Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın günaydınnn kk'nın en güzel, en fit hatunları.
toparlandığına sevindim. o topiğe yazmyayaım o zaman ben. sen yeri gelecek hangi davaların üstesinden geleceksini bununla mı başedemeyeceksin sanki kelebeğim? gönül her şeyi istiyor, sevdiğini de yanında istiyor ama maalesef. amaaann baze ayrı kalmak daha iyi boşver. haftaiçleri ayrı yaşıycaz nisan ayı itibariyle, başka ilçeye tayinim çıktı ya, ohh diyorum, cicim ayları uzayacak. iyi tarafından bak boşver, sen olumlu bi kızsın. haklı olsan bile kızdığında, o benim babam diyebiliyorsun, o zaman mesele çözülmüştür cicim. 1 Midyat, 2 Süryani, 2 Arap gör, açılırsın

günaydın kızlar

nasılsınız

günasydın kızlar nasılsınızzz

günaydın kızçeler. pazartesiye bomba gibi başladık diye sayıyorum. sabah kahvaltısını yapmıştır heralde herkes, beroş spora bile gitmiş hatta. öğlen menüsünü yazsın şimdi herkes, baklaım neler yiyecek?
benim 5-6 yk ıspanak, 1 bardak kefir ve 1 dilim esmer ekmek. sizinn??

titreme hareketine çok güldüm. dün arabayla biraz dolaştık bursa'yı, bana biraz karışık geliodu da, eşim gezdirdi. çok güzel yerleri varmış ya. siz ne tarafta oturuyosunuz? tophane'de takıldık azcık biz, sonra çekirge, sonra nilüfer. güzel yerler.

+300 bugün sporda fazlasıyla gider. sen hiiiçç merak etme. ben de bu sabha tatılmadım korkudan, dedim koca bi haftasonu geçirdik, bol bol enerji harcamış olsam da, pazartesi bu, belli olmaz.
b-fit konusundaki fikrine katılıyorum, benim gittiğim yerde de öyleydi. aylık ücreti de yapılan spora göre fazla zaten. her şeye ekstra para istiyorlar.

+300 bugün sporda fazlasıyla gider. sen hiiiçç merak etme. ben de bu sabah tatılmadım korkudan, dedim koca bi haftasonu geçirdik, bol bol enerji harcamış olsam da, pazartesi bu, belli olmaz.
b-fit konusundaki fikrine katılıyorum, benim gittiğim yerde de öyleydi. aylık ücreti de yapılan spora göre fazla zaten. her şeye ekstra para istiyorlar.

Sağol benim özlemciimm cankuşumm oyy sıkarım yananııı Hallederiz her sorunu sizin de katkınız büyük her zaman ama dediğin gibi cicim aylarınız uzar valla güzelll..ben de her haftasonu görsem valla haftaiçini bu kadar dert etmem Allah bozmasın huzurunuzu inşallahh

bu arada sabah börek yedim ama dengelemeye ve sporuma devamm edeceğim artıkk

Benim öğle yemeğim ne çıkarsa olduğu için şu an bilmiyorum yer yemez yazarım ama dikkatli yerimmm bu hafta 62.0 olasım var çok hem deee

Kıızz nisana zaferime gidersem bi kere görmüş olcak hedefime ulaşamadan ama bari 61 falan görsün tam süper olayım gerçi o beni her halimle sever, hahah ne dengesizim dün zırlıyodum bugün dediklerime bakk ilahi benn

günaydınlarrrrr
günaydın
cezanı düşündüm canım
2 gün su spor mesaj sayma senden
ptesi sali say

haftalık değerlendirme yapıcam ona göre sıralarız

kelebekcim barıştığınıza sevindim

kahvaltım
2 kk peynir(150 cal)
2 ceviz(54 cal)
1 haşlanmış yumurta(80 cal)
öğlen
3 kaşık et yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 nescafe 3ü birarada(78 cal)

