Bu kefir muhabbeti ne gızlaarr bana da diyin saklamayın benden beni de alın aranıza ben de Avrupa yakası çocuğuyum
senin yüzme işi kral hee esroşş
ben de menümü yazayım:
sabah tost, çay
ara yarım eti canga
öğle 1.5 dilim küt böreği, çay
ara 3 ceviz
akşam yarım kase çorba, 1 dilim ekmek, salata
gündüz cozuttum yine, zaten 2 gündür yediklerimden nefret eder oldum. akşam aç yatıyorum sabah kendimi kaybediyorum.
kafam çok karışık, hiç mutfağa giresim yok, hep hazır.
Allah'tan sporumu yaptım.
bir de bağırsak sorunum var, az önce form çayı içtim, işe yaramazsa yarın müshil alacam aa yeter
bur50 bebişim kaptanımız yani n harfini yanlış koymuş bebişkom.
günde 3 fincandan fazla form çayları önerilmiyo canım. ana yemek öncesi iyidir ya da sonrası
hem 9'lu zayıflama çayı, hem de günde 1 bardak kefir içiorum, ikisi de bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. gün de kaç tane içiosunuz kızlar??
normalde o çayı içinca kilosu az olanlar 2 fincan fazla olanlar 5 finca içmesi gerekiyor o çayı :)
yaa.. bana aktar 3 tane demişti. standart kullanım demişti sanırım, herkes için yani.
bugün salona gitmiyorum cicişim.onun yerine heykele çıkıcam orda bi gezicem niyetim öyle kısmeysehay Allah. burn yazınca, tamamen gitti aklım; çok severim de . çok güzel bi tost yemişsin, ağzım sulandı. süper bi kahvaltı . spor ne zaman cicim?
5 çok fazla bebişimnormalde o çayı içinca kilosu az olanlar 2 fincan fazla olanlar 5 finca içmesi gerekiyor o çayı :)
insan yazmayınca farkedemiyor ne kadar yediğini. ben az yedim sanıyodum dün, götürmüşüm haberim yok
Kalori Miktarı
3.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)237 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
4.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)80 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Yağsız) (91 kcal)91 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
8.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini (8 kcal)64 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.50 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)104 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
Alınan Kalori Toplamı1342 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)250 kcal
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kc
ayyıldızım beni hep öle yazıyo niyeysehay Allah. burn yazınca, tamamen gitti aklım; çok severim de . çok güzel bi tost yemişsin, ağzım sulandı. süper bi kahvaltı . spor ne zaman cicim?
kahvaltın güzel canımsabah kahvaltısı
1 tane yağsız kaşarlı salçalı çadar ekmeğinden tost
1 salatalık
1 ufak haşlanmış patates
1 fincan 5'li çay
ayyıldızım beni hep öle yazıyo niyeyse
kahvaltın güzel canım
benim
1 dilim ekmek(tam buğday)
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
şimdi ara yapsammı 12 bekleyip öğlenmi yesem bilemedim
ayyıldızım beni hep öle yazıyo niyeyse
kahvaltın güzel canım
benim
1 dilim ekmek(tam buğday)
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
şimdi ara yapsammı 12 bekleyip öğlenmi yesem bilemedim
bugün salona gitmiyorum cicişim.onun yerine heykele çıkıcam orda bi gezicem niyetim öyle kısmeyse
5 çok fazla bebişim
seninki yine iyi ben yatmadan 4-5 tane küçük ekler götürdüm çok pişmanım o saate kadar herşey iyiydi valla.kızım istedi eşim aldı.onun da gözü doymamış 1 kilo almış daha da var valla gözüm görmesin diye sakladım.regl öncesi çok canım tatlı istedi yaa
ekler de çok güzel bişey ya, dayanılmıyor ki. bugün benim de eşim ekler istedi,eve giderken alıcaktım ama sen şimdi böyle deyince, kendimden korktum. eklerle ben aynı evde yaşamamalıyız .
regl öncesi olur öyle cicim.
hava güzel demek ki, bi ara ayrıntılı gezicez eşimle bursa'yı, gece tophane'de kalmalı, şimdiden gün ayarlıyoruz. o taraflarda alışveriş yerleri var di mi? ohh, orda gezmek vardı şimdi senle. hava da güneşli ama soğuk burda, orası da öyle mi?
valla canım ben hiç yaşayamıyorum eklerle aynı evde.benim en çok sevdiğim tatlıdır düşün.kızımda bana benzemiş hergün arayıp eşimden istiyo eşimde tatlı delisi zaten yok demez tatlıya.olan bana oluyo işte.
valla bebişim dışarısı çok güzel güneş var ama daha dışarı hiç çıkmadım soğuk mu bilmiyorum.gel sen bebişim beraber altını üstüne getirelim bursanın :13::13:bol bol alışverişte yaparız kıııızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?