Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

her sabah kahvaltıdan sonra spor sonra duş diyorum kızlara yazıcamm gircem anacım ne zmaan öle desem hep akşama kalıyor... arkadaşlar kahveye geldi sonrasında çay faslı yine kaldı...kızlarr özledim şöle dolu dolu muhabbet etmeyii..

canımm benimmmmm yerimm kız ben senii ahh iremimm rabbim başarı hikayemide yazmayı nasip etsinn asıl sen ozaman gör kuzum benii kitabımada başladımm canımm en azından bismillah dedimm.. başlamakta bitirmenin yarısıdır..

ityim melikem sen nasılsınnn şu listeyi bulayım sana tatlım bende altta 18 ziyaretçi gördüm konu okuyan burun içeri neden dılşşarda okuyorsunuz..hanımlar..
bende hala hastayımda iyi sayılırım işte yarın yatıcam biraz dinleneceğim :)
benimde dikkatimi çekti o bencede dışardan okumasınlar buyursunlar :)

ablam döktürmüşşş ellerine sağlık fatoş ablacım

sabah
4 bardak su
çay
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir ( diyet alamadım bu hafta o yüzden 1 yosa 2 olması lazım )
7 zeytin
1 domates
marul ,maydanoz
arada
1 portakal +1 bardak süt
öğlen
8 kaşık nohut yemeği susuz
1 dilim ekmek
arada
çay şekersiz
2 tane bisküvi petibör
akşam
8 kaşık pırasa yemeği
2 dilim ekmek
kereviz salatası 1 bardak yığurtla yaptım çok az tuz 2 damla yağ ile..

9.30 da
1 elma+1 portakal +1 bardak süt.

bugünn 10 dakikak ile başladığım sporumu tam 60 dakika yaptım 10 dakika daha arttırdımm ilk zamanlar ne zor geliyordu sabah olsun istemezdimm..ama artık her sabah iple çekiyorum
sporum
yürüme bandı
60 dakika
4.5 hızla
4.5 km
140 kalori yakıldı.. bandım öle diyo :)
suyumda 2 litre hatta+++++ fazlası var :)

benim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 ceviz
öğlen
3 kaşık et yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 nescafe 3ü birarada
ara
5 fındık
2 kuru kayısı
1 kuru incir
akşam
1.5 tabak sulu prinçli köfte yemeği

su=2lt
spor-

her zamanki gibi süpersin fıstık

sporunada hayranım sen her zaman paylaş anacım gaza geliyoruz.)))

menün çok güzel ara kaçamakların yokya çok beğendim

valla fatoş süpersin reğil rakiben ancak arkadaşın olabilirim hayranım sana azmine öpüyorum seni

ya ben ayran detoksunu yapacağım kime sorcam soruları yapan yokmu?ben hazırladım karışımı ama yarın başlıcam hepsinimi yiyeceğim yoksa yarınıda öbür günmü yoksa hergün tekrarmı hazırlıcam yokm u bana yardım edecek((((

her zamanki gibi süpersin fıstık
canım benim sayenizde takımımın sayesinde.
sporunada hayranım sen her zaman paylaş anacım gaza geliyoruz.)))

menün çok güzel ara kaçamakların yokya çok beğendim
saol cnaım benimm bırakmam benn arkadaşlarımıı...her zaman her daim mezun olana kadar hatta sonrasındada burdayım
valla fatoş süpersin reğil rakiben ancak arkadaşın olabilirim hayranım sana azmine öpüyorum seni
canımsın sen biz dostuz rakip deği canım takımım benim

su +
spor + öptüm hepinizi

hiç bilgim yok tubişim sporuna suyunda

hilalimmmmmmmmmmmmmmmmm kelebeğimmmmmmmmmmmmmmm ablasının canı nasılsın konunu okudum canım oraya değil ama buraya yazdımmm ahh dilediğim gibi bir girsem neler yazacamda seni seviyorumm canımmmm nasılsınn konuştunuzmu hiççç inşallah güzel haberler ver bana yarın bize...öpüyorumm meleğim kocaman seni...54:

kociş yolda geliyor açığım ama bi silkineyim aras yine ben burdayken tou dumana katmışşş...iyi geceler diliyorum hepinize..

Sağolasın kaptanım..güzel günler bizim olsun inşallah hepimizin..

Elimden geleni yapıyorum ilknur ablacım yorgunum sadece birazz...

keyfin yerine gelmişse, neşen o böreği eritir cicim. akşama spor yapıoruz di mi?

Akşama spor yapıyodum ama regl + yorgunlukla ne yazıkki yapamıycam yaa..biraz da enerjim düşük hala nedense bunu zafere yansıtmamalıyım öyle yorgun hissediyom kii bakmayın bu ara bana..

İnşallah yaa..bugün pek iyi gitmeidm ama hayırlısı bakalımm...

Ya geçmiş olsun tubiş sanaa, Allah hastalıkları uzak tutsunn..

ben bir türlü iyileşemiyorum 3er 5er değilde 300 500 gr gidiyor

Canım hala diyorum fatoş diyeti yap sen bence :)

Yakından bizden zayıf olcan fatoş ablacım bu gazla senn harikasın müthişsinn..
Elimden geleni yapıyorum inanki fatoş ablacım yorumların için çok sağol, hakan eniştemle hikayeni okudum muhakkak herkes dönem dönem neler yaşıyodur ama benim bu dönem işte napayım...yorgun hissediyom şu an çok yazamıyorm hiç halim yok ama çok teşekkür ederimm

Fatoşum yaa cidden mükemmel yazmışsın sen böyle akıcı dilinle harika kitaplar yazcaksın eminim başarılarının devamını hep devamını dilerimm

Sabah:
1 pors peynirli kol böreği
3 bardak çay

Ara:
2 avuç leblebi

Öğlen:
4 köfte
biraz patates kızartması
1 kase yoğurt

Ara:
1 nescafe

Akşam:
2 kase çorba
yarım paket form bisküvi
1 pors zeytinyağlı pırasa

3 topcuk çikolata
1 elma
1 muz

Su:+
Spor:-

pek diyet gibi olmamış ama ya ben hiç beğenmedim...

sanırım eski sayfaların birine yazmış fatoş abla ona bakınıyorum şuan gözüme çarpar bir umut diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…