Keisnlikle öyle tubiş öyle zorrr öyle zorrr...ben fedakarlık yapıp da ay pişman oldm demedim hiç ama bana karşı konuşmaları kırdı beni, o da farketti sonunda her şeyi sakince anlattım en sonunda...şimdilik düzeldik hayırlısı çok sağol yorumların içinama elimden geldiğince inanın ki anlamaya ve alttan almaya çalışıyorum
Özelmcim benim çok güzel yorumunu yazmışsın gene eksik olma hiç sakınnhaklısın yapılan pek çok fedakarlığın belki karşılığını alamıyoruz bile.. ama sözle de bunu belirtip benden vazgeçebilir hissi yüreğime girince ister istemez bi soğukluk oluşmuştu, ama iyi olmuş bunun etkisiyle sakin olabildim, normalde daha hırçın davrancakken belki sakin sakin konultum, şu bu bu şu ama ben böyle yapamam dedim, o da anladı sanırım, değişti hemen konuşmaları...hasarsız bi dönem olmucak bu ama ne kadar az hasarla atlatırsak o kadar iyi. Sana gelince kesinlikle çok haklısın ki ilerde de yaşancak buna benzer sorunlar belki ama en azından özlemin hasretin verdiği huysuzluk araya girmicek, bu kadar kıskançlık olmucak da katlanabilcez...
Babam konusunu da toparladım biraz ama gerçekten benim kırarak yaptığım bi konuşma değildi, aksine benim kalbim kırıkken daha hassastım ama babam eski meseleleri aileleri bilmemneyi karıştırdı beni çok kırdı..ama üstüne çok düşünmemeye çalışıyorum, baba lütfen bi daha bu konuları konuşmayalım anlaşamıyoruz işte dedim..kapandı şimdilik bilmiyorum. Yoksa baba konusunda da çok khaklısn çok özlicem biliyorum, o benim BABAM ya ötesi var mı, o benim her an yaslanabileceğim dağım, elim ayağım.
Eveett ilkimiz de kurtulduk şükür bu hafta kop kop kop
İnşallah be medicim, küçük bi kandırmacayı hakettik sanırım, ikimiz< de çok yıprandık farkındayım, bi atlatırsak hayırlısıyla güzel olur
Keyfimi de bozmuyorum ama artık boğazım düğümleniyo be ilknur ablacım, malesef bazen söz geçmiyo kalbe, neden diyorum insanlar elele dolaşırken benim sevdiğim adam yanımda değil, nedennn...ama şükür tabi ki beni böyle seven böyle sevdiğim bi adam var ve elbeeettt bir günnn buluşacaaağıızzz
Günaydınn kızlarrr..iyiyim daha iyi olacağımmm, sizler nasılsınızzzz..gdiiyor mu 3 er 5 errr
günaydın kızlar
nasılsınız
günasydın kızlar nasılsınızzz
bebişçim hazır bursadasın bana bi ulaşsaydın ya kızcağızım görğşğrdğk manayla kıııızzz.bugün hava iyiydi bebişim ama dün çok soğuktu.içim bile buz tuttu valla.organlarım isyandaydı titremektenböyleydim aynı
kaçtı bebişim yaaa ama ugün tartıldım +300 çıktı.o da hafta başı olduğu içindir.inşallah hafta içi sıkı tutup - ye düşücem.görmemişim senin sayfada olduğunu bebişim zamanında cevap yazamadım kusuruma bakma
bebişim kafein yok demişsin ben yapayım dedim amaaa malesef sigara kullanıyorum.
hayırlısı olsun canım.kendince bırakma yine spor salonuna başlayana kadar.yapabildiğin kadar yap yine enazından yürüyüş yap
haftasonu bende fenaydım beişkom
bencede bitanem.ben senin yerinde olsam şuandaki onun yokluğunun keyfini çıkarırdım.arkaaşlarımla gezer dolaşırdım.o gelince zaten bütün gününü yada bütün boş zamanlarını onunla geçireceksin
süpppeerr yapıyosun tatlım.benim evimden herşey uzak olduğu için bende heryere yürürüm ve yürümeyi çoook seviyorum.
burdaki b-fit te plates için ayrı, aletler için ayrı ücret alıyolar.bana biraz sömürmek gibi geliyo o yüzden ben bu tarz şeylere karşıyım.zayıflamak, spor yapmak için sömürülmek bana ağır geliyo.
günaydın tontişiiiiimmm
bebişim yola devam yarışmadasın izinli yazmadı kaptanım iremim seni.bi de irem her hafta yeni liste hazırlıyo canım.sana da ceza varsa ki bilmiyorum o bildirir zaten hangi gün su spor mesaj yazacağını.
kaçtı bebişim yaaa ama ugün tartıldım +300 çıktı.o da hafta başı olduğu içindir.inşallah hafta içi sıkı tutup - ye düşücem.görmemişim senin sayfada olduğunu bebişim zamanında cevap yazamadım kusuruma bakma
bebişim kafein yok demişsin ben yapayım dedim amaaa malesef sigara kullanıyorum.