bebişkom bugün çok yoruldum valla.hoca program değiştirdi.28 dakika 250 kalori yaktım yaklaşık sadece koşu bandında üzerine uzay yürüyüşü mü ne onda 10 dakika 95 kalori.üzerine aletler ki acayip ağırlaştırılmış.üzerine 45 dakika plates mahfoldum valla.evde yemeğim yok o yüzden patetes haşlıyorum artık.üzerine yoğurt döküp öğleyi öyle geçircem.öncesinde bi avuç leblebi yiyeyim çok acıktım valla.
ben nilüfer çamlıcadayım canım.tophane heykeldedir.nilüfer çok büyük bi yer ben beşevler tarafında daha da tepedeyim bebişkom...güzeldir bursam.ben doğma büyüme burda olmama rağmen heryerini bilmem düşün artık
aynen canım çok sinir oldum ben valla 3 aylık 200 tl sadece aletler için + plates içinde bi ayrı ücret istiyolar.yuh dedim valla ben bu salona 3 aylık 250 verdim ki herşey içinde step plates aletler + bölgesel zayıflama bi de sauna var da ben daha hiç girmedim

haahh işte böyle ol boşver derdi tasayı dünyaya 1 kere geliyosun tokadan başka bişey takma kafana

valla menü harikaymış kaptanııımm nasılsıın neler yapıyosun tatlım

keyfin yerine gelmişse, neşen o böreği eritir cicim. akşama spor yapıoruz di mi?

dünyanın sporunu yapmışsın sen yavrum. 3 aylık 250 tl çok iyi, o yaptıklarna göre. haftada kaç gün cicim? bölgesel zayıflama nasıl acaba?

evet, tophane, heykel tarafında,biraz manzara seyrettik ordan, güzeldi Bursa. ama yeşil Bursa dedikleri için çoookk yeşil bekliodum, karadeniz gibi. o pek öyle değilmiş. ama dağlara doğru bakınca tabiki çam ağaçları güzel görünüyor.

müthiş dengeli bi insan söyle bana hayatta, hulamazsın. o yüzden hepimiz dengesiziz
0.7 bence verebilirsin, çünkü sen verebiliosun. ben en son 64.7'yi grmüştüm, şimdi 64.3 koyayım hedefimi, 400 gr bana yeter. gerçekçi hedefler almak lazım

çok kötüydü canım eşim hasta oldu kızım hasta oldu 2 gün onlara hizmet ve kaprisleriyle geçti biz hafat ssonları gezmeye alışkınız evde olunca ha bire yedik içtik yarım kilodan fazla almışım bugün tekrar tam gaz devam sağol canım sorduğun için seni okuyorum şimdi

tamam kaptanım sayarım

ayran tedoksunu bugün yapsam yarın başlasam olurmu bide hergün yenimi hazırlıyacağız yoksa 2 günmü gidecek o karışım sormak istedim yarına başlıyorum hem yararlı ama ayranı kendim yaptım hazır almadım.

hafataya hızlı ve moralle başlıyoruz kızlar
sabah:müsli sütlü arada elma ve nescafe
öğlen börülce 2 kaşık ot kavurma yğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 3ceviz 3kayısı kurusu
şimdi yürüyüşe çıkıyorum hava güzel akşama görüşürüz kızlar....

her bölge için ayrı aletler var ya bebişim onlar işte.mesela bacak iç kasları için ayrı kollar için ayrı ağırlık çalışıyo ya o işte.
önceden daha yeşildi tabi ama kalmadı eskisi kadar.benim olduğum yer daha yeşillik mesela merkezde kalmadı ağaç binalar aldı ağaçların yerini

geçmiş olsun öncelikle. moralini bozma cicim, yarım kg alman için fazladan 3500 kalori alman lazım. senin bazal metabolizmanı falan da katsak içine, cumartesi-pazar toplam 6500-7000 kalori alman lazım ki yarım kilo alasın. onu da hiiiçç zannetmiorum. haftasonu hepimiz yedik bişeyler. bugün pazartesi, yeniden başlıyoruz,kahvaltın , öğlen yemeğin süper. moral bozmak yok. ben de bozmuycam, tam gaz devam

hee, onlar. ben de vücuda bant falan yapıştırıyorlar ya, o sandım.

+300 şişliktir ama bugun çok dikattli yemek zorundasın hafif geçiştirmeye çalış günü bide 30 dak da olsa herhangi fiziksel egzerszde +300 yerleşmeden hop gitmesine yarayacaktır ,dert etme canım perşembeye kadar halletceğine ınanıyorum ben:)
ayran detoksunu denemedım sigara kullnıyorum demişssn formda kafeinsiz diyor gerçi ama genede bi denemekte fayda var 1. gün yaparsın baktın değişklk yok bırakırsın canım
bende salatalık alayım en kısa zamanda deniycem aklım kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…