Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar öğle oldu anca işlerimi toparlayıp yazabiliyorum
dışarda kahvaltı yapınca biraz kaçırmış oldum
sabah yarım simit yarım kır pidesi 1 yumurta ve yarım krem peynir yedim herşeyin yarısı:)
akşam tam olarak menüyü yazarım ptesi bismillah böyle açtık da böyle giderse yandım:)
havuz için kayıt yaptırdım tekrar salı tekrar havuza başlıyorum malum rengli bittii holey :)
sporlar yapılmış herkes sıkıı diyetini yapıyor bi ben kaçırmışım

hee, onlar. ben de vücuda bant falan yapıştırıyorlar ya, o sandım.
yok kız bant mant yapıştıttırmam narin bedenime

yaptım canım 2 saat spor yaptım bugün çok yorgunum valla.bende bi deniyeyim diyom ama haftaya denerim.haftaya regl olucam onunla beraber daha iyi olur.ben evde salatalıksız yaşayamam nerdeyse biliyorum kışın yenmez ama domates yemem kışın ama salatalıktan vazgeçemiyorum malesef
akşamlık kapuska yapcam kızçeler tavuklu yapsam nasıl olur acaba ki

merhabalarrrrrrrrrr

şimdi yürüyoruz ama ilerde arabamız olursa inş. yürümeyi bırakmaz :) bu arada akşam da yedim birşeyler, oraya yazamadım geç geldim canım.

bugün ara yapamadım ondan çok yedim öğlen de

AldığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Adet Dönerli Sandviç (308 kcal)308 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Adet Kaşarlı Tost (Yağsız) (267 kcal)267 kcal
1.00 x 200ml Sütaş Ayran (76 kcal)76 kcal

Alınan Kalori Toplamı851 kcal

fasulye akşama olur.

haftasonu iyi gittim de bu hafta içi dert bana yaa.. ne yapsam ne yesem düşüncesinden nefret ediyorum. canım hiçbir şey yapmak istemiyor, dolayısıyla hazıra yöneliyorum

pazartesi başladıın gibi gitme canım:)
havuz işin supermiş, çok işe yarayacaktır

çok sevmeme rağmen kışın domates ve salatalık yiyemıyorum hemen midem de yanma oluyor
ama sırf ayran detoksu için salatalık pazardan alıp deniycem aynı anda başlayıp karşılaştrma yapalım cidden işe yarıyormu diye ?
salı alırım pazardan ama nezamn uygun olursan katılmak isteyen arkdşların iiçinde gün karalştırıp deneyebiliriz
spor 2 saat valla tebrikler ben en fazla 1.5 saat oda yüzme yapabiliyorum,salon da aerobik plates sıkılıyorum yapamıyorum sana brova:)
kapuska dün akşam yedim evde börek için hazırladığım patlıcanların içi vardı onları koydum pek değişk oldu tadı et gibi de duruyor içinde

pazartesi başladıın gibi gitme canım:)
havuz işin supermiş, çok işe yarayacaktır

yok olurmu cnm içim elvermez kaldıki parsiyonları azalttığm dan beri istesemde yiyemıyorum
bide 6 dan sonra yemıyorum 2 haftadır cidden kg vermede etkili olurmuş
havuza 2 ay haftada 6 gün 1 saat yüzdüm
bu 3 aya giriyorum rabbim nasip ederse he bide evlenir eşim problem çıkarmazsa sürekli gitmeyi planlıyorum çünkü stresi atıyorm ve özeelkkle saç dökulmemi durdu terapi niyetine birebir:)

yüzmek çok faydalı çok ii bir spor ,

hımm, tavuklusunu hiç yemedim. farklı şeyler denemekte fayda var. sen çoktan yapmışsındır tabi yemeğini. bende ıspanak hazır. yiyip hemen spora gidicem

süpermiş. insan çok güzel stres atar dediğin gibi.

kızçeler ben kaçıorum, akşam gelemeyebilirim (misafirliğe geliyorum sanki). sporum ve suyum +. bi aksilik olursa değiştiririm. hepinizi çoook öpüyorum.

