yok kız bant mant yapıştıttırmam narin bedenimehee, onlar. ben de vücuda bant falan yapıştırıyorlar ya, o sandım.
+300 şişliktir ama bugun çok dikattli yemek zorundasın hafif geçiştirmeye çalış günü bide 30 dak da olsa herhangi fiziksel egzerszde +300 yerleşmeden hop gitmesine yarayacaktır ,dert etme canım perşembeye kadar halletceğine ınanıyorum ben:)
ayran detoksunu denemedım sigara kullnıyorum demişssn formda kafeinsiz diyor gerçi ama genede bi denemekte fayda var 1. gün yaparsın baktın değişklk yok bırakırsın canım
bende salatalık alayım en kısa zamanda deniycem aklım kaldı :)
menü çok çok az. 36 değil, 34 beden kalacaksın yakında. yürüyüşü seveni severim . sana yürüyüş konusunda uyum sağlayacak olması nişanlının, ç.ok güzel. çok faydası oluyor. evlendikten sonra benim kilo almamın önemli bir sebebi, ulaşım aracı kullanmamamızdı. araba aldık, şimdi de bindirmiyorum, şehir içinde kolay kolay. arabayla gideceksek, gitmiorum, diye rest çekiorum
kızlar öğle oldu anca işlerimi toparlayıp yazabiliyorum
dışarda kahvaltı yapınca biraz kaçırmış oldum
sabah yarım simit yarım kır pidesi 1 yumurta ve yarım krem peynir yedim herşeyin yarısı:)
akşam tam olarak menüyü yazarım ptesi bismillah böyle açtık da böyle giderse yandım:)
havuz için kayıt yaptırdım tekrar salı tekrar havuza başlıyorum malum rengli bittii holey :)
sporlar yapılmış herkes sıkıı diyetini yapıyor bi ben kaçırmışım
yok kız bant mant yapıştıttırmam narin bedenime
yaptım canım 2 saat spor yaptım bugün çok yorgunum valla.bende bi deniyeyim diyom ama haftaya denerim.haftaya regl olucam onunla beraber daha iyi olur.ben evde salatalıksız yaşayamam nerdeyse biliyorum kışın yenmez ama domates yemem kışın ama salatalıktan vazgeçemiyorum malesef
akşamlık kapuska yapcam kızçeler tavuklu yapsam nasıl olur acaba ki
pazartesi başladıın gibi gitme canım:)
havuz işin supermiş, çok işe yarayacaktır
yüzmek çok faydalı çok ii bir spor ,çok sevmeme rağmen kışın domates ve salatalık yiyemıyorum hemen midem de yanma oluyor
ama sırf ayran detoksu için salatalık pazardan alıp deniycem aynı anda başlayıp karşılaştrma yapalım cidden işe yarıyormu diye ?
salı alırım pazardan ama nezamn uygun olursan katılmak isteyen arkdşların iiçinde gün karalştırıp deneyebiliriz
spor 2 saat valla tebrikler ben en fazla 1.5 saat oda yüzme yapabiliyorum,salon da aerobik plates sıkılıyorum yapamıyorum sana brova:)
kapuska dün akşam yedim evde börek için hazırladığım patlıcanların içi vardı onları koydum pek değişk oldu tadı et gibi de duruyor içinde
yok kız bant mant yapıştıttırmam narin bedenime
yaptım canım 2 saat spor yaptım bugün çok yorgunum valla.bende bi deniyeyim diyom ama haftaya denerim.haftaya regl olucam onunla beraber daha iyi olur.ben evde salatalıksız yaşayamam nerdeyse biliyorum kışın yenmez ama domates yemem kışın ama salatalıktan vazgeçemiyorum malesef
