Spor: 1 sa 5 dl (45 dk Leslie+20 dk plates ekledimm)
Su:2 lt
İyi gecelerrr bayanlarrr
günaydınn kızlarr
sabah erkenden kalktım ama ufak işlerim vardı evde arkadaşın canı mercimek köftesi istemiş ona mercimek köftesi yaptım :)
ve ne yazıktırki kahvltım yok diyebilirim
1 fincan nescae ve şuan 1 bardak limonlu soda içiyorum her zamanki gibi kahvaltı yok :S
Benim annemden mehtap için izin çıkmadı,yani Mardin işi yalan oldu...azcık üzgünüm ama onu da anladığım için terslenemedim de...hayırlısı dedim, içime sinmiyor dedi, huzursuz olurum gitme dedi, ben de peki annecim dedim napiimm :26: Zafercik de gelmeyi düşünmüyor ona da gel diyemiyorum tabi..yazın hayalini kurup ona para biriktirmekten başka çare kalmadı...bi an önce bitsin gidiyim derdinde o da haklı herkeshaklı ama ben sıkıldım artık bu ruh halinden çıkmaya çabalıyorum bu sefer evde bi şey oluyo canım sıkılıyo, içime kapanmaktan korkar oldum size yazayım diyorum umarım sıkmıyorumdur idare edin beni bu ara hatunlar...öyle yani son gelişmelerim...
bebişlerim napıyosunuz. öğle yemeğimi yedim.
5-6 kaşık tavuklu kapuska (tavsiye ederim güzel oldu)
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği
aktardan kefir mayası aldım, üzerinde tar,f var, ona göre yaptım. minicik bir şişede küçücük 3-4 tane karnıbahar parçaları düşün, fındık kadar. bi suyun içerisinde o. onu süzüyorsun, kefir taneleri bi yere, suyu bir yere. sonra kefir tanelerinin üstüne 2 bardak süt koyup ağzını kapatıyosun, ama sıkı değil. karanlık bi yerde 24-48 saat arası bekletiosun. 24 saat bekletirsen, daha tatlı olur, 48 saat daha ekşi. bu işlem de bittikten sonra, süzüyorsun şişedekinin tamamını. süzgeçin üstünde kefir taneleri kalıyor yine, yeni üremiş olanlar. kalan sıvı kısmı da bi güzel içiosun. kefir tanelerine de yine aynı işlem yapıp üstüne süt döküyosun 2 bardak, yine kefir üretiyosun. çok tok tutuyor. benim labne dışında peynirlerle alakam yok. kefirde kalsiyum çok, biraz da o yüzden tüketiyorum.
kızlar bugün için son yazışmam. akşama eliptik bisikletin tepesinde spor yapıcam, herkesi spora davet ediorum bu akşam. yoksa bu kilolar zor gidecek. hepinizi öpüyorum gittikçe zayıflayan yanaklarınızdan
yeni geldim eve
sabah:1 dilim kepek ekmeği peynir 1 yumurta
arada nescafe yeşil çay
ayran çorbası sonra bir daha sonra bir daha akşamada 1 kase içecem am a tok tutuyor
yarına tekrar hazırlayacağım
sabah30 ,1 dlm kepek ekmek,4 tane zeytin ,ince 1 dilim peynir, şekersiz 7 otlu çay,bol dereotu+maydanoz+tere+rokalı limonlu salata
öğlen:3-4 dal maydanoz
su miktarı : 2 lt şimdilik
birazdan yoğurt yiyeceğim.
akşamada pırasam var,
sonrada 1 elma
yarım saatte yürüyüş egzersiz vs yapacagım .
Spor: 1 sa 5 dl (45 dk Leslie+20 dk plates ekledimm)
Su:2 lt
İyi gecelerrr bayanlarrr
canım ben kahvaltının çok önemli olduğuna inanırım. kahvaltıda canın ne istese ye, zaten gün içinde yakarsın. ama kahvaltı olmazsa öğlene çok yüklenirsin. bence tabi
canım yaa.. sana daha önceden de dediğim gibi sabredip bekleyeceksin. ne kendini ne aileni ne de Zaferi harap etme
mardin'e gidemeyişinde de vardır bir hayır. ben çok inanırım buna. her işte bir hayır oluyor, valla bak:)
menüler çok güzell
iyi hadi çikolatayı yakmışsındır
kimse yok bende çıkayım artık
su:-
spor:- :S
degua: 12 mesaj su+ spor+
kelebekhill: 11 mesaj su+spor+
melikea123: 11 mesaj su-spor-
destina_88: 10 mesaj su+spor+
mahurbeste:9 mesaj su+spor-
berenvildan:7 mesaj su+spor+
fatos0808:5 mesaj su+spor+
ayyıldızım:5 mesaj su+spor+
lethem:5 mesaj su+spor+
burn50: 2 mesaj su+spor+
tubish13:2 mesaj su spor göremedim.
