bayıldım bebeğim hayırlı olsun.teşekkürler canımm
.........su-spor-mesaj
bur50: +,+.10
fatos0808: +,+,6
berenvildan: +,+,8
kelebek.hill:+,+,6
tubish13: +,+,6
lethem: +,+,8
destina_88:+,-,11
ayyıldızım:
melikea123:+,+,10
epack2013:
mahurbeste:
evet canım çok beğenerek aldım, nişan nisanda, düğün ağustossteşekkürler canımmm
Eki Görüntüle 645033
kızlar
fatoşun verdiği 4 kiloya rağmen az ortalamamız
haftaya 1. olmamız lazım
lütfen arkadaşlar elimizden geleni yapalım
1. olunca motivasyonda oldukça artıyor
Sen geleli henüz bir hafta bile olmadı değil mi canım??
Bu hafta sen sadece bize söyle kilonu haftaya performansına göre listeye dahil olursun
ama kilo çizelgen 84 diyor yanlış mı ya da sen mi yanlış yazdın kuşum?
mahurbeste ve degua
gruba girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
alayım şimdiden
sonra karışıyo
birde günde 5 mesaj şartı var
mesaj sayılarınızı başlık kısmına yazarmısınız
gün sonunda menü su spor bildirimi da yaparsanız daha düzenli olucak
menü su spor
bildirdiğiniz mesajın başlığına da menü su spor yazcaz
mahurbeste ve degua
gruba girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
alayım şimdiden
sonra karışıyo
birde günde 5 mesaj şartı var
mesaj sayılarınızı başlık kısmına yazarmısınız
gün sonunda menü su spor bildirimi da yaparsanız daha düzenli olucak
menü su spor
bildirdiğiniz mesajın başlığına da menü su spor yazcaz
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
4.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta (240 kcal)120 kcal
0.25 x 100gr Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir (130 kcal)33 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)7 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 100gr Bürüksel Lahanası (35 kcal)35 kcal
Alınan Kalori Toplamı600 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)250 kcal
Yakılan Kalori Toplamı250 kca
inşallah canım
valla rakibem lethem o kg bile verebiliyorken demekki verilir diyorum gerçi görünen köy klavuz istemez çok fazlam var :) ama istikrar lazım.
Kaç kilodan düştün yavrum?? başını hatırlayamadım tabii...
Yemekler gayet iyi de dediğin gibi o barla bi de fındıklar az kaçmış mı ne aradaaBugün cuma ve haftasonu geldiii...ben bugün uzun zamandır ilk kez bu kadar sakin bi gün geçirdim, ihtiyacım varmışş...oturuyorum hala ama akşama sporumu yaparımm tabii , ben de ofise hediye gelen çikolatalardan 2 tanecik aşırdmmm onun dışında iyiyim sanırım adımsayarla iyi yürümüşsün maşşallahh, esraydı değil mi isim?? haftaya senden de güzel bir performans bekliyoruzz
canım kilo göstergesini nnasıl değiştireceğimi bilmiyorum ondn yapamadım. bide 93.200 değil 92.200 :) iki kilo vermişim valla nasıl sevindim anlatamamtamam o zamn daha iyi
fistik hangisi 94,2 misyn . kaptan hemen bildirimleri yapıyorum
gruba girdiğimdeki kilom:84.200
şu anki kilom :82.200 :)
hedef kilom ise 60
Ok hedefine yine ulasrsininsgruba girişteki kilo 77
şimdiki kg 76.4
hedef kg 55
mesaj sayımızı da bildiriyoruz onda da tamam ama şu porsiyon miktarınız yaptığınz sporu hangi siteye girip düzenlıyorsunz ?
arkadaşlar ya şu kilo sayacı varya onu yaptım ama nasıl değiştireceğimi bilemiyorum bi yardımcı olurmusunuz ?
gruba girişteki kilo 77
şimdiki kg 76.4
hedef kg 55
mesaj sayımızı da bildiriyoruz onda da tamam ama şu porsiyon miktarınız yaptığınz sporu hangi siteye girip düzenlıyorsunz ?
kızlarr bugün 36 beden bir gömlek aldım, cuk oturdu, hem şaşırdım hem sevindiim
ama pantolon olarak hala 38 anca oluyor, şu popo ve bel bölgesi yağları nasıl sıkılaştıracam:44: resmen yumuşadı, pantolondan fışkırıyor sıkı olmadığı için. o kadar da yürüyorum ama mekik mi lazım, çok üşeniyorum mekik çekmeye yaa.
