Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba arkadaşlarrr
bugün anca bakabiliyorum gruba.
geçmişi okuyup geliyorumm

canım ben kahvaltının çok önemli olduğuna inanırım. kahvaltıda canın ne istese ye, zaten gün içinde yakarsın. ama kahvaltı olmazsa öğlene çok yüklenirsin. bence tabi

canım yaa.. sana daha önceden de dediğim gibi sabredip bekleyeceksin. ne kendini ne aileni ne de Zaferi harap etme
mardin'e gidemeyişinde de vardır bir hayır. ben çok inanırım buna. her işte bir hayır oluyor, valla bak:)

bebişlerim napıyosunuz. öğle yemeğimi yedim.
5-6 kaşık tavuklu kapuska (tavsiye ederim güzel oldu)
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği

kapuska nasıl bir şey bilmiyorum ama menün çok iyi

benim teyzem de doğum kilolarını verirken kefir tükettim derdi. ama ben tam olarak bilmiyorum canım ya diyetisyenler mi tavsiye ediyor? tam olarak amacı ne ? kilo vermede mi etkili, tok mu tutuyor? ayran yerine yemek yanında içecek olarak mı tüketiliyor?

kızlar bugün için son yazışmam. akşama eliptik bisikletin tepesinde spor yapıcam, herkesi spora davet ediorum bu akşam. yoksa bu kilolar zor gidecek. hepinizi öpüyorum gittikçe zayıflayan yanaklarınızdan

ben de yaptım sporumu, içim rahat bugün

yeni geldim eve
sabah:1 dilim kepek ekmeği peynir 1 yumurta
arada nescafe yeşil çay
ayran çorbası sonra bir daha sonra bir daha akşamada 1 kase içecem am a tok tutuyor
yarına tekrar hazırlayacağım

menüler çok güzell

Spor: 1 sa 5 dl (45 dk Leslie+20 dk plates ekledimm)
Su:2 lt

İyi gecelerrr bayanlarrr

iyi hadi çikolatayı yakmışsındır

ben de menümü yazayım:
sabah tost, çay
ara yarım eti canga
öğle 1.5 dilim küt böreği, çay
ara 3 ceviz
akşam yarım kase çorba, 1 dilim ekmek, salata

gündüz cozuttum yine, zaten 2 gündür yediklerimden nefret eder oldum. akşam aç yatıyorum sabah kendimi kaybediyorum.
kafam çok karışık, hiç mutfağa giresim yok, hep hazır.
Allah'tan sporumu yaptım.
bir de bağırsak sorunum var, az önce form çayı içtim, işe yaramazsa yarın müshil alacam aa yeter

degua: 12 mesaj su+ spor+
kelebekhill: 11 mesaj su+spor+
melikea123: 11 mesaj su-spor-
destina_88: 10 mesaj su+spor+
mahurbeste:9 mesaj su+spor-
berenvildan:7 mesaj su+spor+
fatos0808:5 mesaj su+spor+
ayyıldızım:5 mesaj su+spor+
lethem:5 mesaj su+spor+
burn50: 2 mesaj su+spor+
tubish13:2 mesaj su spor göremedim.

Günaydınlarrrrr...

Ben de inanırım valla annem de çok temiz kalplidir bazen öyle bi yerde bi şey der o çıkar ki..o izin vermiyorsa hem gönlü razı değil hem de dediğin gibi vardır bi hayır napalım sağol tatlımmm

menüler çok güzell
iyi hadi çikolatayı yakmışsındır

Vall abenm menüler de hiç iyi değildi bu hafta yaaa..yakmaya da yeni başladım inşallah + çıkmammm

kimse yok bende çıkayım artık
su:-
spor:- :S

Aaaa hiç oldu mu amaa en azından suyunu tamamlayaydın kuşumm

Tebriklerrr 2 gündür listeleme yapıyon rakibem ben sana ceza yazmıcaktım mesaj sayımı ama kıyamadımm

günaydınlar gününüz aydın neşeniz bol olacağı bi gün geçirmek dileği ile açılışı yapmış bulunuyorum
öğleye kadar işlerimi toparlarsam gelicem , bide bugun kefir mayası bakıcam çarşıda dün aradım ama bulamadım malum
içelim güzelleşelim ömrümüze ömur katalım ay bugun pek bi pozitifim hepinizi öpüyorum
kaçtım ben

ellerine sağlık canım :)

en önemli özelliği tok tutması, bi de kalori miktarının düşük olması. o yüzden diyetle kullanılıyor cicim.