canım ben kahvaltının çok önemli olduğuna inanırım. kahvaltıda canın ne istese ye, zaten gün içinde yakarsın. ama kahvaltı olmazsa öğlene çok yüklenirsin. bence tabi
canım yaa.. sana daha önceden de dediğim gibi sabredip bekleyeceksin. ne kendini ne aileni ne de Zaferi harap etme
mardin'e gidemeyişinde de vardır bir hayır. ben çok inanırım buna. her işte bir hayır oluyor, valla bak:)
kapuska nasıl bir şey bilmiyorum ama menün çok iyi
benim teyzem de doğum kilolarını verirken kefir tükettim derdi. ama ben tam olarak bilmiyorum canım ya diyetisyenler mi tavsiye ediyor? tam olarak amacı ne ? kilo vermede mi etkili, tok mu tutuyor? ayran yerine yemek yanında içecek olarak mı tüketiliyor?
ben de yaptım sporumu, içim rahat bugün
bende 3-4 gün kullandım canım o çayı gerçekten işe yaradığını düşünüyorum ama araya hastalık girdii uğraşamadım tekrar başlamayı düşünüyorum bende :)
geçmiş olsun bebişiiim çok üzüldüm kıız.çocuk olunca insanın içi daha çok acıyokocamann bir merhabaaaaa bu günn üzücü bir gündü benim için komşuya gittik bir arkadaşla yavrum 3 yaşında oğlu düştü alnı açıldı çocuğun şuan acildeler gözetimde ilk defa başıma geldi gittiğime gideceğime bin pişman oldumm...keşke gitmeseydim ama akacak kanda damarda durmuyo işte az önce haber aldım accık rahatladım ama beni görseniz..
canım kahvaltı olmadan olmaz vücut dengesini bozma.ne kadar erken yersen metobolizman o kadar erken çalışır4 yıldır böyleyim ben midem bulanıyor yapınca ama alışmaya çalışacağım :) sabah sabah iyi gitmiyorda öğlen falan iyi gidiyor ama ben pek yemedim diyetteyim sonuçta
güzeeelllMenüm
sabah 1 yumurta 1 çorba kaşığı lor peyniri
ara türk kahvesi 1 dilim kabak tatlısı (şeker koymadan pişirdim)
öğle 4 adet tavuk köftesi 1 kase yoğurt
ara 1 kayısı 2 tane ceviz 1 adet hurma
akşam 1 tabak bakla yemeği 2 kaşık yoğurt
spor :1saat 15 dak yüzme
su:2 litre
ayy bu leslie muhabbeti süper yaaa.bu arada menü de süpeeerr.veee hazirana az kaldı sıkı tut bebişim ipin ucunuiyi olmana sevindim tabi al lesliyi söyle bi sahil turu attın miss gibi deniz kokusu içinize çeke çeke tabi sıkı tut leslie yaramazlık yapmasın
valla şöyle bi hedefim var şuan 76.2 hazirana kadar 2 ayda 6.2 kg verirsem 70 ile hazirana girmeyi hedefliyorum
sonra daha yolum uzun ama bu sefer az ama sağlam adımlarla yol alıp koruma programına geccem ah verdim nasılsa almam diyip kemerleri gevşetmeden makul ölçülerde yemeyi planlıyorum
bakalım neler olcak neler:)
güvenilir bebişim ama en garantisi kan tahlilinde aranan gebelik.%99 doğru çıkıyo.kızlar test negatif çıktı
ama hala bişey yok balon gibiyim sanki
güvenilirdir heralde bunlar dimi
benim yiğenimde aynı sorundan muzdaripti.şimdi düzeldi ama çok ilaç kullanmıştı düzene girsin diyebende bu sıralar kendimi çok şiş hissediyorum 3 aydır falanda regl olmuyorum zaten 2 yıldır falan hep ilaçlarla oluyordum yine ilaçlara başlayacağım sanırım :S
misafirine söyle saçlarını çekerim onun beni getirtmesin aydına haaaacanlarrııııımm .. merhabalar .