akşamlık kapuska yapcam kızçeler tavuklu yapsam nasıl olur acaba ki
yok olurmu cnm içim elvermez kaldıki parsiyonları azalttığm dan beri istesemde yiyemıyorum
bide 6 dan sonra yemıyorum 2 haftadır cidden kg vermede etkili olurmuş
havuza 2 ay haftada 6 gün 1 saat yüzdüm
bu 3 aya giriyorum rabbim nasip ederse he bide evlenir eşim problem çıkarmazsa sürekli gitmeyi planlıyorum çünkü stresi atıyorm ve özeelkkle saç dökulmemi durdu terapi niyetine birebir:)
olsun canım akşam az yemeye çalışkızlar öğle oldu anca işlerimi toparlayıp yazabiliyorum
dışarda kahvaltı yapınca biraz kaçırmış oldum
sabah yarım simit yarım kır pidesi 1 yumurta ve yarım krem peynir yedim herşeyin yarısı:)
akşam tam olarak menüyü yazarım ptesi bismillah böyle açtık da böyle giderse yandım:)
havuz için kayıt yaptırdım tekrar salı tekrar havuza başlıyorum malum rengli bittii holey :)
sporlar yapılmış herkes sıkıı diyetini yapıyor bi ben kaçırmışım
hımm, tavuklusunu hiç yemedim. farklı şeyler denemekte fayda var. sen çoktan yapmışsındır tabi yemeğini. bende ıspanak hazır. yiyip hemen spora gidicem
ben bir türlü iyileşemiyorum 3er 5er değilde 300 500 gr gidiyor
Keisnlikle öyle tubiş öyle zorrr öyle zorrr...ben fedakarlık yapıp da ay pişman oldm demedim hiç ama bana karşı konuşmaları kırdı beni, o da farketti sonunda her şeyi sakince anlattım en sonunda...şimdilik düzeldik hayırlısı çok sağol yorumların içinama elimden geldiğince inanın ki anlamaya ve alttan almaya çalışıyorum
Özelmcim benim çok güzel yorumunu yazmışsın gene eksik olma hiç sakınnhaklısın yapılan pek çok fedakarlığın belki karşılığını alamıyoruz bile.. ama sözle de bunu belirtip benden vazgeçebilir hissi yüreğime girince ister istemez bi soğukluk oluşmuştu, ama iyi olmuş bunun etkisiyle sakin olabildim, normalde daha hırçın davrancakken belki sakin sakin konultum, şu bu bu şu ama ben böyle yapamam dedim, o da anladı sanırım, değişti hemen konuşmaları...hasarsız bi dönem olmucak bu ama ne kadar az hasarla atlatırsak o kadar iyi. Sana gelince kesinlikle çok haklısın ki ilerde de yaşancak buna benzer sorunlar belki ama en azından özlemin hasretin verdiği huysuzluk araya girmicek, bu kadar kıskançlık olmucak da katlanabilcez...
Babam konusunu da toparladım biraz ama gerçekten benim kırarak yaptığım bi konuşma değildi, aksine benim kalbim kırıkken daha hassastım ama babam eski meseleleri aileleri bilmemneyi karıştırdı beni çok kırdı..ama üstüne çok düşünmemeye çalışıyorum, baba lütfen bi daha bu konuları konuşmayalım anlaşamıyoruz işte dedim..kapandı şimdilik bilmiyorum. Yoksa baba konusunda da çok khaklısn çok özlicem biliyorum, o benim BABAM ya ötesi var mı, o benim her an yaslanabileceğim dağım, elim ayağım.
