merhabalar arkadaşlarrrrrrrrr
dün 2 mesaj yazmıştım akşam da çok geç geldim, yazamadım hiç.. bütün gün deli gibi yürüdük sözlümle, eşya baktık, fikir aldık falan rahat 3-4 saat yürümüşüzdür. onun en çok bu huyunu seviyorum, arabaya binelim demiyor, ordan oraya yürüyor benle, benim de işime geliyorrbu arada yawrım zayıfladı iyice beni inceltecek diye ama napalımm
dün 2 öğün yedim zaten yürüyüp durdum.
bugünkü menüm:
Aldığınız Kalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)179 kcal
1.00 x 1 Çay Kaşığı (5gr) Esmer Şeker (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Eti Canga Çikolata (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal
Alınan Kalori Toplamı537 kcal
Yaktığınız Kalori Miktarı
2.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)500 kcal
akşam henüz belli değil..
spor:+ (yürüyüş yaptım kahvaltıdan önce)
valla benim bir arkadaşom gidiyor bizim mahalleye bir tane daha açıldı buradki güzel değilmiş ama merkezdeki iyiymiş ama hergün gideceksin hocası önemliymiş
bende yapmak istedim ama salatalığım yok yarın alıp başlıyayaım sen denedinmi canım merak ettim yapılabiliyor yani çok zor değilse yapayım bende diyorum teşekkürler
çok üzüldüm fakat uzaktayken ilişkilerde normal bunlar hepimiz yaşadık akışına bırak kendini çok üzme başka şeylere yönelmey çalış bence ben eşimle telefonunu niye açamdın diye nasıl görmezsin diye bile saçma saçma çok kavgalar etmiştim aramızda mesafe varken yüz yüze geldiğinde böyle olmaz onunda psikolojisi anlamay çalış o haklı demiyorum bak biraz pozitif olmaya çalış kendini üzme herşey düzelir başka şeyler yapmaya çalışki aklın dağılsın...
merhaba kızlar hafat sonu diyet falan hak getire spor falan oda yok yarın çok güzel başlıyorum ama pzt.günleri malum..giremeyince özlüyorum burayı mam pek kimseler yokmuş anladım
beren viladann alıntı yapamıyorumda telden girdiğimden zaten gitmekten vazgeçtim babam sınavdan sonra spor salonuna yazılırsın yakın olan biryerde zaten yoruluyorsun dedi artık sınavdan sonra giderimm:)
bursada ki b-fit e gitti bi arkadaşım bende yanında gitmiştim ama bende arkadaşımda beğenmedi.ama sizin ordaki nasıldır bilmem canım
bebişim su miktarını arttır.1.5 litre sudan - alır.2 litre + alır.biraz zorla kendini 3 bardak daha içsen + olacaksın.
bebişim niye böyle üzüyosun sen kendini.valla ben de senin kadar üzülüyorum yahu.yapma böyle kendine.canımsın.dünya bir erkek etrafında dönmüyo.akışına bırak.tamam zafer senin için çok önemli seviyosun ama sen kendin için daha önemlisin tatlım.canım kardeşim benim.üzüntülü görmek çok üzüyo beni yapma böyle...
herkes doğru anladı destine arkadaşımla ben mi yanlış anladım lütfen gerçekten yazdıklarını cümle anlamına bakarak tekrar gözden geçirir misiniz ,yazılarınızdan anladığınız gerçekten söylemek istediklerinizden çok çok farklı.
tebrik etmen çok hoş birşey fakat burda eleştirdiğin şeyleri ben yazdım senin yazılarından eminim herkesin anladığı bu ,Ya yazıyı yazarken düşünmeden yazıyorsun cümle bütünlügüne bakmadan ya da bir gerçekten farklı dilleri konuşuyoruz. yani 4 kg vermeye sağlıksız denir genelde diyerek yine vurgulamışsınız düşüncenizi amacım polemik yaratmak değil 3 yazınızı okudum ve birbirine ters çelişkili yazınızı gördüm ve yazma gereği duydum. üstelik sağlıksız şekilde kg veren biri olarak arkadaşımı uyarmışsınızda kastan gitmesin vs diye bunuda taktir ettim açıkcası.