ancak yazabiliyorum bugün .sabah erken çıktığım için evden pc başına yeni gelebildimm
hemen yazayım unutmadan
su +
spor -
ya arkadaşım bende kalıyor bi kaç gündür bozdu dengemi hafta sonuda misafir var kendimi çok kötü hissediyorum sürekli şunu yapalımmı bunu yapalımmı diyo biliyo diyette olduğumu . uyku düzenmde alt üst sabah 11 de kalktım . çok kötü hissediyorum kendimi verdiğim 2 kiloyuda alırsam ağlarım
doktora git bebişim garanti olsun.ilaçlarla düzene soksun.ilerde çocuk olmasını bile etkiler allah korusun.benim genetikdede var annem teyzem falanda öyleler sanırım hormonlardada ufak bir bozukluk vardı zayıflayınca düzelmezse tedaviye başlayacağım zaten :)
enazından 2 gibi yemişsin bitanem spor yap ta erisin barim onlarbugün yediklerimi yazayımda bi utandırın beni ya olmuyo böyle iflah olmam ben
gündüz 2 gibi dürüm yedim .okulda çikolata yedim . şimdi bir kase nesfit yicmzayıflama çayı aldım yeni 9 pitki karışımı ona başlıcam
çayı aniden bırakmayın kızlar.ben tecrübe ettim çayı aniden bırakınca tuvalete zor çıkılıyo.bende 3-4 gün kullandım canım o çayı gerçekten işe yaradığını düşünüyorum ama araya hastalık girdii uğraşamadım tekrar başlamayı düşünüyorum bende :)
hadi bakalım yen şu erkek arkadaşını da ağzı açık kalsın bravo desin sanateşekkrler tatlım. bende 21 yaşındayım aydında yaşıyorum okulum burda bakalım bu ara saldım gibi çok dengesiz günlerim spora zor zamn ayırıyorm ve erkek arkadaşımla büyük bi iddaya girdim ne yapğcm bilmiyorum 65 olmam lazım hazirana kadr
saat geç olmuş bitanem bu saate yemek bırakmatabi canım benim hedefim 60 zaten ama onunla 65 dedik :) inş kazanırsan fıstık.çok çalış :) bana müsade karnımı doyurayım birazda işlerim var çamaşır bulaşıköğrenci olmak zor haber,n olsun :)
kötüüü melikem sıkı tut bu işi bak böyle veremezsin kilolarıkimse yok bende çıkayım artık
su:-
spor:- :S
günaydın tatlım ne güzel hep böyle mutlu ol ömür boyu inşallahgünaydınlar gününüz aydın neşeniz bol olacağı bi gün geçirmek dileği ile açılışı yapmış bulunuyorum
öğleye kadar işlerimi toparlarsam gelicem , bide bugun kefir mayası bakıcam çarşıda dün aradım ama bulamadım malum
içelim güzelleşelim ömrümüze ömur katalım ay bugun pek bi pozitifim hepinizi öpüyorum
kaçtım ben
günaydın sevgi kelebeğim benimGünaydınlarrrrr...
Ben de inanırım valla annem de çok temiz kalplidirbazen öyle bi yerde bi şey der o çıkar ki..o izin vermiyorsa hem gönlü razı değil hem de dediğin gibi vardır bi hayır napalım sağol tatlımmm
Vall abenm menüler de hiç iyi değildi bu hafta yaaa..yakmaya da yeni başladım inşallah + çıkmammm
Aaaa hiç oldu mu amaa en azından suyunu tamamlayaydın kuşumm
Tebriklerrr 2 gündür listeleme yapıyon rakibemben sana ceza yazmıcaktım mesaj sayımı ama kıyamadımm
günaydınn kızlarr az kalorili günler diliyorum :)
günaydınlar gününüz aydın neşeniz bol olacağı bi gün geçirmek dileği ile açılışı yapmış bulunuyorum
öğleye kadar işlerimi toparlarsam gelicem , bide bugun kefir mayası bakıcam çarşıda dün aradım ama bulamadım malum
içelim güzelleşelim ömrümüze ömur katalım ay bugun pek bi pozitifim hepinizi öpüyorum
kaçtım ben
hem 9'lu zayıflama çayı, hem de günde 1 bardak kefir içiorum, ikisi de bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. gün de kaç tane içiosunuz kızlar??
ellerine sağlık cicim. burn50'yi ben galiba hiç görmedim. yeni mi arkadaşımız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?