Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menümü bildireyim
AldığınızKalori Miktarı 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 100gr Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) (85 kcal)43 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) (0 kcal)0 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)76 kcal
1.00 x 1 Adet Tavuk Tantuni (Tek Lavaş) (255 kcal)255 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kıymalı Kapuska (192 kcal)192 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 100gr Kornişon Turşu (37 kcal)37 kcal
Alınan Kalori Toplamı964 kcal

45 dakika yürüyüş 205 cal yaktım
2 litre su içtim

öncelikle teşekkür ederim gelip tebrik ederim ve seni gaza getirdiysem ne mutlu bana farklı guruplarda olsakta hepimizin amacı bu birbirimize + yönden faydamız varsa ne mutlu bana dilerim bir dahaki hafta indirirsin beni koltuğumdan..sağlıklı bir şekilde kilo verdiğimden eminim merak edip sorman hatta uyarı mahiyetinde yazmanda hoşuma gitti..ama uzun yıllardır bu proble uğraşan biri olarakk içim rahat çünkü diyetisyen takibinde veriyorum kilolarımı...kastan gitmediğine eminim..kendi çabalarımla ara verip başladığım diyetimmm geçen sene 1 eylüldü tarihi 5 ay bitti ve bugünde diyetisyenimin 23. günü. toplamda 5 ayda verdim 30 kilo ama 23 gündede 10 kiloya yaklaştım geçen hafta cuma diyetisyene başlamamın 15. günü ve ilk kontrol günümdü 6.200 gr vermiştim 15 günde...bu kadar gitmesi normal mi bilmiyorum ama bilinçli bir şekilde doktor kontrolundeveriyorumm. ve ona o kadar çok güveniyorum ki hedef kiloma inene kadarda yanımda olcağına eminim bana bu güveni aşılıyanda onunla konuştuklarımızdır..neden bu kadar uzun uzadıya yazdığımıda bilmiyorum ama ergenlikten bu yana uğraştığım hatta ara ara burda açtığım konumda dahil hayatımın tek problemidir...ve ben şuanki kiloma 168 lerden indimm bilmem yeterince açıklayıcı oldum 5. takım arkadaşım.

benı dogru anlamana sevındım acıkcası cunku yanlıs anlasıldım 1-2 kısı tarafından.bılırım bılmezmıyım kılo problemı ınsanı hayatından sogutur.begendıgın hıcbıseyı alamazsın gıyemezsın 3 yıldır bnmde basım belada kılolarla.168 lerden suan 87 ye ınmıs olamn baslı basına buyuk basarı tekrar tebrık edıyorum.dıyetısyen kontrolunde ısen o zaten bılır senın ıcın dogruyu yanlısı.ben senın kendı basına kılo verdıgını sanmıstım ılk etapta.kılo ıllet bısey olsada kader deıl ınsan azmederse herseyı basarabılır.1.lık koltugundan senı ındırebılırmıyım pek sanmam cunku haftada 4 ve uzerı kılo verebılıcemı sanmıyorum.ama ımrenılmıcek gıbıde deıl.
ya bıde ufak tefek tuyolar versen ne sekılde verdın o 4 kıloyu ne yaptın ne yedın ne ıctın kaç saat spor yaptın.bende 95 kıloya ulasınca dıyete basladım suan 78 e kadar dustum ama bundan sonra yavasladı gıbı.neyse sozu cok uzatmayayım ıns ıstedıgın bedene kavusmanı dılerım.basarıların daım olsun.

Sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş kimse alınmasın lütfen takım adına tebrikleriniz için teşekkür ederiz, fatoşumuz bizim gururumuz, başarılarr

Ben de bilmiyorum turşu olayını kuşum
ben de kendime bi ayakkabı bi çanta aldım depresyondayım da
Ben de geleli 3-4 ay oldu en eskimiz bildiğim kadarı fatoş

Ben yeterince açıklayıcı buldum harikasın

salatalık turşusunun kalorisi bazı kaynaklarda 10 cal ama pek ikna edici gelmedi bana nedense
çantaya asla hayır demem:) oh iyi etmissn canım arada kendimizi şımartmalıyız

salatalık turşusunun kalorisi bazı kaynaklarda 10 cal ama pek ikna edici gelmedi bana nedense

Kesinlikle yavrucumm...bugün gerçekten zor bi gün olcaktı benim için aksi halde ama bırakmadım kendimi verdim alışverişe verdim gezmeye muhabbete güzel olduuu...ben de alışverişe dayanamam tabi ki..benim ayakkabı merakım daha çok çanta da ondan oldu

