canımmm benim keşke yanyana olsakta şöle bi konuşsak nasıl enerji veriyorum kuzum sana hatta şuan kalbimden sevgi demeti yolladım sana
Sağolasın kaptanım..güzel günler bizim olsun inşallah hepimizin..
Elimden geleni yapıyorum ilknur ablacım yorgunum sadece birazz...
Akşama spor yapıyodum ama regl + yorgunlukla ne yazıkki yapamıycam yaa..biraz da enerjim düşük hala nedense bunu zafere yansıtmamalıyımöyle yorgun hissediyom kii bakmayın bu ara bana..
İnşallah yaa..bugün pek iyi gitmeidm ama hayırlısı bakalımm...
Ya geçmiş olsun tubiş sanaa, Allah hastalıkları uzak tutsunn..
Canım hala diyorum fatoş diyeti yap sen bence :)
Yakından bizden zayıf olcan fatoş ablacım bu gazla senn harikasın müthişsinn..
Elimden geleni yapıyorum inanki fatoş ablacım yorumların için çok sağol, hakan eniştemle hikayeni okudum muhakkak herkes dönem dönem neler yaşıyodur ama benim bu dönem işte napayım...yorgun hissediyom şu an çok yazamıyorm hiç halim yok ama çok teşekkür ederimm
Fatoşum yaa cidden mükemmel yazmışsın sen böyle akıcı dilinle harika kitaplar yazcaksın eminim başarılarının devamını hep devamını dilerimm
olsunn canım yoğun ve üzücü günlerin ardı + regl dönemi olur boş versen diyetii salma tabi :) salmazsında biliyorummm kendini iyi hissedince devam kelebeğimSabah:
1 pors peynirli kol böreği
3 bardak çay
Ara:
2 avuç leblebi
Öğlen:
4 köfte
biraz patates kızartması
1 kase yoğurt
Ara:
1 nescafe
Akşam:
2 kase çorba
yarım paket form bisküvi
1 pors zeytinyağlı pırasa
3 topcuk çikolata
1 elma
1 muz
Su:+
Spor:-
pek diyet gibi olmamış ama ya ben hiç beğenmedim...
iyi geler ablacım kendine iyi bak :)
bi bulayım onu sana cnaım dur..sanırım eski sayfaların birine yazmış fatoş abla ona bakınıyorum şuan gözüme çarpar bir umut diye
günaydın kızlar nasılsınız
kızlar destinanın korku beni de sardı
balon gibiyim
regl olamadım
yoksa hamilemiyim
daha istemiyodum napcam bilmiyom valla
günaydın bebişkolarım.eski mesajarı okudum ama alıntılayamadım.kahvaltımı yaptım
1 bardak süt.
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği üstüne süt kaymağı ve nutella sürdüm.
1 haşlanmış yumurta
biliyorum kalorili oldu ama şimdi spora gidip yakıcam.bide sabah olduğu için yedim valla.ara yiyemiyorum sporda oluyorum.neyse tontişlerim gelince görüşürüzzzz.
günaydınn kızlarr
sabah erkenden kalktım ama ufak işlerim vardı evde arkadaşın canı mercimek köftesi istemiş ona mercimek köftesi yaptım :)
ve ne yazıktırki kahvltım yok diyebilirim
1 fincan nescae ve şuan 1 bardak limonlu soda içiyorum her zamanki gibi kahvaltı yok :S
inşallah canım.bugün plates yerine step yaptım acayip koptu bacaklarım vallakaymakla nutella vücudunda yaşamadan ölmüştür bile sen spordayken
balon gibiyim
regl olamadım
yoksa hamilemiyim
günaydın bebişkolarım.eski mesajarı okudum ama alıntılayamadım.kahvaltımı yaptım
1 bardak süt.
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği üstüne süt kaymağı ve nutella sürdüm.
