Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

berenvıldan tesekkur ederım canım.genelde takımda bana kzııyolar cok hızlı verıyorum dıye bıde bu hatunu gorseler topa tutarlar ama buyuk basarı en buyuk rakıbem kendılerı

berenvıldan tesekkur ederım canım.genelde takımda bana kzııyolar cok hızlı verıyorum dıye bıde bu hatunu gorseler topa tutarlar ama buyuk basarı en buyuk rakıbem kendılerı

canım dikkat edersen diyetisyen eşliğinde spor yaparak sağlıklı kilo veriyormuş hatun...

bu arada bende tebrik ederim ve başarı hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum

mekik zor geliyorsa, olduğun yerde ayaklarını omuz genişliğinde aç cicim, sağa sola çevir. bel inceltiyor o hareket.

canım dikkat edersen diyetisyen eşliğinde spor yaparak sağlıklı kilo veriyormuş hatun...

kaptanı deryam burdadamı buldun benı sne
ıyıde dıyetısyene gıtsem nolcak onun verecegı lısteyı ben zaten kendım hazırlar yerım ne hacet okadar para vermeye
saka bı yana ama guzel kılo vermıs tebrık takdır bızden efendım
sporunu hıc aksatmıyor dıyor buda kulagıma kupe olsun

esas ben teşekkür ederim kızlar.inceliğiniz ve arkadaşımız için sarf ettiğiniz güzel sözler için.fatoşa hepimiz imrenerek bakıyoruz.çok büyük yollar kat etti.takım içinde güzel bi dostluk oluşturduk.hepimiz birbirimizin kilo vermesinden çok mutluyuz.takım arkadaşından çok kardeş olduk birbirimize. bu yüzden de kilo verişimizi, su ve sporumuzu hep birlikte kontrol ederek ve deneyimlerimizi paylaşarak faydalı oluyoruz.

vücudu normal kiloya inmek için, çaba gösteriyor demek ki. nasıl ki biz normal kiloya indiğimizde, zayıflamak daha zor oluyor ve vücut direniyorsa, Fatoşçuğumun da kilo miktarı bize göre fazla olduğu için, kilo vermesi daha rahat oluyor. siz haftada 2 küsür kilo verdiğinizde vücudunuz kaldırabiliyorsa, onun vücudu da kaldırabilir. spora çok alışkın olmayan bi vücut, hem spor, hem de yanında 0 şekerle birlikte diyet verirseniz, biraz da kilosu fazlaysa neden veremesin ki?
bizden önce, diyetisyeni var onun yediklerine ve yaptığı spora onay veren. Fatoşçuğumuz çok azimli. başardı ve başarmaya da devam edecek. gerisini çıkaracağı kitabında okuyabilirsiniz

hamile değilmişim, üstümden yük kalktı. regl olduğuma göre geçen cumartesi gördüğüm 64.3'e en yakın zamanda geri dönerim diye umuyorum.
bugün bursa'daydım, sizin memlekette çiçekler açmış berenvildancım, maşallah. baharı getirmişsiniz.
haftasonu da uludağ'dayız, sanırım yazamam. bol bol kayak yapıp enerji harcıycam. pazartesi görüşmek üzere. bu hafta için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve öpüyorum

Son düzenleme:

bebişçim hazır bursadasın bana bi ulaşsaydın ya kızcağızım görğşğrdğk manayla kıııızzz.bugün hava iyiydi bebişim ama dün çok soğuktu.içim bile buz tuttu valla.organlarım isyandaydı titremektenböyleydim aynı

ben vucudu kaldıramaz yada veremez dıye bı cumle kullanmadım takımdada vurguladım 90 uzerı kıloda oldugu ıcın onun kılo verme hızı bızımkıyle aynı olamaz dıyede aramızda konustuk bunu belırttık.sen solenenelrı tamamen yanlıs anlamıssın arkadasım.bende 95 kılo ıle basladım kılo vermeye ve daha 2 ay bıle olmadan 17 kılo verdım bukadar kısa surede bukadar kılo verılebılecıgını en ıyı bılenlerden bırıyım anlıcagın.ben buraya onu elestırmeyede gelmedım sadece haftalardır kılo verme konusudnakı basarısı ılgımı cekıyordu ve tebrık etmek ıcın geldım.

bayıldım bayıldım, çok tatlıymışş

sağlıklı olmadığı düşüncesine kapılmışsın, onu açıklamak istedim. kendi grubunuzda bununla ilgili yorumlar vardı, ben de kendi yorumu kattım.

kızlar bu hafta 6. takım olarak 3. olmuşuz... yehuuuuuu
tabikiii fatoşuuuummm bireyselde 1. olmuuuuuşş.TEBRİKLER BENİM TOMBUL KELEBEĞİMEEEEEEEE

eşim yanımda olmasa bi gün, aklımdasın.buluşma istiycem senden

sağlıklı olmadığı düşüncesine kapılmışsın, onu açıklamak istedim. kendi grubunuzda bununla ilgili yorumlar vardı, ben de kendi yorumu kattım.

haftada 4 kılo vermek elbettekı saglıksız saglıklı dıyemez kımse ama bende 100 e merdıven dayamıs bırı olarak o kıloda gezmektense haftada 5 kılo verırım ondan ıyı mantıgındayımdır.kıloda zararlı sonucta.sen bnm menuelrımı bı gorsen son derece saglıksız ben kendım farkındayım ama bu kıloda gezmektense saglıksızı tercıh edıyorum.neyse sen nerden aloıp nereye bagladın polemıge gelmedım buraya fatosu tebrık etmeye geldım.saolsun berenvıldan tum samımıyetıyle ve cana yakınlıgıyla fatos adına kabul ettı kendısınede ıletır zaten.

kızçelerim ben kaçar yarın misafirim var yapacak işim çok
su malesef -
spor yarım saat rahat yürümüşümdür. +
yarın görüşürüz inşallah

maşallah sana sadece sporla olur zten zayıfsın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…