öncelikle teşekkür ederim gelip tebrik ederim ve seni gaza getirdiysem ne mutlu bana farklı guruplarda olsakta hepimizin amacı bu birbirimize + yönden faydamız varsa ne mutlu bana dilerim bir dahaki hafta indirirsin beni koltuğumdan..sağlıklı bir şekilde kilo verdiğimden eminim merak edip sorman hatta uyarı mahiyetinde yazmanda hoşuma gitti..ama uzun yıllardır bu proble uğraşan biri olarakk içim rahat çünkü diyetisyen takibinde veriyorum kilolarımı...kastan gitmediğine eminim..kendi çabalarımla ara verip başladığım diyetimmm geçen sene 1 eylüldü tarihi 5 ay bitti ve bugünde diyetisyenimin 23. günü. toplamda 5 ayda verdim 30 kilo ama 23 gündede 10 kiloya yaklaştım geçen hafta cuma diyetisyene başlamamın 15. günü ve ilk kontrol günümdü 6.200 gr vermiştim 15 günde...bu kadar gitmesi normal mi bilmiyorum ama bilinçli bir şekilde doktor kontrolundeveriyorumm. ve ona o kadar çok güveniyorum ki hedef kiloma inene kadarda yanımda olcağına eminim bana bu güveni aşılıyanda onunla konuştuklarımızdır..neden bu kadar uzun uzadıya yazdığımıda bilmiyorum ama ergenlikten bu yana uğraştığım hatta ara ara burda açtığım konumda dahil hayatımın tek problemidir...ve ben şuanki kiloma 168 lerden indimm bilmem yeterince açıklayıcı oldum 5. takım arkadaşım.selamalr hanımlar ben 5.takımda yarısıyorum sonuc lıstelerıne bakarken senın verdıgın kıloyu gorunce kısa surelı bı sok gecırdım desem yalan olmaz
basarını takdır ve tebrık etmekten baska bısey dıyemem.ama 4 kılo 1 hafta ıcın cok saglıksız deılmı ?;yanı hepsı yagdanmı gıttı yoksa su ve kastanmı onu arastırmak lazım ama tahmınımce 1 bucuk belkı 2 kılosu yagdan gıtmıstır dıye tahmın edıyorum ama kaslara dıkkat onlardan olma.
ama rakam guzel hepsı yag olsa bıle saglıksız geldı bana.ghelıp bı tebrık etmek ıstedım bıde goruslerımı yazmak ıstedım hatta takımımdada belırttım son haftalarda senın 1.lık koltugunda cok sık goruyorum ve dedımkı takım arkadaslarıma bırı bu hatunu 1.lık koltugundan ındırmelı oda ben olmalıyımtekrar tebrık ederım
ayrıca butun 6.takıma kılo verme yolunda basarılar dılerım ve sevgılerımı ıletırım.
öncelikle teşekkür ederim gelip tebrik ederim ve seni gaza getirdiysem ne mutlu bana farklı guruplarda olsakta hepimizin amacı bu birbirimize + yönden faydamız varsa ne mutlu bana dilerim bir dahaki hafta indirirsin beni koltuğumdan..sağlıklı bir şekilde kilo verdiğimden eminim merak edip sorman hatta uyarı mahiyetinde yazmanda hoşuma gitti..ama uzun yıllardır bu proble uğraşan biri olarakk içim rahat çünkü diyetisyen takibinde veriyorum kilolarımı...kastan gitmediğine eminim..kendi çabalarımla ara verip başladığım diyetimmm geçen sene 1 eylüldü tarihi 5 ay bitti ve bugünde diyetisyenimin 23. günü. toplamda 5 ayda verdim 30 kilo ama 23 gündede 10 kiloya yaklaştım geçen hafta cuma diyetisyene başlamamın 15. günü ve ilk kontrol günümdü 6.200 gr vermiştim 15 günde...bu kadar gitmesi normal mi bilmiyorum ama bilinçli bir şekilde doktor kontrolundeveriyorumm. ve ona o kadar çok güveniyorum ki hedef kiloma inene kadarda yanımda olcağına eminim bana bu güveni aşılıyanda onunla konuştuklarımızdır..neden bu kadar uzun uzadıya yazdığımıda bilmiyorum ama ergenlikten bu yana uğraştığım hatta ara ara burda açtığım konumda dahil hayatımın tek problemidir...ve ben şuanki kiloma 168 lerden indimm bilmem yeterince açıklayıcı oldum 5. takım arkadaşım.
