Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yeni geldim eve
sabah:1 dilim kepek ekmeği peynir 1 yumurta
arada nescafe yeşil çay
ayran çorbası sonra bir daha sonra bir daha akşamada 1 kase içecem am a tok tutuyor
yarına tekrar hazırlayacağım
tubiş sen ayran detoksu mu yapıyorsun canım ?

gel sende bebişim yanıma ben seni beklerim.2 hafta süre sana telafi süresi.sonra 60 tan beraber verelim kilocukları
psikolojik olarak daha iyiyim, 1 aydır nerdeyse bu kadar kg verme isteği yaşamadım.
bu hafta toparlarsam sonraki haftalar inşallah daha iyi gidicek ,midem hala kücülmedi ,su ile dolduruyorum sadece

ooo suyla doldurmakta süper valla bende bi problem var herhalde:44::44: ben suyu üstten içiyom alttan kaçak var hiç kalmıyo midede sudan da bıktım valla. sudan demiyyimde her dakka tuvalete gitmekten diyeyim.

kızçeler biraz evimle ilgileneyim
su:2 oldu 3 olur inşallah akşama kadar +
spor: yine canımı çıkardı spor hocası 1 saat 50 dakika oldu +
yarın görüşürüz inşallah byeee

kocamann bir merhabaaaaa bu günn üzücü bir gündü benim için komşuya gittik bir arkadaşla yavrum 3 yaşında oğlu düştü alnı açıldı çocuğun şuan acildeler gözetimde ilk defa başıma geldi gittiğime gideceğime bin pişman oldumm...keşke gitmeseydim ama akacak kanda damarda durmuyo işte az önce haber aldım accık rahatladım ama beni görseniz..

sizler nasılsınız?
sabah
4 bardak su
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 kaşık dereotlu maydanoz çörek otlu lor peyniri(yağsız tuzsuz )
1 domates
çay
7 zeytin

arada
1 elma+1 bardak süt

öğlen
8 kaşık kısır(ekmek hakkıma)
4 kaşık nohut yemeği (susuz )
yarım bardak yarım yağlı yoğurt

arada
1 türk kahvesi şekersiz (şekersiz olduğu sürece diyette serbest kaç içersen )bi kahveyi içemezdim onada alıştım..
akşam
8 kaşık pırasa yemeği
yarım bardak yağsız yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

21.30 da
1muz küçük
1 küçük elma
1 bardak süt
2 litre su
60 dakika spor yürüme bandı
hızlı tempo

güne çok dinamik başladım bugünde yine
kahvaltı spor duş ama yaşadığım olay enerjimi sıfırladı....allahtann bişi olmadı çocuğa

çok şükür şimdi haber geldi filimleri temiz çıktı...hamzanınn oy allahımm sen görünmez kazalardan koru evlatlarımızı meleklere allaha emanet.

Oyyyy sizin gibi cannımm arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim varken ben çok fazla içime kapanamıyorum zaten merak etmeyin, çok sağolunnn, ben de anneme dediğiniz gibi hak verdm bi şey diyemedim, kendimi onun yerine de koydum yok olmadı, onun içi huzursuz olcaksa varsın ben bi 4 ay daha özlemden kudurayım Asmam gül cemalimi h,iç asar mıyımm devamm Zaten kendime iyi gelecek şeyler yapmaya çalışyorum mesela ayakkabı alıyorum bol bol bi de haftaya evde kimsecikler kalmayacak arkadaşımla kalcaz evdee 2 hafta annelik yaptıktan sonra iyi gelcek zibidilik

kızlar bugün için son yazışmam. akşama eliptik bisikletin tepesinde spor yapıcam, herkesi spora davet ediorum bu akşam. yoksa bu kilolar zor gidecek. hepinizi öpüyorum gittikçe zayıflayan yanaklarınızdan

Ohh ben de gaza geldim bugün gene çok yorgunum ama sana söz kız en az 45 dk Leslie yapcam önce çorba yapcam

psikolojik olarak daha iyiyim, 1 aydır nerdeyse bu kadar kg verme isteği yaşamadım.
bu hafta toparlarsam sonraki haftalar inşallah daha iyi gidicek ,midem hala kücülmedi ,su ile dolduruyorum sadece

öyle rakibem anneme diyceğim yok, annemi de özleyiverdim memlekette ya kendileri hemencik özledim bi buçuk haftada seni de iyi gördüm maşallah Allah dert vermesin

Ya su konusu bende de aynı sıkıntıyı yaratıyor tuvaletten bıktımmm

çok şükür şimdi haber geldi filimleri temiz çıktı...hamzanınn oy allahımm sen görünmez kazalardan koru evlatlarımızı meleklere allaha emanet.

