ah bebişim sende gel tabi.keşke imkan olsada hepimizbi yerde buluşabilsek 6. takım olarak
bebişim belki kalorisi azdır ama tuz oranı çok olduğu için vücutta su tutar o yüzden pek diyet için yenebilecek bi yiyecek değil.yersende ayda yıldabir ye derim.
sanırım kimsecikler kalmamış grupta açık bende çıkayım :S
su:1.5 litre
spor:45 dakika yürüyüş
İyi diyelim iyi olalım fatoşum kendimi bıraktığım an düşerim çünkü..ama ben güçlü bi kızım ve iyi olmak zorundayım
şu an takımdan özür dilerim ki bugün diyet hiç umrumda değildi ne yazık ki
bölgesel incelme kavitasyon yada radyo frekansla yapılmakdaydı son sistemler değişmiş olsada dışardan mudahelyi sağlıklı bulmuorum
zayıfladıktan sonra kalıcı hasar oluşabilir vucudunda iyi araştırmanı önerirrrim
bide menü paylaşımnı göremedim?
hilalcim verdiğin linki hepsini okuyamasamda okuma şansım oldu anladığm kadaryla bahsettiğin konudan dolayı moralsizzsn
ama erkekler askerdeyken bambaşka bi ruhhaline bürünuyrlar emirkomuta zinciri hererkeğin kaldırabilceği bişeydeğil kaldıki ailedn sevdklernden senden alıştığı herşeyden uzakken biraz agresif biraz kırıcı neyazıkki olablıyorlar
eminm sende healttan alan bunun farkınlığını da ortaya koyanbi yapın var ama biz bayanlar çekip ceviiriyorz onları
sevginle herşeyin üstesinden geleceğinze ınanıyorum
İŞte bu mediiicimmm...stop medi koş medi hopp gider o küçük göbüşün mediii
Günaydın kaptannıım dün su spor bildir mişmiydin, ben şimdi gözatacam tekrar ama bildirmediysen yazar mısın??
Nasılsın bugünn??
[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] mesaj [/td]
[td]su [/td]
[td]spor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill [/td]
[td]31[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lethem [/td]
[td]9 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berenvildan [/td]
[td]12 [/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808 [/td]
[td]29 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubish13 [/td]
[td]3 [/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina_88 [/td]
[td] 19[/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur50 [/td]
[td]7[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayyıldızım [/td]
[td]3[/td]
[td]yok[/td]
[td]yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td]18[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]degua[/td]
[td]13[/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mahurbeste[/td]
[td]7[/td]
[td]yok[/td]
[td]yok[/td]
[/tr]
[/table]
Ayyıldıızm ve mahurbeste bildirimlerinizi bulamadım..ayrıca sevgili mediii hala mesaj sayıların yok ama bak yeni arkadaşlar bile hemencik alışıyor be kuşumm..çok rahat olcakken uğraşıyoruz gereksiz yere..
Kaptanım mediye döner dönmez ceza verelim bence haftaya 2 gün o saysın ve kimse başlığına mesaj sayısını yazmasın
herkes doğru anladı destine arkadaşımla ben mi yanlış anladım lütfen gerçekten yazdıklarını cümle anlamına bakarak tekrar gözden geçirir misiniz ,yazılarınızdan anladığınız gerçekten söylemek istediklerinizden çok çok farklı.
ben vucudu kaldıramaz yada veremez dıye bı cumle kullanmadım takımdada vurguladım 90 uzerı kıloda oldugu ıcın onun kılo verme hızı bızımkıyle aynı olamaz dıyede aramızda konustuk bunu belırttık.sen solenenelrı tamamen yanlıs anlamıssın arkadasım.bende 95 kılo ıle basladım kılo vermeye ve daha 2 ay bıle olmadan 17 kılo verdım bukadar kısa surede bukadar kılo verılebılecıgını en ıyı bılenlerden bırıyım anlıcagın.ben buraya onu elestırmeyede gelmedım sadece haftalardır kılo verme konusudnakı basarısı ılgımı cekıyordu ve tebrık etmek ıcın geldım.
tebrik etmen çok hoş birşey fakat burda eleştirdiğin şeyleri ben yazdım senin yazılarından eminim herkesin anladığı bu ,Ya yazıyı yazarken düşünmeden yazıyorsun cümle bütünlügüne bakmadan ya da bir gerçekten farklı dilleri konuşuyoruz. yani 4 kg vermeye sağlıksız denir genelde diyerek yine vurgulamışsınız düşüncenizi amacım polemik yaratmak değil 3 yazınızı okudum ve birbirine ters çelişkili yazınızı gördüm ve yazma gereği duydum. üstelik sağlıksız şekilde kg veren biri olarak arkadaşımı uyarmışsınızda kastan gitmesin vs diye bunuda taktir ettim açıkcası.renklı yazılarla yazyaımda daha ıyı anlasılsın madem.ben kendımle celısmedım.alıntıladıgın yazıdada kendımle celısen tek bı ıfadem yok.ben kılolarla yasamaktansa saglıksız olanı tercıh ettım dedım.ama hıc bızaman haftada 4 kılo vermedım okadar spor ve dıyete ragmen haftada 4 kılo masallah arkadasıma cok ıyı bı rakam ee rakam buyuk olunca ınsan bunu dusunmuyor deıl.elestırmekyemı gelmıs gorunuyorum.