''kendinizle çelişiyorsun arkadaşım. haftada 4 kg vermek sağlıklı sağlıksız kimse diyemez diyorsun''
ben haftada 4 kılo vermek saglıklıdır kımse saglıksız dıyemez dıye bı cumle cıkmadıkı benım agzımdan haftada 4 kılo vermek saglıksızdır kımse saglıklı dıyemezkı dedım.okudugunu ıyı anlamadan elestırı yapıyosun neyse bu konu artık uzamasın burda kapanmıs olsun yanhlsı anlasıldım ve uzamasınıda ıstemıyorum..
herkese basarılar dılıyorum
hım öğrencem öğrencem:)
düğün alışverişimi hem eğlenceli hemde yorucudur kolaylıklar olsun:)
paylaşımlar evet çok güzel nekdar zaman oldu?
en eski kım buarada
salatalık turşusunun porsiyonu hesaplarken 1 adet kaç kaloridir ki ?
öncelikle teşekkür ederim gelip tebrik ederim ve seni gaza getirdiysem ne mutlu bana farklı guruplarda olsakta hepimizin amacı bu birbirimize + yönden faydamız varsa ne mutlu bana dilerim bir dahaki hafta indirirsin beni koltuğumdan..sağlıklı bir şekilde kilo verdiğimden eminim merak edip sorman hatta uyarı mahiyetinde yazmanda hoşuma gitti..ama uzun yıllardır bu proble uğraşan biri olarakk içim rahat çünkü diyetisyen takibinde veriyorum kilolarımı...kastan gitmediğine eminim..kendi çabalarımla ara verip başladığım diyetimmm geçen sene 1 eylüldü tarihi 5 ay bitti ve bugünde diyetisyenimin 23. günü. toplamda 5 ayda verdim 30 kilo ama 23 gündede 10 kiloya yaklaştım geçen hafta cuma diyetisyene başlamamın 15. günü ve ilk kontrol günümdü 6.200 gr vermiştim 15 günde...bu kadar gitmesi normal mi bilmiyorum ama bilinçli bir şekilde doktor kontrolundeveriyorumm. ve ona o kadar çok güveniyorum ki hedef kiloma inene kadarda yanımda olcağına eminim bana bu güveni aşılıyanda onunla konuştuklarımızdır..neden bu kadar uzun uzadıya yazdığımıda bilmiyorum ama ergenlikten bu yana uğraştığım hatta ara ara burda açtığım konumda dahil hayatımın tek problemidir...ve ben şuanki kiloma 168 lerden indimm bilmem yeterince açıklayıcı oldum 5. takım arkadaşım.
Sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş kimse alınmasın lütfen takım adına tebrikleriniz için teşekkür ederiz, fatoşumuz bizim gururumuz, başarılarr
Ben de bilmiyorum turşu olayını kuşum
ben de kendime bi ayakkabı bi çanta aldım depresyondayım da
Ben de geleli 3-4 ay oldu en eskimiz bildiğim kadarı fatoş
Ben yeterince açıklayıcı buldum harikasın
salatalık turşusunun kalorisi bazı kaynaklarda 10 cal ama pek ikna edici gelmedi bana nedense
çantaya asla hayır demem:) oh iyi etmissn canım arada kendimizi şımartmalıyız
ah bebişim sende gel tabi.keşke imkan olsada hepimizbi yerde buluşabilsek 6. takım olarak
Hahhah kız nası güldümdi mi ama eğlenceli baya yaa beraber yürüyek kız esra
Ohh geziyor hatunnn harikaa, ayrıca rahatlamana da sevindim kuşummbahar gibisi var mı yaa iyi eğlencelerr
Harika harikaaa
Beni de çağırın kızzzz
Haftaya senden de bekleriz canımm
salatalık turşusunun kalorisi bazı kaynaklarda 10 cal ama pek ikna edici gelmedi bana nedense
çantaya asla hayır demem:) oh iyi etmissn canım arada kendimizi şımartmalıyız
benı dogru anlamana sevındım acıkcası cunku yanlıs anlasıldım 1-2 kısı tarafından.bılırım bılmezmıyım kılo problemı ınsanı hayatından sogutur.begendıgın hıcbıseyı alamazsın gıyemezsın 3 yıldır bnmde basım belada kılolarla.168 lerden suan 87 ye ınmıs olamn baslı basına buyuk basarı tekrar tebrık edıyorum.dıyetısyen kontrolunde ısen o zaten bılır senın ıcın dogruyu yanlısı.ben senın kendı basına kılo verdıgını sanmıstım ılk etapta.kılo ıllet bısey olsada kader deıl ınsan azmederse herseyı basarabılır.1.lık koltugundan senı ındırebılırmıyım pek sanmam cunku haftada 4 ve uzerı kılo verebılıcemı sanmıyorum.ama ımrenılmıcek gıbıde deıl.