Ayy benim ablacım canını sıkma olcakla ölceğe çare yok, geçmiş olsun yazık baya zor bi durum olmuştur ama sen zaten yanlarındasın ve duanı eksik etmezsin üzülmee sakınnn

bende kaçar canlarımm geçmişede bakamadımmm hala olayın etkisindeyimm..öpüyorumm herkesi :) iyi geceler..

Su sporu sonra paylaşcam menüm de kötü...:26: bu sondu bu son çünkü kendime geldim bugünnn

Sabah:
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
1 paket form bisküvi en tatsız olandan
azcık bal-tereyağı(babam almıştı ben de bu dönemde dayanamadım valla)

Ara:
1 sade kahve

Öğlen:
1 pors pirinç pilavı
yarım pors bezelye yemeği

Akşam:
1 tabak makarna mantısı

1 çikolata
1 elma
1 muz

banyado dolabın içinede koysam olurmu ki?
bide cam kavanozda yapıyorsun dimi ?aç karnına mı denemek lazım bunye kabul ederse aslında daha faydalı olur bugun arkadaşıma uğradım aktarlık yapıyor ama elinde kefir mayası yokdu.çarşıdan yarın bakıcam alırken nelere dıkaat etmelıyım?
sardırdım kefire bisöyledin ya daha ben yapana kdar 100 kere sorarım pimpiriklik yapcamya

bende kaçar canlarımm geçmişede bakamadımmm hala olayın etkisindeyimm..öpüyorumm herkesi :) iyi geceler..

Tekrar geçmiş olsun ama üzme kendini çokk..ben de çok etkileniyorum böyle şeylerden ya hele de küçücük çocuk olunca yavrum...ama belki daha büyük olayların önüne geçti bu yaşadığı, acısı bi an önce dinsin inşallah ,iyi akşamlar fatoşumm

Bu kefir muhabbeti ne gızlaarr bana da diyin saklamayın benden beni de alın aranıza ben de Avrupa yakası çocuğuyum

senin yüzme işi kral hee esroşş

Allah'ım ne marifetli hatunlar var kulubümüzde. sabah sabah mercimekli köfteler, ohh miss.
kahvaltını asla ihmal etme cicim, bi yerden patlama yapar o.

4 yıldır böyleyim ben midem bulanıyor yapınca ama alışmaya çalışacağım :) sabah sabah iyi gitmiyorda öğlen falan iyi gidiyor ama ben pek yemedim diyetteyim sonuçta

bende uzun zamandır yemiyordum çiğköfte ve mercimek köftesi vazgeçilmezimdir ama zayıflamak için bazı şeylerden vazgeçmem lazım inşallah sende en yakın zamanda yersinnn

Bu kefir muhabbeti ne gızlaarr bana da diyin saklamayın benden beni de alın aranıza ben de Avrupa yakası çocuğuyum

senin yüzme işi kral hee esroşş

hilalcim kefir yapcamda evde saolsun destina bana yardımcı oluyor
onu sorularımla bunaltcam yakında :))
yüzme süper ama bu hafta sadece 3 gün gidebilcem havuz ılaçlamadan kapalı olcak
sen nasılsn bıraz toparlanabıldnmı ?

bende uzun zamandır yemiyordum çiğköfte ve mercimek köftesi vazgeçilmezimdir ama zayıflamak için bazı şeylerden vazgeçmem lazım inşallah sende en yakın zamanda yersinnn

deme ya aklıma sokma cızz bunları yasak lısteme aldım
turşu mercimek köftesi içli köfte çiğköfte hepsini anca ruyamda görruurum haziran 1 kadar 70 olmam şart

turşu mercimek köftesi içli köfte çiğköfte hepsini anca ruyamda görruurum haziran 1 kadar 70 olmam şart

Çokkk sağoll esracım,iyiyim bugün kendime geliyorum artık, kafamı toplamak biraz zor oldu cidden ama bırakmadım kendmi, katkınız çokk büyükk bugün sporuma kaldığım yerden devam ediyorum ben deee çıkıp 45 dk yürücem şimdi Leslie ile 3 gün de kötü değil yani bence, zamanın olursa başka günler de yürüyüş yaparsın mesela...
inşallah olcaksın hazirana kadar, gazla devam etcez hepp gazzlaaa...cızzlara dokunmucaz

Menüm
sabah 1 yumurta 1 çorba kaşığı lor peyniri
ara türk kahvesi 1 dilim kabak tatlısı (şeker koymadan pişirdim)
öğle 4 adet tavuk köftesi 1 kase yoğurt
ara 1 kayısı 2 tane ceviz 1 adet hurma
akşam 1 tabak bakla yemeği 2 kaşık yoğurt
spor :1saat 15 dak yüzme
su:2 litre

benimde son yemem zaten işte haziran 1 de hep beraber mercimek köftesi partisi veririzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…