Eveett ilkimiz de kurtulduk şükür bu hafta kop kop kop
İnşallah be medicim, küçük bi kandırmacayı hakettik sanırım, ikimiz< de çok yıprandık farkındayım, bi atlatırsak hayırlısıyla güzel olur
Keyfimi de bozmuyorum ama artık boğazım düğümleniyo be ilknur ablacım, malesef bazen söz geçmiyo kalbe, neden diyorum insanlar elele dolaşırken benim sevdiğim adam yanımda değil, nedennn...ama şükür tabi ki beni böyle seven böyle sevdiğim bi adam var ve elbeeettt bir günnn buluşacaaağıızzz
Günaydınn kızlarrr..iyiyim daha iyi olacağımmm, sizler nasılsınızzzz..gdiiyor mu 3 er 5 errr
yazdım canım benimmm yazdım ben gurubuma ceza aldırırmıyım hiçç iremimm benimkelebekcim bencede bekle biraz
anlıycak hatasını bence
askerlik psikolojisi
topğimizdede gereksiz gerginlik oluşmasın ütfen
fatoşumuzla gurur duyuyoruz
tebrikler için teşekkürler diyelim geçelim
bu konunun artık konuşulmamasını rica ediyorum
turşu diyetimde var abartmamak şartıyla tansiyon problemin yoksa yiyebilirsin dedi srpil hanımcım.. ben acıyı çok severim süs biber turşusu abartmadan 2 gün bilemedin 3 günde 1 yiyorum canım
Sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş kimse alınmasın lütfen takım adına tebrikleriniz için teşekkür ederiz, fatoşumuz bizim gururumuz, başarılarr
Ben de bilmiyorum turşu olayını kuşum
ben de kendime bi ayakkabı bi çanta aldım depresyondayım da
Ben de geleli 3-4 ay oldu en eskimiz bildiğim kadarı fatoş
Ben yeterince açıklayıcı buldum harikasın
ah ah oo kaloriler bana hiç inandırıcı gelmiyo canımm birbirini, tutmuyo çünküsalatalık turşusunun kalorisi bazı kaynaklarda 10 cal ama pek ikna edici gelmedi bana nedense
çantaya asla hayır demem:) oh iyi etmissn canım arada kendimizi şımartmalıyız
ohh iyi yapmışın ablasının gülü güle güle kullan alışverişte olmazsa napçaz bilmeme..
Kesinlikle yavrucumm...bugün gerçekten zor bi gün olcaktı benim için aksi halde ama bırakmadım kendimi verdim alışverişe verdim gezmeye muhabbete güzel olduuu...ben de alışverişe dayanamam tabi ki..benim ayakkabı merakım daha çok çanta da ondan oldu
aynen canımmm su topluyor tuzdanah bebişim sende gel tabi.keşke imkan olsada hepimizbi yerde buluşabilsek 6. takım olarak
bebişim belki kalorisi azdır ama tuz oranı çok olduğu için vücutta su tutar o yüzden pek diyet için yenebilecek bi yiyecek değil.yersende ayda yıldabir ye derim.
maşallah hamarat kardeşim benimkızçelerim bugün 20 misafir ağırladım 5 çeşit pasta börek yaptım.koşturmaktan oturup çok yiyemedim ama yine kenarlarından köşelerinden tırtıkladım.buakşam evime gidiyorum inşallah.yarın rahat rahat konuşuruz inşallah.
inşallah ama aynı hızla gitmeyecek hedef kilomada var daha :)3 yıl oncesıne kadar 55-52 arası gıdıp gelırdım ıkızlerımı dogurdum 87ye cıktım sonra 3.bebegımı dogurdum 3 bucuk ay once 98 e cıktım ben ben deıldım yanı.
95 te dıyete baslamaya karar verdım suanda 78 ısteyınce oluyo.senınde olacak masallah 70 kılo vermıssın daha ne olsun masallah.ıns basarı hıkayenıde okuruz.
bu hızda gıdersen ayda 16 kılodan 2 bucuk ayda mezun olursun sen hatta 2 ay sonra ıncecıksın
İyi diyelim iyi olalım fatoşum kendimi bıraktığım an düşerim çünkü..ama ben güçlü bi kızım ve iyi olmak zorundayım
şu an takımdan özür dilerim ki bugün diyet hiç umrumda değildi ne yazık ki
sen varya her zorluğun üstünden gelebilirsin cnaım benimm...ne yazsammm boş yaşayan biliyor ama ikinizinden bunları haketmediğinii çok iyi biliyorum ama maleseff acıda olsa yaşanıyor bu da hayatın acı gerçekleri diyo geçiyor yaşamımızdan... üzülme ayrılış mumun alevi gibidir uzak sevgileri birleştiri daha çok alevlendirir.. yakın sevgileri ise bitirebilir canım üstesinden geleceksiniz merak etme geçecek hafızandan silinmiyecek ama gün gelecek bunları yaşadınız diye ikinizde güleceksiniz birtanem..