77 kg dannan 76.4 düşmüşüm 600 gr ama bence bu bile yeterli 1 haftada yeterki yağdan gitsin sudan kasdan gitse pek bi hikmeti olmuyor ,komşumuzda yağ ölçen bi cihazvar eğerki duruyorsa ordan kontrol edicem verdiğim kg kasmı yağmı su kaybımı :)
gerçi şu yağ kaybını gösteren tartıdan alsam daha ii olcak ama işte çarşıda üşendim bakmaya:)or
fındık enerji verıyor ii geliyor bana ama bar dediğin gibi çayla hüpletmeseydim iiydi ama rengliyim diye dayanamadım
adımsayarla yürüyüş daha etkili oloyr kendini ınsan daha iyi kontrol etme şansı oluyor hepinize önerıyorum kızlar dışarı çıktığımda önce çantama adım sayarımı atıyorum gerçi şimdi küçükleri çıktı iç çamaşıra bile takılabılıyor hemdaha hafif hemde kıyafette portluk yapmamış oluyor
esraydı canım senin hilaldi dimi?bende ismler konusunda birazkötuyumdur karıştırarsam mazur görün zamanla daha iyi öğrencem
haftayamı ben öyle 3-4 kg kaybı pek yaşamıyorum haftada anca 1.5 gibi veririm gibi geliyor
gerçi haftada 1.5 versek ayda 6 eder ama bazı haftalar duruyor bakalım o dönemlerde de sporu arttırrz
salı dan pazara kadar hergün yüzerim bide yüzmede imkanınz varsa vucudu toparlıyor sarkmaları önluyor önerebilirim
fistik hangisi 94,2 mi
92,2 miyoksa84,2 mi
Ok hedefine yine ulasrsinins
fistik hangisi 94,2 mi
92,2 miyoksa84,2 mi
Ok hedefine yine ulasrsinins
Baştan yapıp çizelge kısmına aynı şekilde yapıştırırsın canım, bi kere yapabilmişsin gene yaparsın aynını, tickerfactory.com dan yine
diyetarkadasim.com diye bir siteden ekliyoz kuşum
Kesinlikle mekik lazım bir de bel çevirmen lazım mesela oklavayla falan yapılıyor, benm de bel diskim var, pilates de sıkılaştırır benim kilom fazla olmasına ragmen şükür ki sıkı etim, sporla aram hep iyiydi
Evet Hilal benim de benimkini takma adımdan kopya çekersin :) Yüzme imkanım olmuyor benim ama sporu hiç bırakmıyorum, sarkma problemi yok da kilo az daha gitmeli işte, benim de zaten haftada en çok 1 kilo gitti şimdiye kadar..yavaş oluyor, biraz da her şeyi feda etmediğimden belkiama sporu hiç aksatmıyorumm
yürüme sayacın iyiymiş ama ben zaten evde yürüyorum genelde Leslie ile, duymadınsa sen de bir göz at evde harika oluyor
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
öhö öhö öhöö kilo bildirimii efem
BU HAFTA BENDEN GİDEN 4 kg:103::103::107::107::119::119::122::122::122::122::121::118::118::82::82::82::79:
selamalr hanımlar ben 5.takımda yarısıyorum sonuc lıstelerıne bakarken senın verdıgın kıloyu gorunce kısa surelı bı sok gecırdım desem yalan olmaz
basarını takdır ve tebrık etmekten baska bısey dıyemem.ama 4 kılo 1 hafta ıcın cok saglıksız deılmı ?;yanı hepsı yagdanmı gıttı yoksa su ve kastanmı onu arastırmak lazım ama tahmınımce 1 bucuk belkı 2 kılosu yagdan gıtmıstır dıye tahmın edıyorum ama kaslara dıkkat onlardan olma.
ama rakam guzel hepsı yag olsa bıle saglıksız geldı bana.ghelıp bı tebrık etmek ıstedım bıde goruslerımı yazmak ıstedım hatta takımımdada belırttım son haftalarda senın 1.lık koltugunda cok sık goruyorum ve dedımkı takım arkadaslarıma bırı bu hatunu 1.lık koltugundan ındırmelı oda ben olmalıyımtekrar tebrık ederım
ayrıca butun 6.takıma kılo verme yolunda basarılar dılerım ve sevgılerımı ıletırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?