Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menü çok çok az. 36 değil, 34 beden kalacaksın yakında. yürüyüşü seveni severim. sana yürüyüş konusunda uyum sağlayacak olması nişanlının, ç.ok güzel. çok faydası oluyor. evlendikten sonra benim kilo almamın önemli bir sebebi, ulaşım aracı kullanmamamızdı. araba aldık, şimdi de bindirmiyorum, şehir içinde kolay kolay. arabayla gideceksek, gitmiorum, diye rest çekiorum

benim debilgisayarımda kayıtlıydı bu ayran detoksu. her gün kefir içiorum, hakikaten tok tutuyor kızlar. ama yine durma dönemine girerse, bu detoksu mutlaka deniycem. bi de hem faydalıdıri hem de tadı fena değildir.senin asıl geçti haftasonun Tubiş??

beren viladann alıntı yapamıyorumda telden girdiğimden zaten gitmekten vazgeçtim babam sınavdan sonra spor salonuna yazılırsın yakın olan biryerde zaten yoruluyorsun dedi artık sınavdan sonra giderimm:)

b-fit'e gittim, ben de. bence gayet eğlenceli. çok güzel sıkılaştırıyor. yarım saat olması da çok güzel. ama pek de kilo verdirmiyor bence. sıkılaştırmada gayet iyi.

heh bak ne güzel söylemiş, beroş; tamam zafer senin için çok önemli seviyosun ama sen kendin için daha önemlisin. hayranım senin fikirlerine İlknurcum, hakikaten bazen o kadar güzel yerlere dokunuyosun ki, heh işte bu, diyorum

haftasonu yazamadım ama hepsini okudum Medicim. bi yerden sonra, nasıl olsa suçlamaya döndü iş. 'siz beni yanlış anladınız.' cümlesini kuran birisiyle ben konuşmaya devam etmem. 'kendimi yanlış anlatmış olabilirim.'diyenin başımın üstünde yeri var. boşver Medicim. herkes anlamak istediği gibi anlar. sen ne anlatsan nafile. biz grup olarak Fatoşçuğumuzu korumaya çalıştık adı tebrik diye ifade edilen eleştiriden. he, de geç

süper olur rakibem ,bence de git kafanı dinle ,en kücük şeyleri bile uzak mesefede büyüyebiliyor, ben bile bak evli olduğum halde şehir dışında çıksam eşim telefonu geç açsa kıyameti kopartıyorum hatta sinirlerim tavan yapıyor uzak olduğum içnde soğukluk oluyor bir anlık ,bunlar yaşanıyor elbette,geçiçi bir süreç sonu güzel olsun takma kafanı ,gez toz,miss gibi mardinde çok harika bir yer diye duydum doğuya merakım var zaten gezme fırsatı olursa bende gitmek isterim urfa ,diyarbakır hep merak ediyorum.

hergün gidemeyeceğim için en iyisi sınavdan sonra spor salonuna yazılayım ben :)

b-fit'e gittim, ben de. bence gayet eğlenceli. çok güzel sıkılaştırıyor. yarım saat olması da çok güzel. ama pek de kilo verdirmiyor bence. sıkılaştırmada gayet iyi.

bende yorumlarda genellikle öyle okudum ama önce kilomu vereyim incelme zamanında düşünürüm :)

sevgili kaptanım su-spor-mesaj bildiriimlerini ben her perşembemi yapacağım aklıma gelmişken yazayımda aydınlatırmısın beni :)

Kız rakibem yanlış anladın sanırsam Mardin'e Zafer'i ziyarete gitcez gidersek malesef ki uzak ilişkiler çok zor...ama hayırlısı olsun sakinim artık akışına bıraktım, sakin sakin konuşuyoruz arada çözümler arıyoruz..umarım hayırlısı olur, sağol rakibem iyi ki varsın

forumlarda görünce sizinle paylaştım
ben daha denemedim kg vermem durduğunda deniycem

aaa daha güzelmiş ben zafer ismini bile daha dünden önce bilmiyordum yeni öğrendim ama :)) mardinde olduğunu şimdi öğrendim demekki bu konuda pek meraklı değilmişim daha önce yazmışsındır belki hiç dikkat etmedim neyse hadi bakalım herşey güzel olur güzel ,görürsen hiçbirşeycik kalmaz :)

benim cezam belli oldu mu ?
bu hafta yarışıyor muyum ?
:18: kaptanım senden haber bekliyorum .
bu arada ayran diyetine başlayacağım deneyenler güzel sonuç aldı en yakın arkadaşlarım yaptı ve 1-2 kg verdiler