olsun canım akşam az yemeye çalış
hımm, tavuklusunu hiç yemedim. farklı şeyler denemekte fayda var. sen çoktan yapmışsındır tabi yemeğini. bende ıspanak hazır. yiyip hemen spora gidicem

yok bebişim daha yapmadım bugün tembelliğim üzerimde zor geliyo yemek yapmak

0.50 x 1 Adet Kır Pidesi (420 kcal)210 kcal
0.50 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)119 kcal
0.50 x 100gr Pınar Krem Peynir (194 kcal)97 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 100gr Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) (85 kcal)43 kcal
1.00 x 100gr Kabak Tatlısı (110 kcal)110 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bakla (266 kcal)266 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Köfte (215 kcal)215 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
Alınan Kalori Toplamı1330 kcal

SU :2 LİTRE
SPOR: 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

AY BAYA FAZLA OLMUŞ BUGUN BESİYE GİRMİŞİM GİBİ GELDİ YEDİKLERİMİ OKUYUNCA

spor +
su +
su 1.5 oldu ama yatana kadar 2-3 olur değişiklik olursa yarın bildiririm
herkese iyi geceleeerrr

öğlen: 14:00 2 dilim peynir ,1 dilim kepek ekmek ,bir fincan şekersiz 7 otlu çay,4 tane zeytin,tere+dereotu+roka karışımı salata limonlu az tuzlu
ara00 : yarım portakal
akşam: 18:00 : 1 kase acılı şehriyel çorba ,yarım dilim beyaz ekmek ,1 cay bardağı yoğurt
20:00 da aram olucak yarım portakal
22:00 da 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi
şuana kadar2 lt su , 3 lt olcak ve yarım saat yürüyüş yapacagım

ben bir türlü iyileşemiyorum 3er 5er değilde 300 500 gr gidiyor

nasılsınız kızlar altta fatoş ablamı açık görüyorum nasılsın ablacım

yazdım canım benimmm yazdım ben gurubuma ceza aldırırmıyım hiçç iremimm benim
turşu diyetimde var abartmamak şartıyla tansiyon problemin yoksa yiyebilirsin dedi srpil hanımcım.. ben acıyı çok severim süs biber turşusu abartmadan 2 gün bilemedin 3 günde 1 yiyorum canım
salatalık turşusunun kalorisi bazı kaynaklarda 10 cal ama pek ikna edici gelmedi bana nedense
çantaya asla hayır demem:) oh iyi etmissn canım arada kendimizi şımartmalıyız
ah ah oo kaloriler bana hiç inandırıcı gelmiyo canımm birbirini, tutmuyo çünkü
ohh iyi yapmışın ablasının gülü güle güle kullan alışverişte olmazsa napçaz bilmeme..
aynen canımmm su topluyor tuzdan
maşallah hamarat kardeşim benim

inşallah ama aynı hızla gitmeyecek hedef kilomada var daha :)

Kendini zora sokma fatoşum konuşuruz sonra
sen varya her zorluğun üstünden gelebilirsin cnaım benimm...ne yazsammm boş yaşayan biliyor ama ikinizinden bunları haketmediğinii çok iyi biliyorum ama maleseff acıda olsa yaşanıyor bu da hayatın acı gerçekleri diyo geçiyor yaşamımızdan... üzülme ayrılış mumun alevi gibidir uzak sevgileri birleştiri daha çok alevlendirir.. yakın sevgileri ise bitirebilir canım üstesinden geleceksiniz merak etme geçecek hafızandan silinmiyecek ama gün gelecek bunları yaşadınız diye ikinizde güleceksiniz birtanem..