Son düzenleme:
ah bebişim sende gel tabi.keşke imkan olsada hepimizbi yerde buluşabilsek 6. takım olarak

bebişim belki kalorisi azdır ama tuz oranı çok olduğu için vücutta su tutar o yüzden pek diyet için yenebilecek bi yiyecek değil.yersende ayda yıldabir ye derim.

kızçelerim bugün 20 misafir ağırladım 5 çeşit pasta börek yaptım.koşturmaktan oturup çok yiyemedim ama yine kenarlarından köşelerinden tırtıkladım.buakşam evime gidiyorum inşallah.yarın rahat rahat konuşuruz inşallah.

veririm arkadaşım niye vermeyeyimm seve seve veririm..sizin gurubunuza yazdımm zatenn ...bende ergenlikten beri kilolu bir bayan olarak çok zor bişi 3 yıldoır diyosunn ben 15 yıldır artık dur demenin zamanı geldi dedim bambaşka bir hayatı hak ettiğimi düşünerek kiloma perhize başladım ve hala yolum var...

oyy ablasınınn kuzusu kız çok seviyorum hepinizi.. ben sizin gururunuzsam sizde benim canımsınız...hilalim.dalin arkadaşım bilmez sormak en doğal hakkı sormuş cevapladım..sizlerde beni bilirsiniz kimseye kötü veya art niyetle hiç bir şey yazmam... yazarsamda direk ona yazarım ...

oyyyyy hepinize merhaba canlarımmmmm ....nasılsınız bakımmmm asımı görünce yorumlara baktım cevaplarımı yazdım...belki bende olsam merak ederdim imrenirdim..halı şimdi ama medineciminde yanlış yapmadığını biliyorum sadece küçük bir yanlış anlaşılma...canım benimm...daha geçmişe bakmadımm...gittim bende 5. takıma komşuluğa oyy yazmışlar saolsunlarr bende bu gün giremedimm girince direk burdan gördümm sonra yazdım ....onların kaptanıda bizimm kaptanımız iremimizde iyi olmasın iyi bir bayann zatenn hepsii şaşmış arada kuşkulanmışş ama sadee merak etmişler nasıl diye ? neyse..sizler nasılsınız bakalım iymisiniz nasıl geçti cumartesiniz kzularımm...bakınn rakipler çoğalıyo göreyim sizi tombul kelebek ailem bu hafta nasıl olcakk eller yukarı...burası ne güzel ya benim hırsımm kendimle ama takdir görmek imrenilmekta değişik bir duygu vallaa :) her bayan güzeldir her bayann o güzelliği dooya doya yaşamayı hakeder.

3 yıl oncesıne kadar 55-52 arası gıdıp gelırdım ıkızlerımı dogurdum 87ye cıktım sonra 3.bebegımı dogurdum 3 bucuk ay once 98 e cıktım ben ben deıldım yanı.
95 te dıyete baslamaya karar verdım suanda 78 ısteyınce oluyo.senınde olacak masallah 70 kılo vermıssın daha ne olsun masallah.ıns basarı hıkayenıde okuruz.
bu hızda gıdersen ayda 16 kılodan 2 bucuk ayda mezun olursun sen hatta 2 ay sonra ıncecıksın

İyi diyelim iyi olalım fatoşum kendimi bıraktığım an düşerim çünkü..ama ben güçlü bi kızım ve iyi olmak zorundayım
şu an takımdan özür dilerim ki bugün diyet hiç umrumda değildi ne yazık ki

iyiakşamlar kızlar dershaneden yeni gelmek kısmet oldu nasılsınız :)

Son düzenleme:
fazla kilo değil canım ama kaloriler doğru değil gibi saoll canım benimm tebriğin için..
sonunda paylaşıma ekleyebilirim sağol canım