yahu kadını tebrık etmeye geldım takdır ettıgımıde belırttım o kısmı okumamıssınızda kalan kısmını 2 satırı cımbızla cıkartıp oraya takılmıssınız.vallahı bın pısman oldum ınanın gelıp tebrık ettıgıme.bızım takımımızda hıc bole seyler olmaz ılk kez karsılasıyorum.neden bukadar agresıf ve saldırganca yaklastınız anlamıs degılım.herkesın yorumu farklıdır olebı konusuyorsunuzkı sayın ayyıldızım hanım gelmısım bır ton hakaret kufur etmısımde gıtmısım gıbı.tekrar tekrar okuyun tebrık ve takdırden oteye gecmısmı konusmam.hatta sadece onu deıl tum takımı tebrık ettım derecelerınden oturu.ılımlı bı sekılde tesekkur edıp gecmek yerıne olayı nerden alıp nereye getırdınız.sız seklınde konusuyorum dıye butun takım uzerıne almasın.burdakı sız sıze karsı bı sız bunuda belırteyım.soylemlerınızle benı bruaya polemıge elestırıye karalamaya getırmıs gosterıyorsunuz.ama okudugunu algımada problem var.hemn bı saldırma yerden yere vurma cabalarına gırıyorsunuz.takımdakı herkes okusun kaptanda okusun.ben yazıdıgım metınde nerde polemık yaratmısım.haftada 4 kılo vermek saglıksız denır genelde sanırım hıc duymadınız ben en cok verdıgım hafta 2.7 vermıstım 3.olmustum 4 rakamını duyunca sasırdım ve takdır ettıgımı kendı takım arkadaslarımada bahsettım.cok fazla kendıne yuklenme aman kaslarına dıkkat dıyede dostca bı uyarısı eklemısım vay arkadas nerelere geldı pes dıyorum.sıze tavsıyem bıraz daha ılımlı ve ınsancanlısı olmanız...
selamalr hanımlar ben 5.takımda yarısıyorum sonuc lıstelerıne bakarken senın verdıgın kıloyu gorunce kısa surelı bı sok gecırdım desem yalan olmaz''kendinizle çelişiyorsun arkadaşım. haftada 4 kg vermek sağlıklı sağlıksız kimse diyemez diyorsun''
ben haftada 4 kılo vermek saglıklıdır kımse saglıksız dıyemez dıye bı cumle cıkmadıkı benım agzımdan haftada 4 kılo vermek saglıksızdır kımse saglıklı dıyemezkı dedım.okudugunu ıyı anlamadan elestırı yapıyosun neyse bu konu artık uzamasın burda kapanmıs olsun yanhlsı anlasıldım ve uzamasınıda ıstemıyorum..
herkese basarılar dılıyorum
BURDA DEMİŞSİNİZ İŞTE 4 KG VERMEK ELBETTE SAĞLIKSIZ SAĞLIKLI DİYEMEZ KİMSE , bu şekilde yazdığım halde siz bana ''sağlıklı sağlıksız diyemez kimse'' diye bir laf etmedim diye cevap verdiniz ama Bene sizin yazdığınız gibimi yazdım allah aşkına bir kontrol edin , ben sizin alıntınızı yine sunuyorum ,Burdada nereyi ne şekilde yazdınız ne anlatmak istediniz geri o lafı çevirip hiç demediğim lafa bütünleştirdiniz hayret.haftada 4 kılo vermek elbettekı saglıksız saglıklı dıyemez kımse ama bende 100 e merdıven dayamıs bırı olarak o kıloda gezmektense haftada 5 kılo verırım ondan ıyı mantıgındayımdır.kıloda zararlı sonucta.sen bnm menuelrımı bı gorsen son derece saglıksız ben kendım farkındayım ama bu kıloda gezmektense saglıksızı tercıh edıyorum.neyse sen nerden aloıp nereye bagladın polemıge gelmedım buraya fatosu tebrık etmeye geldım.saolsun berenvıldan tum samımıyetıyle ve cana yakınlıgıyla fatos adına kabul ettı kendısınede ıletır zaten.