kızlar ben spor için b-fite yazılmayı düşünüyorum aranızda giden veya duyan var mı? :)

benim gördüğüm ve araştırdığım güzellik merkezi değil ama bölgesel incelme sanırım :)
bi arkadaşım gitmişti basen bölgesi için canımm memnundu
yeme esram sennn yada 1 tane 2 tane
kesinlikle katılıyorumm kendileride kabullenmesese :)
üzülme inan aklımdan çıkmadın bugünnn üzülme ablasının kuzusu geçecek canımm rüzgar her gün aynı yönden esmez ablam yaşadıklarınız çok normal inan her çift arasındada konuşulan şeyler istisnalar kaideyi bozmaz tabi öyleside bize denk gelmez..
unutmamışsınnn koş medi koş medi

senden gelen herşeye razıyım rakibem.

canımm benimmmm omu benmi hangimiz alır yarışı :) tabiki ben dalin arkadaşım görsünde daha çok gaza gelsin..
katılıyorum yeri geliyor hayatta sadece kendin için yaşayacaksın ...herşey boş oluyor insan üzüldüğü ile kalıyor..değmiyor çoğu zmaan..ama üzülmemek elde değil işte
bende aradım bulamadım canım kuralden haberim vardı yazdımm kuzumm link isteyecektimm geçen baktım girdimm aradım taradım bulamadım ama sayende yazdım kuzum..
yazmazsan ceza puanı alıyomuşuz
kızlar sizde fatoşu görürseniz hatırlatın önemli

günaydın canım

canımcım.fatoş pazartesi günü yazacağını söylemişti yanlış anlamadıysam pazar günü eşim evde fırsatım olmaz diyodu.
aynen bide beklenmedik misafir çıktı geldi habersiz yaniii berklenmedik değil herkese kapım açık sizde gelin :)
hava bile ne kadar etkiliyor olayıı..bencede canım kalp kırmamak lazım aslında kalp kırma olayıda değil ufak bir yanlış anlaşılma ...
saol cnaımmm güzelmiş ama cigara bendede var..
oh oh kayınvalideciğide aramış imkanın varsa ailen izin verirse tabii ne güzel olur canımmm hayırlısı bakalım..
süper canımm menünde bende yürüme bandına göre bugün 4.5 km yaptımm ender saraç günde 7777 adım atmanız lazım diyo 60 dakika yetiyo demekki yürüme bandında 4.5 hızla..
yapar benim kelebeğimm alışıyo tabiki vucudumuz canım benim..ben şimdi kendime diyomki nasıl yiyomuşum
oh oh maşallah canım ne güzeldir şimdi oralar...aynen erkekler hep fedakarlık bekler..pazar günü pazar market eve dönüş yaparız bizde gezmeler dışında eve gelince sofra hazırlar fatoş sofra kaldırır fatoş kahve yapar fatoş arasa bakar fatoş oda oynar ama hani fatoşa yardım bulaşık toplar fatoş ahh ahh bu sadece 1 günn hakanımda otururr pc başına legendini oynar al işte :)
oyy canımmsın sen yaa yorumlarına bayılıyorumm...bir laf var ama yazmayacağımm cnaımm..hehehe
aynı ben o çalışıyo diye bursaya bazenn gelemiyo beni almaya geliyo bennn kuduruyorum :) teli az geç açsa ben çok kıskancımm yavv oda ama benim kadar değill güvenlede ilgisi yok anacım zaman kötüü etraff aç kurtlarla dolu...
ayranıda çok severimm anacımm her besinin diyeti çıktı iymi.
oyyyyy canımm benimm bi gör ne güzel günler yaşayacaksınız...ben hakanla yaşadıklarımı yazsam roman olur aynen kilo sorunum gibi.... telde tanıştık 5 yıl görmedik fotoğraftan aşık olduk uzaklık madii imkansızlıkk neler neler ahh ah bilsen kuzum.. ama bakk şimdi tapusu bende çok mutluyum.. dekii ilk günkü gibimi herşey zaman hayat koşulları çocuk derken ömürler geçiyoo bi bakçaksınız didişecek vaktiniz yok şimdi uzaklıkk bol vakit sizde bunlara yol açıyo ablacım..baban konusunu kaçırmışımm noldukii..canım aynı dönemde olması kötü olmuşş özleme katılıyorumm..herşey bulunur anne baba 1 kez gelir insana seçme şansımızda yokk..oy ben kurban olurumm tontiş abbaişime anneme ..allahım onları başımızdan eksik etmesin..
oyy tophane çok güzel bursa ayaklarının altında..öğrencilik yıllarımda çok giderdik arkadaşlarla
afiyet olsun canımm sen dengelersinn aminnn..

