tubiş sen ayran detoksu mu yapıyorsun canım ?yeni geldim eve
sabah:1 dilim kepek ekmeği peynir 1 yumurta
arada nescafe yeşil çay
ayran çorbası sonra bir daha sonra bir daha akşamada 1 kase içecem am a tok tutuyor
yarına tekrar hazırlayacağım
gel sende bebişim yanıma ben seni beklerim.2 hafta süre sana telafi süresi.sonra 60 tan beraber verelim kilocuklarısüpersin, ben nutellaya agzımı bir değdirsem asla geri alamıyorum maşallah .
aç karnına neskafe dokunmuyor mu canım ,
hayırlısı canım ,anneler haklıdır inşallah yazada az kaldı biraz daha sabret herşey daha güzele olucak ,
sana hayranım canım ,valla çok güzel gidiyorsun , 59 ları görüceksin inşallah ,darısı bize, beni solladın geçtin tütüt maşallah
psikolojik olarak daha iyiyim, 1 aydır nerdeyse bu kadar kg verme isteği yaşamadım.
bu hafta toparlarsam sonraki haftalar inşallah daha iyi gidicek ,midem hala kücülmedi ,su ile dolduruyorum sadece
yetiş bebişim senin de sporun meşhur biliyosun.başla bakim sende sıyrıl artık şu tutukluktan
bende annene hak verdim bebişm.sonuçta bi bayan olarak resmiyet te bişey yokken senin zaferin annesiyle gitmen olmaz.gelince askerden bol bol acısını çıkarırsınız inşallah.koptun iyice diyetten toparla tatlım kendini.gerçi sana söylüyorum bende çok iyi gitmiyorum valla.kilo verdikçe insan disiplinini kaybediyo sanki...
oyy yerim seni. bizim minik kelebek yine üzülmüş. gün doğamadan neler doğar, dur bakalım. asma o gül cemalini. sen anne olsaydın, sen de kendi kızının gitmesine izin vermezdin. hiçbir anne kolay kolay izin vermez, nişan, söz olmadan. senin için reddetmiş. sen hep bize yaz. rahatla
annenin kaygıları çok yerinde canım bende anne olsaydım sanırım annen gibi davranırdım sizin özlemniz var ama oda biricik kızını göndermek istemıyor kıyamadığından senin üzülmeni istemediğindendir
spor ayakkabıları ayağına geçir bolca yürü evde kapanıp kalma derim ınsan böyle zamanlarda yalnız olunca daha çok kuruyor kafasında ufak şeyleri büyutuyor , arkdşlarnla sohbet et beynini vucudunu yorcak aktifitelerde bulunki bu dönemi kolayca atlatabilesin canım
aynen katılıyorum canım sana
kızlar bugün için son yazışmam. akşama eliptik bisikletin tepesinde spor yapıcam, herkesi spora davet ediorum bu akşam. yoksa bu kilolar zor gidecek. hepinizi öpüyorum gittikçe zayıflayan yanaklarınızdan
süpersin, ben nutellaya agzımı bir değdirsem asla geri alamıyorum maşallah .
aç karnına neskafe dokunmuyor mu canım ,
hayırlısı canım ,anneler haklıdır inşallah yazada az kaldı biraz daha sabret herşey daha güzele olucak ,
sana hayranım canım ,valla çok güzel gidiyorsun , 59 ları görüceksin inşallah ,darısı bize, beni solladın geçtin tütüt maşallah
psikolojik olarak daha iyiyim, 1 aydır nerdeyse bu kadar kg verme isteği yaşamadım.
bu hafta toparlarsam sonraki haftalar inşallah daha iyi gidicek ,midem hala kücülmedi ,su ile dolduruyorum sadece
gel sende bebişim yanıma ben seni beklerim.2 hafta süre sana telafi süresi.sonra 60 tan beraber verelim kilocukları
ooo suyla doldurmakta süper valla bende bi problem var herhalde:44::44: ben suyu üstten içiyom alttan kaçak var hiç kalmıyo midede sudan da bıktım valla.sudan demiyyimde her dakka tuvalete gitmekten diyeyim.
kocamann bir merhabaaaaa bu günn üzücü bir gündü benim için komşuya gittik bir arkadaşla yavrum 3 yaşında oğlu düştü alnı açıldı çocuğun şuan acildeler gözetimde ilk defa başıma geldi gittiğime gideceğime bin pişman oldumm...keşke gitmeseydim ama akacak kanda damarda durmuyo işte az önce haber aldım accık rahatladım ama beni görseniz..