ya bıde ufak tefek tuyolar versen ne sekılde verdın o 4 kıloyu ne yaptın ne yedın ne ıctın kaç saat spor yaptın.bende 95 kıloya ulasınca dıyete basladım suan 78 e kadar dustum ama bundan sonra yavasladı gıbı.neyse sozu cok uzatmayayım ıns ıstedıgın bedene kavusmanı dılerım.basarıların daım olsun.
oyy ablasınınn kuzusu kız çok seviyorum hepinizi.. ben sizin gururunuzsam sizde benim canımsınız...hilalim.
Sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş kimse alınmasın lütfen takım adına tebrikleriniz için teşekkür ederiz, fatoşumuz bizim gururumuz, başarılarr
Ben de bilmiyorum turşu olayını kuşum
ben de kendime bi ayakkabı bi çanta aldım depresyondayım da
Ben de geleli 3-4 ay oldu en eskimiz bildiğim kadarı fatoş
Ben yeterince açıklayıcı buldum harikasın
veririm arkadaşım niye vermeyeyimm seve seve veririm..sizin gurubunuza yazdımm zatenn ...bende ergenlikten beri kilolu bir bayan olarak çok zor bişi 3 yıldoır diyosunn ben 15 yıldır artık dur demenin zamanı geldi dedim bambaşka bir hayatı hak ettiğimi düşünerek kiloma perhize başladım ve hala yolum var...
oyyyyy hepinize merhaba canlarımmmmm ....nasılsınız bakımmmm asımı görünce yorumlara baktım cevaplarımı yazdım...belki bende olsam merak ederdim imrenirdim..halı şimdi ama medineciminde yanlış yapmadığını biliyorum sadece küçük bir yanlış anlaşılma...canım benimm...daha geçmişe bakmadımm...gittim bende 5. takıma komşuluğa oyy yazmışlar saolsunlarr bende bu gün giremedimm girince direk burdan gördümm sonra yazdım ....onların kaptanıda bizimm kaptanımız iremimizde iyi olmasın iyi bir bayann zatenn hepsii şaşmış arada kuşkulanmışş ama sadee merak etmişler nasıl diye ? neyse..sizler nasılsınız bakalım iymisiniz nasıl geçti cumartesiniz kzularımm...bakınn rakipler çoğalıyo göreyim sizi tombul kelebek ailem bu hafta nasıl olcakk eller yukarı...burası ne güzel ya benim hırsımm kendimle ama takdir görmek imrenilmekta değişik bir duygu vallaa :) her bayan güzeldir her bayann o güzelliği dooya doya yaşamayı hakeder.
