Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İlknur ablacım sporda harika gidiyorsun başarılarr dilerimm bu hafta kendimi beğenmiyorum ama yetişcem sonra hızınızaaa

Son düzenleme:

cicim genelde yulaf ezmesi yiyorum ama sitede kalorisi olmayınca corn flakes'i yazıorum. kalorileri yakın diye. sen başladın mı yüzmeye?

Benim annemden mehtap için izin çıkmadı,yani Mardin işi yalan oldu...azcık üzgünüm ama onu da anladığım için terslenemedim de...hayırlısı dedim, içime sinmiyor dedi, huzursuz olurum gitme dedi, ben de peki annecim dedim napiimm :26: Zafercik de gelmeyi düşünmüyor ona da gel diyemiyorum tabi..yazın hayalini kurup ona para biriktirmekten başka çare kalmadı...bi an önce bitsin gidiyim derdinde o da haklı herkeshaklı ama ben sıkıldım artık bu ruh halinden çıkmaya çabalıyorum bu sefer evde bi şey oluyo canım sıkılıyo, içime kapanmaktan korkar oldum size yazayım diyorum umarım sıkmıyorumdur idare edin beni bu ara hatunlar...öyle yani son gelişmelerim...

bebişlerim napıyosunuz. öğle yemeğimi yedim.
5-6 kaşık tavuklu kapuska (tavsiye ederim güzel oldu)
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği

cicim genelde yulaf ezmesi yiyorum ama sitede kalorisi olmayınca corn flakes'i yazıorum. kalorileri yakın diye. sen başladın mı yüzmeye?

hım tamam ozamn yulaf ezmesi yiyorsan
yüzmeye bugun itibariylebaşladım 3. aya girdik yüzmede
bugun 1:15 dak yüzdüm havuz olimpik yüzme havuzu mesafe uzun olunca daha yoruluyorum ama daha çok kg cuklar gidiyor
doktor belfıtığı siyatikler için sırt üstü yüzmeyi önerıyor bende malum siyatik var sanki arada kalçama birden ağrı giriyor rahatlacağını düşünerek genelde sırt üstü yüzuyorum
senin kefir tarifini beklıyorum musayit olduğunca ayrıntılarıyla yaz emi canım

İlknur ablacım sporda harika gidiyorsun başarılarr dilerimm bu hafta kendimi beğenmiyorum ama yetişcem sonra hızınızaaa
yetiş bebişim senin de sporun meşhur biliyosun.başla bakim sende sıyrıl artık şu tutukluktan

bende annene hak verdim bebişm.sonuçta bi bayan olarak resmiyet te bişey yokken senin zaferin annesiyle gitmen olmaz.gelince askerden bol bol acısını çıkarırsınız inşallah.koptun iyice diyetten toparla tatlım kendini.gerçi sana söylüyorum bende çok iyi gitmiyorum valla.kilo verdikçe insan disiplinini kaybediyo sanki...

aktardan kefir mayası aldım, üzerinde tar,f var, ona göre yaptım. minicik bir şişede küçücük 3-4 tane karnıbahar parçaları düşün, fındık kadar. bi suyun içerisinde o. onu süzüyorsun, kefir taneleri bi yere, suyu bir yere. sonra kefir tanelerinin üstüne 2 bardak süt koyup ağzını kapatıyosun, ama sıkı değil. karanlık bi yerde 24-48 saat arası bekletiosun. 24 saat bekletirsen, daha tatlı olur, 48 saat daha ekşi. bu işlem de bittikten sonra, süzüyorsun şişedekinin tamamını. süzgeçin üstünde kefir taneleri kalıyor yine, yeni üremiş olanlar. kalan sıvı kısmı da bi güzel içiosun. kefir tanelerine de yine aynı işlem yapıp üstüne süt döküyosun 2 bardak, yine kefir üretiyosun. çok tok tutuyor. benim labne dışında peynirlerle alakam yok. kefirde kalsiyum çok, biraz da o yüzden tüketiyorum.

oyy yerim seni. bizim minik kelebek yine üzülmüş. gün doğamadan neler doğar, dur bakalım. asma o gül cemalini. sen anne olsaydın, sen de kendi kızının gitmesine izin vermezdin. hiçbir anne kolay kolay izin vermez, nişan, söz olmadan. senin için reddetmiş. sen hep bize yaz. rahatla