1 haşlanmış yumurta
biliyorum kalorili oldu ama şimdi spora gidip yakıcam.bide sabah olduğu için yedim valla.ara yiyemiyorum sporda oluyorum.neyse tontişlerim gelince görüşürüzzzz.
mercimek köftesi favorilerim arasındadır bide bol ekşili seviyorum uff canımı ıstetiitngünaydınn kızlarr
sabah erkenden kalktım ama ufak işlerim vardı evde arkadaşın canı mercimek köftesi istemiş ona mercimek köftesi yaptım :)
ve ne yazıktırki kahvltım yok diyebilirim
1 fincan nescae ve şuan 1 bardak limonlu soda içiyorum her zamanki gibi kahvaltı yok :S
balon gibiyim
regl olamadım
yoksa hamilemiyim
dünkü menüm ve sporumu arz ederim
Kalori Miktarı
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)81 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası (160 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal
6.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)15 kcal
2.00 x 1 Kase (28gr) Ülker Corn Flakes Mısır Gevreği (100 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
6.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini (8 kcal)48 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Yarım Yağlı) (120 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)94 kcal
Alınan Kalori Toplamı1232 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Koşu (Hafif Tempo) (300 kcal)75 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)88 kcal
Yakılan Kalori Toplamı513 k
yazdım canım benimmm yazdım ben gurubuma ceza aldırırmıyım hiçç iremimm benim
turşu diyetimde var abartmamak şartıyla tansiyon problemin yoksa yiyebilirsin dedi srpil hanımcım.. ben acıyı çok severim süs biber turşusu abartmadan 2 gün bilemedin 3 günde 1 yiyorum canım
ah ah oo kaloriler bana hiç inandırıcı gelmiyo canımm birbirini, tutmuyo çünkü
ohh iyi yapmışın ablasının gülü güle güle kullan alışverişte olmazsa napçaz bilmeme..
aynen canımmm su topluyor tuzdan
maşallah hamarat kardeşim benim
inşallah ama aynı hızla gitmeyecek hedef kilomada var daha :)
sen varya her zorluğun üstünden gelebilirsin cnaım benimm...ne yazsammm boş yaşayan biliyor ama ikinizinden bunları haketmediğinii çok iyi biliyorum ama maleseff acıda olsa yaşanıyor bu da hayatın acı gerçekleri diyo geçiyor yaşamımızdan... üzülme ayrılış mumun alevi gibidir uzak sevgileri birleştiri daha çok alevlendirir.. yakın sevgileri ise bitirebilir canım üstesinden geleceksiniz merak etme geçecek hafızandan silinmiyecek ama gün gelecek bunları yaşadınız diye ikinizde güleceksiniz birtanem..
bi arkadaşım gitmişti basen bölgesi için canımm memnundu
yeme esram sennn yada 1 tane 2 tane
kesinlikle katılıyorumm kendileride kabullenmesese :)
üzülme inan aklımdan çıkmadın bugünnn üzülme ablasının kuzusu geçecek canımm rüzgar her gün aynı yönden esmez ablam yaşadıklarınız çok normal inan her çift arasındada konuşulan şeyler istisnalar kaideyi bozmaz tabi öyleside bize denk gelmez..
canımm benimmmm omu benmi hangimiz alır yarışı :) tabiki ben dalin arkadaşım görsünde daha çok gaza gelsin..
katılıyorum yeri geliyor hayatta sadece kendin için yaşayacaksın ...herşey boş oluyor insan üzüldüğü ile kalıyor..değmiyor çoğu zmaan..ama üzülmemek elde değil işte
bende aradım bulamadım canım kuralden haberim vardı yazdımm kuzumm link isteyecektimm geçen baktım girdimm aradım taradım bulamadım ama sayende yazdım kuzum..
aynen bide beklenmedik misafir çıktı geldi habersiz yaniii berklenmedik değil herkese kapım açık sizde gelin :)
hava bile ne kadar etkiliyor olayıı..bencede canım kalp kırmamak lazım aslında kalp kırma olayıda değil ufak bir yanlış anlaşılma ...
saol cnaımmm güzelmiş ama cigara bendede var..
oh oh kayınvalideciğide aramış imkanın varsa ailen izin verirse tabii ne güzel olur canımmm hayırlısı bakalım..
süper canımm menünde bende yürüme bandına göre bugün 4.5 km yaptımm ender saraç günde 7777 adım atmanız lazım diyo 60 dakika yetiyo demekki yürüme bandında 4.5 hızla..
