bursada ki b-fit e gitti bi arkadaşım bende yanında gitmiştim ama bende arkadaşımda beğenmedi.ama sizin ordaki nasıldır bilmem canım
bebişim su miktarını arttır.1.5 litre sudan - alır.2 litre + alır.biraz zorla kendini 3 bardak daha içsen + olacaksın.
bebişim niye böyle üzüyosun sen kendini.valla ben de senin kadar üzülüyorum yahu.yapma böyle kendine.canımsın.dünya bir erkek etrafında dönmüyo.akışına bırak.tamam zafer senin için çok önemli seviyosun ama sen kendin için daha önemlisin tatlım.canım kardeşim benim.üzüntülü görmek çok üzüyo beni yapma böyle...
canım benim biz anlamıyor olsakda ortada şöyle bi durum var askerdeyken erkekler psikolojik olarak daha güçsüz ve kendilerini daha yetersiz hissediyorlar erkek arkadaşın da sen sanıyormusun senin yanında olmasını istemediğini yanında olmak istiyor yapamayınca büyük olasılıkla hırçınlaşıp seni kırıyor ki genelde hep nazımız en yakınımzdakine geçmezmi
düşünsen bişeye sinirlendn hiç yokdan yere annenden yada nebilm kardeşinden çıkarmazzmısın bence ilşkilerde neyazıkki böyle
sabır ve özveriyle ilşkiler yürüyor onun bu dönemi geçince anlayacaktr hatasını
sen budönemı mümkün olduğunca kafana takmadan kendini yıpratmmadan geçirmen lazım (biliyorum demekle yapmak bir olmaz ama) öncelkle kendini sevip kendine değer verki dış etkenler neolursa olsun sen güççlü moralli ol
ve de diyetinden taviz verme sinirlenip yiyip sonrada pişman olma derim
ben yaptım sen yapma
DİYETİNİZ DURMA NOKTASINA GELDİYSE BU DETOKSU ÖNERİRİM BEN 3 KERE YAPTIM HEPSİNDEDE 1.5 1.8 KG FALAN VERDİM TAVSİYE EDERİM..
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
kelebekcim bencede bekle biraz
anlıycak hatasını bence
askerlik psikolojisi
topğimizdede gereksiz gerginlik oluşmasın ütfen
fatoşumuzla gurur duyuyoruz
tebrikler için teşekkürler diyelim geçelim
bu konunun artık konuşulmamasını rica ediyorum
kelebekcim konunu okudum canım.
tatsız günler yaşamana üzüldüm, ama ben sabret derim. bir karar verilecekse de askerlik dönüşü yüzyüze verilmeli.. biraz kendi haline bırak, he de geçonu sevdiğin için böyle söylüyorum. askerden sonra yüzyüze görüşürsünüz, bir süre bakarsın sana karşı nasıl diye, ondan sonra oturur konuşur karar verirsiniz. uzaktayken kopukluk, duygu karmaşası çok fazla oluyor. ha askerliği yeni başlamış olsa belki farklı düşünürdüm ama az kalmış zaten. bu kadar beklemişsin, sabret derim. üzme kendini resimler de çok hoşsunuz
umarım herşey istediğin gibi olur..
rakibem kolay değil ayrı kalmak canım. herşey telefonda anlaşılmıyor bazı zamanlar sessizlik iyi gelir, bence sabırlı ol ,eminim düzelicektir.
Sağol kuşumm teşekkür ederim çok sabırlı bi insanım bazen belki kırıcıyım ama dediğin gibi asıl her şey askerlikten sonra belli olacak....ben ona en son sen bana bunu dedin dedim ya sen benim için öldün dedim bu yüzden aramamış beni, nerden biliyorum bugün çok karıştı ortalık ben evde babamla da kavga ettim annem memlekette o da yanımda değil, abim de iş eyahatinde evde çok kötüydüm,, ağlıyodum resmen yeminimi bile unutmuşum aradım Zaferi, beni neden aramıyosun hayat güzel mi öyle dedim, ölüler konuşmaz dedi, saçma bi gurur yapmış kendine işte kendi çapında...aradım ama güzel konuşmak için değil tabi bağırdım çağırdım saçmalık üstüne saçmalık çok sıkıldım bunaldım hala hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
Bence diyetime odaklanmaya devam etmeliyim artık.
rakibem kolay değil ayrı kalmak canım. herşey telefonda anlaşılmıyor bazı zamanlar sessizlik iyi gelir, bence sabırlı ol ,eminim düzelicektir.
