- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
günaydın cnm sen kahvaltı bombo olmuş ama sporla sen yakar küledersin animallah
mercimek köftesi favorilerim arasındadır bide bol ekşili seviyorum uff canımı ıstetiitn
70 kg ındiğimde bol marulla yapcam ama 70 inmeden bana köfte möfte yok
günaydın nekdar süregeçmesi lazım test yaptırmak için evli olmadığım için bu konularda pek bilgim yok ama gene de şu hamilelik testinden yaptırıp stres olmasan mı acaba diye düşündüm ??
gayet güzel olmuş da şu corn flakes ler pek sağlıklı bulmuyorum onun yerine yulaf ezmesi içine kurutulmuş meyveler ilave etseymissn daha sağlıklı bi öğün olurdu
bide şu evde yaptığın kefirin tarifini detaylıca yazarmısn bende deneyeyim canımcım
cicim genelde yulaf ezmesi yiyorum ama sitede kalorisi olmayınca corn flakes'i yazıorum. kalorileri yakın diye. sen başladın mı yüzmeye?
yetiş bebişim senin de sporun meşhur biliyosun.başla bakim sende sıyrıl artık şu tutukluktanİlknur ablacım sporda harika gidiyorsun başarılarr dilerimm bu hafta kendimi beğenmiyorum ama yetişcem sonra hızınızaaa
Benim annemden mehtap için izin çıkmadı,yani Mardin işi yalan oldu...azcık üzgünüm ama onu da anladığım için terslenemedim de...hayırlısı dedim, içime sinmiyor dedi, huzursuz olurum gitme dedi, ben de peki annecim dedim napiimm :26: Zafercik de gelmeyi düşünmüyor ona da gel diyemiyorum tabi..yazın hayalini kurup ona para biriktirmekten başka çare kalmadı...bi an önce bitsin gidiyim derdinde o da haklı herkeshaklı ama ben sıkıldım artık bu ruh halinden çıkmaya çabalıyorum bu sefer evde bi şey oluyo canım sıkılıyo, içime kapanmaktan korkar oldum size yazayım diyorum umarım sıkmıyorumdur idare edin beni bu ara hatunlar...öyle yani son gelişmelerim...
günaydın cnm sen kahvaltı bombo olmuş ama sporla sen yakar küledersin animallah
mercimek köftesi favorilerim arasındadır bide bol ekşili seviyorum uff canımı ıstetiitn
70 kg ındiğimde bol marulla yapcam ama 70 inmeden bana köfte möfte yok
günaydın nekdar süregeçmesi lazım test yaptırmak için evli olmadığım için bu konularda pek bilgim yok ama gene de şu hamilelik testinden yaptırıp stres olmasan mı acaba diye düşündüm ??
gayet güzel olmuş da şu corn flakes ler pek sağlıklı bulmuyorum onun yerine yulaf ezmesi içine kurutulmuş meyveler ilave etseymissn daha sağlıklı bi öğün olurdu
bide şu evde yaptığın kefirin tarifini detaylıca yazarmısn bende deneyeyim canımcım
Benim annemden mehtap için izin çıkmadı,yani Mardin işi yalan oldu...azcık üzgünüm ama onu da anladığım için terslenemedim de...hayırlısı dedim, içime sinmiyor dedi, huzursuz olurum gitme dedi, ben de peki annecim dedim napiimm :26: Zafercik de gelmeyi düşünmüyor ona da gel diyemiyorum tabi..yazın hayalini kurup ona para biriktirmekten başka çare kalmadı...bi an önce bitsin gidiyim derdinde o da haklı herkeshaklı ama ben sıkıldım artık bu ruh halinden çıkmaya çabalıyorum bu sefer evde bi şey oluyo canım sıkılıyo, içime kapanmaktan korkar oldum size yazayım diyorum umarım sıkmıyorumdur idare edin beni bu ara hatunlar...öyle yani son gelişmelerim...
bebişlerim napıyosunuz. öğle yemeğimi yedim.