selamalr hanımlar ben 5.takımda yarısıyorum sonuc lıstelerıne bakarken senın verdıgın kıloyu gorunce kısa surelı bı sok gecırdım desem yalan olmaz
basarını takdır ve tebrık etmekten baska bısey dıyemem.ama 4 kılo 1 hafta ıcın cok saglıksız deılmı ?; LÜTFEN ŞU ALINTINDAN ALDIĞIM CÜMLENDEKİ YORUMDAN NE ANLYORSUN ? polemik ya da tartışma için değil benim türkçemde burdan anladığım şu , BAŞARIYI TAKTİR VE TEBRİK ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY DİYEMEM AMA 4 KG 1 HAFTA İÇİN SAĞLIKSIZ DEĞL Mİ YANİ SAĞLIKLI DEĞİLL DEMEK ,BİRİ BANA ANLATSIN YA DA BU ARKADAŞIMIZA.
asla gruba gelen kişilere karşı ben kötü bir davranış sergilemem aksine çok memnun olurum .13 takımda benim eski takımımdan bende arada girer uğrarım öncelikle ama yazındaki çelişkiye dikkat çekmek istedim ,anlatmak istediğini kelimelere dökerken yanlış yazdın belkide ama ısrarla ben böyle demedim demeyn lütfen.
süper olur rakibem ,bence de git kafanı dinle ,en kücük şeyleri bile uzak mesefede büyüyebiliyor, ben bile bak evli olduğum halde şehir dışında çıksam eşim telefonu geç açsa kıyameti kopartıyorum hatta sinirlerim tavan yapıyor uzak olduğum içnde soğukluk oluyor bir anlık ,bunlar yaşanıyor elbette,geçiçi bir süreç sonu güzel olsun takma kafanı ,gez toz,miss gibi mardinde çok harika bir yer diye duydum doğuya merakım var zaten gezme fırsatı olursa bende gitmek isterim urfa ,diyarbakır hep merak ediyorum.
İnşallah mediciim sağolll...ben de az düşündükçe kendimde de hatalar buluyorum iyice kafalar gitmeden halletcez inşallahbiraz da rahatlama sebebim bugün Zaferin annesi aradı beni veeee Mardin'e gitmek istersen kızım ikimiz gidelim mi diyo bi aklım dedi hiç başka meseleleri unuttum ve nasıl güzel olurdu diye düşündümm...sanırım Nisan'da böyle bi plan yapıcaz ben bu kafayla zor akıllanırım
valla benim bir arkadaşom gidiyor bizim mahalleye bir tane daha açıldı buradki güzel değilmiş ama merkezdeki iyiymiş ama hergün gideceksin hocası önemliymiş
bende yapmak istedim ama salatalığım yok yarın alıp başlıyayaım sen denedinmi canım merak ettim yapılabiliyor yani çok zor değilse yapayım bende diyorum teşekkürler
çok üzüldüm fakat uzaktayken ilişkilerde normal bunlar hepimiz yaşadık akışına bırak kendini çok üzme başka şeylere yönelmey çalış bence ben eşimle telefonunu niye açamdın diye nasıl görmezsin diye bile saçma saçma çok kavgalar etmiştim aramızda mesafe varken yüz yüze geldiğinde böyle olmaz onunda psikolojisi anlamay çalış o haklı demiyorum bak biraz pozitif olmaya çalış kendini üzme herşey düzelir başka şeyler yapmaya çalışki aklın dağılsın...
merhaba kızlar hafat sonu diyet falan hak getire spor falan oda yok yarın çok güzel başlıyorum ama pzt.günleri malum..giremeyince özlüyorum burayı mam pek kimseler yokmuş anladım
b-fit'e gittim, ben de. bence gayet eğlenceli. çok güzel sıkılaştırıyor. yarım saat olması da çok güzel. ama pek de kilo verdirmiyor bence. sıkılaştırmada gayet iyi.
süper olur rakibem ,bence de git kafanı dinle ,en kücük şeyleri bile uzak mesefede büyüyebiliyor, ben bile bak evli olduğum halde şehir dışında çıksam eşim telefonu geç açsa kıyameti kopartıyorum hatta sinirlerim tavan yapıyor uzak olduğum içnde soğukluk oluyor bir anlık ,bunlar yaşanıyor elbette,geçiçi bir süreç sonu güzel olsun takma kafanı ,gez toz,miss gibi mardinde çok harika bir yer diye duydum doğuya merakım var zaten gezme fırsatı olursa bende gitmek isterim urfa ,diyarbakır hep merak ediyorum.