Aşağıdaki linkte kefir ve diyet ilişkisi, bi de kefirle yapılan diyet var cicim.kopyalanmıyor, linkten okuyabilirsin.
Kefir Diyeti- en populer diyetlerden biri. | Zayıflama Diyetleri-Zayıflama Yöntemleri

bi de böyle faydaları var:
a. Hastalıklara karşı korur.

b. Besinler ve bağırsaklardaki emilim sağlayıcı yüzeyler açısından patojen mikroorganizmalarla yarışarak mukozal adezyonlarını ve beslenmelerini önlemek

c. Antitoksin üretmek ( zararlı toksinleri yok eden madde üretmek)

2. İmmün fonksiyonları güçlendirirler

3. Gastrointestinal sistemi enfeksiyonlardan korurlar

4. Allerjik reaksiyonlardan koruyucu özellik taşırlar ve alerjik koliti önler

5. kanser karşıtı özellik gösterirler

6. Kolesterol azaltırlar

7. Laktoz ( süt şekeri) emilimini arttırırlar

8. Çocuklarda kabızlık ve ishal döngüsünün sürekli görüldüğü bir çeşit hastalık olan irritabl barsak semptomlarının kontrolünde yarar sağlar

9. Gebelik de kullanımı ile annede ve bebekte obesiteyi engeller.

“Günün her saatinde, istenildiği kadar kefir tüketilebilir. Bir kişi günde ne kadar yoğurt yiyorsa, o kadar da kefir tüketebilir. Önce bir çay bardağı içilip, daha sonra miktarı gittikçe artırılabilir. Kefir günün herhangi bir saatinde, yemeklerle birlikte, yemek sonrasında, ya da atıştırmalık olarak tüketilebilir. Dikkat edilmesi gereken, kefirin sıcak yemeğe ilave edilerek yenmemesidir. Çünkü yüksek sıcaklık, kefirin içindeki probiyotik mayaların ölümüne, dolayısıyla bu mayaların sağlayacağı faydaların ortadan kalkmasına sebep olabilmektedir.”

bende 3-4 gün kullandım canım o çayı gerçekten işe yaradığını düşünüyorum ama araya hastalık girdii uğraşamadım tekrar başlamayı düşünüyorum bende :)

hem 9'lu zayıflama çayı, hem de günde 1 bardak kefir içiorum, ikisi de bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. gün de kaç tane içiosunuz kızlar??

geçmiş olsun bebişiiim çok üzüldüm kıız.çocuk olunca insanın içi daha çok acıyo
4 yıldır böyleyim ben midem bulanıyor yapınca ama alışmaya çalışacağım :) sabah sabah iyi gitmiyorda öğlen falan iyi gidiyor ama ben pek yemedim diyetteyim sonuçta
canım kahvaltı olmadan olmaz vücut dengesini bozma.ne kadar erken yersen metobolizman o kadar erken çalışır
güzeeelll
ayy bu leslie muhabbeti süper yaaa.bu arada menü de süpeeerr.veee hazirana az kaldı sıkı tut bebişim ipin ucunu
kızlar test negatif çıktı
ama hala bişey yok balon gibiyim sanki

güvenilirdir heralde bunlar dimi
güvenilir bebişim ama en garantisi kan tahlilinde aranan gebelik.%99 doğru çıkıyo.
bende bu sıralar kendimi çok şiş hissediyorum 3 aydır falanda regl olmuyorum zaten 2 yıldır falan hep ilaçlarla oluyordum yine ilaçlara başlayacağım sanırım :S
benim yiğenimde aynı sorundan muzdaripti.şimdi düzeldi ama çok ilaç kullanmıştı düzene girsin diye
misafirine söyle saçlarını çekerim onun beni getirtmesin aydına haaaa
benim genetikdede var annem teyzem falanda öyleler sanırım hormonlardada ufak bir bozukluk vardı zayıflayınca düzelmezse tedaviye başlayacağım zaten :)
doktora git bebişim garanti olsun.ilaçlarla düzene soksun.ilerde çocuk olmasını bile etkiler allah korusun.
enazından 2 gibi yemişsin bitanem spor yap ta erisin barim onlar
bende 3-4 gün kullandım canım o çayı gerçekten işe yaradığını düşünüyorum ama araya hastalık girdii uğraşamadım tekrar başlamayı düşünüyorum bende :)
çayı aniden bırakmayın kızlar.ben tecrübe ettim çayı aniden bırakınca tuvalete zor çıkılıyo.
hadi bakalım yen şu erkek arkadaşını da ağzı açık kalsın bravo desin sana
saat geç olmuş bitanem bu saate yemek bırakma
kimse yok bende çıkayım artık
su:-
spor:- :S
kötüüü melikem sıkı tut bu işi bak böyle veremezsin kiloları
günaydın tatlım ne güzel hep böyle mutlu ol ömür boyu inşallah
günaydın sevgi kelebeğim benim
günaydınn kızlarr az kalorili günler diliyorum :)

günaydın canım hep birlikte inşallah

aktarların illaki birisinde vardır cicim. hatta yapanı çokmuş, ben satın aldıktan sonra öğrendim ki, tanıdığım 3 kişide varmış. annenin arkadaşlarında bile vardır. apartmandakiler birbirlerine kefir dağıtıyor

ellerine sağlık cicim. burn50'yi ben galiba hiç görmedim. yeni mi arkadaşımız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…