fazla kilo değil canım ama kaloriler doğru değil gibi saoll canım benimm tebriğin için..fatoş tebrikler inananmıyorum hatta şoktayım eve gelir gelmez girdim fakat hepsini okuyamadan senin 4 te kaldım maşşallah sana ya darısı başımıza
hadi hayırlısı haber alınca bizide bilgilendir
gerçektenmi ben ordan hesaplıyorum oh iyiymiş diyordum hep fazla kilomu almışız ya
sonunda paylaşıma ekleyebilirim sağol canım
nasılsınn canımmm kaptan takımım benimm nasıl gidiyo bakalım..Kızlar liste yapılmadı ama 3. Yüz
fatoşta büyük ihtimal birinci olur bireyselde
yine süpersinn canım biricik kaptanım benim..su+
spor+
menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
2 kk peynir
öğlen
2 dolma
yoğurt
kahve
akşam
belli değil ekliycem
daha dünn geldinn maşallahh canımm bak 2 kg gitmiş bilesyn . kaptan hemen bildirimleri yapıyorum
gruba girdiğimdeki kilom:84.200
şu anki kilom :82.200 :)
hedef kilom ise 60
maşallah melikeme listeyide paylaşçam listemikızlar evde giremeyebilirim ben garantiye alıyım çıkmadan yazayım
su:1,5 litre ama 2 litre olur
spor:45 dakika yürüyüş
diyet arkadaşım esracımgruba girişteki kilo 77
şimdiki kg 76.4
hedef kg 55
mesaj sayımızı da bildiriyoruz onda da tamam ama şu porsiyon miktarınız yaptığınz sporu hangi siteye girip düzenlıyorsunz ?
maşallahben yürüyüşü 2,5 saat yaptımm, sanırım yediğim her şey fazlasıyla gitti bugün
verilir tabi canım. ben artık kendimi biliyorum, kışın hep 50-52 arası oluyordum, yazın düşüyordum. 2 kıştır dikkat ediyorum özellikle kilo almayayım diye, 50yi görmedim çok şükür. ama 49kiloyken bile 38 beden giyiyorum, boyum kısa. ah bir 45i görsem, en son 18 yaşımda 45 kiloydum. o yıl 10 kilo almıştım, bir türlü veremedim. çok az kaldı bu sefer, 45i görmeden bırakmicam inşallah.
süpersinn canımmm bende fışkırınca sevmiyomkızlarr bugün 36 beden bir gömlek aldım, cuk oturdu, hem şaşırdım hem sevindiim
ama pantolon olarak hala 38 anca oluyor, şu popo ve bel bölgesi yağları nasıl sıkılaştıracam:44: resmen yumuşadı, pantolondan fışkırıyor sıkı olmadığı için. o kadar da yürüyorum ama mekik mi lazım, çok üşeniyorum mekik çekmeye yaa.
bende alayım nerden alayım nerde satılır canım77 kg dannan 76.4 düşmüşüm 600 gr ama bence bu bile yeterli 1 haftada yeterki yağdan gitsin sudan kasdan gitse pek bi hikmeti olmuyor ,komşumuzda yağ ölçen bi cihazvar eğerki duruyorsa ordan kontrol edicem verdiğim kg kasmı yağmı su kaybımı :)
gerçi şu yağ kaybını gösteren tartıdan alsam daha ii olcak ama işte çarşıda üşendim bakmaya:)or
fındık enerji verıyor ii geliyor bana ama bar dediğin gibi çayla hüpletmeseydim iiydi ama rengliyim diye dayanamadım
adımsayarla yürüyüş daha etkili oloyr kendini ınsan daha iyi kontrol etme şansı oluyor hepinize önerıyorum kızlar dışarı çıktığımda önce çantama adım sayarımı atıyorum gerçi şimdi küçükleri çıktı iç çamaşıra bile takılabılıyor hemdaha hafif hemde kıyafette portluk yapmamış oluyor
esraydı canım senin hilaldi dimi?bende ismler konusunda birazkötuyumdur karıştırarsam mazur görün zamanla daha iyi öğrencem
haftayamı ben öyle 3-4 kg kaybı pek yaşamıyorum haftada anca 1.5 gibi veririm gibi geliyor
gerçi haftada 1.5 versek ayda 6 eder ama bazı haftalar duruyor bakalım o dönemlerde de sporu arttırrz
salı dan pazara kadar hergün yüzerim bide yüzmede imkanınz varsa vucudu toparlıyor sarkmaları önluyor önerebilirim
canım benimm bende kaydettim yürüyüş + bunuda yapıcam..