Kendini zora sokma fatoşum konuşuruz sonra
kızlar ben spor için b-fite yazılmayı düşünüyorum aranızda giden veya duyan var mı? :)
bi arkadaşım gitmişti basen bölgesi için canımm memnundubenim gördüğüm ve araştırdığım güzellik merkezi değil ama bölgesel incelme sanırım :)
yeme esram sennn yada 1 tane 2 taneevt kalorisi az ama asıl sorun feci iştah açıyor buzdolabına yapışasım sorma gitsin
uzun bi süre yemeyi düşünmuyorum annemde ınadınagitmş 2.5 kg luk kornişon tursusu almış ee artık başka bahara yeriz
kesinlikle katılıyorumm kendileride kabullenmesese :)hilalcim verdiğin linki hepsini okuyamasamda okuma şansım oldu anladığm kadaryla bahsettiğin konudan dolayı moralsizzsn
ama erkekler askerdeyken bambaşka bi ruhhaline bürünuyrlar emirkomuta zinciri hererkeğin kaldırabilceği bişeydeğil kaldıki ailedn sevdklernden senden alıştığı herşeyden uzakken biraz agresif biraz kırıcı neyazıkki olablıyorlar
eminm sende healttan alan bunun farkınlığını da ortaya koyanbi yapın var ama biz bayanlar çekip ceviiriyorz onları
sevginle herşeyin üstesinden geleceğinze ınanıyorum
üzülme inan aklımdan çıkmadın bugünnn üzülme ablasının kuzusu geçecek canımm rüzgar her gün aynı yönden esmez ablam yaşadıklarınız çok normal inan her çift arasındada konuşulan şeyler istisnalar kaideyi bozmaz tabi öyleside bize denk gelmez..
Sağol esracım o linki bilerek açtım ki başka sayfaları kendi kişisel sıkıntıma alet etmeyim ama ne yazık ki etkiliyo beni tabi ne yapabilirim acımı da yaşamalıyım biraz ki görmezden gelerek yenemiyorum. Ama içim rahat en azından biraz okuduysan anlamışsındır ki suçumu kabullenip gerektiğinde özrümü de dileyen biriyim, ama hiç suçum yokken haksızlık edilmesine de tahammülüm yok, kimsenin fedakarlığı azımsanamz ancak şu an zafer askerde ve en fedakar benim, oturup bunları düşünsün ve hayatını iyi planlasın ben şu an nötr ve beklemedeyim.
Askerdeyken agresif olma durumunu ben artık kabul etmiyorum o askerdeyse onun gitmesi gerekiyordu, benim gitmem gerekse hiç gözümü kırpmadan giderdim. Demek ki onun bünyesi kaldırabiliyor ki erkekleri gönderiyorlar daha fazla bunun arkasına sığınmasına izin vermicem..kusura bakma sana laf eder gibi oldum ama kendimle savaşlardayım idare edin :)
İlgin için teşekkürler ve iyi gecelerr
unutmamışsınnn koş medi koş medi
senden gelen herşeye razıyım rakibem.
Daha fazla uzatmak istemiyorum. eminim beni tanıyan arkadaşlarım ne niyetle söylediğimi anlamıştır. fatoş arkadaşımı çok seviyorum ve onu kırıcak tek kelimeyide görmek istemem beni üzer, o kg verince biz vermiş gibi oluyoruz,herkes okuduğundan anladığı kadarıyla inşalah sizde kg fazlalıklarınızdan kurtulursunuz,bizde bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz inşallah.psikolojik olarak sizin sağlıksız kg veriyorum sözünüzü okuyup üzülmemin dışında eğer yanlş bir kelime söyleyip sizi üzdüysem affola. ben sadece okuduğum türkçeyi çevirdim ,yazıları yazarken daha dikkatli yazarsanız daha net anlaşılırsınız,fatoşla 1. lik için yarışmanızda ayrıca güzel birşey ,
hoşgeldin fatoşcum ,kendim adıma çok hırslıyım :) senden azim alarak inşallah tam gaz devam.
