Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kelebekcim bencede bekle biraz
anlıycak hatasını bence
askerlik psikolojisi

topğimizdede gereksiz gerginlik oluşmasın ütfen

fatoşumuzla gurur duyuyoruz
tebrikler için teşekkürler diyelim geçelim
bu konunun artık konuşulmamasını rica ediyorum

Sağol ablacım evet benim için çok önemli ama artık dozunu aşıyor...ona bıraktım bu sfeer kendimi harap etmiycem ve hamle de yapmıycam, ben tek başıma yaşamamalıyım bu ilişkiyi bence onun da uğraşması gerekiyor..teşekkür ederimmm canım ablam üzmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar

Yok yok abartmam ama sadece çok dikkat edemedim... ya anlamaya çalışıyorum elimden geldikçe esracım ama dedim ya yeri geldi ben de istanbulda çok zor günler yaşadım onun haberi olmazdı onun kendi derdi var derdim ama o askerde olduğuna göre onun olması gerekiyor, beni yollasalar ben giderdim askere..yani dediği o da alışsın artık ve kendine gelsin. Burda onu bütün dünyayı durdurup sadakatle aşkla bekleyen bi kız varken mümkünse kendine gelsin. Bu sfer aman o askerde arıyım demiycem ve önceden çok yaptım emin ol ama ona alıştı bu sefer de sanırım...bu sefer beklicez hep beraber yıpratmıcam ve yarın daha da sıkı bi şekilde diyetime dönücem merak etmeyin. neden yarın diye kızmayın, bugün bi de regl oldum valla bu kadar acıdayken vüzuduma şunu yeme onu yeme diye direnemeiyorum sadece ama yarın söz

DİYETİNİZ DURMA NOKTASINA GELDİYSE BU DETOKSU ÖNERİRİM BEN 3 KERE YAPTIM HEPSİNDEDE 1.5 1.8 KG FALAN VERDİM TAVSİYE EDERİM..

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

Son düzenleme:

Haftaiçi yapamam ama haftaya haftasonu deneyebilirim bunuuu teşekkür ederizz

Bakacaz artık iremcim sağolasın. beklicem bu sefer..haber ederim sizi de diyet başlığımızda konuşmayım diye başka başlık açıp yazmıştım ama burda konuşmuş olduk, kendi sıkıntılarımı anlatmak istemyorum ve tekrar diğer balığın linkini yazayım..yarın eski sıkı diyet ve sporuma devam, bugün resmen çökmüş durumdayım ve hala ütü falan yapmaya çalışıyorum..kötü bi dönem oldu aban kötü bi deneyim..evde de çok yalnız kalıyorum bu ara hiç iyi olmadı ama hallederim

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/601444-demistin-kiben-askerdeyim.html

Yakın zamanda Allah bana hayırlı bi çıkış versin ve yoluma gideyim inşallah

merhabalar arkadaşlarrrrrrrrr
dün 2 mesaj yazmıştım akşam da çok geç geldim, yazamadım hiç.. bütün gün deli gibi yürüdük sözlümle, eşya baktık, fikir aldık falan rahat 3-4 saat yürümüşüzdür. onun en çok bu huyunu seviyorum, arabaya binelim demiyor, ordan oraya yürüyor benle, benim de işime geliyorr bu arada yawrım zayıfladı iyice beni inceltecek diye ama napalımm

dün 2 öğün yedim zaten yürüyüp durdum.

bugünkü menüm:

Aldığınız Kalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)179 kcal
1.00 x 1 Çay Kaşığı (5gr) Esmer Şeker (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Eti Canga Çikolata (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal
Alınan Kalori Toplamı537 kcal

Yaktığınız Kalori Miktarı
2.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)500 kcal

akşam henüz belli değil..
spor:+ (yürüyüş yaptım kahvaltıdan önce)

kelebekcim konunu okudum canım.

tatsız günler yaşamana üzüldüm, ama ben sabret derim. bir karar verilecekse de askerlik dönüşü yüzyüze verilmeli.. biraz kendi haline bırak, he de geç onu sevdiğin için böyle söylüyorum. askerden sonra yüzyüze görüşürsünüz, bir süre bakarsın sana karşı nasıl diye, ondan sonra oturur konuşur karar verirsiniz. uzaktayken kopukluk, duygu karmaşası çok fazla oluyor. ha askerliği yeni başlamış olsa belki farklı düşünürdüm ama az kalmış zaten. bu kadar beklemişsin, sabret derim. üzme kendini resimler de çok hoşsunuz
umarım herşey istediğin gibi olur..

