Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi olmana sevindim tabi al lesliyi söyle bi sahil turu attın miss gibi deniz kokusu içinize çeke çeke tabi sıkı tut leslie yaramazlık yapmasın
valla şöyle bi hedefim var şuan 76.2 hazirana kadar 2 ayda 6.2 kg verirsem 70 ile hazirana girmeyi hedefliyorum
sonra daha yolum uzun ama bu sefer az ama sağlam adımlarla yol alıp koruma programına geccem ah verdim nasılsa almam diyip kemerleri gevşetmeden makul ölçülerde yemeyi planlıyorum
bakalım neler olcak neler:)

kızlar test negatif çıktı
ama hala bişey yok balon gibiyim sanki

güvenilirdir heralde bunlar dimi

bende bu sıralar kendimi çok şiş hissediyorum 3 aydır falanda regl olmuyorum zaten 2 yıldır falan hep ilaçlarla oluyordum yine ilaçlara başlayacağım sanırım :S

Hadi inşallahhh ya ben de hazirana 57 olaydım iyiydi daha doğrusu temmuza olaydım iyiydi Oluruz kız bencee bi spor yapmışım şu an ohh özlemişim yaa sporu daa... korucaz da inşallah sonra fit vücudumuzuu

kızlar test negatif çıktı
ama hala bişey yok balon gibiyim sanki

güvenilirdir heralde bunlar dimi

Ay kıyamam bu sefer de kaptan başladı, testlerden hiç bilgim yok tabi ama bence negatif yaa kafaya takıyosunuz biraz da istemeynce haklısınz da tabii

bende bu sıralar kendimi çok şiş hissediyorum 3 aydır falanda regl olmuyorum zaten 2 yıldır falan hep ilaçlarla oluyordum yine ilaçlara başlayacağım sanırım :S

Ah kuşum o kilodan da oluyo ama sen gör bak zayıfla vücudunun her yeri düzene gircek + spor da çok etkili ben de 2 3 seneye kadar hep düzensizdim ama artık hep düzenli

canlarrııııımm .. merhabalar .

ancak yazabiliyorum bugün .sabah erken çıktığım için evden pc başına yeni gelebildimm

hemen yazayım unutmadan
su +
spor -

ya arkadaşım bende kalıyor bi kaç gündür bozdu dengemi hafta sonuda misafir var kendimi çok kötü hissediyorum sürekli şunu yapalımmı bunu yapalımmı diyo biliyo diyette olduğumu . uyku düzenmde alt üst sabah 11 de kalktım . çok kötü hissediyorum kendimi verdiğim 2 kiloyuda alırsam ağlarım

benim genetikdede var annem teyzem falanda öyleler sanırım hormonlardada ufak bir bozukluk vardı zayıflayınca düzelmezse tedaviye başlayacağım zaten :)

canım mrb sevily ben biz tanışmamıştık sanırım . :) başarışısın gördüğüm kadarıyla kilo verme konusunda umarım bu devm eder :)

bugün yediklerimi yazayımda bi utandırın beni ya olmuyo böyle iflah olmam ben

gündüz 2 gibi dürüm yedim .okulda çikolata yedim . şimdi bir kase nesfit yicm zayıflama çayı aldım yeni 9 pitki karışımı ona başlıcam

canım mrb sevily ben biz tanışmamıştık sanırım . :) başarışısın gördüğüm kadarıyla kilo verme konusunda umarım bu devm eder :)

evet tanışmamıştı bende ne odunum:) benim adımda melike 18 yaşındayım 91.5 kiloyum :S inşallah başaracağım zaten burası insanı çok iyi gaza getiriyor yanlışını doğrusunu görabi,liyor insan :) sende hoşgeldin aramıza :)

bende 3-4 gün kullandım canım o çayı gerçekten işe yaradığını düşünüyorum ama araya hastalık girdii uğraşamadım tekrar başlamayı düşünüyorum bende :)

bende 3-4 gün kullandım canım o çayı gerçekten işe yaradığını düşünüyorum ama araya hastalık girdii uğraşamadım tekrar başlamayı düşünüyorum bende :)

teşekkrler tatlım. bende 21 yaşındayım aydında yaşıyorum okulum burda bakalım bu ara saldım gibi çok dengesiz günlerim spora zor zamn ayırıyorm ve erkek arkadaşımla büyük bi iddaya girdim ne yapğcm bilmiyorum 65 olmam lazım hazirana kadr

bende bu yıl üniversiteye hazırlanıyorum inşallah inersin istediğin kiloaya canım hatta sen 60 ol :)

bu hafta umutluyum kızlar takımımızdan hadin
spor+
su+

Hadi inşallah yaaa

Sevilayyyy dikkat et kuşum arkadaşlar her zaman iyidir ammaaa diyete saygılı arkadaşlar daha iyi şaka bi yana o kadar cozutma istersenn sonra kendin pişman olursunn bu hafta ben neden saldım diye şu an bile pişmanımm

benim genetikdede var annem teyzem falanda öyleler sanırım hormonlardada ufak bir bozukluk vardı zayıflayınca düzelmezse tedaviye başlayacağım zaten :)

Bizim de öyle yavrucumm..ama yine de etkiliyor kilo ve spor, ben ne zaman düzenli spora başladım ve fazlalık 10 kiloyu attım o zman vücut kendine geldi senin de düzelir kendiliğinden inşallahhh

kimse yokmu yahuu
regl de olmuşum zaten sancılı sancılı

Ayy kıyamam kızz sen de mi aramıza katıldın, özlem ben sen aynı dönem yazık kız sıcak tut kendini adaçayı iç (by annem )

bende bu yıl üniversiteye hazırlanıyorum inşallah inersin istediğin kiloaya canım hatta sen 60 ol :)

tabi canım benim hedefim 60 zaten ama onunla 65 dedik :) inş kazanırsan fıstık.çok çalış :) bana müsade karnımı doyurayım birazda işlerim var çamaşır bulaşık öğrenci olmak zor haber,n olsun :)

tamam canım kolay gelsin sana kazanayımda zorluğu pek umrumda değil :)

sorma yavrum ya . cidden çok kötü hissediyorum vicdanım kötü ama mecbur kaldım bugün saçmaladım resmen çok haklısın .hayır demeye çalışıyorum zaten her seferinde .öptüm kuzum geçmiş olsun sanada dikkat et bebeğim

Sağol kuşumm sen de dikkat et kendine geçmiş olsun canımm
Mezun olmak da zor iş bak senin de haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…