hayırlısı olsun canım.kendince bırakma yine spor salonuna başlayana kadar.yapabildiğin kadar yap yine enazından yürüyüş yap
bencede bitanem.ben senin yerinde olsam şuandaki onun yokluğunun keyfini çıkarırdım.arkaaşlarımla gezer dolaşırdım.o gelince zaten bütün gününü yada bütün boş zamanlarını onunla geçireceksin
süpppeerr yapıyosun tatlım.benim evimden herşey uzak olduğu için bende heryere yürürüm ve yürümeyi çoook seviyorum.
burdaki b-fit te plates için ayrı, aletler için ayrı ücret alıyolar.bana biraz sömürmek gibi geliyo o yüzden ben bu tarz şeylere karşıyım.zayıflamak, spor yapmak için sömürülmek bana ağır geliyo.
günaydın tontişiiiiimmm
bebişim yola devam yarışmadasın izinli yazmadı kaptanım iremim seni.bi de irem her hafta yeni liste hazırlıyo canım.sana da ceza varsa ki bilmiyorum o bildirir zaten hangi gün su spor mesaj yazacağını.
günaydın günaydınnn kk'nın en güzel, en fit hatunları.
toparlandığına sevindim. o topiğe yazmyayaım o zaman ben. sen yeri gelecek hangi davaların üstesinden geleceksini bununla mı başedemeyeceksin sanki kelebeğim? gönül her şeyi istiyor, sevdiğini de yanında istiyor ama maalesef. amaaann baze ayrı kalmak daha iyi boşver. haftaiçleri ayrı yaşıycaz nisan ayı itibariyle, başka ilçeye tayinim çıktı ya, ohh diyorum, cicim ayları uzayacak . iyi tarafından bak boşver, sen olumlu bi kızsın. haklı olsan bile kızdığında, o benim babam diyebiliyorsun, o zaman mesele çözülmüştür cicim. 1 Midyat, 2 Süryani, 2 Arap gör, açılırsın
günaydın kızçeler. pazartesiye bomba gibi başladık diye sayıyorum. sabah kahvaltısını yapmıştır heralde herkes, beroş spora bile gitmiş hatta. öğlen menüsünü yazsın şimdi herkes, baklaım neler yiyecek?
benim 5-6 yk ıspanak, 1 bardak kefir ve 1 dilim esmer ekmek. sizinn??
günaydıngünaydınlarrrrr
bebişkom bugün çok yoruldum valla.hoca program değiştirdi.28 dakika 250 kalori yaktım yaklaşık sadece koşu bandında üzerine uzay yürüyüşü mü ne onda 10 dakika 95 kalori.üzerine aletler ki acayip ağırlaştırılmış.üzerine 45 dakika plates mahfoldum valla.evde yemeğim yok o yüzden patetes haşlıyorum artık.üzerine yoğurt döküp öğleyi öyle geçircem.öncesinde bi avuç leblebi yiyeyim çok acıktım valla.günaydın kızçeler. pazartesiye bomba gibi başladık diye sayıyorum. sabah kahvaltısını yapmıştır heralde herkes, beroş spora bile gitmiş hatta. öğlen menüsünü yazsın şimdi herkes, baklaım neler yiyecek?
benim 5-6 yk ıspanak, 1 bardak kefir ve 1 dilim esmer ekmek. sizinn??
ben nilüfer çamlıcadayım canım.tophane heykeldedir.nilüfer çok büyük bi yer ben beşevler tarafında daha da tepedeyim bebişkom...güzeldir bursam.ben doğma büyüme burda olmama rağmen heryerini bilmem düşün artıktitreme hareketine çok güldüm. dün arabayla biraz dolaştık bursa'yı, bana biraz karışık geliodu da, eşim gezdirdi. çok güzel yerleri varmış ya. siz ne tarafta oturuyosunuz? tophane'de takıldık azcık biz, sonra çekirge, sonra nilüfer. güzel yerler.
aynen canım çok sinir oldum ben valla 3 aylık 200 tl sadece aletler için + plates içinde bi ayrı ücret istiyolar.yuh dedim valla ben bu salona 3 aylık 250 verdim ki herşey içinde step plates aletler + bölgesel zayıflama bi de sauna var da ben daha hiç girmedim+300 bugün sporda fazlasıyla gider. sen hiiiçç merak etme. ben de bu sabha tatılmadım korkudan, dedim koca bi haftasonu geçirdik, bol bol enerji harcamış olsam da, pazartesi bu, belli olmaz.
b-fit konusundaki fikrine katılıyorum, benim gittiğim yerde de öyleydi. aylık ücreti de yapılan spora göre fazla zaten. her şeye ekstra para istiyorlar.
