Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah kahvaltısı
1 tane yağsız kaşarlı salçalı çadar ekmeğinden tost
1 salatalık
1 ufak haşlanmış patates
1 fincan 5'li çay

okula aslında sağlıklı atıştırmalık bişeyler götürebilirsin cicim. meyve olur, ceviz, badem olur, ayran olur.. cevizi öğleden sonraki arada yemişsin mesela, ne güzel olmuş. tam gün mü dersin??

hem 9'lu zayıflama çayı, hem de günde 1 bardak kefir içiorum, ikisi de bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. gün de kaç tane içiosunuz kızlar??

normalde o çayı içinca kilosu az olanlar 2 fincan fazla olanlar 5 finca içmesi gerekiyor o çayı :)

insan yazmayınca farkedemiyor ne kadar yediğini. ben az yedim sanıyodum dün, götürmüşüm haberim yok

Kalori Miktarı
3.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)237 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
4.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)80 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Yağsız) (91 kcal)91 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
8.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini (8 kcal)64 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.50 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)104 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
Alınan Kalori Toplamı1342 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)250 kcal
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kc

yaa.. bana aktar 3 tane demişti. standart kullanım demişti sanırım, herkes için yani.

ben burdaki kullanan arkadaşları falanda okudum örneğin benm kilom fazla diye 5 bardak ama sen 2-3 fincan ama bende bağırsaklar konusunda işe yaradığını düşünüyorum sen her bitkiyi ayrı ayrımı aldın yoksa tek bir karışımmı?

hay Allah. burn yazınca, tamamen gitti aklım; çok severim de. çok güzel bi tost yemişsin, ağzım sulandı. süper bi kahvaltı. spor ne zaman cicim?
bugün salona gitmiyorum cicişim.onun yerine heykele çıkıcam orda bi gezicem niyetim öyle kısmeyse
normalde o çayı içinca kilosu az olanlar 2 fincan fazla olanlar 5 finca içmesi gerekiyor o çayı :)
5 çok fazla bebişim

seninki yine iyi ben yatmadan 4-5 tane küçük ekler götürdüm çok pişmanım o saate kadar herşey iyiydi valla.kızım istedi eşim aldı.onun da gözü doymamış 1 kilo almış daha da var valla gözüm görmesin diye sakladım.regl öncesi çok canım tatlı istedi yaa

günaydın kızlar
haftalık değerlendirmemiz
geçen hafta

mesaj sayıları

kelebek.hill=57
berenvildan=46
bur50=40
ayyıldızım=5 mazereti var
fatoş0808=64
tubish13=35
destina_88=51
melikea=11 son günlerde katılımı düzeltti diskalifiye edilmedi
lethem=26

eksi sayıları

bur50=3-
destina_88=2-
lethem=2-
tubish13=1-
berenvildan=1-
kelebek.hill=1-

eksi sayısına göre
çarş ben
perş destina
cuma lethem sayıcak

hay Allah. burn yazınca, tamamen gitti aklım; çok severim de. çok güzel bi tost yemişsin, ağzım sulandı. süper bi kahvaltı. spor ne zaman cicim?
ayyıldızım beni hep öle yazıyo niyeyse

sabah kahvaltısı
1 tane yağsız kaşarlı salçalı çadar ekmeğinden tost
1 salatalık
1 ufak haşlanmış patates
1 fincan 5'li çay
kahvaltın güzel canım

benim
1 dilim ekmek(tam buğday)
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir

şimdi ara yapsammı 12 bekleyip öğlenmi yesem bilemedim

kahvaltın güzel canım

benim
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir

burn50

bence saat 13.00 gibi öğle yemeği ye. kahvaltının üstünden 2 saat geçsin.

kahvaltın güzel canım

benim
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir

at ağzına bi mandalina yada kuru kayısı yada onun gibi bişeyler ara olsun öğleyi de 1-1:30 gibi yaparsın bence

ekler de çok güzel bişey ya, dayanılmıyor ki. bugün benim de eşim ekler istedi,eve giderken alıcaktım ama sen şimdi böyle deyince, kendimden korktum. eklerle ben aynı evde yaşamamalıyız.
regl öncesi olur öyle cicim.
hava güzel demek ki, bi ara ayrıntılı gezicez eşimle bursa'yı, gece tophane'de kalmalı, şimdiden gün ayarlıyoruz. o taraflarda alışveriş yerleri var di mi? ohh, orda gezmek vardı şimdi senle. hava da güneşli ama soğuk burda, orası da öyle mi?

valla canım ben hiç yaşayamıyorum eklerle aynı evde.benim en çok sevdiğim tatlıdır düşün.kızımda bana benzemiş hergün arayıp eşimden istiyo eşimde tatlı delisi zaten yok demez tatlıya.olan bana oluyo işte.
valla bebişim dışarısı çok güzel güneş var ama daha dışarı hiç çıkmadım soğuk mu bilmiyorum.gel sen bebişim beraber altını üstüne getirelim bursanın :13::13:bol bol alışverişte yaparız kıııızzz

abiye almaya da gelicem zaten ayrıyeten. üstünkörü baktım, bandırma'dakilerden bin kat güzel abiyeler vardı orda. bu yaz kuzenim, görümcem, en yakın arkadaşım evleniyor; 1 tane güzel abiyeyle 3 taş vurayım diyorum

erkekler yiyiyor ama gidiyor ki. kilosu nasıl peki?
bişeye üzülsün 2 günde 2 kg kaybediyor bizimkisi ya. bazen kızdırıyorum o'nu, bakıyorum hemen 2-3 kg vermiş. ben üzülsem, yerim. çikolatalar, tatlılar ohh..

kızlar öğlen yemeğnden geldimde;
1 kase mercimek çorbası
ıspanak yiyecektimde resmen tobrak tadı geliyormu gibi geldi midem çok bulandı yiyemedim
1 tane milföy böreği yedim yarım kaseede yoğurt sabah kahvalıda yapmamıştım sadece 1 finca nescafe içmiştim artık akşam yürüyüş yaparım milföyü eritirimm

işlerimş halletiiim geldim sayfalar uçmuşşş
bakamadım yazdıklarınıza daha
menümü paylaşayım sabah 1 yumurta ve 1 çorbakaşığı lordan omleta
2 kuru kayısı 3 adet ceviz
1 türk kahvesi
öğle: 8 adetzeytinyağlı dolma ,1 adet kuru patlıcan dolması(favorimler nden dir kendisi de ) dayanamadım baktım iice yiycem hemen difirize attım:)
yiyiyp de kg almayanlara ömrum boyunca imrenmişimdirr ah ah o günler gelcekmi
tabi dolmayla olursa işimz zor i
akşam salata ve yoğurt yiycem bukdar yemeğe daha neyiyyim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…