beren viladann alıntı yapamıyorumda telden girdiğimden zaten gitmekten vazgeçtim babam sınavdan sonra spor salonuna yazılırsın yakın olan biryerde zaten yoruluyorsun dedi artık sınavdan sonra giderimm:)

Sağol kuşumm teşekkür ederim çok sabırlı bi insanım bazen belki kırıcıyım ama dediğin gibi asıl her şey askerlikten sonra belli olacak....ben ona en son sen bana bunu dedin dedim ya sen benim için öldün dedim bu yüzden aramamış beni, nerden biliyorum bugün çok karıştı ortalık ben evde babamla da kavga ettim annem memlekette o da yanımda değil, abim de iş eyahatinde evde çok kötüydüm,, ağlıyodum resmen yeminimi bile unutmuşum aradım Zaferi, beni neden aramıyosun hayat güzel mi öyle dedim, ölüler konuşmaz dedi, saçma bi gurur yapmış kendine işte kendi çapında...aradım ama güzel konuşmak için değil tabi bağırdım çağırdım saçmalık üstüne saçmalık çok sıkıldım bunaldım hala hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

Bence diyetime odaklanmaya devam etmeliyim artık.

rakibem kolay değil ayrı kalmak canım. herşey telefonda anlaşılmıyor bazı zamanlar sessizlik iyi gelir, bence sabırlı ol ,eminim düzelicektir.

rakibem kolay değil ayrı kalmak canım. herşey telefonda anlaşılmıyor bazı zamanlar sessizlik iyi gelir, bence sabırlı ol ,eminim düzelicektir.

İnşallah mediciim sağolll...ben de az düşündükçe kendimde de hatalar buluyorum iyice kafalar gitmeden halletcez inşallah biraz da rahatlama sebebim bugün Zaferin annesi aradı beni veeee Mardin'e gitmek istersen kızım ikimiz gidelim mi diyo bi aklım dedi hiç başka meseleleri unuttum ve nasıl güzel olurdu diye düşündümm...sanırım Nisan'da böyle bi plan yapıcaz ben bu kafayla zor akıllanırım

AldığınızKalori Miktarı 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Kaşar Peynirli Omlet (309 kcal)309 kcal
0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal)30 kcal
0.50 x 1 Adet Portakal (50 kcal)25 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Et Sote (270 kcal)270 kca
l1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bamya (139 kcal)139 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)38 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)54 kcal
1.00 x 1 Adet Puf Böreği / Börek (Kıymalı) (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kıymalı Kapuska (192 kcal)192 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
Alınan Kalori Toplamı1375 kcal

3.25 KM 7950 ADIM
2.5 LT SU

Bugün ve dün için diyetle uzaktan yakından alakam yoktu ne yazık ki dostlar...ama bi şeye dikkat ettim ki artık aburcubur yesem de dışarda yesem de eskisi kadar iştahlı değilim, en azından yine de az porsiyon yemiş oluyorum..buna sevindim kendi adıma ve bugün regl de oldum onu da attım yarın esksinden daha tempolu yürüyüşlerimle yoluma devam edip toplayıp bu hafta 62 yi küsüratsız görmek için çabalıycam

bence de canım, diyetine odaklan. şimdi zaferle kavgalısın ya üzgünsün, kırgınsın. başkasından hıncını çıkarabilirsin, sonra teselliyi yine onda ararsın. bence herşeyi unut, güzel güzel konuş, hiç bir şeyi sıkıntı yapmamaya çalış. sabret ve onun dönmesini bekle.

kızlar ben arkadaşa davetliyim, gece geç gelirsem diye yazayım
su:+, spor:+

mesaj sayım 5 ama gelirsem yine yazarım.