hepinize kucak dolusu sevgiler

sevgili hemcinslerim...hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum..bu hafta kendimi çok şanslı ve çok mutlu hissediyorumm buraya yazmak bile benim için bir onur gururdur...bu haftanın birincisi olarak yaptıklarımı ve size fayda sağlıyacağını umduğum aslında adıma emin olsuğum bilgilerimi müsadenizle paylaşıyorum..
ben çok yüksek kilolardan şuanki kiloma indim öncelikle bunu belirtmek isterim... 2011de 6. takıma girdim ve hayatımın temel belası kilo mücadelesine burdaki arkadaşlarımla kuvvet alarak devam ettimm..şuan diyetisyen kontrolundeyim...diyetisyenimin verdiği listeden kesinlikle değil bir öğün gram dahi atlamadım..3 ana 3 ara öğünüm var önerileriö
ara öğünlerinizde meyve varsa kesinlikle yanında 1 bardak sütle tüketin..
günde 2 litre su için meyve çayları serbest şekersiz polmak kaydıyla..
benim hayatımda şeker hamur işi yağlı ekmek beyaz ekmek 0 hiç birisi yok tuz da çok az...diyetisyenimin önerdikleri bunlar zamanla ekleyecek listeme.. her sabah kahvaltımdan önce 4 bardak su içerim.. kahvaltımı edip eşimi yolladıktan sonra yürüme bandında 50 dakika yürüyüş yaparım.. duhatta bugün 60 dakikaya çıkardım..şumu alırım asla vucudumda kırgınlıuk hissetmem motive etmek beyni inandırmak ve diyete bu inançla başlamak çok önemli..ekmek olarak tam buğday ekmeği tüketiyorum her öğünde 75 gr...öğün saatlerimi aksatmam..suyumu tam içerim... biryere gidersem gelen ikramları ya öğünüme göre ayarlarımm ama listemde varsa yoksa ağzıma 1 lokma sokmam evden öğünümü yiyerek giderim..dostlarımda bildiği için asla ısrar etmezler...kiloma rağmmen asla hantal değilimdir çok atiğimdir verdikçe dahada atikleşiyorum şuan pc başında oturup yazmama rağmen ayaklarım hareket halinde..ve diyetimde asla ama asla kaçamağım olmaz çok nadir 3 ayda bir ödül veririm kendime.
..15 yıldır kilo problemiyle uğraşıyorumm verdim aldım verdim aldım yaşım 30 artık dur dedimm bu sefer çok azimle başladım her hafta kilo vermemin asıl nedenide budur..ama hiç bir şekilde sağlıksız diyet yapmıyorumm..hayallerimm hedeflerim bu sefer yarım kalmayacak..eğer imkanınız varsa diyetisyene gitmenizi ki ben devlete gidiyorum..öneririm..öncesinde endokrine tüm talilleriniz yaptırıp ordan diyetisyene...insanlarımız çok acımasız çok merhametsiz bişi söylemelerine gerek yok yeri geliyor bir ba
kış yetiyor...benn yemiyorum ama kilo alıyorum diyenlerede kesinlike inanmıyorum çünkü eğer bir sağlık problemi yoksa ben kendimden çok iyi biliyorum veriliyor..bence herkes önce kendinii sonra vucudunu tanıyıp diyete başlamalı..allah kimseyii kilo ile sınamasınn bunuda çeken bilir ...dilerimmm rabbim bu günümüzü aratmasın... dilerim tüm kadınlar kulubü arkadaşlarımmm istediği kiloya erişir ... iyiki varsınn püsküvit arkadaşımada canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınn ...iyikii allah razı olsun senden..içinde bulunduğumuz kadınlar günü haftanızıda kutlluyorum..selametle..

çok güzel yazmışşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…