Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bayıldım bebeğim hayırlı olsun.
kızlar
fatoşun verdiği 4 kiloya rağmen az ortalamamız
haftaya 1. olmamız lazım
lütfen arkadaşlar elimizden geleni yapalım
1. olunca motivasyonda oldukça artıyor

evet canım çok haklısın da bende sanırım duraklama dönemine girdim.çok hızlı gitmiyo.bugün özellikle fazla yemek yiyorum ki metobolizmam şaşırsın diye pazartesi den itibaren tekrar eski diyet moduna devam.umarım yanlış yapmıyorumdur.

canım kilo göstergesini nnasıl değiştireceğimi bilmiyorum ondn yapamadım. bide 93.200 değil 92.200 :) iki kilo vermişim valla nasıl sevindim anlatamam tamam o zamn daha iyi

su+
spor+

menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
2 kk peynir
öğlen
2 dolma
yoğurt
kahve

akşam
belli değil ekliycem

syn . kaptan hemen bildirimleri yapıyorum
gruba girdiğimdeki kilom:84.200
şu anki kilom :82.200 :)
hedef kilom ise 60

arkadaşlar ya şu kilo sayacı varya onu yaptım ama nasıl değiştireceğimi bilemiyorum bi yardımcı olurmusunuz ?

kızlar evde giremeyebilirim ben garantiye alıyım çıkmadan yazayım
su:1,5 litre ama 2 litre olur
spor:45 dakika yürüyüş

gruba girişteki kilo 77
şimdiki kg 76.4
hedef kg 55
mesaj sayımızı da bildiriyoruz onda da tamam ama şu porsiyon miktarınız yaptığınz sporu hangi siteye girip düzenlıyorsunz ?

Son düzenleme:

ben yürüyüşü 2,5 saat yaptımm, sanırım yediğim her şey fazlasıyla gitti bugün

inşallah canım

valla rakibem lethem o kg bile verebiliyorken demekki verilir diyorum gerçi görünen köy klavuz istemez çok fazlam var :) ama istikrar lazım.

verilir tabi canım. ben artık kendimi biliyorum, kışın hep 50-52 arası oluyordum, yazın düşüyordum. 2 kıştır dikkat ediyorum özellikle kilo almayayım diye, 50yi görmedim çok şükür. ama 49kiloyken bile 38 beden giyiyorum, boyum kısa. ah bir 45i görsem, en son 18 yaşımda 45 kiloydum. o yıl 10 kilo almıştım, bir türlü veremedim. çok az kaldı bu sefer, 45i görmeden bırakmicam inşallah.

kızlarr bugün 36 beden bir gömlek aldım, cuk oturdu, hem şaşırdım hem sevindiim
ama pantolon olarak hala 38 anca oluyor, şu popo ve bel bölgesi yağları nasıl sıkılaştıracam:44: resmen yumuşadı, pantolondan fışkırıyor sıkı olmadığı için. o kadar da yürüyorum ama mekik mi lazım, çok üşeniyorum mekik çekmeye yaa.

77 kg dannan 76.4 düşmüşüm 600 gr ama bence bu bile yeterli 1 haftada yeterki yağdan gitsin sudan kasdan gitse pek bi hikmeti olmuyor ,komşumuzda yağ ölçen bi cihazvar eğerki duruyorsa ordan kontrol edicem verdiğim kg kasmı yağmı su kaybımı :)
gerçi şu yağ kaybını gösteren tartıdan alsam daha ii olcak ama işte çarşıda üşendim bakmaya:)or
fındık enerji verıyor ii geliyor bana ama bar dediğin gibi çayla hüpletmeseydim iiydi ama rengliyim diye dayanamadım
adımsayarla yürüyüş daha etkili oloyr kendini ınsan daha iyi kontrol etme şansı oluyor hepinize önerıyorum kızlar dışarı çıktığımda önce çantama adım sayarımı atıyorum gerçi şimdi küçükleri çıktı iç çamaşıra bile takılabılıyor hemdaha hafif hemde kıyafette portluk yapmamış oluyor
esraydı canım senin hilaldi dimi?bende ismler konusunda birazkötuyumdur karıştırarsam mazur görün zamanla daha iyi öğrencem
haftayamı ben öyle 3-4 kg kaybı pek yaşamıyorum haftada anca 1.5 gibi veririm gibi geliyor
gerçi haftada 1.5 versek ayda 6 eder ama bazı haftalar duruyor bakalım o dönemlerde de sporu arttırrz
salı dan pazara kadar hergün yüzerim bide yüzmede imkanınz varsa vucudu toparlıyor sarkmaları önluyor önerebilirim

canım kilo göstergesini nnasıl değiştireceğimi bilmiyorum ondn yapamadım. bide 93.200 değil 92.200 :) iki kilo vermişim valla nasıl sevindim anlatamam tamam o zamn daha iyi