3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği

tavuklu kapuskayı deniycem en kısa zamanda:)
menümü bende yazayım sabah 1 haşlanmış yumurta
1 çorba kaşığı lor
öğle:4 adet tavuk köfte 1 kase yoğurt
akşamda menüde bakla yemeği var mis gibii

annenin kaygıları çok yerinde canım bende anne olsaydım sanırım annen gibi davranırdım sizin özlemniz var ama oda biricik kızını göndermek istemıyor kıyamadığından senin üzülmeni istemediğindendir
spor ayakkabıları ayağına geçir bolca yürü evde kapanıp kalma derim ınsan böyle zamanlarda yalnız olunca daha çok kuruyor kafasında ufak şeyleri büyutuyor , arkdşlarnla sohbet et beynini vucudunu yorcak aktifitelerde bulunki bu dönemi kolayca atlatabilesin canım

aynen katılıyorum canım sana

sorularım var da benim:18:
karanlık yerde oda sıcaklığında mı bekletmek gerekıyor?
tat olarak nasıll sen 24 saat bekletip mi tüketiyorsun ?
kefir mayasından uzunca bi süre kefirde üretip tüketmek oldukça ekonomik hemde sağlıklı oluyordur
peki genelde hangi öğünde tüketiyorsun canım yanında aldığın bi besin grubu varmı?

sor tabi cicim. ben de baya okudum bu konuyla ilgili net'te. işyerinde yapan arkadaşlar var, onlarla da konuştuk.
karanlık yerde oda sıcaklığında bekletebilirsin. ben öyle yapıorum. sıcak olunca daha hzılı ürüyormuş saırım.bizim bi arkadaş dolabın kapağında bekletiyormuş, o kısım çok soğuk olmuyor ya. ben merdiven altına koydum evde. bazen de karanlık bi dolaba.
kefiri yaparken pastörize süt kullanın diyorlar hep, light süt alıp ondan yapıorum. köy sütü de oluyor aslında evde, hiç yapmayı denemedim ondan.
aç karnına içerek tüketiliyormuş. ama ben aç karnına içemem onu. ara öğün olarak tüketiyorum. tadı keçi yoğurdundan yapılan ayran tadı gibi.

3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği

senin diyetten kpmuş halin buysa, biz n'eyleyelim İlknurum?
menün süper, sporun güzel. kaçamakların neredeyse hiç olmuyor. süpersin her zamanki gibi bence

senin diyetten kpmuş halin buysa, biz n'eyleyelim İlknurum?
menün süper, sporun güzel. kaçamakların neredeyse hiç olmuyor. süpersin her zamanki gibi bence

yok bebişim hafta sonu full kaçamak oldu.+ dün 5 tane tutku yedim akşam yemeği yememiştim çok acıkınca saat 11 de 2 kaşık pilav yedim oooo daha ne olsun ama bu sabah 60 çıktım bende çok şaşırdım.galiba sporun çok etkisi var.yoksa bende eski sıkı halimi bıraktım esnettim kendimi farkındayım.

kızlar bugün için son yazışmam. akşama eliptik bisikletin tepesinde spor yapıcam, herkesi spora davet ediorum bu akşam. yoksa bu kilolar zor gidecek. hepinizi öpüyorum gittikçe zayıflayan yanaklarınızdan

günaydın kızlar nasılsınız

kızlar destinanın korku beni de sardı
balon gibiyim
regl olamadım
yoksa hamilemiyim

daha istemiyodum napcam bilmiyom valla
ne kadardı seninki valla süpriz olabilirmi bizi merakta bırakma

kahvaltı yapsan iyi olcakmış metabolizmayı çalıştırıyormuş ya onda dedim

yeni geldim eve
sabah:1 dilim kepek ekmeği peynir 1 yumurta
arada nescafe yeşil çay
ayran çorbası sonra bir daha sonra bir daha akşamada 1 kase içecem am a tok tutuyor
yarına tekrar hazırlayacağım

süpersin, ben nutellaya agzımı bir değdirsem asla geri alamıyorum maşallah .

aç karnına neskafe dokunmuyor mu canım ,

hayırlısı canım ,anneler haklıdır inşallah yazada az kaldı biraz daha sabret herşey daha güzele olucak ,

3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği
sana hayranım canım ,valla çok güzel gidiyorsun , 59 ları görüceksin inşallah ,darısı bize, beni solladın geçtin tütüt maşallah

sabah30 ,1 dlm kepek ekmek,4 tane zeytin ,ince 1 dilim peynir, şekersiz 7 otlu çay,bol dereotu+maydanoz+tere+rokalı limonlu salata
öğlen:3-4 dal maydanoz
su miktarı : 2 lt şimdilik
birazdan yoğurt yiyeceğim.
akşamada pırasam var,
sonrada 1 elma
yarım saatte yürüyüş egzersiz vs yapacagım .

psikolojik olarak daha iyiyim, 1 aydır nerdeyse bu kadar kg verme isteği yaşamadım.
bu hafta toparlarsam sonraki haftalar inşallah daha iyi gidicek ,midem hala kücülmedi ,su ile dolduruyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…