Baştan yapıp çizelge kısmına aynı şekilde yapıştırırsın canım, bi kere yapabilmişsin gene yaparsın aynını, tickerfactory.com dan yine
diyetarkadasim.com diye bir siteden ekliyoz kuşum
Kesinlikle mekik lazım bir de bel çevirmen lazım mesela oklavayla falan yapılıyor, benm de bel diskim var, pilates de sıkılaştırır benim kilom fazla olmasına ragmen şükür ki sıkı etim, sporla aram hep iyiydi
Evet Hilal benim de benimkini takma adımdan kopya çekersin :) Yüzme imkanım olmuyor benim ama sporu hiç bırakmıyorum, sarkma problemi yok da kilo az daha gitmeli işte, benim de zaten haftada en çok 1 kilo gitti şimdiye kadar..yavaş oluyor, biraz da her şeyi feda etmediğimden belkiama sporu hiç aksatmıyorumm
yürüme sayacın iyiymiş ama ben zaten evde yürüyorum genelde Leslie ile, duymadınsa sen de bir göz at evde harika oluyor
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
çok şekertamam bu sefr sayaçı yaptım galiba . :)
ay öldümm gülmektenn yarıldım resmen esra çok şekersin sen ölme hemi
inşlh hepimiz ulaşırız:)
inşallah
hilalcim;leslie ile yürüdm diyince hay allh bende köpeğin var adı leslie onla yürüyüşe çıktın sanıyorum
bakıyorum dediğin siteye güzelmiş cidden denemek lazım ben daha önce tuğba ozayın cd sinden aerobik yapıyordum onnun çok faydasını görmüştüm ama bu güzel yapılabilirmiiş
kolay gelsin şekerimm menün güzel tatlımbugun meenü bildirimi spor ve su karışık olmuş kusura bakmayın nasıl yazıldığını yeni anladığm içn mazur görünün
su durumum bugun 1,5 litre ama ayran papatya çayı ile takviye yaptım su yerine geçmesede bugnluk böyle oldu
akşam yediğim 4 adet çiğköfte bol marul ve 1 bardak ayran
şimdi akşam yürüyüşüne koşu bandına :)
herkese iyi akşamlar
canımmsınn gözümün nuru ilknurummerhaba dalincim.arkadaşımız diyetisyene başladı ve onun kontrolünde kilo veriyo.üstelik sporunu da hiç aksatmıyo.sanırım onun için 2-3 haftadır iyi kilo veriyo.güzel dileklerin için takımımız adına teşekkür ediyorum.sana da güzel ve sağlıklı kilolar vermeni diliyorum...
daha çok sevinirler canımm...ama çabukk verme fazla ver ama uzun sürede ver...berenvıldan tesekkur ederım canım.genelde takımda bana kzııyolar cok hızlı verıyorum dıye bıde bu hatunu gorseler topa tutarlarama buyuk basarı en buyuk rakıbem kendılerı
kesinlikle hikayemide allah nasip ederse pazartesi paylaşacağımm malum haftasonu adam evde zor oluyo ancacanım dikkat edersen diyetisyen eşliğinde spor yaparak sağlıklı kilo veriyormuş hatun...
bu arada bende tebrik ederim ve başarı hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum
kaptanlar heryerde yakalar...kaptanı deryam burdadamı buldun benı sne
ıyıde dıyetısyene gıtsem nolcak onun verecegı lısteyı ben zaten kendım hazırlar yerım ne hacet okadar para vermeye
saka bı yana ama guzel kılo vermıs tebrık takdır bızden efendım
sporunu hıc aksatmıyor dıyor buda kulagıma kupe olsun
esas ben teşekkür ederim kızlar.inceliğiniz ve arkadaşımız için sarf ettiğiniz güzel sözler için.fatoşa hepimiz imrenerek bakıyoruz.çok büyük yollar kat etti.takım içinde güzel bi dostluk oluşturduk.hepimiz birbirimizin kilo vermesinden çok mutluyuz.takım arkadaşından çok kardeş olduk birbirimize. bu yüzden de kilo verişimizi, su ve sporumuzu hep birlikte kontrol ederek ve deneyimlerimizi paylaşarak faydalı oluyoruz.