Kız rakibem yanlış anladın sanırsam Mardin'e Zafer'i ziyarete gitcez gidersekmalesef ki uzak ilişkiler çok zor...ama hayırlısı olsun sakinim artık akışına bıraktım, sakin sakin konuşuyoruz arada çözümler arıyoruz..umarım hayırlısı olur, sağol rakibem iyi ki varsın
kaçtı bebişim yaaa ama ugün tartıldım +300 çıktı.o da hafta başı olduğu içindir.inşallah hafta içi sıkı tutup - ye düşücem.görmemişim senin sayfada olduğunu bebişim zamanında cevap yazamadım kusuruma bakmagünaydın cnm sayfada olduğunu görünce yazayım istedim keyifler nasıl
dünün yorgunluğunu atabildnmi
umarım çok kaçırmamışşsndr malum pasta börek olunca :)
bebişim kafein yok demişsin ben yapayım dedim amaaa malesef sigara kullanıyorum.DİYETİNİZ DURMA NOKTASINA GELDİYSE BU DETOKSU ÖNERİRİM BEN 3 KERE YAPTIM HEPSİNDEDE 1.5 1.8 KG FALAN VERDİM TAVSİYE EDERİM..
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
hayırlısı olsun canım.kendince bırakma yine spor salonuna başlayana kadar.yapabildiğin kadar yap yine enazından yürüyüş yapberen viladann alıntı yapamıyorumda telden girdiğimden zaten gitmekten vazgeçtim babam sınavdan sonra spor salonuna yazılırsın yakın olan biryerde zaten yoruluyorsun dedi artık sınavdan sonra giderimm:)
haftasonu bende fenaydım beişkomBugün ve dün için diyetle uzaktan yakından alakam yoktu ne yazık ki dostlar...ama bi şeye dikkat ettim ki artık aburcubur yesem de dışarda yesem de eskisi kadar iştahlı değilim, en azından yine de az porsiyon yemiş oluyorum..buna sevindim kendi adımave bugün regl de oldum onu da attım yarın esksinden daha tempolu yürüyüşlerimle yoluma devam edip toplayıp bu hafta 62 yi küsüratsız görmek için çabalıycam
bencede bitanem.ben senin yerinde olsam şuandaki onun yokluğunun keyfini çıkarırdım.arkaaşlarımla gezer dolaşırdım.o gelince zaten bütün gününü yada bütün boş zamanlarını onunla geçireceksin
Bence de di mi hiç bi şey değmez onu kaybetmeme bana bi fenalık yapmadığı sürece...bi de askerdeyken..merak etme canım iyiyim sakinledim konuşunca ses tonu bile sakinleştirmeye yetti beni, beklicem inatlazaten bu kadar ok sevmişiz iyi ki başta yoksa bu ilişki çoktan yalan olurdu... çok teşekkür ederim canım haftasonu karıştırdım buraları az ama idare ettiniz sağolunnn
süpppeerr yapıyosun tatlım.benim evimden herşey uzak olduğu için bende heryere yürürüm ve yürümeyi çoook seviyorum.menü çok çok az. 36 değil, 34 beden kalacaksın yakında. yürüyüşü seveni severim . sana yürüyüş konusunda uyum sağlayacak olması nişanlının, ç.ok güzel. çok faydası oluyor. evlendikten sonra benim kilo almamın önemli bir sebebi, ulaşım aracı kullanmamamızdı. araba aldık, şimdi de bindirmiyorum, şehir içinde kolay kolay. arabayla gideceksek, gitmiorum, diye rest çekiorum
burdaki b-fit te plates için ayrı, aletler için ayrı ücret alıyolar.bana biraz sömürmek gibi geliyo o yüzden ben bu tarz şeylere karşıyım.zayıflamak, spor yapmak için sömürülmek bana ağır geliyo.b-fit'e gittim, ben de. bence gayet eğlenceli. çok güzel sıkılaştırıyor. yarım saat olması da çok güzel. ama pek de kilo verdirmiyor bence. sıkılaştırmada gayet iyi.
günaydın tontişiiiiimmmgünaydınlarrrrr
benim cezam belli oldu mu ?
bu hafta yarışıyor muyum ?
:18: kaptanım senden haber bekliyorum .
bu arada ayran diyetine başlayacağım deneyenler güzel sonuç aldı en yakın arkadaşlarım yaptı ve 1-2 kg verdiler
dağdan indim şehre. meraba kızlar. haftasonu cep'ten hep takip ettim sizi, aklım burdaydı . yedim ama harcadım . hesapladım bugün 1680 kalori almışım ve 1200 kalori kayak yaparken harcamışım. hakikaten hakkıyla harcadım o 1200'ü:). dün de yaklaşık aynı kaloriyi alıp yine aynı kaloriyi harcadım.
