canımm benimmmmm yerimm kız ben senii ahh iremimm rabbim başarı hikayemide yazmayı nasip etsinn asıl sen ozaman gör kuzum benii kitabımada başladımm canımm en azından bismillah dedimm.. başlamakta bitirmenin yarısıdır..hepinize kucak dolusu sevgiler
sevgili hemcinslerim...hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum..bu hafta kendimi çok şanslı ve çok mutlu hissediyorumm buraya yazmak bile benim için bir onur gururdur...bu haftanın birincisi olarak yaptıklarımı ve size fayda sağlıyacağını umduğum aslında adıma emin olsuğum bilgilerimi müsadenizle paylaşıyorum..
ben çok yüksek kilolardan şuanki kiloma indim öncelikle bunu belirtmek isterim... 2011de 6. takıma girdim ve hayatımın temel belası kilo mücadelesine burdaki arkadaşlarımla kuvvet alarak devam ettimm..şuan diyetisyen kontrolundeyim...diyetisyenimin verdiği listeden kesinlikle değil bir öğün gram dahi atlamadım..3 ana 3 ara öğünüm var önerileriö
ara öğünlerinizde meyve varsa kesinlikle yanında 1 bardak sütle tüketin..
günde 2 litre su için meyve çayları serbest şekersiz polmak kaydıyla..
benim hayatımda şeker hamur işi yağlı ekmek beyaz ekmek 0 hiç birisi yok tuz da çok az...diyetisyenimin önerdikleri bunlar zamanla ekleyecek listeme.. her sabah kahvaltımdan önce 4 bardak su içerim.. kahvaltımı edip eşimi yolladıktan sonra yürüme bandında 50 dakika yürüyüş yaparım.. duhatta bugün 60 dakikaya çıkardım..şumu alırım asla vucudumda kırgınlıuk hissetmem motive etmek beyni inandırmak ve diyete bu inançla başlamak çok önemli..ekmek olarak tam buğday ekmeği tüketiyorum her öğünde 75 gr...öğün saatlerimi aksatmam..suyumu tam içerim... biryere gidersem gelen ikramları ya öğünüme göre ayarlarımm ama listemde varsa yoksa ağzıma 1 lokma sokmam evden öğünümü yiyerek giderim..dostlarımda bildiği için asla ısrar etmezler...kiloma rağmmen asla hantal değilimdir çok atiğimdir verdikçe dahada atikleşiyorum şuan pc başında oturup yazmama rağmen ayaklarım hareket halinde..ve diyetimde asla ama asla kaçamağım olmaz çok nadir 3 ayda bir ödül veririm kendime.
..15 yıldır kilo problemiyle uğraşıyorumm verdim aldım verdim aldım yaşım 30 artık dur dedimm bu sefer çok azimle başladım her hafta kilo vermemin asıl nedenide budur..ama hiç bir şekilde sağlıksız diyet yapmıyorumm..hayallerimm hedeflerim bu sefer yarım kalmayacak..eğer imkanınız varsa diyetisyene gitmenizi ki ben devlete gidiyorum..öneririm..öncesinde endokrine tüm talilleriniz yaptırıp ordan diyetisyene...insanlarımız çok acımasız çok merhametsiz bişi söylemelerine gerek yok yeri geliyor bir ba
kış yetiyor...benn yemiyorum ama kilo alıyorum diyenlerede kesinlike inanmıyorum çünkü eğer bir sağlık problemi yoksa ben kendimden çok iyi biliyorum veriliyor..bence herkes önce kendinii sonra vucudunu tanıyıp diyete başlamalı..allah kimseyii kilo ile sınamasınn bunuda çeken bilir ...dilerimmm rabbim bu günümüzü aratmasın... dilerim tüm kadınlar kulubü arkadaşlarımmm istediği kiloya erişir ... iyiki varsınn püsküvit arkadaşımada canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınn ...iyikii allah razı olsun senden..içinde bulunduğumuz kadınlar günü haftanızıda kutlluyorum..selametle..