yapar benim kelebeğimm alışıyo tabiki vucudumuz canım benim..ben şimdi kendime diyomki nasıl yiyomuşum
oh oh maşallah canım ne güzeldir şimdi oralar...aynen erkekler hep fedakarlık bekler..pazar günü pazar market eve dönüş yaparız bizde gezmeler dışında eve gelince sofra hazırlar fatoş sofra kaldırır fatoş kahve yapar fatoş arasa bakar fatoş oda oynar ama hani fatoşa yardım bulaşık toplar fatoş ahh ahh bu sadece 1 günn hakanımda otururr pc başına legendini oynar al işte :)
oyy canımmsın sen yaa yorumlarına bayılıyorumm...bir laf var ama yazmayacağımm cnaımm..hehehe
aynı ben o çalışıyo diye bursaya bazenn gelemiyo beni almaya geliyo bennn kuduruyorum :) teli az geç açsa ben çok kıskancımm yavv oda ama benim kadar değill güvenlede ilgisi yok anacım zaman kötüü etraff aç kurtlarla dolu...
ayranıda çok severimm anacımm her besinin diyeti çıktı iymi.
oyyyyy canımm benimm bi gör ne güzel günler yaşayacaksınız...ben hakanla yaşadıklarımı yazsam roman olur aynen kilo sorunum gibi.... telde tanıştık 5 yıl görmedik fotoğraftan aşık olduk uzaklık madii imkansızlıkk neler neler ahh ah bilsen kuzum.. ama bakk şimdi tapusu bende çok mutluyum.. dekii ilk günkü gibimi herşey zaman hayat koşulları çocuk derken ömürler geçiyoo bi bakçaksınız didişecek vaktiniz yok şimdi uzaklıkk bol vakit sizde bunlara yol açıyo ablacım..baban konusunu kaçırmışımm noldukii..canım aynı dönemde olması kötü olmuşş özleme katılıyorumm..herşey bulunur anne baba 1 kez gelir insana seçme şansımızda yokk..oy ben kurban olurumm tontiş abbaişime anneme ..allahım onları başımızdan eksik etmesin..
oyy tophane çok güzel bursa ayaklarının altında..öğrencilik yıllarımda çok giderdik arkadaşlarla
afiyet olsun canımm sen dengelersinn aminnn..
canımmm benim keşke yanyana olsakta şöle bi konuşsak nasıl enerji veriyorum kuzum sana hatta şuan kalbimden sevgi demeti yolladım sanaçok seviyorum ben sizi kitabımda adınızda geçecek tatlım benim...
olsunn canım yoğun ve üzücü günlerin ardı + regl dönemi olur boş versen diyetii salma tabi :) salmazsında biliyorummm kendini iyi hissedince devam kelebeğim
bi bulayım onu sana cnaım dur..
yazdım canım benimmm yazdım ben gurubuma ceza aldırırmıyım hiçç iremimm benim
turşu diyetimde var abartmamak şartıyla tansiyon problemin yoksa yiyebilirsin dedi srpil hanımcım.. ben acıyı çok severim süs biber turşusu abartmadan 2 gün bilemedin 3 günde 1 yiyorum canım
ah ah oo kaloriler bana hiç inandırıcı gelmiyo canımm birbirini, tutmuyo çünkü
ohh iyi yapmışın ablasının gülü güle güle kullan alışverişte olmazsa napçaz bilmeme..
aynen canımmm su topluyor tuzdan
maşallah hamarat kardeşim benim
inşallah ama aynı hızla gitmeyecek hedef kilomada var daha :)
sen varya her zorluğun üstünden gelebilirsin cnaım benimm...ne yazsammm boş yaşayan biliyor ama ikinizinden bunları haketmediğinii çok iyi biliyorum ama maleseff acıda olsa yaşanıyor bu da hayatın acı gerçekleri diyo geçiyor yaşamımızdan... üzülme ayrılış mumun alevi gibidir uzak sevgileri birleştiri daha çok alevlendirir.. yakın sevgileri ise bitirebilir canım üstesinden geleceksiniz merak etme geçecek hafızandan silinmiyecek ama gün gelecek bunları yaşadınız diye ikinizde güleceksiniz birtanem..