bugün çarşıya gittim gezdim temiz hava aldım mis gibi ,insan içine karışmak iyi geld, kuzular iyileşti şükür daha iyi yani o acıdan bende rahatım .Seni arkadaşlarıma anlatıyorum canım maşallah benim arkadaşım var çok güzel spor yapııyor veriyor diyorum hatta bugün gelinede söyledim maşallah abla ne güzel kg vermiş dediistediğin kg ulaşıcaksın inşallah , ben sana faceden msj atmıştım görmedin ,
katılıyorum yeri geliyor hayatta sadece kendin için yaşayacaksın ...herşey boş oluyor insan üzüldüğü ile kalıyor..değmiyor çoğu zmaan..ama üzülmemek elde değil iştebursada ki b-fit e gitti bi arkadaşım bende yanında gitmiştim ama bende arkadaşımda beğenmedi.ama sizin ordaki nasıldır bilmem canım
bebişim su miktarını arttır.1.5 litre sudan - alır.2 litre + alır.biraz zorla kendini 3 bardak daha içsen + olacaksın.
bebişim niye böyle üzüyosun sen kendini.valla ben de senin kadar üzülüyorum yahu.yapma böyle kendine.canımsın.dünya bir erkek etrafında dönmüyo.akışına bırak.tamam zafer senin için çok önemli seviyosun ama sen kendin için daha önemlisin tatlım.canım kardeşim benim.üzüntülü görmek çok üzüyo beni yapma böyle...
bende aradım bulamadım canım kuralden haberim vardı yazdımm kuzumm link isteyecektimm geçen baktım girdimm aradım taradım bulamadım ama sayende yazdım kuzum..günaydın kızlar
Fatoşa bi hatırlatma yapacağımda
fatoşcum bireysel etap birincileri cuma zayıflama yarışması paylaşım alanı topiğine nasıl kilo verdiklerini neler yaptıklarını anlatmalılar kurallara göre.
sende en kısa zamanda nasıl kilo verdin neler yaptın aşağıda linkini verdiğim topikte yazar mısın
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-770.html
yazmazsan ceza puanı alıyomuşuz
kızlar sizde fatoşu görürseniz hatırlatın önemli
aynen bide beklenmedik misafir çıktı geldi habersiz yaniii berklenmedik değil herkese kapım açık sizde gelin :)günaydın canım
canımcım.fatoş pazartesi günü yazacağını söylemişti yanlış anlamadıysam pazar günü eşim evde fırsatım olmaz diyodu.
hava bile ne kadar etkiliyor olayıı..bencede canım kalp kırmamak lazım aslında kalp kırma olayıda değil ufak bir yanlış anlaşılma ...günaydın kızlar hava burda süper kahvaltımı yaptım dışarı sahilde yürüyüşe gidicem bu fırsat kaçmaz:)
buarada fotosun verdiği kg ve karşılıklı atışmalar bence gereksiz yere uzaltıdığını düşünuyorum boşyere gerilemeye iki taraf içinde(ayyıldızım ve dalin26 ) gerek yok.
fotos arkdşmız diyetisyenle birlkte sağlıklı bi şekilde kg veriyor dalin26 arkdşmızda gelmiş tebrik etmiş çok detaya inip de gerilemeye lüzum yok kalp kırmanın ınanki hiç gereği yok helede burda.
saol cnaımmm güzelmiş ama cigara bendede var..DİYETİNİZ DURMA NOKTASINA GELDİYSE BU DETOKSU ÖNERİRİM BEN 3 KERE YAPTIM HEPSİNDEDE 1.5 1.8 KG FALAN VERDİM TAVSİYE EDERİM..
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
oh oh kayınvalideciğide aramış imkanın varsa ailen izin verirse tabii ne güzel olur canımmm hayırlısı bakalım..