çok güzel yazmışşşşşş
bende hala hastayımda iyi sayılırım işte yarın yatıcam biraz dinleneceğim :)ityim melikem sen nasılsınnn şu listeyi bulayım sana tatlım bende altta 18 ziyaretçi gördüm konu okuyan burun içeri neden dılşşarda okuyorsunuz..hanımlar..
ablam döktürmüşşş ellerine sağlık fatoş ablacımhepinize kucak dolusu sevgiler
sevgili hemcinslerim...hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum..bu hafta kendimi çok şanslı ve çok mutlu hissediyorumm buraya yazmak bile benim için bir onur gururdur...bu haftanın birincisi olarak yaptıklarımı ve size fayda sağlıyacağını umduğum aslında adıma emin olsuğum bilgilerimi müsadenizle paylaşıyorum..
ben çok yüksek kilolardan şuanki kiloma indim öncelikle bunu belirtmek isterim... 2011de 6. takıma girdim ve hayatımın temel belası kilo mücadelesine burdaki arkadaşlarımla kuvvet alarak devam ettimm..şuan diyetisyen kontrolundeyim...diyetisyenimin verdiği listeden kesinlikle değil bir öğün gram dahi atlamadım..3 ana 3 ara öğünüm var önerileriö
benim hayatımda şeker hamur işi yağlı ekmek beyaz ekmek 0 hiç birisi yok tuz da çok az...diyetisyenimin önerdikleri bunlar zamanla ekleyecek listeme.. her sabah kahvaltımdan önce 4 bardak su içerim.. kahvaltımı edip eşimi yolladıktan sonra yürüme bandında 50 dakika yürüyüş yaparım.. duhatta bugün 60 dakikaya çıkardım..şumu alırım asla vucudumda kırgınlıuk hissetmem motive etmek beyni inandırmak ve diyete bu inançla başlamak çok önemli..ekmek olarak tam buğday ekmeği tüketiyorum her öğünde 75 gr...öğün saatlerimi aksatmam..suyumu tam içerim... biryere gidersem gelen ikramları ya öğünüme göre ayarlarımm ama listemde varsa yoksa ağzıma 1 lokma sokmam evden öğünümü yiyerek giderim..dostlarımda bildiği için asla ısrar etmezler...kiloma rağmmen asla hantal değilimdir çok atiğimdir verdikçe dahada atikleşiyorum şuan pc başında oturup yazmama rağmen ayaklarım hareket halinde..ve diyetimde asla ama asla kaçamağım olmaz çok nadir 3 ayda bir ödül veririm kendime.
..15 yıldır kilo problemiyle uğraşıyorumm verdim aldım verdim aldım yaşım 30 artık dur dedimm bu sefer çok azimle başladım her hafta kilo vermemin asıl nedenide budur..ama hiç bir şekilde sağlıksız diyet yapmıyorumm..hayallerimm hedeflerim bu sefer yarım kalmayacak..eğer imkanınız varsa diyetisyene gitmenizi ki ben devlete gidiyorum..öneririm..öncesinde endokrine tüm talilleriniz yaptırıp ordan diyetisyene...insanlarımız çok acımasız çok merhametsiz bişi söylemelerine gerek yok yeri geliyor bir ba
kış yetiyor...benn yemiyorum ama kilo alıyorum diyenlerede kesinlike inanmıyorum çünkü eğer bir sağlık problemi yoksa ben kendimden çok iyi biliyorum veriliyor..bence herkes önce kendinii sonra vucudunu tanıyıp diyete başlamalı..allah kimseyii kilo ile sınamasınn bunuda çeken bilir ...dilerimmm rabbim bu günümüzü aratmasın... dilerim tüm kadınlar kulubü arkadaşlarımmm istediği kiloya erişir ... iyiki varsınn püsküvit arkadaşımada canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınn ...iyikii allah razı olsun senden..içinde bulunduğumuz kadınlar günü haftanızıda kutlluyorum..selametle..