günaydın cnm sayfada olduğunu görünce yazayım istedim keyifler nasıl
dünün yorgunluğunu atabildnmi
umarım çok kaçırmamışşsndr malum pasta börek olunca :)
kaçtı bebişim yaaa ama ugün tartıldım +300 çıktı.o da hafta başı olduğu içindir.inşallah hafta içi sıkı tutup - ye düşücem.görmemişim senin sayfada olduğunu bebişim zamanında cevap yazamadım kusuruma bakma
bebişim kafein yok demişsin ben yapayım dedim amaaa malesef sigara kullanıyorum.
beren viladann alıntı yapamıyorumda telden girdiğimden zaten gitmekten vazgeçtim babam sınavdan sonra spor salonuna yazılırsın yakın olan biryerde zaten yoruluyorsun dedi artık sınavdan sonra giderimm:)
hayırlısı olsun canım.kendince bırakma yine spor salonuna başlayana kadar.yapabildiğin kadar yap yine enazından yürüyüş yap
haftasonu bende fenaydım beişkom
bencede bitanem.ben senin yerinde olsam şuandaki onun yokluğunun keyfini çıkarırdım.arkaaşlarımla gezer dolaşırdım.o gelince zaten bütün gününü yada bütün boş zamanlarını onunla geçireceksin
süpppeerr yapıyosun tatlım.benim evimden herşey uzak olduğu için bende heryere yürürüm ve yürümeyi çoook seviyorum.
burdaki b-fit te plates için ayrı, aletler için ayrı ücret alıyolar.bana biraz sömürmek gibi geliyo o yüzden ben bu tarz şeylere karşıyım.zayıflamak, spor yapmak için sömürülmek bana ağır geliyo.
günaydınlarrrrr
günaydın tontişiiiiimmm

bebişim yola devam yarışmadasın izinli yazmadı kaptanım iremim seni.bi de irem her hafta yeni liste hazırlıyo canım.sana da ceza varsa ki bilmiyorum o bildirir zaten hangi gün su spor mesaj yazacağını.

Keisnlikle öyle tubiş öyle zorrr öyle zorrr...ben fedakarlık yapıp da ay pişman oldm demedim hiç ama bana karşı konuşmaları kırdı beni, o da farketti sonunda her şeyi sakince anlattım en sonunda...şimdilik düzeldik hayırlısı çok sağol yorumların için ama elimden geldiğince inanın ki anlamaya ve alttan almaya çalışıyorum

Özelmcim benim çok güzel yorumunu yazmışsın gene eksik olma hiç sakınn haklısın yapılan pek çok fedakarlığın belki karşılığını alamıyoruz bile.. ama sözle de bunu belirtip benden vazgeçebilir hissi yüreğime girince ister istemez bi soğukluk oluşmuştu, ama iyi olmuş bunun etkisiyle sakin olabildim, normalde daha hırçın davrancakken belki sakin sakin konultum, şu bu bu şu ama ben böyle yapamam dedim, o da anladı sanırım, değişti hemen konuşmaları...hasarsız bi dönem olmucak bu ama ne kadar az hasarla atlatırsak o kadar iyi. Sana gelince kesinlikle çok haklısın ki ilerde de yaşancak buna benzer sorunlar belki ama en azından özlemin hasretin verdiği huysuzluk araya girmicek, bu kadar kıskançlık olmucak da katlanabilcez...
Babam konusunu da toparladım biraz ama gerçekten benim kırarak yaptığım bi konuşma değildi, aksine benim kalbim kırıkken daha hassastım ama babam eski meseleleri aileleri bilmemneyi karıştırdı beni çok kırdı..ama üstüne çok düşünmemeye çalışıyorum, baba lütfen bi daha bu konuları konuşmayalım anlaşamıyoruz işte dedim..kapandı şimdilik bilmiyorum. Yoksa baba konusunda da çok khaklısn çok özlicem biliyorum, o benim BABAM ya ötesi var mı, o benim her an yaslanabileceğim dağım, elim ayağım.

bu hafta şişliklerimiz gidiyor, ohh

Eveett ilkimiz de kurtulduk şükür bu hafta kop kop kop

İnşallah be medicim, küçük bi kandırmacayı hakettik sanırım, ikimiz< de çok yıprandık farkındayım, bi atlatırsak hayırlısıyla güzel olur

Keyfimi de bozmuyorum ama artık boğazım düğümleniyo be ilknur ablacım, malesef bazen söz geçmiyo kalbe, neden diyorum insanlar elele dolaşırken benim sevdiğim adam yanımda değil, nedennn...ama şükür tabi ki beni böyle seven böyle sevdiğim bi adam var ve elbeeettt bir günnn buluşacaaağıızzz

günaydın kızlar

nasılsınız

günasydın kızlar nasılsınızzz

Günaydınn kızlarrr..iyiyim daha iyi olacağımmm, sizler nasılsınızzzz..gdiiyor mu 3 er 5 errr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…