İnşallah mediciim sağolll...ben de az düşündükçe kendimde de hatalar buluyorum iyice kafalar gitmeden halletcez inşallahbiraz da rahatlama sebebim bugün Zaferin annesi aradı beni veeee Mardin'e gitmek istersen kızım ikimiz gidelim mi diyo bi aklım dedi hiç başka meseleleri unuttum ve nasıl güzel olurdu diye düşündümm...sanırım Nisan'da böyle bi plan yapıcaz ben bu kafayla zor akıllanırım
süper canımm menünde bende yürüme bandına göre bugün 4.5 km yaptımm ender saraç günde 7777 adım atmanız lazım diyo 60 dakika yetiyo demekki yürüme bandında 4.5 hızla..AldığınızKalori Miktarı 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Kaşar Peynirli Omlet (309 kcal)309 kcal
0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal)30 kcal
0.50 x 1 Adet Portakal (50 kcal)25 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Et Sote (270 kcal)270 kca
l1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bamya (139 kcal)139 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)38 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)54 kcal
1.00 x 1 Adet Puf Böreği / Börek (Kıymalı) (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kıymalı Kapuska (192 kcal)192 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
Alınan Kalori Toplamı1375 kcal
3.25 KM 7950 ADIM
2.5 LT SU
yapar benim kelebeğimm alışıyo tabiki vucudumuz canım benim..ben şimdi kendime diyomki nasıl yiyomuşumBugün ve dün için diyetle uzaktan yakından alakam yoktu ne yazık ki dostlar...ama bi şeye dikkat ettim ki artık aburcubur yesem de dışarda yesem de eskisi kadar iştahlı değilim, en azından yine de az porsiyon yemiş oluyorum..buna sevindim kendi adımave bugün regl de oldum onu da attım yarın esksinden daha tempolu yürüyüşlerimle yoluma devam edip toplayıp bu hafta 62 yi küsüratsız görmek için çabalıycam
oh oh maşallah canım ne güzeldir şimdi oralar...aynen erkekler hep fedakarlık bekler..pazar günü pazar market eve dönüş yaparız bizde gezmeler dışında eve gelince sofra hazırlar fatoş sofra kaldırır fatoş kahve yapar fatoş arasa bakar fatoş oda oynar ama hani fatoşa yardım bulaşık toplar fatoş ahh ahh bu sadece 1 günn hakanımda otururr pc başına legendini oynar al işte :)dağdan indim şehre. meraba kızlar. haftasonu cep'ten hep takip ettim sizi, aklım burdaydı . yedim ama harcadım . hesapladım bugün 1680 kalori almışım ve 1200 kalori kayak yaparken harcamışım. hakikaten hakkıyla harcadım o 1200'ü:). dün de yaklaşık aynı kaloriyi alıp yine aynı kaloriyi harcadım.
Hilalcim cumartesi sabah okudum yazdığın topiği ve herkesin yazdığını da an be an takip ettim açtığın başlığında. daimi asker olanı da, geçici askerlik yapanı da yaşamış biri olarak yazdıklarını ve hissettiklerini düşündüm. sanırım bu akşam yazamam, şimdi yemek falan yapıorum, tam toparlayamam cümleleri ama yarın fikirlerimi başlığına yazıcam. çünkü kahvemi yudumlarken, bol bol düşünme imkanım oldu yaşadıklarını. beynimi zorladım, seni ve ilişkini çok ayrıntılı bilmediğim için, empati yapmak daha zor oldu. ama şmdilik şunu söyleyebilirim ki, bugünlerin geri gelmeyecek. yaşa. dibine kadar yaşa. kendinden o kadar da taviz verme. bi de baban konusuna gelince. sen kırgın olduğun için, onu da kırmışsın. ama sen onun biriciğisin. belki de hayatta en fazla sevdiği insan. babalar, annelere de benzemez. onlar çok başka olur. bazen fikirlere bize uymaz, yapmak istemeyiz, haklıyızdır da kendimizce, ama onu kırmadan ikna etmeyi dene. inan insan gurbete çıkınca o kadar özlüyor ki, atkısını bırakmıştı bana 2 hafta önce buldum evde, sabaha kadar ağladım boynuma sarıp da o atkıyı. hayatında babandan başka hiç kimse seni çıkarsızca beklemeyecek.