çok güzel yazmışşşşşş
dimi cnaımmbende hala hastayımda iyi sayılırım işte yarın yatıcam biraz dinleneceğim :)
benimde dikkatimi çekti o bencede dışardan okumasınlar buyursunlar :)
ablam döktürmüşşş ellerine sağlık fatoş ablacım
canımm benimmmmm yerimm kız ben senii ahh iremimm rabbim başarı hikayemide yazmayı nasip etsinn asıl sen ozaman gör kuzum benii kitabımada başladımm canımm en azından bismillah dedimm.. başlamakta bitirmenin yarısıdır..
bugünn 10 dakikak ile başladığım sporumu tam 60 dakika yaptım 10 dakika daha arttırdımm ilk zamanlar ne zor geliyordu sabah olsun istemezdimm..ama artık her sabah iple çekiyorum
sporum
yürüme bandı
60 dakika
4.5 hızla
4.5 km
140 kalori yakıldı.. bandım öle diyo :)
suyumda 2 litre hatta+++++ fazlası var :)
hepinize kucak dolusu sevgiler
valla fatoş süpersin reğil rakiben ancak arkadaşın olabilirim hayranım sana azmine öpüyorum seni
çok güzel yazmışşşşşş
sporunada hayranım sen her zaman paylaş anacım gaza geliyoruz.)))bugünn 10 dakikak ile başladığım sporumu tam 60 dakika yaptım 10 dakika daha arttırdımm ilk zamanlar ne zor geliyordu sabah olsun istemezdimm..ama artık her sabah iple çekiyorum
sporum
yürüme bandı
60 dakika
4.5 hızla
4.5 km
140 kalori yakıldı.. bandım öle diyo :)
suyumda 2 litre hatta+++++ fazlası var :)
benim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 ceviz
öğlen
3 kaşık et yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 nescafe 3ü birarada
ara
5 fındık
2 kuru kayısı
1 kuru incir
akşam
1.5 tabak sulu prinçli köfte yemeği
su=2lt
spor-
canım benim sayenizde takımımın sayesinde.her zamanki gibi süpersin fıstık
saol cnaım benimm bırakmam benn arkadaşlarımıı...her zaman her daim mezun olana kadar hatta sonrasındada burdayımsporunada hayranım sen her zaman paylaş anacım gaza geliyoruz.)))
menün çok güzel ara kaçamakların yokya çok beğendim
valla fatoş süpersin reğil rakiben ancak arkadaşın olabilirim hayranım sana azmine öpüyorum seni
ya ben ayran detoksunu yapacağım kime sorcam soruları yapan yokmu?ben hazırladım karışımı ama yarın başlıcam hepsinimi yiyeceğim yoksa yarınıda öbür günmü yoksa hergün tekrarmı hazırlıcam yokm u bana yardım edecek((((
su +
spor + öptüm hepinizi
günaydın
cezanı düşündüm canım
2 gün su spor mesaj sayma senden
ptesi sali say
haftalık değerlendirme yapıcam ona göre sıralarız
kelebekcim barıştığınıza sevindim
kahvaltım
2 kk peynir(150 cal)
2 ceviz(54 cal)
1 haşlanmış yumurta(80 cal)
öğlen
3 kaşık et yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 nescafe 3ü birarada(78 cal)
bebişkom bugün çok yoruldum valla.hoca program değiştirdi.28 dakika 250 kalori yaktım yaklaşık sadece koşu bandında üzerine uzay yürüyüşü mü ne onda 10 dakika 95 kalori.üzerine aletler ki acayip ağırlaştırılmış.üzerine 45 dakika plates mahfoldum valla.evde yemeğim yok o yüzden patetes haşlıyorum artık.üzerine yoğurt döküp öğleyi öyle geçircem.öncesinde bi avuç leblebi yiyeyim çok acıktım valla.
ben nilüfer çamlıcadayım canım.tophane heykeldedir.nilüfer çok büyük bi yer ben beşevler tarafında daha da tepedeyim bebişkom...güzeldir bursam.ben doğma büyüme burda olmama rağmen heryerini bilmem düşün artık
aynen canım çok sinir oldum ben valla 3 aylık 200 tl sadece aletler için + plates içinde bi ayrı ücret istiyolar.yuh dedim valla ben bu salona 3 aylık 250 verdim ki herşey içinde step plates aletler + bölgesel zayıflama bi de sauna var da ben daha hiç girmedim
haahh işte böyle ol boşver derdi tasayı dünyaya 1 kere geliyosun tokadan başka bişey takma kafana
keyfin yerine gelmişse, neşen o böreği eritir cicim. akşama spor yapıoruz di mi?
