Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evt kalorisi az ama asıl sorun feci iştah açıyor buzdolabına yapışasım sorma gitsin
uzun bi süre yemeyi düşünmuyorum annemde ınadınagitmş 2.5 kg luk kornişon tursusu almış ee artık başka bahara yeriz

sanırım kimsecikler kalmamış grupta açık bende çıkayım :S
su:1.5 litre
spor:45 dakika yürüyüş

bölgesel incelme kavitasyon yada radyo frekansla yapılmakdaydı son sistemler değişmiş olsada dışardan mudahelyi sağlıklı bulmuorum
zayıfladıktan sonra kalıcı hasar oluşabilir vucudunda iyi araştırmanı önerirrrim
bide menü paylaşımnı göremedim?

hilalcim verdiğin linki hepsini okuyamasamda okuma şansım oldu anladığm kadaryla bahsettiğin konudan dolayı moralsizzsn
ama erkekler askerdeyken bambaşka bi ruhhaline bürünuyrlar emirkomuta zinciri hererkeğin kaldırabilceği bişeydeğil kaldıki ailedn sevdklernden senden alıştığı herşeyden uzakken biraz agresif biraz kırıcı neyazıkki olablıyorlar
eminm sende healttan alan bunun farkınlığını da ortaya koyanbi yapın var ama biz bayanlar çekip ceviiriyorz onları
sevginle herşeyin üstesinden geleceğinze ınanıyorum

menü paylaşımını hep unutuyorum zaten :S
bfit kavitasyon veya radyo frekans gibi bir şey değil bildiğimiz spor salonu zaten kavitasyona falan çok zorunda kalmazsam gitmem heralde:)

Sağol esracım o linki bilerek açtım ki başka sayfaları kendi kişisel sıkıntıma alet etmeyim ama ne yazık ki etkiliyo beni tabi ne yapabilirim acımı da yaşamalıyım biraz ki görmezden gelerek yenemiyorum. Ama içim rahat en azından biraz okuduysan anlamışsındır ki suçumu kabullenip gerektiğinde özrümü de dileyen biriyim, ama hiç suçum yokken haksızlık edilmesine de tahammülüm yok, kimsenin fedakarlığı azımsanamz ancak şu an zafer askerde ve en fedakar benim, oturup bunları düşünsün ve hayatını iyi planlasın ben şu an nötr ve beklemedeyim.

Askerdeyken agresif olma durumunu ben artık kabul etmiyorum o askerdeyse onun gitmesi gerekiyordu, benim gitmem gerekse hiç gözümü kırpmadan giderdim. Demek ki onun bünyesi kaldırabiliyor ki erkekleri gönderiyorlar daha fazla bunun arkasına sığınmasına izin vermicem..kusura bakma sana laf eder gibi oldum ama kendimle savaşlardayım idare edin :)

İlgin için teşekkürler ve iyi gecelerr

Son düzenleme:
unutmamışsınnn koş medi koş medi

senden gelen herşeye razıyım rakibem.

herkes doğru anladı destine arkadaşımla ben mi yanlış anladım lütfen gerçekten yazdıklarını cümle anlamına bakarak tekrar gözden geçirir misiniz ,yazılarınızdan anladığınız gerçekten söylemek istediklerinizden çok çok farklı.
tebrik etmen çok hoş birşey fakat burda eleştirdiğin şeyleri ben yazdım senin yazılarından eminim herkesin anladığı bu ,Ya yazıyı yazarken düşünmeden yazıyorsun cümle bütünlügüne bakmadan ya da bir gerçekten farklı dilleri konuşuyoruz. yani 4 kg vermeye sağlıksız denir genelde diyerek yine vurgulamışsınız düşüncenizi amacım polemik yaratmak değil 3 yazınızı okudum ve birbirine ters çelişkili yazınızı gördüm ve yazma gereği duydum. üstelik sağlıksız şekilde kg veren biri olarak arkadaşımı uyarmışsınızda kastan gitmesin vs diye bunuda taktir ettim açıkcası.

selamalr hanımlar ben 5.takımda yarısıyorum sonuc lıstelerıne bakarken senın verdıgın kıloyu gorunce kısa surelı bı sok gecırdım desem yalan olmaz
basarını takdır ve tebrık etmekten baska bısey dıyemem.ama 4 kılo 1 hafta ıcın cok saglıksız deılmı ?; LÜTFEN ŞU ALINTINDAN ALDIĞIM CÜMLENDEKİ YORUMDAN NE ANLYORSUN ? polemik ya da tartışma için değil benim türkçemde burdan anladığım şu , BAŞARIYI TAKTİR VE TEBRİK ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY DİYEMEM AMA 4 KG 1 HAFTA İÇİN SAĞLIKSIZ DEĞL Mİ YANİ SAĞLIKLI DEĞİLL DEMEK ,BİRİ BANA ANLATSIN YA DA BU ARKADAŞIMIZA.
asla gruba gelen kişilere karşı ben kötü bir davranış sergilemem aksine çok memnun olurum .13 takımda benim eski takımımdan bende arada girer uğrarım öncelikle ama yazındaki çelişkiye dikkat çekmek istedim ,anlatmak istediğini kelimelere dökerken yanlış yazdın belkide ama ısrarla ben böyle demedim demeyn lütfen.