cansınız cann sizi çok seviyorumm..vücudu normal kiloya inmek için, çaba gösteriyor demek ki. nasıl ki biz normal kiloya indiğimizde, zayıflamak daha zor oluyor ve vücut direniyorsa, Fatoşçuğumun da kilo miktarı bize göre fazla olduğu için, kilo vermesi daha rahat oluyor. siz haftada 2 küsür kilo verdiğinizde vücudunuz kaldırabiliyorsa, onun vücudu da kaldırabilir. spora çok alışkın olmayan bi vücut, hem spor, hem de yanında 0 şekerle birlikte diyet verirseniz, biraz da kilosu fazlaysa neden veremesin ki?
bizden önce, diyetisyeni var onun yediklerine ve yaptığı spora onay veren. Fatoşçuğumuz çok azimli. başardı ve başarmaya da devam edecek. gerisini çıkaracağı kitabında okuyabilirsiniz
ohh süper allah zamanlı istediğinde sağlıklı bebek mnasip etsinn ahh bursam iyi tatiller...hamile değilmişim, üstümden yük kalktı. regl olduğuma göre geçen cumartesi gördüğüm 64.3'e en yakın zamanda geri dönerim diye umuyorum.
bugün bursa'daydım, sizin memlekette çiçekler açmış berenvildancım, maşallah. baharı getirmişsiniz.
haftasonu da uludağ'dayız, sanırım yazamam. bol bol kayak yapıp enerji harcıycam. pazartesi görüşmek üzere. bu hafta için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve öpüyorum
süper severimdont speak dinliyorum kızlar sizde dinleyin.no doupt tavsiyemdir.....bayılıyorum bu şarkıyaaaaa
sağlıklı olmadığı düşüncesine kapılmışsın, onu açıklamak istedim. kendi grubunuzda bununla ilgili yorumlar vardı, ben de kendi yorumu kattım.
tşk canım benimkızlar bu hafta 6. takım olarak 3. olmuşuz... yehuuuuuu
tabikiii fatoşuuuummm bireyselde 1. olmuuuuuşş.TEBRİKLER BENİM TOMBUL KELEBEĞİMEEEEEEEE
eşim yanımda olmasa bi gün, aklımdasın.buluşma istiycem senden
ne zaman istersen bebişim görüşürüz elbet ama önceden haber ver ki bi kuaför gezintisi yapayım.sonra bu kiiimm demeyesin korkup kaçmayasın benden:120:
haftada 4 kılo vermek elbettekı saglıksız saglıklı dıyemez kımse ama bende 100 e merdıven dayamıs bırı olarak o kıloda gezmektense haftada 5 kılo verırım ondan ıyı mantıgındayımdır.kıloda zararlı sonucta.sen bnm menuelrımı bı gorsen son derece saglıksız ben kendım farkındayım ama bu kıloda gezmektense saglıksızı tercıh edıyorum.neyse sen nerden aloıp nereye bagladın polemıge gelmedım buraya fatosu tebrık etmeye geldım.saolsun berenvıldan tum samımıyetıyle ve cana yakınlıgıyla fatos adına kabul ettı kendısınede ıletır zaten.
kızçelerim ben kaçar yarın misafirim var yapacak işim çok
su malesef -
spor yarım saat rahat yürümüşümdür. +
yarın görüşürüz inşallah
su+
spor- misafirim vardı yeni gittiler ne spor yaptım hazırlık yapmaktan tabi kaçamakta.fark ettim ben buraya yazarken her hafat sonu misafir geliyor bize bende homini gırtlak yiyorum kimseyi çağırmasmmı ya:))
kızlar tebrikler katkım pek olmadı ama takıma olarak herkesi başta fatoşu tebrik ediyorum haftaya inşallah bende 1 kilo veririm öpüyorum iyi geceler diliyorum hepinize
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 15 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Sade (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal) 151 kcal
1.00 x 1 Avuç Beyaz Leblebi (20 kcal) 20 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (104 kcal) 104 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 145 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal
2.00 x 1 Adet (13gr) Şölen Nutymax Çikolata (70 kcal) 140 kcal
1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekerli) (66 kcal) 66 kcal
2.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal) 216 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 246 kcal
1.00 x 1 Adet (13.2gr) Nescafe Latte (50 kcal) 50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Profiterol (390 kcal) 390 kcal
Alınan Kalori Toplamı1666 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)88 kcal
5.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)50 kcal
Yakılan Kalori Toplamı488 kcal
Dengesizim kabul
Listeyi yarın hazırlarımm herkese iyi gecelerrr
gözün aydın canım.