müthiş dengeli bi insan söyle bana hayatta, hulamazsın. o yüzden hepimiz dengesiziz
0.7 bence verebilirsin, çünkü sen verebiliosun. ben en son 64.7'yi grmüştüm, şimdi 64.3 koyayım hedefimi, 400 gr bana yeter. gerçekçi hedefler almak lazım
çok kötüydü canım eşim hasta oldu kızım hasta oldu 2 gün onlara hizmet ve kaprisleriyle geçti biz hafat ssonları gezmeye alışkınız evde olunca ha bire yedik içtik yarım kilodan fazla almışım bugün tekrar tam gaz devam sağol canım sorduğun için seni okuyorum şimdi
ben bir türlü iyileşemiyorum 3er 5er değilde 300 500 gr gidiyor
yazdım canım benimmm yazdım ben gurubuma ceza aldırırmıyım hiçç iremimm benim
turşu diyetimde var abartmamak şartıyla tansiyon problemin yoksa yiyebilirsin dedi srpil hanımcım.. ben acıyı çok severim süs biber turşusu abartmadan 2 gün bilemedin 3 günde 1 yiyorum canım
ah ah oo kaloriler bana hiç inandırıcı gelmiyo canımm birbirini, tutmuyo çünkü
ohh iyi yapmışın ablasının gülü güle güle kullan alışverişte olmazsa napçaz bilmeme..
aynen canımmm su topluyor tuzdan
maşallah hamarat kardeşim benim
inşallah ama aynı hızla gitmeyecek hedef kilomada var daha :)
sen varya her zorluğun üstünden gelebilirsin cnaım benimm...ne yazsammm boş yaşayan biliyor ama ikinizinden bunları haketmediğinii çok iyi biliyorum ama maleseff acıda olsa yaşanıyor bu da hayatın acı gerçekleri diyo geçiyor yaşamımızdan... üzülme ayrılış mumun alevi gibidir uzak sevgileri birleştiri daha çok alevlendirir.. yakın sevgileri ise bitirebilir canım üstesinden geleceksiniz merak etme geçecek hafızandan silinmiyecek ama gün gelecek bunları yaşadınız diye ikinizde güleceksiniz birtanem..
bi arkadaşım gitmişti basen bölgesi için canımm memnundu
yeme esram sennn yada 1 tane 2 tane
kesinlikle katılıyorumm kendileride kabullenmesese :)
üzülme inan aklımdan çıkmadın bugünnn üzülme ablasının kuzusu geçecek canımm rüzgar her gün aynı yönden esmez ablam yaşadıklarınız çok normal inan her çift arasındada konuşulan şeyler istisnalar kaideyi bozmaz tabi öyleside bize denk gelmez..
canımm benimmmm omu benmi hangimiz alır yarışı :) tabiki ben dalin arkadaşım görsünde daha çok gaza gelsin..
katılıyorum yeri geliyor hayatta sadece kendin için yaşayacaksın ...herşey boş oluyor insan üzüldüğü ile kalıyor..değmiyor çoğu zmaan..ama üzülmemek elde değil işte
bende aradım bulamadım canım kuralden haberim vardı yazdımm kuzumm link isteyecektimm geçen baktım girdimm aradım taradım bulamadım ama sayende yazdım kuzum..
aynen bide beklenmedik misafir çıktı geldi habersiz yaniii berklenmedik değil herkese kapım açık sizde gelin :)
hava bile ne kadar etkiliyor olayıı..bencede canım kalp kırmamak lazım aslında kalp kırma olayıda değil ufak bir yanlış anlaşılma ...
saol cnaımmm güzelmiş ama cigara bendede var..
oh oh kayınvalideciğide aramış imkanın varsa ailen izin verirse tabii ne güzel olur canımmm hayırlısı bakalım..