5-6 kaşık tavuklu kapuska (tavsiye ederim güzel oldu)
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği
yetiş bebişim senin de sporun meşhur biliyosun.başla bakim sende sıyrıl artık şu tutukluktan
bende annene hak verdim bebişm.sonuçta bi bayan olarak resmiyet te bişey yokken senin zaferin annesiyle gitmen olmaz.gelince askerden bol bol acısını çıkarırsınız inşallah.koptun iyice diyetten toparla tatlım kendini.gerçi sana söylüyorum bende çok iyi gitmiyorum valla.kilo verdikçe insan disiplinini kaybediyo sanki...
aktardan kefir mayası aldım, üzerinde tar,f var, ona göre yaptım. minicik bir şişede küçücük 3-4 tane karnıbahar parçaları düşün, fındık kadar. bi suyun içerisinde o. onu süzüyorsun, kefir taneleri bi yere, suyu bir yere. sonra kefir tanelerinin üstüne 2 bardak süt koyup ağzını kapatıyosun, ama sıkı değil. karanlık bi yerde 24-48 saat arası bekletiosun. 24 saat bekletirsen, daha tatlı olur, 48 saat daha ekşi. bu işlem de bittikten sonra, süzüyorsun şişedekinin tamamını. süzgeçin üstünde kefir taneleri kalıyor yine, yeni üremiş olanlar. kalan sıvı kısmı da bi güzel içiosun. kefir tanelerine de yine aynı işlem yapıp üstüne süt döküyosun 2 bardak, yine kefir üretiyosun. çok tok tutuyor. benim labne dışında peynirlerle alakam yok. kefirde kalsiyum çok, biraz da o yüzden tüketiyorum.
sorularım var da benim:18:
karanlık yerde oda sıcaklığında mı bekletmek gerekıyor?
tat olarak nasıll sen 24 saat bekletip mi tüketiyorsun ?
kefir mayasından uzunca bi süre kefirde üretip tüketmek oldukça ekonomik hemde sağlıklı oluyordur
peki genelde hangi öğünde tüketiyorsun canım yanında aldığın bi besin grubu varmı?
bebişlerim napıyosunuz. öğle yemeğimi yedim.
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği
senin diyetten kpmuş halin buysa, biz n'eyleyelim İlknurum?
menün süper, sporun güzel. kaçamakların neredeyse hiç olmuyor. süpersin her zamanki gibi bence
ne kadardı seninki valla süpriz olabilirmi bizi merakta bırakmagünaydın kızlar nasılsınız
kızlar destinanın korku beni de sardı
balon gibiyim
regl olamadım
yoksa hamilemiyim
daha istemiyodum napcam bilmiyom valla
günaydınn kızlarr
sabah erkenden kalktım ama ufak işlerim vardı evde arkadaşın canı mercimek köftesi istemiş ona mercimek köftesi yaptım :)
ve ne yazıktırki kahvltım yok diyebilirim
1 fincan nescae ve şuan 1 bardak limonlu soda içiyorum her zamanki gibi kahvaltı yok :S
süpersin, ben nutellaya agzımı bir değdirsem asla geri alamıyorum maşallah .günaydın bebişkolarım.eski mesajarı okudum ama alıntılayamadım.kahvaltımı yaptım
1 bardak süt.
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği üstüne süt kaymağı ve nutella sürdüm.
1 haşlanmış yumurta
biliyorum kalorili oldu ama şimdi spora gidip yakıcam.bide sabah olduğu için yedim valla.ara yiyemiyorum sporda oluyorum.neyse tontişlerim gelince görüşürüzzzz.
aç karnına neskafe dokunmuyor mu canım ,günaydınn kızlarr
sabah erkenden kalktım ama ufak işlerim vardı evde arkadaşın canı mercimek köftesi istemiş ona mercimek köftesi yaptım :)
ve ne yazıktırki kahvltım yok diyebilirim
1 fincan nescae ve şuan 1 bardak limonlu soda içiyorum her zamanki gibi kahvaltı yok :S
hayırlısı canım ,anneler haklıdır inşallah yazada az kaldı biraz daha sabret herşey daha güzele olucak ,Benim annemden mehtap için izin çıkmadı,yani Mardin işi yalan oldu...azcık üzgünüm ama onu da anladığım için terslenemedim de...hayırlısı dedim, içime sinmiyor dedi, huzursuz olurum gitme dedi, ben de peki annecim dedim napiimm :26: Zafercik de gelmeyi düşünmüyor ona da gel diyemiyorum tabi..yazın hayalini kurup ona para biriktirmekten başka çare kalmadı...bi an önce bitsin gidiyim derdinde o da haklı herkeshaklı ama ben sıkıldım artık bu ruh halinden çıkmaya çabalıyorum bu sefer evde bi şey oluyo canım sıkılıyo, içime kapanmaktan korkar oldum size yazayım diyorum umarım sıkmıyorumdur idare edin beni bu ara hatunlar...öyle yani son gelişmelerim...
sana hayranım canım ,valla çok güzel gidiyorsun , 59 ları görüceksin inşallah ,darısı bize, beni solladın geçtin tütüt maşallahbebişlerim napıyosunuz. öğle yemeğimi yedim.
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?