bak, en basitinden söyleyeyim sana, hakikaten beni çok seven bi eşim olduğunu düşünüyorum; doğrudur da. ama bu akşam 18.45'te eve geldik, daha ayağını sokmadı evden içeri, dedi ki, maça gitmek istiyorum, peki dedim. halbuki 2 akşamdır dışarıdayız. kendi keyfini düşündü, gitti. ben n'aptım, daha üstümü çıkarmadan, hemen yoğurt mayaladım, ki ben ev yoğurdu yemiyorum, tamamen eşim için bu. üstüne ıspanakları yıkadım, şimdi kalkıp pişiricem. ne için bunlar? paşamız karavanadan yemek yemek istemiyor, yarın öğlen yanına yemek konulacak. akşama da aynı yemeği tekrar yemez, yarın akşama da başka yemek yapılacak. yorgunum, yoldan geldim, ama bunu benden beklediği için yapıorum. anlatabiliyo muyum? çok değer verme. çok güvenme. psikoloji alanında doçentlik yapmış bi hocamız vardı derdi ki, güven ve güvensizlik bir pastaysa, bu pastanın en fazla %80'lik dilimi güven olsun, gerisi mutlaka güvensizlik olsun. güven meselesi sadece aldatma vs için değil, bir insana inancının boşa çıkması da güvensizliktir. hissettiğine yakın şeyler.
oyy canımmsın sen yaa yorumlarına bayılıyorumm...bir laf var ama yazmayacağımm cnaımm..hehehehaftasonu yazamadım ama hepsini okudum Medicim. bi yerden sonra, nasıl olsa suçlamaya döndü iş. 'siz beni yanlış anladınız.' cümlesini kuran birisiyle ben konuşmaya devam etmem. 'kendimi yanlış anlatmış olabilirim.'diyenin başımın üstünde yeri var. boşver Medicim. herkes anlamak istediği gibi anlar. sen ne anlatsan nafile. biz grup olarak Fatoşçuğumuzu korumaya çalıştık adı tebrik diye ifade edilen eleştiriden. he, de geç
aynı ben o çalışıyo diye bursaya bazenn gelemiyo beni almaya geliyo bennn kuduruyorum :) teli az geç açsa ben çok kıskancımm yavv oda ama benim kadar değill güvenlede ilgisi yok anacım zaman kötüü etraff aç kurtlarla dolu...süper olur rakibem ,bence de git kafanı dinle ,en kücük şeyleri bile uzak mesefede büyüyebiliyor, ben bile bak evli olduğum halde şehir dışında çıksam eşim telefonu geç açsa kıyameti kopartıyorum hatta sinirlerim tavan yapıyor uzak olduğum içnde soğukluk oluyor bir anlık ,bunlar yaşanıyor elbette,geçiçi bir süreç sonu güzel olsun takma kafanı ,gez toz,miss gibi mardinde çok harika bir yer diye duydum doğuya merakım var zaten gezme fırsatı olursa bende gitmek isterim urfa ,diyarbakır hep merak ediyorum.
ayranıda çok severimm anacımm her besinin diyeti çıktı iymi.benim cezam belli oldu mu ?
bu hafta yarışıyor muyum ?
:18: kaptanım senden haber bekliyorum .
bu arada ayran diyetine başlayacağım deneyenler güzel sonuç aldı en yakın arkadaşlarım yaptı ve 1-2 kg verdiler
oyyyyy canımm benimm bi gör ne güzel günler yaşayacaksınız...ben hakanla yaşadıklarımı yazsam roman olur aynen kilo sorunum gibi.... telde tanıştık 5 yıl görmedik fotoğraftan aşık olduk uzaklık madii imkansızlıkk neler neler ahh ah bilsen kuzum.. ama bakk şimdi tapusu bende çok mutluyum.. dekii ilk günkü gibimi herşey zaman hayat koşulları çocuk derken ömürler geçiyoo bi bakçaksınız didişecek vaktiniz yok şimdi uzaklıkk bol vakit sizde bunlara yol açıyo ablacım..baban konusunu kaçırmışımm noldukii..canım aynı dönemde olması kötü olmuşş özleme katılıyorumm..herşey bulunur anne baba 1 kez gelir insana seçme şansımızda yokk..oy ben kurban olurumm tontiş abbaişime anneme ..allahım onları başımızdan eksik etmesin..