Kızlar liste yapılmadı ama 3. Yüz
fatoşta büyük ihtimal birinci olur bireyselde
nasılsınn canımmm kaptan takımım benimm nasıl gidiyo bakalım..
su+
spor+

menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
2 kk peynir
öğlen
2 dolma
yoğurt
kahve

akşam
belli değil ekliycem
yine süpersinn canım biricik kaptanım benim..
syn . kaptan hemen bildirimleri yapıyorum
gruba girdiğimdeki kilom:84.200
şu anki kilom :82.200 :)
hedef kilom ise 60
daha dünn geldinn maşallahh canımm bak 2 kg gitmiş bile
kızlar evde giremeyebilirim ben garantiye alıyım çıkmadan yazayım
su:1,5 litre ama 2 litre olur
spor:45 dakika yürüyüş
maşallah melikeme listeyide paylaşçam listemi
gruba girişteki kilo 77
şimdiki kg 76.4
hedef kg 55
mesaj sayımızı da bildiriyoruz onda da tamam ama şu porsiyon miktarınız yaptığınz sporu hangi siteye girip düzenlıyorsunz ?
diyet arkadaşım esracım
maşallah
süpersinn canımmm bende fışkırınca sevmiyom
bende alayım nerden alayım nerde satılır canım
canım benimm bende kaydettim yürüyüş + bunuda yapıcam..
tamam bu sefr sayaçı yaptım galiba . :)
çok şeker
ay öldümm gülmektenn yarıldım resmen esra çok şekersin sen ölme hemi
kolay gelsin şekerimm menün güzel tatlım
canımmsınn gözümün nuru ilknurum
berenvıldan tesekkur ederım canım.genelde takımda bana kzııyolar cok hızlı verıyorum dıye bıde bu hatunu gorseler topa tutarlar ama buyuk basarı en buyuk rakıbem kendılerı
daha çok sevinirler canımm...ama çabukk verme fazla ver ama uzun sürede ver...
canım dikkat edersen diyetisyen eşliğinde spor yaparak sağlıklı kilo veriyormuş hatun...

bu arada bende tebrik ederim ve başarı hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum
kesinlikle hikayemide allah nasip ederse pazartesi paylaşacağımm malum haftasonu adam evde zor oluyo anca
kaptanlar heryerde yakalar...

cansınız cann sizi çok seviyorumm..
ohh süper allah zamanlı istediğinde sağlıklı bebek mnasip etsinn ahh bursam iyi tatiller...

dont speak dinliyorum kızlar sizde dinleyin.no doupt tavsiyemdir.....bayılıyorum bu şarkıyaaaaa
süper severim
sağlıklı olmadığı düşüncesine kapılmışsın, onu açıklamak istedim. kendi grubunuzda bununla ilgili yorumlar vardı, ben de kendi yorumu kattım.

kızlar bu hafta 6. takım olarak 3. olmuşuz... yehuuuuuu
tabikiii fatoşuuuummm bireyselde 1. olmuuuuuşş.TEBRİKLER BENİM TOMBUL KELEBEĞİMEEEEEEEE
tşk canım benim
eşim yanımda olmasa bi gün, aklımdasın.buluşma istiycem senden

ne zaman istersen bebişim görüşürüz elbet ama önceden haber ver ki bi kuaför gezintisi yapayım.sonra bu kiiimm demeyesin korkup kaçmayasın benden :120:

kızçelerim ben kaçar yarın misafirim var yapacak işim çok
su malesef -
spor yarım saat rahat yürümüşümdür. +
yarın görüşürüz inşallah

Listeyi yarın hazırlarımm herkese iyi gecelerrr

günaydın fıstıklar
bu hafta 3. yüz

fatoşumuzda bireyselde 1.

fatoşcum paylaşım alanına nasıl kilo verdin paylaşır mısın

kıslar
bişiler atıştırıyım gelirim

şöylee güzell bir haftasonu kahvaltısı yapmak istiyorum şimdii mönü de menemen düşünüyorum

haftasonunuz aydın, kafanız rahat, kalpleriniz aşk dolsun

note: FATOSS tebriklerr canımm
alıntı yaptım ama gerisine yazamadım eşim geldii hepinize teşekkür ederimm sayenizde azmimmle sizleride tebrik ediyomm cnaımm tombul kelebek ailem benimm...pazartesi görüşürüz menülerim pazartesine..

canımmm konuna bakıcamm ama hakan geldii aklımda kaldınn senn herşeyin en iyisini hakediyordun zafer kardeşimde içindeki duygular şu dönem içinn yaşayacağın normal kaygılar bu yorumum konuyu okumadan okuduktan sonra ayrıntılı yazıcam ayakta yazıyorum inanırmısınn..öpüyomm bebeğim..

Kendini zora sokma fatoşum konuşuruz sonra

Son düzenleme:
kızlar ben spor için b-fite yazılmayı düşünüyorum aranızda giden veya duyan var mı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…