bi arkadaşım gitmişti basen bölgesi için canımm memnundu
yeme esram sennn yada 1 tane 2 tane
kesinlikle katılıyorumm kendileride kabullenmesese :)
üzülme inan aklımdan çıkmadın bugünnn üzülme ablasının kuzusu geçecek canımm rüzgar her gün aynı yönden esmez ablam yaşadıklarınız çok normal inan her çift arasındada konuşulan şeyler istisnalar kaideyi bozmaz tabi öyleside bize denk gelmez..
canımm benimmmm omu benmi hangimiz alır yarışı :) tabiki ben dalin arkadaşım görsünde daha çok gaza gelsin..
katılıyorum yeri geliyor hayatta sadece kendin için yaşayacaksın ...herşey boş oluyor insan üzüldüğü ile kalıyor..değmiyor çoğu zmaan..ama üzülmemek elde değil işte
bende aradım bulamadım canım kuralden haberim vardı yazdımm kuzumm link isteyecektimm geçen baktım girdimm aradım taradım bulamadım ama sayende yazdım kuzum..
aynen bide beklenmedik misafir çıktı geldi habersiz yaniii berklenmedik değil herkese kapım açık sizde gelin :)
hava bile ne kadar etkiliyor olayıı..bencede canım kalp kırmamak lazım aslında kalp kırma olayıda değil ufak bir yanlış anlaşılma ...
saol cnaımmm güzelmiş ama cigara bendede var..
oh oh kayınvalideciğide aramış imkanın varsa ailen izin verirse tabii ne güzel olur canımmm hayırlısı bakalım..
süper canımm menünde bende yürüme bandına göre bugün 4.5 km yaptımm ender saraç günde 7777 adım atmanız lazım diyo 60 dakika yetiyo demekki yürüme bandında 4.5 hızla..
yapar benim kelebeğimm alışıyo tabiki vucudumuz canım benim..ben şimdi kendime diyomki nasıl yiyomuşum
oh oh maşallah canım ne güzeldir şimdi oralar...aynen erkekler hep fedakarlık bekler..pazar günü pazar market eve dönüş yaparız bizde gezmeler dışında eve gelince sofra hazırlar fatoş sofra kaldırır fatoş kahve yapar fatoş arasa bakar fatoş oda oynar ama hani fatoşa yardım bulaşık toplar fatoş ahh ahh bu sadece 1 günn hakanımda otururr pc başına legendini oynar al işte :)
oyy canımmsın sen yaa yorumlarına bayılıyorumm...bir laf var ama yazmayacağımm cnaımm..hehehe
aynı ben o çalışıyo diye bursaya bazenn gelemiyo beni almaya geliyo bennn kuduruyorum :) teli az geç açsa ben çok kıskancımm yavv oda ama benim kadar değill güvenlede ilgisi yok anacım zaman kötüü etraff aç kurtlarla dolu...
ayranıda çok severimm anacımm her besinin diyeti çıktı iymi.
oyyyyy canımm benimm bi gör ne güzel günler yaşayacaksınız...ben hakanla yaşadıklarımı yazsam roman olur aynen kilo sorunum gibi.... telde tanıştık 5 yıl görmedik fotoğraftan aşık olduk uzaklık madii imkansızlıkk neler neler ahh ah bilsen kuzum.. ama bakk şimdi tapusu bende çok mutluyum.. dekii ilk günkü gibimi herşey zaman hayat koşulları çocuk derken ömürler geçiyoo bi bakçaksınız didişecek vaktiniz yok şimdi uzaklıkk bol vakit sizde bunlara yol açıyo ablacım..baban konusunu kaçırmışımm noldukii..canım aynı dönemde olması kötü olmuşş özleme katılıyorumm..herşey bulunur anne baba 1 kez gelir insana seçme şansımızda yokk..oy ben kurban olurumm tontiş abbaişime anneme ..allahım onları başımızdan eksik etmesin..
oyy tophane çok güzel bursa ayaklarının altında..öğrencilik yıllarımda çok giderdik arkadaşlarla
afiyet olsun canımm sen dengelersinn aminnn..
ya ben ayran detoksunu yapacağım kime sorcam soruları yapan yokmu?ben hazırladım karışımı ama yarın başlıcam hepsinimi yiyeceğim yoksa yarınıda öbür günmü yoksa hergün tekrarmı hazırlıcam yokm u bana yardım edecek((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?