Sağol kuşumm teşekkür ederim çok sabırlı bi insanım bazen belki kırıcıyım ama dediğin gibi asıl her şey askerlikten sonra belli olacak....ben ona en son sen bana bunu dedin dedim ya sen benim için öldün dedim bu yüzden aramamış beni, nerden biliyorum bugün çok karıştı ortalık ben evde babamla da kavga ettim annem memlekette o da yanımda değil, abim de iş eyahatinde evde çok kötüydüm,, ağlıyodum resmen yeminimi bile unutmuşum aradım Zaferi, beni neden aramıyosun hayat güzel mi öyle dedim, ölüler konuşmaz dedi, saçma bi gurur yapmış kendine işte kendi çapında...aradım ama güzel konuşmak için değil tabi bağırdım çağırdım saçmalık üstüne saçmalık çok sıkıldım bunaldım hala hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
bence de canım, diyetine odaklan. şimdi zaferle kavgalısın ya üzgünsün, kırgınsın. başkasından hıncını çıkarabilirsin, sonra teselliyi yine onda ararsın. bence herşeyi unut, güzel güzel konuş, hiç bir şeyi sıkıntı yapmamaya çalış. sabret ve onun dönmesini bekle.
valla benim bir arkadaşom gidiyor bizim mahalleye bir tane daha açıldı buradki güzel değilmiş ama merkezdeki iyiymiş ama hergün gideceksin hocası önemliymişkızlar ben spor için b-fite yazılmayı düşünüyorum aranızda giden veya duyan var mı? :)
bende yapmak istedim ama salatalığım yok yarın alıp başlıyayaım sen denedinmi canım merak ettim yapılabiliyor yani çok zor değilse yapayım bende diyorum teşekkürlerDİYETİNİZ DURMA NOKTASINA GELDİYSE BU DETOKSU ÖNERİRİM BEN 3 KERE YAPTIM HEPSİNDEDE 1.5 1.8 KG FALAN VERDİM TAVSİYE EDERİM..
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
Bence de di mi hiç bi şey değmez onu kaybetmeme bana bi fenalık yapmadığı sürece...bi de askerdeyken..merak etme canım iyiyim sakinledim konuşunca ses tonu bile sakinleştirmeye yetti beni, beklicem inatlazaten bu kadar ok sevmişiz iyi ki başta yoksa bu ilişki çoktan yalan olurdu... çok teşekkür ederim canım haftasonu karıştırdım buraları az ama idare ettiniz sağolunnn
Sağol ablacım evet benim için çok önemli ama artık dozunu aşıyor...ona bıraktım bu sfeer kendimi harap etmiycem ve hamle de yapmıycam, ben tek başıma yaşamamalıyım bu ilişkiyi bence onun da uğraşması gerekiyor..teşekkür ederimmm canım ablam üzmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar
Yok yok abartmam ama sadece çok dikkat edemedim... ya anlamaya çalışıyorum elimden geldikçe esracım ama dedim ya yeri geldi ben de istanbulda çok zor günler yaşadım onun haberi olmazdı onun kendi derdi var derdim ama o askerde olduğuna göre onun olması gerekiyor, beni yollasalar ben giderdim askere..yani dediği o da alışsın artık ve kendine gelsin. Burda onu bütün dünyayı durdurup sadakatle aşkla bekleyen bi kız varken mümkünse kendine gelsin. Bu sfer aman o askerde arıyım demiycem ve önceden çok yaptım emin ol ama ona alıştı bu sefer de sanırım...bu sefer beklicez hep beraberyıpratmıcam ve yarın daha da sıkı bi şekilde diyetime dönücem merak etmeyin. neden yarın diye kızmayın, bugün bi de regl oldum valla bu kadar acıdayken vüzuduma şunu yeme onu yeme diye direnemeiyorum sadece ama yarın söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?