Hilalcim cumartesi sabah okudum yazdığın topiği ve herkesin yazdığını da an be an takip ettim açtığın başlığında. daimi asker olanı da, geçici askerlik yapanı da yaşamış biri olarak yazdıklarını ve hissettiklerini düşündüm. sanırım bu akşam yazamam, şimdi yemek falan yapıorum, tam toparlayamam cümleleri ama yarın fikirlerimi başlığına yazıcam. çünkü kahvemi yudumlarken, bol bol düşünme imkanım oldu yaşadıklarını. beynimi zorladım, seni ve ilişkini çok ayrıntılı bilmediğim için, empati yapmak daha zor oldu. ama şmdilik şunu söyleyebilirim ki, bugünlerin geri gelmeyecek. yaşa. dibine kadar yaşa. kendinden o kadar da taviz verme. bi de baban konusuna gelince. sen kırgın olduğun için, onu da kırmışsın. ama sen onun biriciğisin. belki de hayatta en fazla sevdiği insan. babalar, annelere de benzemez. onlar çok başka olur. bazen fikirlere bize uymaz, yapmak istemeyiz, haklıyızdır da kendimizce, ama onu kırmadan ikna etmeyi dene. inan insan gurbete çıkınca o kadar özlüyor ki, atkısını bırakmıştı bana 2 hafta önce buldum evde, sabaha kadar ağladım boynuma sarıp da o atkıyı. hayatında babandan başka hiç kimse seni çıkarsızca beklemeyecek.
bak, en basitinden söyleyeyim sana, hakikaten beni çok seven bi eşim olduğunu düşünüyorum; doğrudur da. ama bu akşam 18.45'te eve geldik, daha ayağını sokmadı evden içeri, dedi ki, maça gitmek istiyorum, peki dedim. halbuki 2 akşamdır dışarıdayız. kendi keyfini düşündü, gitti. ben n'aptım, daha üstümü çıkarmadan, hemen yoğurt mayaladım, ki ben ev yoğurdu yemiyorum, tamamen eşim için bu. üstüne ıspanakları yıkadım, şimdi kalkıp pişiricem. ne için bunlar? paşamız karavanadan yemek yemek istemiyor, yarın öğlen yanına yemek konulacak. akşama da aynı yemeği tekrar yemez, yarın akşama da başka yemek yapılacak. yorgunum, yoldan geldim, ama bunu benden beklediği için yapıorum. anlatabiliyo muyum? çok değer verme. çok güvenme. psikoloji alanında doçentlik yapmış bi hocamız vardı derdi ki, güven ve güvensizlik bir pastaysa, bu pastanın en fazla %80'lik dilimi güven olsun, gerisi mutlaka güvensizlik olsun. güven meselesi sadece aldatma vs için değil, bir insana inancının boşa çıkması da güvensizliktir. hissettiğine yakın şeyler.
bu hafta şişliklerimiz gidiyor, ohh
aaa daha güzelmiş ben zafer ismini bile daha dünden önce bilmiyordum yeni öğrendim ama :)) mardinde olduğunu şimdi öğrendim demekki bu konuda pek meraklı değilmişim daha önce yazmışsındır belki hiç dikkat etmedim neyse hadi bakalım herşey güzel olur güzel ,görürsen hiçbirşeycik kalmaz :)
kaçtı bebişim yaaa ama ugün tartıldım +300 çıktı.o da hafta başı olduğu içindir.inşallah hafta içi sıkı tutup - ye düşücem.görmemişim senin sayfada olduğunu bebişim zamanında cevap yazamadım kusuruma bakma
bebişim kafein yok demişsin ben yapayım dedim amaaa malesef sigara kullanıyorum.
hayırlısı olsun canım.kendince bırakma yine spor salonuna başlayana kadar.yapabildiğin kadar yap yine enazından yürüyüş yap
haftasonu bende fenaydım beişkom
bencede bitanem.ben senin yerinde olsam şuandaki onun yokluğunun keyfini çıkarırdım.arkaaşlarımla gezer dolaşırdım.o gelince zaten bütün gününü yada bütün boş zamanlarını onunla geçireceksin
günaydın kızlar
nasılsınız
günasydın kızlar nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?