Benim öğle yemeğim ne çıkarsa olduğu için şu an bilmiyorum yer yemez yazarımama dikkatli yerimmm bu hafta 62.0 olasım var çok hem deee
Kıızz nisana zaferime gidersem bi kere görmüş olcak hedefime ulaşamadan ama bari 61 falan görsün tam süper olayımgerçi o beni her halimle sever, hahah ne dengesizim dün zırlıyodum bugün dediklerime bakk ilahi benn
günaydın
cezanı düşündüm canım
2 gün su spor mesaj sayma senden
ptesi sali say
haftalık değerlendirme yapıcam ona göre sıralarız
kelebekcim barıştığınıza sevindim
kahvaltım
2 kk peynir(150 cal)
2 ceviz(54 cal)
1 haşlanmış yumurta(80 cal)
öğlen
3 kaşık et yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 nescafe 3ü birarada(78 cal)
Sağol benim özlemciimm cankuşumm oyy sıkarım yananıııHallederiz her sorunu sizin de katkınız büyük her zaman ama dediğin gibi cicim aylarınız uzar valla güzelll..ben de her haftasonu görsem valla haftaiçini bu kadar dert etmem Allah bozmasın huzurunuzu inşallahh
bu arada sabah börek yedim ama dengelemeye ve sporuma devamm edeceğim artıkk
bebişkom bugün çok yoruldum valla.hoca program değiştirdi.28 dakika 250 kalori yaktım yaklaşık sadece koşu bandında üzerine uzay yürüyüşü mü ne onda 10 dakika 95 kalori.üzerine aletler ki acayip ağırlaştırılmış.üzerine 45 dakika plates mahfoldum valla.evde yemeğim yok o yüzden patetes haşlıyorum artık.üzerine yoğurt döküp öğleyi öyle geçircem.öncesinde bi avuç leblebi yiyeyim çok acıktım valla.
ben nilüfer çamlıcadayım canım.tophane heykeldedir.nilüfer çok büyük bi yer ben beşevler tarafında daha da tepedeyim bebişkom...güzeldir bursam.ben doğma büyüme burda olmama rağmen heryerini bilmem düşün artık
aynen canım çok sinir oldum ben valla 3 aylık 200 tl sadece aletler için + plates içinde bi ayrı ücret istiyolar.yuh dedim valla ben bu salona 3 aylık 250 verdim ki herşey içinde step plates aletler + bölgesel zayıflama bi de sauna var da ben daha hiç girmedim
haahh işte böyle ol boşver derdi tasayı dünyaya 1 kere geliyosun tokadan başka bişey takma kafana
Benim öğle yemeğim ne çıkarsa olduğu için şu an bilmiyorum yer yemez yazarımama dikkatli yerimmm bu hafta 62.0 olasım var çok hem deee
Kıızz nisana zaferime gidersem bi kere görmüş olcak hedefime ulaşamadan ama bari 61 falan görsün tam süper olayımgerçi o beni her halimle sever, hahah ne dengesizim dün zırlıyodum bugün dediklerime bakk ilahi benn
benim debilgisayarımda kayıtlıydı bu ayran detoksu. her gün kefir içiorum, hakikaten tok tutuyor kızlar. ama yine durma dönemine girerse, bu detoksu mutlaka deniycem. bi de hem faydalıdıri hem de tadı fena değildir.senin asıl geçti haftasonun Tubiş??
tamam kaptanım sayarımgünaydın
cezanı düşündüm canım
2 gün su spor mesaj sayma senden
ptesi sali say
haftalık değerlendirme yapıcam ona göre sıralarız
kelebekcim barıştığınıza sevindim
kahvaltım
2 kk peynir(150 cal)
2 ceviz(54 cal)
1 haşlanmış yumurta(80 cal)
öğlen
3 kaşık et yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 nescafe 3ü birarada(78 cal)
dünyanın sporunu yapmışsın sen yavrum. 3 aylık 250 tl çok iyi, o yaptıklarna göre. haftada kaç gün cicim? bölgesel zayıflama nasıl acaba?
evet, tophane, heykel tarafında,biraz manzara seyrettik ordan, güzeldi Bursa. ama yeşil Bursa dedikleri için çoookk yeşil bekliodum, karadeniz gibi. o pek öyle değilmiş. ama dağlara doğru bakınca tabiki çam ağaçları güzel görünüyor.
ayran tedoksunu bugün yapsam yarın başlasam olurmu bide hergün yenimi hazırlıyacağız yoksa 2 günmü gidecek o karışım sormak istedim yarına başlıyorum hem yararlı ama ayranı kendim yaptım hazır almadım.
hafataya hızlı ve moralle başlıyoruz kızlar
sabah:müsli sütlü arada elma ve nescafe
öğlen börülce 2 kaşık ot kavurma yğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 3ceviz 3kayısı kurusu
şimdi yürüyüşe çıkıyorum hava güzel akşama görüşürüz kızlar....
her bölge için ayrı aletler var ya bebişim onlar işte.mesela bacak iç kasları için ayrı kollar için ayrı ağırlık çalışıyo ya o işte.
önceden daha yeşildi tabi ama kalmadı eskisi kadar.benim olduğum yer daha yeşillik mesela merkezde kalmadı ağaç binalar aldı ağaçların yerini
günaydın tontişiiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?