çok şükür şimdi haber geldi filimleri temiz çıktı...hamzanınn oy allahımm sen görünmez kazalardan koru evlatlarımızı meleklere allaha emanet.
sor tabi cicim. ben de baya okudum bu konuyla ilgili net'te. işyerinde yapan arkadaşlar var, onlarla da konuştuk.
karanlık yerde oda sıcaklığında bekletebilirsin. ben öyle yapıorum. sıcak olunca daha hzılı ürüyormuş saırım.bizim bi arkadaş dolabın kapağında bekletiyormuş, o kısım çok soğuk olmuyor ya. ben merdiven altına koydum evde. bazen de karanlık bi dolaba.
kefiri yaparken pastörize süt kullanın diyorlar hep, light süt alıp ondan yapıorum. köy sütü de oluyor aslında evde, hiç yapmayı denemedim ondan.
aç karnına içerek tüketiliyormuş. ama ben aç karnına içemem onu. ara öğün olarak tüketiyorum. tadı keçi yoğurdundan yapılan ayran tadı gibi.
bende kaçar canlarımm geçmişede bakamadımmm hala olayın etkisindeyimm..öpüyorumm herkesi :) iyi geceler..
banyado dolabın içinede koysam olurmu ki?
bide cam kavanozda yapıyorsun dimi ?aç karnına mı denemek lazım bunye kabul ederse aslında daha faydalı olur bugun arkadaşıma uğradım aktarlık yapıyor ama elinde kefir mayası yokdu.çarşıdan yarın bakıcam alırken nelere dıkaat etmelıyım?
sardırdım kefire bisöyledin ya daha ben yapana kdar 100 kere sorarım pimpiriklik yapcamya
Allah'ım ne marifetli hatunlar var kulubümüzde. sabah sabah mercimekli köfteler, ohh miss .
kahvaltını asla ihmal etme cicim, bi yerden patlama yapar o.
günaydın cnm sen kahvaltı bombo olmuş ama sporla sen yakar küledersin animallah
mercimek köftesi favorilerim arasındadır bide bol ekşili seviyorum uff canımı ıstetiitn
70 kg ındiğimde bol marulla yapcam ama 70 inmeden bana köfte möfte yok
günaydın nekdar süregeçmesi lazım test yaptırmak için evli olmadığım için bu konularda pek bilgim yok ama gene de şu hamilelik testinden yaptırıp stres olmasan mı acaba diye düşündüm ??
gayet güzel olmuş da şu corn flakes ler pek sağlıklı bulmuyorum onun yerine yulaf ezmesi içine kurutulmuş meyveler ilave etseymissn daha sağlıklı bi öğün olurdu
bide şu evde yaptığın kefirin tarifini detaylıca yazarmısn bende deneyeyim canımcım
Bu kefir muhabbeti ne gızlaarr bana da diyin saklamayın benden beni de alın aranıza ben de Avrupa yakası çocuğuyum
senin yüzme işi kral hee esroşş
bende uzun zamandır yemiyordum çiğköfte ve mercimek köftesi vazgeçilmezimdir ama zayıflamak için bazı şeylerden vazgeçmem lazım inşallah sende en yakın zamanda yersinnn
hilalcim kefir yapcamda evde saolsun destina bana yardımcı oluyor
onu sorularımla bunaltcam yakında :))
yüzme süper ama bu hafta sadece 3 gün gidebilcem havuz ılaçlamadan kapalı olcak
sen nasılsn bıraz toparlanabıldnmı ?
deme ya aklıma sokma cızz bunları yasak lısteme aldım
turşu mercimek köftesi içli köfte çiğköfte hepsini anca ruyamda görruurum haziran 1 kadar 70 olmam şart
deme ya aklıma sokma cızz bunları yasak lısteme aldım
turşu mercimek köftesi içli köfte çiğköfte hepsini anca ruyamda görruurum haziran 1 kadar 70 olmam şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?