcim;leslie ile yürüdm diyince hay allh bende köpeğin var adı leslie onla yürüyüşe çıktın sanıyorum
bakıyorum dediğin siteye güzelmiş cidden denemek lazım ben daha önce tuğba ozayın cd sinden aerobik yapıyordum onnun çok faydasını görmüştüm ama bu güzel yapılabilirmiiş
hamile değilmişim, üstümden yük kalktı. regl olduğuma göre geçen cumartesi gördüğüm 64.3'e en yakın zamanda geri dönerim diye umuyorum.
bugün bursa'daydım, sizin memlekette çiçekler açmış berenvildancım, maşallah. baharı getirmişsiniz.
haftasonu da uludağ'dayız, sanırım yazamam. bol bol kayak yapıp enerji harcıycam. pazartesi görüşmek üzere. bu hafta için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve öpüyorum
kızlar bu hafta 6. takım olarak 3. olmuşuz... yehuuuuuu
tabikiii fatoşuuuummm bireyselde 1. olmuuuuuşş.TEBRİKLER BENİM TOMBUL KELEBEĞİMEEEEEEEE
eşim yanımda olmasa bi gün, aklımdasın.buluşma istiycem senden
su+
spor- misafirim vardı yeni gittiler ne spor yaptım hazırlık yapmaktan tabi kaçamakta.fark ettim ben buraya yazarken her hafat sonu misafir geliyor bize bende homini gırtlak yiyorum kimseyi çağırmasmmı ya:))
kızlar tebrikler katkım pek olmadı ama takıma olarak herkesi başta fatoşu tebrik ediyorum haftaya inşallah bende 1 kilo veririm öpüyorum iyi geceler diliyorum hepinize
gözün aydın canım.hamile değilmişim, üstümden yük kalktı. regl olduğuma göre geçen cumartesi gördüğüm 64.3'e en yakın zamanda geri dönerim diye umuyorum.
bugün bursa'daydım, sizin memlekette çiçekler açmış berenvildancım, maşallah. baharı getirmişsiniz.
haftasonu da uludağ'dayız, sanırım yazamam. bol bol kayak yapıp enerji harcıycam. pazartesi görüşmek üzere. bu hafta için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve öpüyorum
tebrikler fatoşşcummm :)kızlar bu hafta 6. takım olarak 3. olmuşuz... yehuuuuuu
tabikiii fatoşuuuummm bireyselde 1. olmuuuuuşş.TEBRİKLER BENİM TOMBUL KELEBEĞİMEEEEEEEE
kendinizle çelişiyorsun arkadaşım. haftada 4 kg vermek sağlıklı sağlıksız kimse diyemez diyorsun ama alttada alıntı yaptım istersen oku ALINTINDAN DİREK ALAYIM. 4 KİLO 1 HAFTA İÇİN ÇOK SAĞLIKSIZ DEĞİL Mİ? KASTAN MI GİTTİ YAĞDAN MI GİTTİ ACABA? 2KG YAĞDAN GİTMİŞTİR , AMA YAĞ OLSADA SAĞLIKSIZ GELDİ BANAhaftada 4 kılo vermek elbettekı saglıksız saglıklı dıyemez kımse ama bende 100 e merdıven dayamıs bırı olarak o kıloda gezmektense haftada 5 kılo verırım ondan ıyı mantıgındayımdır.kıloda zararlı sonucta.sen bnm menuelrımı bı gorsen son derece saglıksız ben kendım farkındayım ama bu kıloda gezmektense saglıksızı tercıh edıyorum.neyse sen nerden aloıp nereye bagladın polemıge gelmedım buraya fatosu tebrık etmeye geldım.saolsun berenvıldan tum samımıyetıyle ve cana yakınlıgıyla fatos adına kabul ettı kendısınede ıletır zaten.
selamalr hanımlar ben 5.takımda yarısıyorum sonuc lıstelerıne bakarken senın verdıgın kıloyu gorunce kısa surelı bı sok gecırdım desem yalan olmaz
basarını takdır ve tebrık etmekten baska bısey dıyemem.ama 4 kılo 1 hafta ıcın cok saglıksız deılmı ?;yanı hepsı yagdanmı gıttı yoksa su ve kastanmı onu arastırmak lazım ama tahmınımce 1 bucuk belkı 2 kılosu yagdan gıtmıstır dıye tahmın edıyorum ama kaslara dıkkat onlardan olma.