BURDA DEMİŞSİNİZ İŞTE 4 KG VERMEK ELBETTE SAĞLIKSIZ SAĞLIKLI DİYEMEZ KİMSE , bu şekilde yazdığım halde siz bana ''sağlıklı sağlıksız diyemez kimse'' diye bir laf etmedim diye cevap verdiniz ama Bene sizin yazdığınız gibimi yazdım allah aşkına bir kontrol edin , ben sizin alıntınızı yine sunuyorum ,Burdada nereyi ne şekilde yazdınız ne anlatmak istediniz geri o lafı çevirip hiç demediğim lafa bütünleştirdiniz hayret.

Daha fazla uzatmak istemiyorum. eminim beni tanıyan arkadaşlarım ne niyetle söylediğimi anlamıştır. fatoş arkadaşımı çok seviyorum ve onu kırıcak tek kelimeyide görmek istemem beni üzer, o kg verince biz vermiş gibi oluyoruz,herkes okuduğundan anladığı kadarıyla inşalah sizde kg fazlalıklarınızdan kurtulursunuz,bizde bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz inşallah.psikolojik olarak sizin sağlıksız kg veriyorum sözünüzü okuyup üzülmemin dışında eğer yanlş bir kelime söyleyip sizi üzdüysem affola. ben sadece okuduğum türkçeyi çevirdim ,yazıları yazarken daha dikkatli yazarsanız daha net anlaşılırsınız,fatoşla 1. lik için yarışmanızda ayrıca güzel birşey ,

hoşgeldin fatoşcum ,kendim adıma çok hırslıyım :) senden azim alarak inşallah tam gaz devam.
bugün çarşıya gittim gezdim temiz hava aldım mis gibi ,insan içine karışmak iyi geld, kuzular iyileşti şükür daha iyi yani o acıdan bende rahatım .Seni arkadaşlarıma anlatıyorum canım maşallah benim arkadaşım var çok güzel spor yapııyor veriyor diyorum hatta bugün gelinede söyledim maşallah abla ne güzel kg vermiş dedi istediğin kg ulaşıcaksın inşallah , ben sana faceden msj atmıştım görmedin ,

günaydın kızlarr :) ben şimdi dershaneye gideceğim telden girebilirsemm girerim artık :)

kızlar ben spor için b-fite yazılmayı düşünüyorum aranızda giden veya duyan var mı? :)
bursada ki b-fit e gitti bi arkadaşım bende yanında gitmiştim ama bende arkadaşımda beğenmedi.ama sizin ordaki nasıldır bilmem canım
bebişim su miktarını arttır.1.5 litre sudan - alır.2 litre + alır.biraz zorla kendini 3 bardak daha içsen + olacaksın.

bebişim niye böyle üzüyosun sen kendini.valla ben de senin kadar üzülüyorum yahu.yapma böyle kendine.canımsın.dünya bir erkek etrafında dönmüyo.akışına bırak.tamam zafer senin için çok önemli seviyosun ama sen kendin için daha önemlisin tatlım.canım kardeşim benim.üzüntülü görmek çok üzüyo beni yapma böyle...

günaydın kızlar

Fatoşa bi hatırlatma yapacağımda

fatoşcum bireysel etap birincileri cuma zayıflama yarışması paylaşım alanı topiğine nasıl kilo verdiklerini neler yaptıklarını anlatmalılar kurallara göre.
sende en kısa zamanda nasıl kilo verdin neler yaptın aşağıda linkini verdiğim topikte yazar mısın

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-770.html

yazmazsan ceza puanı alıyomuşuz
kızlar sizde fatoşu görürseniz hatırlatın önemli

günaydın kızlar hava burda süper kahvaltımı yaptım dışarı sahilde yürüyüşe gidicem bu fırsat kaçmaz:)
buarada fotosun verdiği kg ve karşılıklı atışmalar bence gereksiz yere uzaltıdığını düşünuyorum boşyere gerilemeye iki taraf içinde(ayyıldızım ve dalin26 ) gerek yok.
fotos arkdşmız diyetisyenle birlkte sağlıklı bi şekilde kg veriyor dalin26 arkdşmızda gelmiş tebrik etmiş çok detaya inip de gerilemeye lüzum yok kalp kırmanın ınanki hiç gereği yok helede burda.

günaydın canım

canımcım.fatoş pazartesi günü yazacağını söylemişti yanlış anlamadıysam pazar günü eşim evde fırsatım olmaz diyodu.

günaydın cnm sayfada olduğunu görünce yazayım istedim keyifler nasıl
dünün yorgunluğunu atabildnmi
umarım çok kaçırmamışşsndr malum pasta börek olunca :)

canım benim biz anlamıyor olsakda ortada şöyle bi durum var askerdeyken erkekler psikolojik olarak daha güçsüz ve kendilerini daha yetersiz hissediyorlar erkek arkadaşın da sen sanıyormusun senin yanında olmasını istemediğini yanında olmak istiyor yapamayınca büyük olasılıkla hırçınlaşıp seni kırıyor ki genelde hep nazımız en yakınımzdakine geçmezmi
düşünsen bişeye sinirlendn hiç yokdan yere annenden yada nebilm kardeşinden çıkarmazzmısın bence ilşkilerde neyazıkki böyle
sabır ve özveriyle ilşkiler yürüyor onun bu dönemi geçince anlayacaktr hatasını
sen budönemı mümkün olduğunca kafana takmadan kendini yıpratmmadan geçirmen lazım (biliyorum demekle yapmak bir olmaz ama) öncelkle kendini sevip kendine değer verki dış etkenler neolursa olsun sen güççlü moralli ol
ve de diyetinden taviz verme sinirlenip yiyip sonrada pişman olma derim
ben yaptım sen yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…