Bence de di mi hiç bi şey değmez onu kaybetmeme bana bi fenalık yapmadığı sürece...bi de askerdeyken..merak etme canım iyiyim sakinledim konuşunca ses tonu bile sakinleştirmeye yetti beni, beklicem inatla zaten bu kadar ok sevmişiz iyi ki başta yoksa bu ilişki çoktan yalan olurdu... çok teşekkür ederim canım haftasonu karıştırdım buraları az ama idare ettiniz sağolunnn

kızlar ben spor için b-fite yazılmayı düşünüyorum aranızda giden veya duyan var mı? :)
valla benim bir arkadaşom gidiyor bizim mahalleye bir tane daha açıldı buradki güzel değilmiş ama merkezdeki iyiymiş ama hergün gideceksin hocası önemliymiş
bende yapmak istedim ama salatalığım yok yarın alıp başlıyayaım sen denedinmi canım merak ettim yapılabiliyor yani çok zor değilse yapayım bende diyorum teşekkürler

çok üzüldüm fakat uzaktayken ilişkilerde normal bunlar hepimiz yaşadık akışına bırak kendini çok üzme başka şeylere yönelmey çalış bence ben eşimle telefonunu niye açamdın diye nasıl görmezsin diye bile saçma saçma çok kavgalar etmiştim aramızda mesafe varken yüz yüze geldiğinde böyle olmaz onunda psikolojisi anlamay çalış o haklı demiyorum bak biraz pozitif olmaya çalış kendini üzme herşey düzelir başka şeyler yapmaya çalışki aklın dağılsın...

merhaba kızlar hafat sonu diyet falan hak getire spor falan oda yok yarın çok güzel başlıyorum ama pzt.günleri malum..giremeyince özlüyorum burayı mam pek kimseler yokmuş anladım

dağdan indim şehre. meraba kızlar. haftasonu cep'ten hep takip ettim sizi, aklım burdaydı. yedim ama harcadım. hesapladım bugün 1680 kalori almışım ve 1200 kalori kayak yaparken harcamışım. hakikaten hakkıyla harcadım o 1200'ü:). dün de yaklaşık aynı kaloriyi alıp yine aynı kaloriyi harcadım.

Hilalcim cumartesi sabah okudum yazdığın topiği ve herkesin yazdığını da an be an takip ettim açtığın başlığında. daimi asker olanı da, geçici askerlik yapanı da yaşamış biri olarak yazdıklarını ve hissettiklerini düşündüm. sanırım bu akşam yazamam, şimdi yemek falan yapıorum, tam toparlayamam cümleleri ama yarın fikirlerimi başlığına yazıcam. çünkü kahvemi yudumlarken, bol bol düşünme imkanım oldu yaşadıklarını. beynimi zorladım, seni ve ilişkini çok ayrıntılı bilmediğim için, empati yapmak daha zor oldu. ama şmdilik şunu söyleyebilirim ki, bugünlerin geri gelmeyecek. yaşa. dibine kadar yaşa. kendinden o kadar da taviz verme. bi de baban konusuna gelince. sen kırgın olduğun için, onu da kırmışsın. ama sen onun biriciğisin. belki de hayatta en fazla sevdiği insan. babalar, annelere de benzemez. onlar çok başka olur. bazen fikirlere bize uymaz, yapmak istemeyiz, haklıyızdır da kendimizce, ama onu kırmadan ikna etmeyi dene. inan insan gurbete çıkınca o kadar özlüyor ki, atkısını bırakmıştı bana 2 hafta önce buldum evde, sabaha kadar ağladım boynuma sarıp da o atkıyı. hayatında babandan başka hiç kimse seni çıkarsızca beklemeyecek.
bak, en basitinden söyleyeyim sana, hakikaten beni çok seven bi eşim olduğunu düşünüyorum; doğrudur da. ama bu akşam 18.45'te eve geldik, daha ayağını sokmadı evden içeri, dedi ki, maça gitmek istiyorum, peki dedim. halbuki 2 akşamdır dışarıdayız. kendi keyfini düşündü, gitti. ben n'aptım, daha üstümü çıkarmadan, hemen yoğurt mayaladım, ki ben ev yoğurdu yemiyorum, tamamen eşim için bu. üstüne ıspanakları yıkadım, şimdi kalkıp pişiricem. ne için bunlar? paşamız karavanadan yemek yemek istemiyor, yarın öğlen yanına yemek konulacak. akşama da aynı yemeği tekrar yemez, yarın akşama da başka yemek yapılacak. yorgunum, yoldan geldim, ama bunu benden beklediği için yapıorum. anlatabiliyo muyum? çok değer verme. çok güvenme. psikoloji alanında doçentlik yapmış bi hocamız vardı derdi ki, güven ve güvensizlik bir pastaysa, bu pastanın en fazla %80'lik dilimi güven olsun, gerisi mutlaka güvensizlik olsun. güven meselesi sadece aldatma vs için değil, bir insana inancının boşa çıkması da güvensizliktir. hissettiğine yakın şeyler.

bu hafta şişliklerimiz gidiyor, ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…