ama rakam guzel hepsı yag olsa bıle saglıksız geldı bana.ghelıp bı tebrık etmek ıstedım bıde goruslerımı yazmak ıstedım hatta takımımdada belırttım son haftalarda senın 1.lık koltugunda cok sık goruyorum ve dedımkı takım arkadaslarıma bırı bu hatunu 1.lık koltugundan ındırmelı oda ben olmalıyımtekrar tebrık ederım
ayrıca butun 6.takıma kılo verme yolunda basarılar dılerım ve sevgılerımı ıletırım.
bugün en son mamalarımı yedim ve artık stop medi dedim .artık çüş yanikendine gel ne oluyor yaza 2 dügün var bu göbişle bu kiloyla gidilmez dedim.
ve regl oldum ama ona rağmen şişim yok elhamdülillah ve bu hafta egzersizlerimi yapacağım ve yürüyüşümü yapacağım, ilk defa plates topumla kucaklaşacağım
günaydın fıstıklar
bu hafta 3. yüz
fatoşumuzda bireyselde 1.
fatoşcum paylaşım alanına nasıl kilo verdin paylaşır mısın
kıslar
bişiler atıştırıyım gelirim
günaydınnnn
kahvemi yudumlarken sizi okuyordum pek keyifli yahu:)
öncelikle fotosu bireysellkteki başarısından öturu kutluyorum bu hafta nasıl geçti bizede örnek olması açısından nelere daha çok dikkatt etti nasıl bi diyet listesi var paylaşırsa sevinirim malum yeni olduğum için bana bi özet geçebilirmi
hilalcim senin dediğin diyetarkadaşım sitesine baktım hemen de kayıd oldum sabah yediklerimi sisteme kayıtettim ama kafama takılan oldukça sorcam porsyonlar konusunda özeelkle
destinacım isimini unuttum tekrar yazarmısın? hamile değilmsşşn galiba rabbim istediğin zaman nasip eder inalhh keyifli kaymalar sana
berenvildancım senin ismin özlemydi ay isim konusunda balık hafızalımıyım nedirkaoför haftasonu çok kalabılk oluyor erken gidebilrsen daha ii yoksa insan beklemekden butun günü ölüyor ,ben hiç beklemesini sevmem biraz hiperaktiflk varda:9e:
bende çarşıya gidicem alışveriş yapmam lazım bide fırsatım kalırsa kelebeğin ruyasını izlemeyi istiyorum akşama görüşürz kızlar öpüldünüz
bayıldım bayıldım, çok tatlıymışş
günaydınlarr herkeseee
çok teşekkürler canımm
Kaptanım mediye döner dönmez ceza verelim bence haftaya 2 gün o saysın ve kimse başlığına mesaj sayısını yazmasın
supermiş kelebekcimmben de söylemiştim gerçekten zor oluuyor yazmayınca
şöylee güzell bir haftasonu kahvaltısı yapmak istiyorum şimdii mönü de menemen düşünüyorum
haftasonunuz aydın, kafanız rahat, kalpleriniz aşk dolsun
note: FATOSS tebriklerr canımm
bugün en son mamalarımı yedim ve artık stop medi dedim .artık çüş yanikendine gel ne oluyor yaza 2 dügün var bu göbişle bu kiloyla gidilmez dedim.
ve regl oldum ama ona rağmen şişim yok elhamdülillah ve bu hafta egzersizlerimi yapacağım ve yürüyüşümü yapacağım, ilk defa plates topumla kucaklaşacağım
gözün aydın canım.
tebrikler fatoşşcummm :)
kendinizle çelişiyorsun arkadaşım. haftada 4 kg vermek sağlıklı sağlıksız kimse diyemez diyorsun ama alttada alıntı yaptım istersen oku ALINTINDAN DİREK ALAYIM. 4 KİLO 1 HAFTA İÇİN ÇOK SAĞLIKSIZ DEĞİL Mİ? KASTAN MI GİTTİ YAĞDAN MI GİTTİ ACABA? 2KG YAĞDAN GİTMİŞTİR , AMA YAĞ OLSADA SAĞLIKSIZ GELDİ BANAsırf polemik için değil ama taktir etmekten çok bana eleştirmek için gelmişsin gibi geldi. kanıtı aşağıdaki senin yazında.
Destinanın adı özlem, berenvildanın adı ilknur kuşum
keyif alıyoruz tabi ki biz bu başlıkta gerçekten, ben en sıkıntılı zamanlarımı bile burda geçiriyorum..
çünkü yargılamayan, samimi, paylaşmayı seven dostluklar kurduk burda, isimleri de yavaş yavaş öğrenirsin taklma
Bugün hava harika ben de alışverişe ve arkadaşımın düğün alışverişine yardıma çıkacağım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?