tebrikler fatoşşcummm :)
kendinizle çelişiyorsun arkadaşım. haftada 4 kg vermek sağlıklı sağlıksız kimse diyemez diyorsun ama alttada alıntı yaptım istersen oku ALINTINDAN DİREK ALAYIM. 4 KİLO 1 HAFTA İÇİN ÇOK SAĞLIKSIZ DEĞİL Mİ? KASTAN MI GİTTİ YAĞDAN MI GİTTİ ACABA? 2KG YAĞDAN GİTMİŞTİR , AMA YAĞ OLSADA SAĞLIKSIZ GELDİ BANAsırf polemik için değil ama taktir etmekten çok bana eleştirmek için gelmişsin gibi geldi. kanıtı aşağıdaki senin yazında.
bugün en son mamalarımı yedim ve artık stop medi dedim .artık çüş yanikendine gel ne oluyor yaza 2 dügün var bu göbişle bu kiloyla gidilmez dedim.
ve regl oldum ama ona rağmen şişim yok elhamdülillah ve bu hafta egzersizlerimi yapacağım ve yürüyüşümü yapacağım, ilk defa plates topumla kucaklaşacağım
günaydın fıstıklar
bu hafta 3. yüz
fatoşumuzda bireyselde 1.
fatoşcum paylaşım alanına nasıl kilo verdin paylaşır mısın
kıslar
bişiler atıştırıyım gelirim
[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] mesaj [/td]
[td]su [/td]
[td]spor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill [/td]
[td]31[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lethem [/td]
[td]9 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berenvildan [/td]
[td]12 [/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808 [/td]
[td]29 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubish13 [/td]
[td]3 [/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina_88 [/td]
[td] 19[/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur50 [/td]
[td]7[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayyıldızım [/td]
[td]3[/td]
[td]yok[/td]
[td]yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td]18[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]degua[/td]
[td]13[/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mahurbeste[/td]
[td]7[/td]
[td]yok[/td]
[td]yok[/td]
[/tr]
[/table]
Ayyıldıızm ve mahurbeste bildirimlerinizi bulamadım..ayrıca sevgili mediii hala mesaj sayıların yok ama bak yeni arkadaşlar bile hemencik alışıyor be kuşumm..çok rahat olcakken uğraşıyoruz gereksiz yere..
Kaptanım mediye döner dönmez ceza verelim bence haftaya 2 gün o saysın ve kimse başlığına mesaj sayısını yazmasın
alıntı yaptım ama gerisine yazamadım eşim geldii hepinize teşekkür ederimm sayenizde azmimmle sizleride tebrik ediyomm cnaımm tombul kelebek ailem benimm...pazartesi görüşürüz menülerim pazartesine..şöylee güzell bir haftasonu kahvaltısı yapmak istiyorum şimdii mönü de menemen düşünüyorum
haftasonunuz aydın, kafanız rahat, kalpleriniz aşk dolsun
note: FATOSS tebriklerr canımm
İyi diyelim iyi olalım fatoşum kendimi bıraktığım an düşerim çünkü..ama ben güçlü bi kızım ve iyi olmak zorundayım
şu an takımdan özür dilerim ki bugün diyet hiç umrumda değildi ne yazık ki
canımmm konuna bakıcamm ama hakan geldii aklımda kaldınn senn herşeyin en iyisini hakediyordun zafer kardeşimde içindeki duygular şu dönem içinn yaşayacağın normal kaygılar bu yorumum konuyu okumadan okuduktan sonra ayrıntılı yazıcam ayakta yazıyorum inanırmısınn..öpüyomm bebeğim..
kızlar ben spor için b-fite yazılmayı düşünüyorum aranızda giden veya duyan var mı? :)
b- fite hem güzeelik merkezi hemde diyet programıyla bölgesel incelme yapılan yerimi diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?