Keisnlikle öyle tubiş öyle zorrr öyle zorrr...ben fedakarlık yapıp da ay pişman oldm demedim hiç ama bana karşı konuşmaları kırdı beni, o da farketti sonunda her şeyi sakince anlattım en sonunda...şimdilik düzeldik hayırlısı çok sağol yorumların içinama elimden geldiğince inanın ki anlamaya ve alttan almaya çalışıyorum
Özelmcim benim çok güzel yorumunu yazmışsın gene eksik olma hiç sakınnhaklısın yapılan pek çok fedakarlığın belki karşılığını alamıyoruz bile.. ama sözle de bunu belirtip benden vazgeçebilir hissi yüreğime girince ister istemez bi soğukluk oluşmuştu, ama iyi olmuş bunun etkisiyle sakin olabildim, normalde daha hırçın davrancakken belki sakin sakin konultum, şu bu bu şu ama ben böyle yapamam dedim, o da anladı sanırım, değişti hemen konuşmaları...hasarsız bi dönem olmucak bu ama ne kadar az hasarla atlatırsak o kadar iyi. Sana gelince kesinlikle çok haklısın ki ilerde de yaşancak buna benzer sorunlar belki ama en azından özlemin hasretin verdiği huysuzluk araya girmicek, bu kadar kıskançlık olmucak da katlanabilcez...
Babam konusunu da toparladım biraz ama gerçekten benim kırarak yaptığım bi konuşma değildi, aksine benim kalbim kırıkken daha hassastım ama babam eski meseleleri aileleri bilmemneyi karıştırdı beni çok kırdı..ama üstüne çok düşünmemeye çalışıyorum, baba lütfen bi daha bu konuları konuşmayalım anlaşamıyoruz işte dedim..kapandı şimdilik bilmiyorum. Yoksa baba konusunda da çok khaklısn çok özlicem biliyorum, o benim BABAM ya ötesi var mı, o benim her an yaslanabileceğim dağım, elim ayağım.
Eveett ilkimiz de kurtulduk şükür bu hafta kop kop kop
İnşallah be medicim, küçük bi kandırmacayı hakettik sanırım, ikimiz< de çok yıprandık farkındayım, bi atlatırsak hayırlısıyla güzel olur
Keyfimi de bozmuyorum ama artık boğazım düğümleniyo be ilknur ablacım, malesef bazen söz geçmiyo kalbe, neden diyorum insanlar elele dolaşırken benim sevdiğim adam yanımda değil, nedennn...ama şükür tabi ki beni böyle seven böyle sevdiğim bi adam var ve elbeeettt bir günnn buluşacaaağıızzz
Günaydınn kızlarrr..iyiyim daha iyi olacağımmm, sizler nasılsınızzzz..gdiiyor mu 3 er 5 errr
oyy tophane çok güzel bursa ayaklarının altında..öğrencilik yıllarımda çok giderdik arkadaşlarlatitreme hareketine çok güldüm. dün arabayla biraz dolaştık bursa'yı, bana biraz karışık geliodu da, eşim gezdirdi. çok güzel yerleri varmış ya. siz ne tarafta oturuyosunuz? tophane'de takıldık azcık biz, sonra çekirge, sonra nilüfer. güzel yerler.
afiyet olsun canımm sen dengelersinn aminnn..Sağol benim özlemciimm cankuşumm oyy sıkarım yananıııHallederiz her sorunu sizin de katkınız büyük her zaman ama dediğin gibi cicim aylarınız uzar valla güzelll..ben de her haftasonu görsem valla haftaiçini bu kadar dert etmem Allah bozmasın huzurunuzu inşallahh
bu arada sabah börek yedim ama dengelemeye ve sporuma devamm edeceğim artıkk
nasılsınız kızlar altta fatoş ablamı açık görüyorum nasılsın ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?