hoşgeldin fatoşcum ,kendim adıma çok hırslıyım :) senden azim alarak inşallah tam gaz devam.oyyyyy hepinize merhaba canlarımmmmm ....nasılsınız bakımmmm asımı görünce yorumlara baktım cevaplarımı yazdım...belki bende olsam merak ederdim imrenirdim..halı şimdi ama medineciminde yanlış yapmadığını biliyorum sadece küçük bir yanlış anlaşılma...canım benimm...daha geçmişe bakmadımm...gittim bende 5. takıma komşuluğa oyy yazmışlar saolsunlarr bende bu gün giremedimm girince direk burdan gördümm sonra yazdım ....onların kaptanıda bizimm kaptanımız iremimizde iyi olmasın iyi bir bayann zatenn hepsii şaşmış arada kuşkulanmışş ama sadee merak etmişler nasıl diye ? neyse..sizler nasılsınız bakalım iymisiniz nasıl geçti cumartesiniz kzularımm...bakınn rakipler çoğalıyo göreyim sizi tombul kelebek ailem bu hafta nasıl olcakk eller yukarı...burası ne güzel ya benim hırsımm kendimle ama takdir görmek imrenilmekta değişik bir duygu vallaa :) her bayan güzeldir her bayann o güzelliği dooya doya yaşamayı hakeder.
bursada ki b-fit e gitti bi arkadaşım bende yanında gitmiştim ama bende arkadaşımda beğenmedi.ama sizin ordaki nasıldır bilmem canımkızlar ben spor için b-fite yazılmayı düşünüyorum aranızda giden veya duyan var mı? :)
bebişim su miktarını arttır.1.5 litre sudan - alır.2 litre + alır.biraz zorla kendini 3 bardak daha içsen + olacaksın.sanırım kimsecikler kalmamış grupta açık bende çıkayım :S
su:1.5 litre
spor:45 dakika yürüyüş
Sağol esracım o linki bilerek açtım ki başka sayfaları kendi kişisel sıkıntıma alet etmeyim ama ne yazık ki etkiliyo beni tabi ne yapabilirim acımı da yaşamalıyım biraz ki görmezden gelerek yenemiyorum. Ama içim rahat en azından biraz okuduysan anlamışsındır ki suçumu kabullenip gerektiğinde özrümü de dileyen biriyim, ama hiç suçum yokken haksızlık edilmesine de tahammülüm yok, kimsenin fedakarlığı azımsanamz ancak şu an zafer askerde ve en fedakar benim, oturup bunları düşünsün ve hayatını iyi planlasın ben şu an nötr ve beklemedeyim.
Askerdeyken agresif olma durumunu ben artık kabul etmiyorum o askerdeyse onun gitmesi gerekiyordu, benim gitmem gerekse hiç gözümü kırpmadan giderdim. Demek ki onun bünyesi kaldırabiliyor ki erkekleri gönderiyorlar daha fazla bunun arkasına sığınmasına izin vermicem..kusura bakma sana laf eder gibi oldum ama kendimle savaşlardayım idare edin :)
İlgin için teşekkürler ve iyi gecelerr
günaydın kızlar
Fatoşa bi hatırlatma yapacağımda
fatoşcum bireysel etap birincileri cuma zayıflama yarışması paylaşım alanı topiğine nasıl kilo verdiklerini neler yaptıklarını anlatmalılar kurallara göre.
sende en kısa zamanda nasıl kilo verdin neler yaptın aşağıda linkini verdiğim topikte yazar mısın
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-770.html
günaydın canımgünaydın beroşvildoş nbr
yazmazsan ceza puanı alıyomuşuz
kızlar sizde fatoşu görürseniz hatırlatın önemli
günaydın canım
canımcım.fatoş pazartesi günü yazacağını söylemişti yanlış anlamadıysam pazar günü eşim evde fırsatım olmaz diyodu.
Sağol esracım o linki bilerek açtım ki başka sayfaları kendi kişisel sıkıntıma alet etmeyim ama ne yazık ki etkiliyo beni tabi ne yapabilirim acımı da yaşamalıyım biraz ki görmezden gelerek yenemiyorum. Ama içim rahat en azından biraz okuduysan anlamışsındır ki suçumu kabullenip gerektiğinde özrümü de dileyen biriyim, ama hiç suçum yokken haksızlık edilmesine de tahammülüm yok, kimsenin fedakarlığı azımsanamz ancak şu an zafer askerde ve en fedakar benim, oturup bunları düşünsün ve hayatını iyi planlasın ben şu an nötr ve beklemedeyim.
Askerdeyken agresif olma durumunu ben artık kabul etmiyorum o askerdeyse onun gitmesi gerekiyordu, benim gitmem gerekse hiç gözümü kırpmadan giderdim. Demek ki onun bünyesi kaldırabiliyor ki erkekleri gönderiyorlar daha fazla bunun arkasına sığınmasına izin vermicem..kusura bakma sana laf eder gibi oldum ama kendimle savaşlardayım idare edin :)
İlgin için teşekkürler ve iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?