süper canımm menünde bende yürüme bandına göre bugün 4.5 km yaptımm ender saraç günde 7777 adım atmanız lazım diyo 60 dakika yetiyo demekki yürüme bandında 4.5 hızla..
yapar benim kelebeğimm alışıyo tabiki vucudumuz canım benim..ben şimdi kendime diyomki nasıl yiyomuşum
oh oh maşallah canım ne güzeldir şimdi oralar...aynen erkekler hep fedakarlık bekler..pazar günü pazar market eve dönüş yaparız bizde gezmeler dışında eve gelince sofra hazırlar fatoş sofra kaldırır fatoş kahve yapar fatoş arasa bakar fatoş oda oynar ama hani fatoşa yardım bulaşık toplar fatoş ahh ahh bu sadece 1 günn hakanımda otururr pc başına legendini oynar al işte :)
oyy canımmsın sen yaa yorumlarına bayılıyorumm...bir laf var ama yazmayacağımm cnaımm..hehehe
aynı ben o çalışıyo diye bursaya bazenn gelemiyo beni almaya geliyo bennn kuduruyorum :) teli az geç açsa ben çok kıskancımm yavv oda ama benim kadar değill güvenlede ilgisi yok anacım zaman kötüü etraff aç kurtlarla dolu...
ayranıda çok severimm anacımm her besinin diyeti çıktı iymi.
oyyyyy canımm benimm bi gör ne güzel günler yaşayacaksınız...ben hakanla yaşadıklarımı yazsam roman olur aynen kilo sorunum gibi.... telde tanıştık 5 yıl görmedik fotoğraftan aşık olduk uzaklık madii imkansızlıkk neler neler ahh ah bilsen kuzum.. ama bakk şimdi tapusu bende çok mutluyum.. dekii ilk günkü gibimi herşey zaman hayat koşulları çocuk derken ömürler geçiyoo bi bakçaksınız didişecek vaktiniz yok şimdi uzaklıkk bol vakit sizde bunlara yol açıyo ablacım..baban konusunu kaçırmışımm noldukii..canım aynı dönemde olması kötü olmuşş özleme katılıyorumm..herşey bulunur anne baba 1 kez gelir insana seçme şansımızda yokk..oy ben kurban olurumm tontiş abbaişime anneme ..allahım onları başımızdan eksik etmesin..
oyy tophane çok güzel bursa ayaklarının altında..öğrencilik yıllarımda çok giderdik arkadaşlarla
afiyet olsun canımm sen dengelersinn aminnn..
hepinize kucak dolusu sevgiler
çok güzel yazmışşşşşş
kociş yolda geliyor açığım ama bi silkineyim aras yine ben burdayken tou dumana katmışşş...iyi geceler diliyorum hepinize..
Sağolasın kaptanım..güzel günler bizim olsun inşallah hepimizin..
Elimden geleni yapıyorum ilknur ablacım yorgunum sadece birazz...
Akşama spor yapıyodum ama regl + yorgunlukla ne yazıkki yapamıycam yaa..biraz da enerjim düşük hala nedense bunu zafere yansıtmamalıyımöyle yorgun hissediyom kii bakmayın bu ara bana..
İnşallah yaa..bugün pek iyi gitmeidm ama hayırlısı bakalımm...
Ya geçmiş olsun tubiş sanaa, Allah hastalıkları uzak tutsunn..
Canım hala diyorum fatoş diyeti yap sen bence :)
Yakından bizden zayıf olcan fatoş ablacım bu gazla senn harikasın müthişsinn..
Elimden geleni yapıyorum inanki fatoş ablacım yorumların için çok sağol, hakan eniştemle hikayeni okudum muhakkak herkes dönem dönem neler yaşıyodur ama benim bu dönem işte napayım...yorgun hissediyom şu an çok yazamıyorm hiç halim yok ama çok teşekkür ederimm
Fatoşum yaa cidden mükemmel yazmışsın sen böyle akıcı dilinle harika kitaplar yazcaksın eminim başarılarının devamını hep devamını dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?