syn . kaptan hemen bildirimleri yapıyorum
gruba girdiğimdeki kilom:84.200
şu anki kilom :82.200 :)
hedef kilom ise 60
fistik hangisi 94,2 mi
92,2 miyoksa84,2 mi

gruba girişteki kilo 77
şimdiki kg 76.4
hedef kg 55
mesaj sayımızı da bildiriyoruz onda da tamam ama şu porsiyon miktarınız yaptığınz sporu hangi siteye girip düzenlıyorsunz ?
Ok hedefine yine ulasrsinins

arkadaşlar ya şu kilo sayacı varya onu yaptım ama nasıl değiştireceğimi bilemiyorum bi yardımcı olurmusunuz ?

Baştan yapıp çizelge kısmına aynı şekilde yapıştırırsın canım, bi kere yapabilmişsin gene yaparsın aynını, tickerfactory.com dan yine

gruba girişteki kilo 77
şimdiki kg 76.4
hedef kg 55

diyetarkadasim.com diye bir siteden ekliyoz kuşum

Kesinlikle mekik lazım bir de bel çevirmen lazım mesela oklavayla falan yapılıyor, benm de bel diskim var, pilates de sıkılaştırır benim kilom fazla olmasına ragmen şükür ki sıkı etim, sporla aram hep iyiydi

Evet Hilal benim de benimkini takma adımdan kopya çekersin :) Yüzme imkanım olmuyor benim ama sporu hiç bırakmıyorum, sarkma problemi yok da kilo az daha gitmeli işte, benim de zaten haftada en çok 1 kilo gitti şimdiye kadar..yavaş oluyor, biraz da her şeyi feda etmediğimden belki ama sporu hiç aksatmıyorumm
yürüme sayacın iyiymiş ama ben zaten evde yürüyorum genelde Leslie ile, duymadınsa sen de bir göz at evde harika oluyor

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube

Son düzenleme:
saol KELEBEKCİM, ben en iyisi internetten bel inceltme yöntemlerine bakayım. ne lazımsa yapmam lazım artık zaman daraldı

fistik hangisi 94,2 mi
92,2 miyoksa84,2 mi

Ok hedefine yine ulasrsinins

inşlh hepimiz ulaşırız:)

hilalcim;leslie ile yürüdm diyince hay allh bende köpeğin var adı leslie onla yürüyüşe çıktın sanıyorum
bakıyorum dediğin siteye güzelmiş cidden denemek lazım ben daha önce tuğba ozayın cd sinden aerobik yapıyordum onnun çok faydasını görmüştüm ama bu güzel yapılabilirmiiş

bugun meenü bildirimi spor ve su karışık olmuş kusura bakmayın nasıl yazıldığını yeni anladığm içn mazur görünün
su durumum bugun 1,5 litre ama ayran papatya çayı ile takviye yaptım su yerine geçmesede bugnluk böyle oldu
akşam yediğim 4 adet çiğköfte bol marul ve 1 bardak ayran
şimdi akşam yürüyüşüne koşu bandına :)
herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
öhö öhö öhöö kilo bildirimii efem

BU HAFTA BENDEN GİDEN 4 kg :103::103::107::107::119::119::122::122::122::122::121::118::118::82::82::82::79:

selamalr hanımlar ben 5.takımda yarısıyorum sonuc lıstelerıne bakarken senın verdıgın kıloyu gorunce kısa surelı bı sok gecırdım desem yalan olmaz
basarını takdır ve tebrık etmekten baska bısey dıyemem.ama 4 kılo 1 hafta ıcın cok saglıksız deılmı ?;yanı hepsı yagdanmı gıttı yoksa su ve kastanmı onu arastırmak lazım ama tahmınımce 1 bucuk belkı 2 kılosu yagdan gıtmıstır dıye tahmın edıyorum ama kaslara dıkkat onlardan olma.
ama rakam guzel hepsı yag olsa bıle saglıksız geldı bana.ghelıp bı tebrık etmek ıstedım bıde goruslerımı yazmak ıstedım hatta takımımdada belırttım son haftalarda senın 1.lık koltugunda cok sık goruyorum ve dedımkı takım arkadaslarıma bırı bu hatunu 1.lık koltugundan ındırmelı oda ben olmalıyım tekrar tebrık ederım

ayrıca butun 6.takıma kılo verme yolunda basarılar dılerım ve sevgılerımı ıletırım.

merhaba dalincim.arkadaşımız diyetisyene başladı ve onun kontrolünde kilo veriyo.üstelik sporunu da hiç aksatmıyo.sanırım onun için 2-3 haftadır iyi kilo veriyo.güzel dileklerin için takımımız adına teşekkür ediyorum.sana da güzel ve sağlıklı kilolar vermeni diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…